Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   FETULLAH GÜLEN VE TÜRKİYE...GÖRÜŞLERİNİZ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54745)

bilgi müdavimi 02-05-2009 23:04

FETULLAH GÜLEN VE TÜRKİYE...GÖRÜŞLERİNİZ?

Arkadaşlar Fetullah Hoca Efendimiz zamanında fakir bir imamken düşünmüş ve bir açılım başlatmıştır.Bu açılım şöyle başlamıştır.

Fetulah Gülen İzmirdeyken 80 li yılarda bir eve gitmiştir ve o evde kur an öğretilmektedir.17-18 yaşındaki delikanlılar kur anı çok güzel okuyor fakat, Hoca Efendimiz sırayla eğitim durumlarını sormuş,hhiç biri okumayı bile bilmiyormuş.Hoca Efendimiz 2 gün ortadan kaybolmuş ve elinde açıköğretim kitaplarıyla gelmiştir.Bu kitapları 17-18 lik gençlere vermiş ve bunlara çalışacaksınız demiş.Emretmiş.
Hoca Efendimiz 2 gün daha ortadan kaybolur ve 2 gün sonra gelir.Bu sefer esnaftan topladığı paralarla gelir.Ve 12 gence paraları dağıtır ve bu paralarla 12 ev tutun demiş.Onlarda tutmuş ve o evlere anadoludan üniversiteyi kazanmış gençler getirip,orada onlara hem din,hem ilim öğretmiştir.Öss için çalışmaya gelenler ise öss yi kazananlardan yardım almıştır.Ve öss yi kazanan bu oluşum içindeki herkesi farklı illere üniversiteye yollamıştır.Amaç:Türkiyenin heryerine bunu yaymak.

Kısaca ilim ve bilim olmadan bir ülke ilerleyemez.Osmanlı Yükselme döneminde bilimle haşır neşirdi,dinine de önem verirdi.Zirvedeydi.
Yıkılma Dönemlerinde Osmanlı ilimi bıraktı,sadece dinle de olmadı,ülke çöktü.Ama şimdi 2 kanadımız var,yakında en en çok söz sahibi olan ülke biz olacağız inşallah.

Daha Çok şeyler yazacaktım,ama çok çok kısaltarak yazdım.Birazda siz anlatın,hocaefendiyi...

ATmaCA53 02-05-2009 23:14

fethullah hocam bir iyilik meleğidir, gerek türkçe olimpiyatlarıyla, gerek avrupada ve dünyanın her bir yerinde türkçe okullar açarak türkçemizi, ATAMIZI, bayrağımızı ve istiklal marşımızı yaymasıdır bu iyilik meleği hocamdan teşekkürlerimi sunuyorum yaptığı ve yapacağı hizmetleri beni şahsen sevindirdi inşallah ALLAH nice uzun ömürler verirde daha çok hizmet aşkıyla türkiyede de yapacağı hizmetleri çok merakla bekliyorum, bekliyorum beklemesinede deniz baykıl ve onun gibi düşünen zihniyet buna izin vermiyor ki.

bilgi müdavimi 02-05-2009 23:25

Bütün bunlar 1800 lü yıllarda sinsi ingilterenin lord u Kürzo yüzünden olmuş.Mecliste kur anı eline almış ve bangır bangır bu kuranı yok etmedikçe 7 cihana nam salmış OSMANLI İMPARATORLUĞUNDAN kurtulamayız demiş.Ve ülke üzerinde o zamanlar karışıklık çıkarmaya başlamıştlar.Din ve ilim çok nemlidir.Kuşun kanatlarına benzetiyorum ben.
Ayrıca HocaEfendimiz Türkçeyi oralarda 220 ülkede okutmayı başarmış.Bayrağımız oralarda dalgalandırmayı başarmıştır.Bu okullarda okuyan çocuklar bigün o ülkeye bakan,başbakan olacaklar.Ve bizim ülkemizin çıkarları o 220 ülkedeki kolejlerimizde okuyanlar için çok önemli olacak.
Hocaefendi tam bayrak ve din sevgilisi...Allah Razı olsun.Desteğimi eksik etmeden onların yurtları ve sohbetlerine katılacağım.Abilere gideceğim.

