![]() |
**Şubat Ayı için En Üyeleri başlamıştır**
Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. :) En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... |
En Aktif Üye: Ak-Kelebek,Ümit-Ak,İshakyılmaz,Gökmen
En Yardımsever Üye: Ak-Kelebek,Siyah Gül 07,Gönülden,Dirilisf En Ciddi Üye: Dirilişf,Yalçın,Kara Eşref,Katil En Çok Rastladığınız Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç En Fanatik Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç,İshakyılmaz,Ak_Kelebek En Tatlı Başbelası üye: Ömer Faruk,Çilik,Ümmü_Seleme ;1 En Geveze Üye: ??? En Karizmatik Üye: Yalçın,Gönülden,Kara Eşref En Kibar Üye: Dirilişf,Siyah Gül 07,Yalçın,Dilemma En Komik Üye: Ümit+Ak, Gölge,Faruk Aslan En Daimi Üye: Elinden geldiğince herkes..;1 En Paylaşımcı Üye: Ümit-Ak,Ak-Kelebek,Nur-Efsan En Sevimli Üye: Azra,Tuğba En Sinirli Üye: M-U-R-A-T En Heyecanlı üye: ?? En Sabırlı Üye: Yalçın, Abdullah Kaç En Sakin Üye: cnn,melektube,ravza_rüveyda En iyi İmza: Ravza_rüveyda,Siyah Gül 07 En iyi Kullanıcı Adı: Aşk-İlahi,_SoN_,Ümmü_Seleme En Efendi Üye: Gölge, Feyza En Muhalefet üye: rikopasa,FarukASLAN En Bilimsel üye: ?? En Tekrarcı üye: FarukASLAN En Milliyetçi üye: Ümmü_seleme,İslam En Özgürlükçü üye: Hemen hemen herkes. En Aykırı üye: CHP zihniyeti taşıyan herkes..;) En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın,Gönülden,İshakyılmaz,dirilisf,Kara Eşref En Kendine güvenen Üye: Duyguseli En Anlaşılamaz üye: ?? En Anlaşılır üye: Siyah Gül 07,Ak-Kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit-Ak , cerrah Arkadaşlar bu yapmış olduğum ilk ankettir. Eğer kalbinizi kıracak bir yere değinmişsem affedin olurmu acemi işi dersiniz;1 ismini unuttuklarımda varsa bir daha ki sefer için şimdiden hatırlatsınlar bana :w: selametle inşallah.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlk 'anket'inize ilk teşekkürü de ben yapayım. Her ne kadar anlaşılmamış olsam da. Vâr olun ;1 Anket.. (: |
ay ışığı teşekkür ettim..ilkinde olmak güzel..:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ettim AYIŞIĞI..;;)
|
ben varken en geveze üye: şıkkı nasıl boş kalır yaa aşk olsun AY IŞIĞI... :w: :D
|
En Yardımsever Üye: dirilis.f
En Komik Üye: ömer faruk En Paylaşımcı Üye: Ak_Kelebek , Gölge En Sevimli Üye: çilik En iyi İmza: özgün genç En iyi avatar: FarukARSLAN. En Efendi Üye: yalçın ,Gölge En iyi Yorum yapan Üye: KaraEsref En Anlaşılamaz üye: yalçın En Yeteneğini yansıtan üye: DolunAy.Kadim En uslubu bozuk üye: FarukARSLAN. |
Alıntı:
İlk defa 'ilk' enlerde de yer aldım o da hoş oldu. (Üslub bozuk, neylersiniz ;1) |
En Aktif Üye: DolunAy.Kadim En Yardımsever Üye:DolunAy.Kadim En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ En Çok Rastladığınız Üye: Ümmü_Seleme,Ak_Kelebek,FarukARSLAN. En Fanatik Üye: ...... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: duyguseli En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ben En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: CHP LİLER En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: özgün genç En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye:CHP LİLER En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: BEN En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... ben doğru düzgün bi 5-10 kişyiy tanıyorum.Belki bu ankete katılmam gerekirdi ama katılmak istedim. |
Enlerinde banada yer verdiğiniz için teşekkürler enfal + ay ışığı
|
Sevgili Ay ışığı ve Enfal kardeşim, enlerinizde bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim..
