![]() |
Seçim Otobüslerini Ve Sokaklardaki Parti Bayraklarını Protesto Ediyorum
Bangır bangır müzikli dolaşan seçim otobüslerini ve çevre kirliliği yapan parti bayraklarını protesto ediyorum. Hiç bir partiye yararı dokunmayan bu eşyalar gün geçtikçe dahada sinir bozucu hale geliyor. Artık bunları yasaklayın millet kime oy vereceğini gayet iyi bilir. Otobüsle bayrakla olmaz bu işler.
|
son raddede katılmak istiyorum bu atıklar çevrede yok olmuyor üstüne üstlük küresel ısınma var...hiç takan yok...
|
küçük ilçe belde köy vs de daha çok belli oluyor gürültü kirliliği ,,,
|
gerçekten çok önemli bi mevzu >:(
bayrak falan olur ama bu kadar da olmaz ki... |
diğer partilerin müzikleri ak parti gibi güzel değilki amatör işi kulak tırmalama:)
|
bangirr bangirrr ;D ;D deli ediolar
|
Bu hergün olan birşey değil ki...
Yalnızca seçim zamanları oluyor o yüzden pekte rahatsız olduğumu söyleyemem.. Ayrıca bayraklar bence gayet hoş duruyor ne güzel her taraf cıvıl cıvıl :) |
Alıntı:
|
YSK buna bir çözüm getirsin >:(
|
merak etmeyin arkadaslar yakinda secimler bitiyor, ozaman rahatlarsiniz... :)
|
cennet gülüne katılıyorum
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben bayrakları protesto ediyorum :) çünkü partide onlarla hep ben uğraşıyorum ;D soraa bide şu varr öz. mhpli arkadaşlar burda herkesin bayrağını kesiyor yaaa :'( soraa afişleriimizi felan yakıyorlar yerlerden topluyoz bazı bayrakları yazık yaa dövücem onları bi göreyim :-[ o yüzden bayraklara uyuz oluyorum birde seçim otobüslerini seviyorum yaa tabi sadece kendi partiminkini ;D diğerleri kaldırılsın :P
|
şunun şurasında ne kaldı biraz sabır 23 temmuz tek ses çıkar inşaallah
|
evt yaa 12 gün kaldıı sabredelim:)
|
%1 %0.50 alacak partinin gürültüsünü çekiyoz :D
|
yaa arkadaşlar bayrakların size ne zararı var
daha yenide bizim astığımız akparti bayraklarına küfür edib kaçtılar yani orada duran bayrakların size ne zararı var hadi seçim araçlarını anladık ses kalabalığı yapıyorlar |
Alıntı:
|
orada haklı sınız ama başlıktakı bayraklarda bence haksızsınız onların size bir zararı yokki
seçim otobüsleri gibi sizi uykunuzdan etmiyor demi |
görüntü kirliliği artıııı ses kirliliği yakında kalkar inş. ;D hem israf çok günah
|
Arkadaşlar özellikle bayrak hususunda sizlere katılmamak elden gibi degil...O bayrakların her kolisinin fiyatının 650 ytl oldugunu duydugumda şok olmuştum..Seçim zamanı Ak parti, kara parti fark etmez yapılan masraflar israftır bunun da ötesinde HARAMDIR...Sabahlara kadar asan kişilerden biri de kendim olarak hemde insanların vaktinden çalmaktır..Ama digerleri asarken sen asmazsan da olmuyor.Hele birde gece astıgın bayragı sökenler yok mu :-\ çözüm Partiler arası mutabakatla saglanmalı ve Ysk buna bir çözüm bulmalı...Harcanan paralarla fakire fukaraya ekmek dagıtılsın, kimse bayraga bakarak oy vermez ancak partililerin egoları tatmin edilir...
|
Bayrak asmak doğru mu?
Seçimlerde bu denli bayrak asmak sizce doğru mu? Acaba seçmen bayrağın güzelliğine veya çokluğuna göre siyasi eğilimini değiştiriyor mu? Bunca bayrak israf değil mi? Çevre ve görüntü kirliliği yaratmıyor mu?
|
Bayrak asmak doğru mu?
bence israf.herkesin siyasi görüşü bellidir
|
Bayrak asmak doğru mu?
seçimden sonra astıkları gibi toplarlarsa çok iyi olur ;)
|
Bayrak asmak doğru mu?
seçimler psikolojik savaştır bi nevi.o yüzden bi partiyi en etkili ifade eden unsurda bayraktır.bundan dolayı evde,işyerinde,yollarda bayrak asarak bir etki yaratmak istenilebiliyor.
|
Bayrak asmak doğru mu?