Morte 02-05-2009 23:27

Çok haksızlık yapılıyor ona çoook...

halil_han 02-05-2009 23:32

Nurcu değilim ama İla-yı Kelimetullah adına çalışan, emek sarfeden herkese saygım vardır. Her ne kadar da hakkında değişik rivayetler konuşulsada yolu Allah yoludur. Biz böyle bildik. Allah'da bizi yanıltmasın. Rabbim yardımcımız olsun.

Efkâr-ı Mütemadi 02-06-2009 00:56

Ben de hoca efendiye gönül verenlerdenim. 5 senedir onun eğitim kurumlarında burslu olarak okuyorum. Benim annemin babamın bile din adına bilmediklerini ve öğretmediklerini onlar öğretti bana. Allah razı olsun, ondan, ona gönül veren hocalarından. Hepsi nur yüzlü ve Allah ve Peygamber sevgisiyle dolu insanlar.

bilgi müdavimi 02-06-2009 14:26

Onun hakkında nasıl iftira atıyorlar hala anlıyamıyorum.
Kardeşinin açığını bulmaya çalışan bizden değildir.(Olmadığı halde)

milletinadami 02-06-2009 14:28

fetullah gulen ve hocaefendi cemaatini saygiyle selamliyor ve sevgilerimizi iletiyoruz...

NS 02-06-2009 14:31

abilere filan gitmişliğim yoktur fakat; ilmi, düşünceleri, gayeleri doğrudur. fakat benim gördüğüm kadarıyla solcuların (genelde) gencleri ele gecirmelerine mani olduğu ve gercek yolu gösterip tiraj kaybetmesine neden olduğu için ülkemizde haksızca muhakeme edilmeye kalkılmıstır.

kendisini ve yolundan gidenleri takdir ederim...

islam 02-06-2009 14:34

Fethullah Gülen' Cemaatinin içinde büyüdüm... Babam Yılarını verdi.. Erzurumda, Ankarada, İstanbul'da Yılarca O cemaat için ter döktü... Ve Sonuş Vefasızlık..
Benim Hoca Efendiye diyecek Hiç Bir sözüm Yok Bir Cemaat liderine laf tamak bize yakışmaz.... Fakat Görüş Olarak Yıllardır " Dİ-Yalog" Muhabbetini Hazmetmiş değilim...
Bana hiç mi Hiç Müsbet gelmedi... Ama Allah Keşke Böyle Bİr kaç cemaat'da İhsan etse idi ümmeti islama ... Eğitim Alanındaki atılımları Gözle Görülecek Kadar büyük... Allah her daim yardımcıları olsun....

ishakyilmaz 02-06-2009 14:52

Vatanını ve milletini samimi ve dürüstçe düşünüp,refah ve huzuru için herşeyi göze alarak,yollara düşmüş değerli hocalardan Fethullah Gülen...Hoca Efendi laftan çok müslümanların hidayeti doğrultusunda çalışmaktadır.Yaptıkları başarılı hizmetler sayesinde Türkiye'nin şanını sınırlarımız dışına çıkartmış,ilim ve irfanı Dünyayla kucaklaştırmıştır.Ülkemizde genç nesillin sağlam temeler üzerine yetişmesi için her türlü hizmeti kendilerine tahsis etmiştir.Bazı duygular lafla anlatılmayacak kadar büyüktür..Hoca efendinin hizmetleride bu yönde..Karalamak ve kötülemek niyetine girmişlerin ıslahını yüca yaradandan diliyorum.Güneş balçıkla sıvanmaz.Meyve veren ağaç taşlanır..!İslam davasında tuğa üzerine tuğla koyan herkesten ALLAH razı gelsin..

bilgi müdavimi 02-06-2009 15:42

Bu cemaate hizmet edenlerden ALLAH razı olsun...Bu cemati karalayanları,nasıl aklayabiliriz

?Arkadaşlar bu cemaati büyütmak için daha ne hizmetler verebiliriz,fikir beyanlarınızı lütfen söyleyin de biz de bişeyler yapalım?

bilgi müdavimi 02-06-2009 22:34

Fetullah gülenin hizmetleri:220 Ülkede istiklal marşını söyletiyor ve yakında ingilizce değil türkçeyi ulkusal dil yapmayı planlıyor,hala iftira atıyorlar.