selam ile.. |
Teşekkür ettim Abdullah kardeşim..;;)
|
En Aktif Üye: .......Ümit_Ak,Meçhul,Gölge,İshak,duyguseli,Feyza,Ak_Kele bek,AY_IŞIĞI ve Ben:w: En Yardımsever Üye: İshak,Yalçın,özgün_genç ve eva En Ciddi Üye: .......İshak,Yalçın,Gölge,Dilemma,Feride ve Kara Eşref En Çok Rastladığınız Üye: .......Gölge,Ümit_Ak,ishak,Ümmü_seleme,Ay_IŞIĞI,Meçhul, Feride,Duyguseli,Dilemma,Feyza ve Faruk_Aslan En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: .......Ümmü_seleme,Duyguseli ;1 :w: En Karizmatik Üye: ....... Ben:D:D En Kibar Üye: .......eva,feride,yalçın,ishak,Faruk_Aslan,özgün_genç ve Ümit_AK En Komik Üye: .......Ümit_AK En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: .......Tüm üyeler En Sevimli Üye: .......eva,çilik En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: .......tuğba En Sabırlı Üye: .......Yalçın,ishak,faruk_aslan,özgün_genç ve feride En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: .......DolunAy_Kadim En Efendi Üye: .......Burası AK Forum herkes efendi burada... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......İshak,faruk_aslan,yalçın,DolunAy_kadim,tuba,feride ,feyza,eva ve özgün_genç En Kendine güvenen Üye: .......Ümmü_seleme ve Gölge :w: En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Bu arada enlerinde bana yer verenlerdende vermeyenlerdende ALLAH c.c razı olsun...:w: |
Alıntı:
Allah razı olsun Gökmen kardeşim sağol varol + :merhaba: |
Gökmen enlerinin bir çok yerinde yer vermişsin. teşekkürler..
|
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun Enfal kardeşim en listenizde yer almak hatırlanmak güzeldi eyvallah + |
[quote=AY IŞIĞI;505719]En Aktif Üye: Ak-Kelebek,Ümit-Ak,İshakyılmaz,Gökmen
En Çok Rastladığınız Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç En Fanatik Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç,İshakyılmaz,Ak_Kelebek En Komik Üye: Ümit+Ak, Gölge,Faruk Aslan En Paylaşımcı Üye: Ümit-Ak,Ak-Kelebek,Nur-Efsan En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit-Ak , cerrah AY IŞIĞI bu kadar fazla katagoride yer verdiğin için çok teşekkür ederim...(+) |
Teşekkür ettim Gökmen kardeşim..
Bu arada konu dışı yorum yazan arkadaşlar bizi mesajlarını silmek zorunda bırakmasınlar lütfen..!! Konuda sadece teşekkür edilebilir..!! |
Alıntı:
Biz tarafsız ve sadece doğruları yazarız tüm gazete bayilerinde Gökmen alın ve okuyun :D:D Ben teşekkür ederim Feride ve Gölge... |
Teşekkür ederim duyguseli ve Ümit_AK kardeşlerim sizlerede..
