![]() |
2009 Yerel Seçimler AK Parti Seçim Müziği, Dinleyin Karar Verin..!
http://resim.samanyoluhaber.com//hab...9/8/136982.jpg
İşte AK Parti'nin seçim şarkısı - DİNLE 2009 Yerel Seçim Kampanyası’nın başlangıç törenine katılan Erdoğan, konuşmasına başlamadan önce seçim şarkısını dinletti. İşte o şarkı... AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin tüm Türkiye belediye başkan adaylarının tanıtımının yapıldığı "2009 Yerel Seçim Kampanyası"nın başlangıç törenine katıldı. Törende konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Başbakan Erdoğan, partisinin seçim şarkısını sonuna kadar çaldırdı. Konuşmasına başlamayarak seçim şarkısını dinleten Erdoğan, şarkıya alkışlarla eşlik etti. Seçim şarkısı, "Kimimiz Doğuludur, Ege'dendir kimimiz... Diyarbakır, Van, Urfa farketmez nerden olsa, ayrı gayrı yok bizde, kardeşiz hepimiz... Kah eseriz yel gibi, kah coşarız sel gibi... Bükülmez bir el gibi kardeşiz hepimiz." sözlerinden oluşuyor. İndirmek İçin TIKLATIN |
|
Muhteşem olmuş..AK Partimizin şanına yakışan bir müzik.
|
nasıl dinleyeceğiz acaba
|
Alıntı:
|
ses yok :(
|
Alıntı:
|
Prdn ya e tv den sesi kısmısım ondan ses cıkmıyormus :)
|
Ses yine yok Allah Allah :( ilk kumtel reklamında ses çıkıyor sonra ses kesiliyor neden acaba :(
|
bu şarkıyı mp3 formatında bulabilirmisiniz acaba???
|
AK Partinin seçim müziği yeni açıklandı.En kısa zamanda Mp3olarak eklenecektir.
|
TEŞEKKÜRLER
|
super olmu$ ya bayildim bravo
|
http://rapidshare.com/files/19531532...HABER.mp3.html
BUYRUN MP3 FORMAT KUSRA BAKMAYIN REKALM SLOGOANALRI VAR ŞİMDİLİK BÖYLE |
çok güzel olmuş yaa :)
|
Bir şey soracağım.
http://www.akpartiforum.com/ak-parti...tml#post506870 Burada da başka bir şarkı var. Acaba bunların ikisi de kullanılacak mı seçimde? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben bu şarkıyı iyi bulmadım bize yakışan bir şarkı değil neden bir kadına söyletirildi uğru ışılak bin kat daha iyi
|
Teşekkürler..
|
evet solistin sesi iyi gitmemiş, umarım başka birine söyletirler..
|
mp3 olan versiyonu yokmu bunların
|
dinlemeye çalışıyorum
|
ben bu forum işlerindenanlamıyom haaa
|
Sözleri güzel ama melodiyle uyumsuz.Soyleyen kısıde uyumu saglatamamıs ve saglanacak tarzdada degil. Daha coskulu Ugur abımıızn "hersey Turkiye icin" tarzı sarkılarını beklıyoruz..
|
katılıyorum,bayan sesi hafif kaçmış..
|
elinize sağlık ben yerinde seyrettim muhteşemdi mp3 olarak yokmu bu müzik süper bir şey ya
|
Obamanın müziğini geçtiği kanaatindeyim...
|
AK Parti Yerel Seçim 2009 (şarkı) mp3 olarak indirebilirsiniz :karizmatik:
|
Alıntı:
|
İlk anların heycanı ile dinleyip güzel buluduğum seçim müziğimiz açıkçası zamanla git gide pasifleşmeye başladı.AK Parti müziklerinin devasa aktörü Uğuş Işılak'ın bu kez tercih edikmemesi veya bizlere şarkı yazmaması üzücü..Başarımızda şarkılarının payı oldukça fazla,karakteri ile kendisini bizlere sevdirmiştir.Açıkçası bu müzik aceleye getirilmiş,veya yetiştirilmedi.Çünkü bu müzik AK Parti vizyonunu taşımada yetersiz kalıyor..:(
|
Alıntı:
|
pek güzel değil maalesef... önceki şarkılar insanı müthiş bir duyguya sokuyordu ama bu şarkıda yok... böyle bir şarkı nasıl seçildi anlamış değilim...
|
benim en çok hoşuma giden şarkımız ogeday türkiye şarkısı rap çok güzel
|
ya peki bu şarkının değiştirilme gibi bi ihtimali yokmu hani uğur ışılak yazıcaktı dediler...ne oldu o iş???
|
Alıntı:
|
güzel bir çalışma olmuş
|
gerçekten güzelmiş. ak partiyede bu yakışır :)
|
yeni şarkısı akpmizin kodu varmı kendime site actım akp için kodu lazım
|
All times are GMT +3. The time now is 11:10. |