Özgür Çağrı 02-06-2009 22:43

Bu adamdan şüphelenmeye başladım iyice ki kitaplarını hep okumaya çalışırdım.. Bediüzzaman Said i Nursinin yolundan çıktı gibi geliyor ..

bilgi müdavimi 02-06-2009 23:33

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506066)
Bu adamdan şüphelenmeye başladım iyice ki kitaplarını hep okumaya çalışırdım.. Bediüzzaman Said i Nursinin yolundan çıktı gibi geliyor ..

HocaEfendinin youtubeden hayatını dinleyin.Bütün bunları nasıl başarmış öğrenirsiniz.

bilgi müdavimi 02-06-2009 23:37

http://video.google.com/videoplay?do...20507356862870

mesude afşar 02-07-2009 22:05

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 505642)
Fethullah Gülen' Cemaatinin içinde büyüdüm... Babam Yılarını verdi.. Erzurumda, Ankarada, İstanbul'da Yılarca O cemaat için ter döktü... Ve Sonuş Vefasızlık..
Benim Hoca Efendiye diyecek Hiç Bir sözüm Yok Bir Cemaat liderine laf tamak bize yakışmaz.... Fakat Görüş Olarak Yıllardır " Dİ-Yalog" Muhabbetini Hazmetmiş değilim...
Bana hiç mi Hiç Müsbet gelmedi... Ama Allah Keşke Böyle Bİr kaç cemaat'da İhsan etse idi ümmeti islama ... Eğitim Alanındaki atılımları Gözle Görülecek Kadar büyük... Allah her daim yardımcıları olsun....

KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ÖYLEMİŞSİN CEMAAT OLARAK EĞİTİME OLAN KATKILARINI HİÇ KİMSE İNKAR EDEMAZ ANCAK Dİ-YALOG MUHABBETLERİDE BİR OKADAR HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR VE BU DA GENÇLERİMİZE ÇOK ZARAR VERMEKTEDİR RABBİM TEZ ZAMANDA YAPILAN BU YANLIŞLIKLARI FARK ETTİRSİN İNŞALLAH.

bilgi müdavimi 02-10-2009 13:11

Alıntı:

mesude afşar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506626)
KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ÖYLEMİŞSİN CEMAAT OLARAK EĞİTİME OLAN KATKILARINI HİÇ KİMSE İNKAR EDEMAZ ANCAK Dİ-YALOG MUHABBETLERİDE BİR OKADAR HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR VE BU DA GENÇLERİMİZE ÇOK ZARAR VERMEKTEDİR RABBİM TEZ ZAMANDA YAPILAN BU YANLIŞLIKLARI FARK ETTİRSİN İNŞALLAH.

Diyalog muhabbetleri derken?

milletinadami 02-10-2009 14:08

merak etmeyin hocaefendinin sevenlerinden olan kardeslerim..
bu elestirileri milli gorus cemaati yapmaktadir..sadece size degil kendilerine her oy vermeyen hoca ve cemaat yoldan cikti onlara gore..siz onlara takilmayin hizmete devam edelim..

hipermuhafazakar 02-10-2009 16:03

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506066)

ya sen ne biliyorsun sen ne kadar takip ediyorsun yanındamısın hep onunda böyle adi bir cümle kuruyorsun ??? kaç tane kitabını okudun bitirdin söyle bakıyım ? en son ne zaman hangi kitabını okudun ! Hiç NT mağazasına gidiyormusun ? Yada ömründe kaç kere gittin ? Dünyadan haberiniz yok mağdem bilip bilmeden konuşmayın akıllı olun

SEMTEM 02-10-2009 16:28

allah fetullah gülen hoca efendidende ve onun gibi kendini ilme islama adıyan bütn hoca efendilerdende razı olsun

bilgi müdavimi 02-10-2009 17:40

Diyiyorlarki bazıları:Hocaefendi,Abdullah Gül ve Erdoğan yahudiymiş.

Nerden duydun,nerden biliyon diye soruyoruz?
_E Şu kitapta gördüm,şu gazetedeki şu yazar söyledi gibi cevaplar alıyorum....

