![]() |
SP'ye Katılımlar Hızla Devam Ediyor Elhamdülillah
Dostlar! Hoş geldiniz!09.02.2009 http://www.sp.org.tr/images/trans.gifMilli Görüş'ün yeni mensuplarına, hoş geldiniz diyor, bu kutlu yolda kolaylık, sabır ve başarılar diliyoruz.
Videoyu sitenize ekleyinSaadet Partisi'ne teveccüh ve katılımlar devam ediyor. 8 Şubat 2009 Pazar Günü Ankara'da partimize iltihaklar oldu. 26 Ekim 2008 tarihli 3. Büyük Kongremiz'den bugüne kadar partimize katılan Milli Görüş'ün yeni mensuplarına, geçmişi ülkemize, milletimize hizmetle dolu yeni gönül erlerimize hoş geldiniz diyor, bu kutlu yolda kolaylık, sabır ve başarılar diliyoruz. İşte Ankara'da Saadet rozeti takan gönüller; ADI SOYADIÜNVANIGELDİĞİ PARTİHÜSEYİN KANDEMİRBALA BELEDİYE MECLİS ÜYESİAKPARAP VALIDEREAKP BALA KURUCU ÜYESİAKPNİYAZİ ARASAKP BALA BELDE KURUCUSUAKPYILMAZ KAYANAKP YÖNETİM KURULU ÜYESİAKPMETİN YURTAKP AVŞAR BELDE KURUCUSUAKPÖMER FARUK GERGERADANA KURUCU İL BAŞKANIAKPKEMAL ALBAYRAKESKİ MİLLETVEKİLİAKPREMZİ ÇETİNESKİ MİLLETVEKİLİAKPEYÜP SANAYESKİ MİLLETVEKİLİAKPÜMMET KANDOĞANESKİ MİLLETVEKİLİDYPHANEFİ MAHÇİÇEKESKİ MİLLETVEKİLİAKPNURETTİN AKTAŞESKİ MİLLETVEKİLİAKPEMİN AYDINSİİRT BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZAKPAHMET EŞREF FAKIBABAŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKANIAKP |
Alıntı:
Şu başlığı Saadet Parti sitelerinde yazabilirmisiniz? İşte Ak parti farkı. Partinizin propagandasını rahatça AK platformlarda yapabiliyorsunuz. Bu Bile Ak Parti saflarına katılmanız için yeterli. Değil mi Saadetlu kardeşim:)) |
Alıntı:
2. si bölümün adı diğer partiler ben buraya başka bir partinin haberini açtım ne var şimdi buna izin verdiniz diye akp saflarınamı geçeyim |
Alıntı:
Yapsınlar bakalım hocam.. Yüzde 2mi almışlardı yoksa 6mıydı neydi ufak bir rakamdı anımsayamıyorum şimdi.. Bakalım işe yarayacak mı? Merak ediyorum bir gün onlarda iki basamaklı oylar görebilecekler mi :w: |
ya arkadaşlar saadet partisi bizim eski partimiz tamam ama saadete oy verip chp yi yönetime getirmeyin attığınız oylar özellikle ak partisi dışında attığınız oylar cehapye gidiyor bunun vebalini kaldıra bilirmisiniz eğer diyorsanızki kaldırız allaha andolsun benim vebalim var kaldıramazsınız iki elim yakanızdadır eğer engel olmaya devam ederseniz ak parti varken başka taraflara meyil etmek mutedeyyin insanlara yakışmaz eğer bu günlerde birlik ve beraberloiğimizi sağlayamıyorsak o zaman gerçekten bize yazıklar olsun onun için durmak yok yola devam
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
EBU UBEYDE ADLI KARDEŞİM BİR KERE KONUŞMA USLUBUN HİÇ HOŞ DEĞİL ZAFER ELBETTE İNANANLARIN OLACAK AMA BİR OLDUKLARI ZAMAN FIRKA FIRKA OLDUKLARINDA OYUNA GELMİŞ OLURLAR SENİN USLUBUNLA CEVAP VERMEK İSTEMEM EĞER ALLAH GÖSTERMESİN CEHA PEE KAZANIRSA KINA YAKARSIN
|
Alıntı:
:) Siz Hz.İbrahim ateşe atıldığında ona ağzında su taşıyan güvercinin hikayesini bilirmisiniz? Saf belirleme meselesi...:) Selam ve Dua ile.. |
Seçimlere yakın bir çok saadetli "seçimlerden sonra görüşelim" deyip duruyor. Seçimerden sonra 2 ay çıtları çıkmıyor, ancaa toparlanabiliyorlar. Arkadaşlar herkes safını belirler ve herkes kendi çizgisinde yürür. Buna en başta saygı duymak gerekir. Siz kendi çizginiz üzerinde yürümeye devam edebilirsiniz; fakat, sadece kendi çizginizin hakikate gittiğini ileri süremezsiniz..
