![]() |
Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!)
Şişli’de İLKNUR KARAASLAN
İstanbul’un tüm ilçelerinde güçlü adaylarla seçime giriyoruz. İstanbul Büyükşehir için Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu açıkladığımız aday tanıtım toplantısında ilgilerin yoğunlaştığı diğer bir isim de Şişli adayımız İlknur Karaaslan’dı. http://www.sp.org.tr/foto/0000003134.jpg http://www.megahaber.net/wp-content/...9/02/bayan.jpg Adayların hepsinin erkek olduğu Şişli’de, iktisat mezunu İlknur Karaaslan ile şimdiden fark oluşturmuş durumdayız. Karaaslan Şişli doğumlu olmasının yanında özellikle kadınlara ve gençlere dönük proje ve mesajlarıyla Şişli’de seçimin en güçlü adayı olacak. Şimdiden hayırlı olsun. İLKNUR KARAASLAN kimdir? 1970 Şişli doğumlu, Aslen Elazığlı. Emniyetçi bir baba ile emekli bir öğretmen annenin kızı. Baltalimanı Behçet Kemal Çağlar Lisesi mezunu (1986). İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü 1991’de bitirdi. Aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliğinin Soysal Politikaları ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimi aldı. Tez konusu “Özel İstihdam Kurullarının Türkiye İş Piyasasına Tanıştırılması” idi. Kâğıt, karton ve ambalaj sektöründe değişik firmalarda satış müdürü ve ihracat yöneticisi olarak görev yaptı. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen Karaaslan seyahat etmeyi çok seviyor. Şu ana kadar İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Avusturya, Belçika, Almanya, Bulgaristan, Tayland, Singapur, Ukrayna, Gürcistan, Suriye, Suudi Arabistan, Kıbrıs’ı gezmiş. 08.02.2009 sp.org.tr |
Saadet Partisi Çankaya
Saadet öyle bir güzel seçti ki...
Bu seçimler bir alem... Her parti ideolojisinin aksini yapmaya söz vermiş sanki. Bu kez de Saadet Partisi'nin adayı şoke etti. Çankaya'ya tiyatrocu bir kadın aday gösterdi. http://www.internethaber.com/images/...209114611..jpg http://www.ekoayrinti.com/images/news/7675.jpghttp://www.internethaber.com/images/news/82943.jpg Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski milletvekili Veysel Candan olduğunu açıkladı. Partinin Çankaya adayı ise Demokrat Partili Dursun Acun’un kızı tiyatrocu Esra Acun olarak açıklandı. ÇANKAYA ADAYI BİR TİYATRO SANATÇISI SP’nİn Çankaya adayı Esra Acun’un tiyatro sanatçısı olduğu belirtildi. 1973 yılında Ankara’da doğan Acun, Demokrat Parti eski Kayseri Senatörü Dursun Acun’un kızı. Ankara Konservatuarı’nda iki yıl tiyatro eğitimi alan Acun, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misafir oyuncu olarak görev yaptı. Türkiye’nin ilk kadın pondomim sanatçılarından olduğu ifade edilen Acun, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bekar olan Acun’un, SP Kadın kolları toplantılarına katıldığı ifade edildi. internethaber 09 Şubat 2009 Pazartesi |
Hımm... Hadi bakalım hayırlı olsun Milli Görüşçü kardeşlerimize..
|
Alıntı:
Oyy oyy oyyy oyyyy (: |
Alıntı:
|
Türkiye’nin ilk kadın pondomim sanatçılarından olduğu ifade edilen Acun, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bekar olan Acun’un, SP Kadın kolları toplantılarına katıldığı ifade edildi.