E onlar nerden biliymuş,vicdanına mı girmiş hocaefendi ve başbakanın?

bÖYLE MANTIk olmaz.MHP Ve milli görüşçülerden bazıları ben hocaefendinin girdiği cennete bile girmem diyiyor.Bu kadar körelmişler....

milletinadami 02-11-2009 13:47

dedigim gibi cahillere selama deyip
hizmete devam edelim...

MilliGörüşEri 02-11-2009 14:23

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508362)
bu elestirileri milli gorus cemaati yapmaktadir..sadece size degil kendilerine her oy vermeyen hoca ve cemaat yoldan cikti onlara gore..siz onlara takilmayin hizmete devam edelim..

şimdi ben milligörüş cemaatinin içinde biri olarak hocaefendi hakkında olumsuz bi görüşüm yok Allah biliyor....
Siz bu yorumunuzla ben ve benim düşümcemde binlerce belki daha fazla milligörüşlü kardeşimin hakkına girdiniz haberiniz varmı...

Gülen hocafendinin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri Mevla cc kabul etsin insAllah hocaefendiyi ve bizleri merhametiyle yargılasın...
Herkes hata yapabilir insanız oda insan onunda bizler gibi hataları günahları olabilir ALlah cümlemizin günahlarını affetsin...

redyellow 02-11-2009 15:32

Bu ülkeye, bu dine hizmet eden, en ufak bir gayreti olan herkese selam olsun.

Fethullah Gülen hocada aynı şekilde hizmet etmeye gayret eden birisi.

Beğendiğniiz yönü vardır, beğenmediğimiz yönü vardır, bunlar ayrıca tartışılır.

Fakat islama, bu ülkeye hizmetlerini inkar etmek için insanın hem kör hem nankör olması gerekir.

Hocaefendiye baki selamlar... Allah hayırlı uzun ömürler versin. Hizmetlerinin devamını nasip eylesin...

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif

Bu tür yazılara cevap vermek lüzumsuzdur. MİLLİ GÖRÜŞ CEMAATİ diyerek genelleme yapan, yapmaktan çekinmeyen arkadaşlara cevap vererek gereksiz yere vakit harcamak israftır.

Ben de milli görüşçüyüm ve yukardaki yazıyı yazıyorum..

Hem bu forumda hem başka forumlarda.

bilgi müdavimi 02-11-2009 15:54

Fetullah Güleni sevmeyişinizin sebebi nedir milli görüşçüler?Sizi rahatsız eden ne?

MilliGörüşEri 02-11-2009 15:56

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509317)
Fetullah Güleni sevmeyişinizin sebebi nedir milli görüşçüler?Sizi rahatsız eden ne?

işte bizim atalarımızın boşuna konuşmadığının bir delili daha

''Bir DELİ koyuya taş atar Kırk AKILLI çıkartamaz''mış

şimdi burda bi arkadaşımız milligörüşcüler Gülen hocayı sevmiyor dediya tamam çıkart o taşı çıkartabilirsen :)

Vesselam..

bilgi müdavimi 02-11-2009 15:59

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509322)

işte bizim atalarımızın boşuna konuşmadığının bir delili daha

''Bir DELİ koyuya taş atar Kırk AKILLI çıkartamaz''mış

şimdi burda bi arkadaşımız milligörüşcüler Gülen hocayı sevmiyor dediya tamam çıkart o taşı çıkartabilirsen :)

Vesselam..

Özür diliyorum,Milli Görüşçülerin geneli demek istedim....

redyellow 02-11-2009 17:00

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509325)
Özür diliyorum,Milli Görüşçülerin geneli demek istedim....

Özrü kabahatından büyük diye bir söz duymuşmuydunuz?

Neye göre GENELİ?

Ben de size iddia ediyorum ki milli görüşçülerin GENELİ fethullah hocayı sever...

Aksini nasıl ispatlayacaksınız, elinizde bir ölçüm aleti felan mı var?

İşte ben:

49 yaşındayım, milli görüşcüyüm... erbakan hoca nereyi işaret ederse o tarafa oy veririm.

Ve fethullah hocayı kendim bildim bile sevdim...

TAbi eleştirdiğim şeyler de oldu.

Ama aynı şekilde Erbakan hocayı da eleştirdim... Yanlış gördüğüm bir şeyi olunca bu yanlış dedim.