Dünya'yı Aydınlatıyoruz... Kadim Sevgiler.. |
Alıntı:
Alıntı:
O hikayeyi sizde bilirmisiniz mübarek..:) |
Hikâye anlatmıyoruz burda muhterem, gerçeklerden söz ediyoruz. ;;)
Realist olalım lütfen.. |
Alıntı:
Alıntı:
:) Ben hikayeleri çok severim anlayabilene çok güzel ders verir ama tabi anlayabilene..... |
keşke cevap vermeseydim üzüldüm şimdi biz birlik beraberlikten yanayız arkadaşlar tekrar söylüyorum ben bir saadetlinin kalbini kırmak istemem yeterki ianan olsun dp l,lininde anaplının da me hp lininde hatta ce ha pee lininde biz bütün inananlar tek bilek tek yürek olsun diyoruz inanaların içine nifak sokmak bize yakışmaz onun için DURMAK YOK YOLA DEVAM işte onun için ak parti bizim birleşeceğimiz bizi birleştiren olması için
|
yeni bayan adaylarinizi gorduk..
masallah.. hic utanilacak birsey yok.... |
Alıntı:
:) siz ya okuma yazma bilmiyorsunuz yada okuduklarınızı anlamıyorsunuz... ne diyorum ben milligörüşünde yanlıslarını eleştiririm diyorum... hem muhterem sen akpli olarak kaç tane bakanınız kac tane vekiliniz kadın bilmiyormusun bizi gelmiş bununlamı eleştiriyosun....:) |
elestiren yokki...
sadece hatirlatma... |
herkes kendi gunahinin hesabini kendi verecek ahirette bizi orasi ilgilendirmez...
|
Alıntı:
;1 eyvAllah kardesim beklediğim bi cevaptı.. |
bunlar bir şey değil hadi bizim diğer partimiz saadet mhp nin ne olduğunu baş örtüsü nde takındıkları ve cıkardıkları meeee sesinden zaten biliyoruz ikinci bir defa daha denediler mecliste yine kıvırdılar hani kurt asenaydılar ya bunlar dansöz asenaya özenmiş devamlı kıvırıyorlar cee ha pe nin ne olduğu belli şimdi çarşaf kuran kursu diyorlar ya hamdolsun buda ak partinin bir başarısıdır dillerine kuran geldi iki yüzlüde olsalar sevindirici benim anlıyamadığım bir şey var arkadaşlar artık kimsenin lafınıda kaale almıyoruz saadet bizim kardeşimiz onlar son seçimde sandık görevlileri bile ak partiye oy verdi anlıyamadığım şu kendilerine cemaat diyen ve bu cemaat lidrinide kurdukları partinin başına getiren ve inanılmaz bir şekilde ce ha pe den de ileri bizi her platformda kötüleyen her platformda yerden yere vurmayı kendilerine distur edinen yapılan hiç bir şeyi iyi farketmez görmezden gelen kendi televizyonlarında devamlı muhaleet eden işin başka bir yanı televizyonlarında ilahi kuran yayınıda yapan fakat bir müslümanın arkasında kuyu kazmaya kalkan bir zihniyet var btp diye bir partileri var ne ayk oldukalrını anlıyamadım neye hizmet ettikleri belli olmayan bir zihniyet bir bilginiz varmı nedir bunlar her televizyonlarını izlediğimde beni dinden çıkaracak kadar sinir ediyorlar küfür edip kapatıyorum dükkana yanıam geldiler kovdum ne ayak bu adamlar
|
Anadolu gençliğe gönülden destek veriyorum.Sadece az bir payla görüşüme uymuyor.Aynı kökenden geliyoruz milli görüşle.