Ar-ge bölümü bu konuyu araştırmalı bence.
|
Bayrak asmak doğru mu?
israf tek kelime israf ;)
|
Bayrak asmak doğru mu?
yıllardan beri yapılan fakat KARARSIZ kesimi etkilemekte ne denli etkili olduğunu anlayamadığım bi olay.!!
|
Bayrak asmak doğru mu?
Şu anda Ak Partinin gücü ve varlığı net o yüzden bayraklama çok fark etmiyor sizin için olabilir. Bir MHP için ise bu seçimde güçlü gözükmek çok öenmli. Saadet Partisi için de aynı şekilde. Ayrıca teşkilat ve seçmen üzerinde de kısmen etkili. Kimse asmazsa hiçbir şey olmaz. Ama her yerde X partinin bayrağı varken Z partisi olmazsa da hoş bir durum olmaz. Bence bütün partilerin bayrak asması yasaklanmalı... Ya da sadece büyük bez bayrakların meydan gibi yerlere asılmasına izin verilmeli...
|
Bayrak asmak doğru mu?
Alıntı:
bu arada ben o bayrakları görünce daha çok itici geliyor bana |
Bayrak asmak doğru mu?
Aslında bayaraklara verilen paralarla daha etkili ve daha az çevre kirletici bi seçim propagandası yöntemleri düşünülüyor mu ???
|
Bayrak asmak doğru mu?
İsraf gibi görünebilir ama insanın içi o bayrakları görünce kıpır kıpır oluveriyor.
İnsanın sevdiği desteklediği partinin bayrağını liderinin resmini gördüğünde bir göğsü kabarıyor aanlatamam. İsrafta olsa hoş bir dygu değilmi... Allah affetsin ne diyelim... |
Bayrak asmak doğru mu?
katılıyorum esra sana partimizin bayraklarını görüncee içim bi hoş oluyorr.bunlar seçimlerinn olmazsa olmazlarındann..ve bence israf değill biraz daha farklı düşünürsek sizde anlarsınız israf olmadığınııı ;)ki asması sakat oluyor tabi biraz kendimden biliyorummm ;D
|
Bayrak asmak doğru mu?
bence bayraklar en büyük reklamdır diye düşünüyorum...
hatta geçen arkadaşlarla dtplilerin açtığı bayrakların ordan geçtikten sonra akparti bayrağını görünce bi arkadaş güvenli bölgeye geldik dedi gerçekten bu beni etkiledi biraz güldüm ama ;D sonra arkadasın ciddi olduğunu anladım... herkesin bizim baktığımız bigi bakmadığı malum...... |
Bayrak asmak doğru mu?
doğru değil...
kararsızları etkileyebilir... israf... çevre ve görüntü kirliliği yapıyor... |
az kaldı arkadşlar seçimden sonra hangi müzkleri çalacklar merak edyrm doğrusu
|
Bayrak asmak doğru mu?
Esra bencede haklı.Sokağa çıkınca çok güzel bi görüntü oluyo bence .Her taraf rengarenk,e bayraklar Ak Parti bayrağı olunca ayrıca güzel oluyo tabi:)) Özlem Türköne ''Seçim hazırlıkları demokratik bir şölendir'' demişti bir programda.Çok doğru bence.
|
Bayrak asmak doğru mu?
Özlem Türköne.. o kadına acıdım ya okan bayülgen programında rezil ettı kadını:(:(
|
haklı mhp bayrakk indimeyii afişleri koparmayı cok severr...ocak ülkücü falan ya asarız keserizzz ;)aslında hepside korkak hepsi birbirine güveniyorrr..ve cok tanıdığım var ocaklara gidip ak partiye oy veren ;)...köklerine kibrit suyu 22 temmuzda ;)
|
Bayrak asmak doğru mu?
bence bayrak asmak oldukça olumlu bir yöntem.hem size gönül verenler hergün bayrağı gördüğünde coşkusunu tazeliyor hemde kararsızların bayrağını gördüğü partiye yakınlığını arttırıyor.ben bayrağa harcanan paraya acımıyorum ancak kağıt afişlere verilen paralara acıyorum.kağıt afişler yüzünden neredeyse parti binasında adım atacak yer kalmadı.
|
All times are GMT +3. The time now is 11:28. |