Eleştirmek sevmemek demek midir?

Ne olur şu huyunuzu bırakın.. hep birlikte bırakalım.

Genelleme yapma iyi bir şey değildir.

MilliGörüşEri 02-11-2009 17:05

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509383)

Neye göre GENELİ?

Ben de size iddia ediyorum ki milli görüşçülerin GENELİ fethullah hocayı sever...

İşte ben:

49 yaşındayım, milli görüşcüyüm... erbakan hoca nereyi işaret ederse o tarafa oy veririm.

Ama aynı şekilde Erbakan hocayı da eleştirdim... Yanlış gördüğüm bir şeyi olunca bu yanlış dedim.

eyvAllah mübarek abim...

ama suç bu kardeşimizde değilki fitneyi ortaya atanda...

deli ve kuyu meselesi

vesselam..

Tarantula_ 02-11-2009 20:25

Ben O güzel insanın isimini duyduğumda çok sevdiğim bir sözü var aklıma hep o gelir: ''Terorist Müslüman,Müslüman Terorist Değildir..!''

gercekci 02-12-2009 01:25

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509383)

Neye göre GENELİ?

İşte ben:

abicim SİZLER GİBİ GÜZEL DÜSÜNEN malesef fazla TANIMADIM

BAZILARI cok ASIRIYA KACIYORLAR mİLLİ GORUSCU DEGİL MİLLİ DOVUSCU GİBİ

Bırakın fethullah güleni sevmeyi ona hakaret etmeyin
yazmıstımda bana demedigini bırakmayan bazıları cıktı,
tabi genellemek yapmamak gerek,
o yüzden" bazıları" diyorum

HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ DİN KARDESİYİZ
BİRBİRMİZE DÜSMAN OLMAYALIM DEDİM AMA
DEDİM YA İCLERİNDE BAZI KİSİLER VARKİ COK İLERİ GİDİYORLAR
ARAYA FİTNE TOHUMLARI EKİYORLAR

ANCAK BİZ O ARADAKİ FİTNEYİ KIRALIM İNŞAALLAH
O BAZILARININ YAPTGINI YAPMAYALIM İNŞAALLAH

ONLARLA ARAMIZA FİTNE GİRMESİNE İZİN VERMEYELİM
BELKİ BAZI KONULARDA
GORUS AYRILIKLARIMIZ OLABİLİR

AMA YİNEDE ONLARDA BİZİM MÜSLÜMAN KARDESLERİMİZ YANİ DİN KARDESLERİMİZ

YARATILANI YARANDANDAN ÖTÜRÜ SEVELİM
ALLAH BİZE BUNUN ECRİNİ VERECEKTİR İNŞAALLAH

FİTNE TOHUMLARININ ARAMIZA GİRMESİNE İZİN VERMEYELİM İNŞAALLAH

Yetkili Notu: Kırımızı Renk Kullanmayalım arkadaşlar

gercekci 02-12-2009 01:27

......

gercekci 02-12-2009 01:37

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509229)

şimdi ben milligörüş cemaatinin içinde biri olarak hocaefendi hakkında olumsuz bi görüşüm yok Allah biliyor....
Siz bu yorumunuzla ben ve benim düşümcemde binlerce belki daha fazla milligörüşlü kardeşimin hakkına girdiniz haberiniz varmı...

Gülen hocafendinin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri Mevla cc kabul etsin insAllah hocaefendiyi ve bizleri merhametiyle yargılasın...
Herkes hata yapabilir insanız oda insan onunda bizler gibi hataları günahları olabilir ALlah cümlemizin günahlarını affetsin...