|
Alıntı:
Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç ! Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur. Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da o bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz.... |
AK PARTİ İSLAMCI BİR PARTİ DEĞİLDİR,İSLAMI SİYASETLE KİRLETMEYİN!!!!!!
|
Arkadaşlar Diğer Partiler Bölümünde Diğer Partili Arkadaşlarımızı Baskı Altına Alacak, Konularını Sabote Edecek Tutumlardan Uzak Duralım. Her Seferinde Bunu Söyletmeyin Bize..
|
Alıntı:
EyvAllah...:) Mevla Milligörüşlü kardeşlerimin İslam yolundaki davasını ve Cihadını kabul etsin insALlah.. |
Kula kul olmak için atılmadık meydana Biz yalnız Hakikate Hakka secde ederiz Nasıl girdiyse dava sahipleri zindana Bilsinki kahbe devir bizde öyle gireriz... biz bu şiiri erdoğan'a söyleriz ...... sizde biraz eğreti durmuş..........:evet: |
Alıntı:
Biz size bunun farkını anlatmaya çalışıyoruz sen de gerçekten Cihad yaptığınızı sandın. Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını ayıramazsan böyle acı vakarlarla kendini hangi meydanda bulduğunu görürsün. |
Alıntı:
:) cihad yapmadığımı bende biliyorum ama sizin deyişinize göre cihadsa cihadiımız mübarek olsun diyorum... eğer açık bayanları aday göstermek kötü bişeyse yada eleştirilcek alay edilcek bişeyse bunu en son yapması gereken sizsiniz muhterem... |
Alıntı:
Şiirin kime ait olduğunu araştırırsanız kimde eğreti durduğunu daha iyi anlarsınız vesselam.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) sana göre afallarım cünkü sen kendince doğrusun bizim öyle bir iddiamız yok cihad yapmıyoruz ( keşke yapabilsek ) hem ben daha öncede belirttim ben o açık bayan konusunda partiyi eleştiriyorum bana bunla gelmeyin boşuna :) |
bu arada sanırım avatarım sizi rahatsız etmiş :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eminim öyledirr çokda inanasım yok:olmaz::olmaz:
|
Alıntı:
şiirin kime ait olduğunu biliyorum ben bu şiiri senelerdir Tayyip Erdoğan 'a söylerim ben şiirde manaya bakarım......şahsa değil... şiir evrenseldir ama diyorum ya sizde eğreti durmuş....:karizmatik: |
Alıntı:
size göre bizde eğreti durmuş ama eğreti meğreti durmuş hamd olsun.. bize göre sizde hiç durmamış.... bunun polemiğinide yapmayın artık :) |
Alıntı:
yok merak etmesen yapmam ....... ben nerde durcağımı iyibilirim.............kardeşim........ |
Alıntı:
|
Bu ülkede İnşallah AK parti katılımlar günden güne artıyor elhamdülillah.Dahada artmaya devam ediyor.Etrafımdaki Saadet partili mhp'li insanları AK huzura kavuşturduğumu bilirim.Başbakanımın kocaeli'de kapı kapı dolaşın sözüne icabet ederekten yola çıktık ve hamdolsun artıyor.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:05. |