|
Alıntı:
|
çok teşekkür ediyorum GÖKMEN abicim... ;1 enlerinde yer almak ayrıcalıktır... :w: |
:hmmçok çalışmam lazım çook :)
|
ÜMİT-AK tşk ederim ++
|
ENLERİNDE Yer veren ..her Nekadar Milliyetcide dese... Ay ışığına Teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Zahmet edip en hazırlayan enlerinde yer veren vermeyen bütün kardeşlerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum..;1
|
Alıntı:
Allah razı olsun.. Çok teşekkür ettim.. |
Gökmen abi saol:)
|
En Aktif Üye: Ak_Kelebek , ishakyilmaz, ümmü_seleme
En Yardımsever Üye: Ak_Kelebek , ishakyilmaz, KaraEsref En Ciddi Üye: ishakyilmaz , AbdullahKAÇ En Çok Rastladığınız Üye: FarukARSLAN, En Fanatik Üye: Politikacı, En Tatlı Başbelası üye: bilgi müdavimi En Geveze Üye: Futuvvet, meçul, Gökmen En Karizmatik Üye: mehmetakif24, Şeyh Şamil En Kibar Üye: M-U-R-A-T, En Komik Üye: Duyguseli, Gölge En Daimi Üye: çilik, bilgi müdavimi En Paylaşımcı Üye: siyah gül 07, ishakyılmaz, En Sevimli Üye: duyguseli En Heyecanlı üye: bilgi müdavimi En Sabırlı Üye: İslam & Aşk-ı İlahi & Ümmü_selemem En Sakin Üye: Gönülden, AyIşığı En iyi İmza: ebu ubeyde , En iyi Kullanıcı Adı: cartman, İslam, Şeyh Şamil En Efendi Üye: MüCAHİD , En Bilimsel üye: Katil En Tekrarcı üye: özgün genç En Milliyetçi üye: Feyza, ALPEREN4425, En Özgürlükçü üye: M-U-R-A-T, Mehmermert En Aykırı üye: Antik En iyi Yorum yapan Üye: mehmetakif24, Katil, aşk-ı ilahi En Kendine güvenen Üye: ümmü_seleme, En Anlaşılamaz üye: milletinadami, Meçhul, DolunAy.Kadim En Anlaşılır üye: SavunanAdam, Kasım, En Yeteneğini yansıtan üye: classmetincan, Bayonet, Siyahgül, Mehmetmert ( Beyendiğim Dj'ler...) |
Alıntı:
İslâm enlerinde yer almak güzel, teşekkürler kardeşim... :saygılar: |
teşekkür ederiz islam beyy...
|
Alıntı:
Çok teşekkür ettim.. Daha nice rastlaşmalara.. (: |
Alıntı:
ama 3 müz bi arada çok hoş olmuş... sağolasın kardeşim benim... |
Enlerinde banada yer verdiğin için çok saol İslam:)
|
Forma girdiğim zamanki izlenimler kızmaca darılmaca yok:utandım:
En Aktif Üye:ishak yılmaz,ümit ak:güzel: En Yardımsever Üye: yeşil nickler :saygılar: En Ciddi Üye:Abdullah kaç :evet: En Çok Rastladığınız Üye:ishak yılmaz :) En Fanatik Üye:ak partili üyeler:yehoo: En Tatlı Başbelası üye: :hmm En Geveze Üye: :hmm En Karizmatik Üye: ??? En Kibar Üye:ak kelebek:karizmatik: En Komik Üye:meçhul,ömer faruk:evet: En Daimi Üye:adminler :güzel: En Paylaşımcı Üye: ishak yılmaz,ümit ak:evet: En Sevimli Üye: ay ışığı:karizmatik: En Sinirli Üye: dolunay kadim,hipermuhafazakar:ağla: En Heyecanlı üye:**betülnur**:cool: En Sabırlı Üye:yöneticiler:çiçek: En Sakin Üye:gölge:evet: En iyi İmza: duygu seli:güzel: En iyi Kullanıcı Adı:duygu seli:evet: En Efendi Üye:dolunay kadim:evet: En Muhalefet üye:milli görüşeri;1 En Bilimsel üye: ??? En Tekrarcı üye:ali boran ;1 En Milliyetçi üye: ??? En Özgürlükçü üye: ??? En Aykırı üye:antika:evet: En iyi Yorum yapan Üye: Faruk aslan,ishak yılmaz :güzel: En Kendine güvenen Üye: ??? En Anlaşılamaz üye:antika,chp liler:@ En Anlaşılır üye: ??? En Yeteneğini yansıtan üye:dolunay kadim :evet: |
Alıntı:
Umarım öyleyimdir ya da hep sakin olurum inşaAllah buralarda sağol varol sende aramıza İYİ Kİ VARSIN ! dediklerimdensin + :gül: |
All times are GMT +3. The time now is 01:24. |