SİZİN GİBİ DÜSÜNEN MALESEF COK TANIMADIM :(
yine var sizin gibi düsünen kardeslerimizde ama
ama böyle düsünenlerin sayısının ck olmasını temenni ederim

Üç mevsim 02-12-2009 01:38

Milli Görüş Camiasının genel olarak Fethullah Gülen Hocaefendi'ye bakışı bellidir. Yani bu çok net bir vaka... Laf oyunlarıyla bunu inkar edebilmek mümkün değil.

mehmetakif24 02-12-2009 01:41

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509803)
Milli Görüş Camiasının genel olarak Fethullah Gülen Hocaefendi'ye bakışı bellidir. Yani bu çok net bir vaka... Laf oyunlarıyla bunu inkar edebilmek mümkün değil.

genel demek yerine belli bir bölümü derseniz daha doğru olmazmı.

gercekci 02-12-2009 01:44

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509806)

TABİKİ kardesim genel yerine belli bir bolumu demek daha uygun olUR

Üç mevsim 02-12-2009 03:49

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509806)

Seni kırmayacağım Mehmet Akif, bir bölümü diyelim....

redyellow 02-12-2009 09:43

Alıntı:

gercekci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509798)

abicim SİZLER GİBİ GÜZEL DÜSÜNEN malesef fazla TANIMADIM

BAZILARI cok ASIRIYA KACIYORLAR mİLLİ GORUSCU DEGİL MİLLİ DOVUSCU GİBİ

Bırakın fethullah güleni sevmeyi ona hakaret etmeyin
yazmıstımda bana demedigini bırakmayan bazıları cıktı,
tabi genellemek yapmamak gerek,
o yüzden" bazıları" diyorum

HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ DİN KARDESİYİZ
BİRBİRMİZE DÜSMAN OLMAYALIM DEDİM AMA
DEDİM YA İCLERİNDE BAZI KİSİLER VARKİ COK İLERİ GİDİYORLAR
ARAYA FİTNE TOHUMLARI EKİYORLAR

ANCAK BİZ O ARADAKİ FİTNEYİ KIRALIM İNŞAALLAH
O BAZILARININ YAPTGINI YAPMAYALIM İNŞAALLAH

ONLARLA ARAMIZA FİTNE GİRMESİNE İZİN VERMEYELİM
BELKİ BAZI KONULARDA
GORUS AYRILIKLARIMIZ OLABİLİR

AMA YİNEDE ONLARDA BİZİM MÜSLÜMAN KARDESLERİMİZ YANİ DİN KARDESLERİMİZ

YARATILANI YARANDANDAN ÖTÜRÜ SEVELİM
ALLAH BİZE BUNUN ECRİNİ VERECEKTİR İNŞAALLAH

FİTNE TOHUMLARININ ARAMIZA GİRMESİNE İZİN VERMEYELİM İNŞAALLAH

Teşekkür ederim.

Kim olursa olsun yanlışını görünce eleştireceğiz fakat bu eleştirimiz bir islam düşmanını, bir kafiri eleştirir gibi olmayacak.

Kafire karşı celalli, mümine karşı müşfik olacağız...

Elbette müslümanların, müslüman liderlerin, önderlerin de hatası olur, kusuru olur.

Hatadan münezzeh olan yaradandır.

Dediğiniz gibi müslümanların arasına nifak sokmak isteyenlerin oyununa gelmeden tek bir yumruk olmamız gerekir.

Eleştireceğiz, hakaret etmeyeceğiz....

Eleştireceğiz, incitmeyeceğiz.

Eleştirceğiz... kırmayacağız...

Eleştiri hakkı, hakaret hakkı değildir.

saygıyla...

redyellow 02-12-2009 09:57

Erbakan hocamız başbakanken gazeteciler bu oyunu sürekli oynuyorlardı.

Erbakan hocaya iki de bir fethullah gülen hakkında ne düşünüyorsunuz vs. gibi şeyler soruyordu.

Erbakan hoca da o ikiyüzlü gazetecilerin oyununa gelmiyor ve hocaefendi hakkında hep olumlu söylüyordu.

Erbakan hoca milli görüş camiasının hocasıdır, onun yolunda olanların da onun gibi davranması gerekir.

Erbakan hocanın fethullah hoca hakkında kötü bir sözü yoktur....

28 şubatın o en netameli döneminde bile gazeteler fethullah hocanın erbakan hoca hakkında, refah partisi hakkında olumsuz şeyler söylediğini yazdığı dönemde bile Erbakan hocamız olumsuz bir konuşma yapmadı.

Bu duruma lütfen dikkat edin.

Milli görüş camiasından bazı kişiler şöyle demiş, böyle demiş, bunlar kişisel şeylerdir ve tüm milli görüş camiasını bağlamaz.

All times are GMT +3. The time now is 13:59.