:yehoo: |
Saadet Partisi yeniden kadınlara dönüyor
Saadet Partisi yeniden kadınlara dönüyor
http://www.habervaktim.com/resim/resim56657_2.jpg Refah Partisi döneminde ev ev dolaşarak seçim kampanyası yürüten ve seçimlerin kazanılmasında büyük pay sahibi olan Milli Görüşçü kadınlar yeniden devrede...Partisinin kadın kollarındaki toplantıya katılan Kurtulmuş, bu seçimlerde de kadınlara önemli iş düştüğünü söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin kadın kolları genel başkanlığının düzenlediği yüksek istişare konsey toplantısına katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin kadın kolları genel başkanlığının düzenlediği yüksek istişare konsey toplantısına katıldı. Kurtulmuş, kadın kollarının çalışmaların değinerek, Millî Görüş mensubu kadınların çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı Yüksek İstişare Konsey Toplantısı'nı partilerinin GİK Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, kadın kollarının çalışmalarına ilişkin görüşlerini aktardı. Millî Görüş mensubu kadınların sürekli çalışmalarının takdire şayan olduğunun altını çizen Kurtulmuş, 29 Mart yerel seçimlerinde kadın kolları mensuplarının kapı kapı dolaşarak insanlara Millî Görüş'ü aktarmalarını istedi. Bu ülkenin Millî Görüş'e ihtiyacı olduğunu söyleyen Kurtulmuş, kadın kolları mensupları ile övündüklerini dile getirdi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşenur Tekdal ise zorlukların olabileceğine işaret ederek, "Ancak hiçbir şey imkansız değildir. Her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır. İdeallerimiz yeni hamlelerin kaynağı olmalı, karşılaşılan engel ve zorluklar azmimizi artıran faktörler haline dönüşmelidir" dedi. Tekdal, Millî Görüş mensuplarının ilk adımda yerel seçimlerde ikinci adımda ise genel seçimlerde iktidar olması için en verimli çalışmaları ortaya koyduklarını söyledi. Milli Gazete .Habervaktim |
Başlığa bak..''Saadet öyle bir güzel seçtiki..?''
Güzel..?!! Hanım olsunda güzel olsun yani..Eee o eksik kalsın..!! Şaşırmadım..!!Seçim için herkes herşeyi yapıyor..Saadet mi geri kalıcak.. Özgünle Faruk bey çok bayıldınız herhalde bu hanıma.. Gülücükleriniz eksik olmuyor maşAllah..Eee oylarınızda saadete kayar artık.. |
dava ters tepti galiba... :D ;D hakkatten açılım ama haaa ;D
|
Alıntı:
|
AK Parti dengeleri alt üst etti açıkçası.Türk siyaset tarihine devrim niteliğinde kazanımları diğer siyasi partilere örnek teşkil etti,ama kimse kabül etmiyor ne hikmetse.,taklitler asillerini yaşatır diyor kapatıyoruz..!Genç ve dinamik Genel Başkan Numan Bey Saadet partisine yeni bir sinerji kazandırdı açıkçası.Yavaş yavaş erimekte olan tabanını son anda kurtarmasına rağmen izlediği yanlış siyaset tarzı ile elinde kalan seçmenleride kaybedecektir.En büyük yanlışı bence Tayyip Beyin teklifini geri çevirmekle yaptı?!Erdoğan'nın birlikte çalışalım teklifini kabul etmeyip,saadetin başına geçmesi ile hedefledikleri siyasi başarıyı elde edeceklerini sanmıyorum.Çünkü mevcut konsensüs içinde AK Partiye hiç bir parti alternatif olamaz,bu siyasi dengeleri nasıl görüp kabul etmiyorlar açıkçası hayret ediyorum,ama herkesinde bir hayali var ishakcım hemen kestirip atma diyorum ozamanda kendime..!Atılım ve açılım modasıya bu sene Sp de buna ayak uydurmak için böyle bir yol izlemekte.Bakalım,görelim neylerse mevlam eyler..!
|
Alıntı:
yok be yaff ne oyu... :w: güldürdün beni yahuu... ;D |
dedigim gibi kardeslerim..
her zaman derim... 40 CURUK YUMURTA BIR ARAYA GELIR BIR TANE SAGLAM YUMURTA ETMEZ |
Arkadaşların yazılarını okuyanlar milli görüş camiasında ilk kez başı açık bir bayan girmiş sanacak:)
Bu acaba bir panik göstergesi olabilir mi? Akpnin içinde binlerce bulunan bu insanların saadetin içinde bulunması niye böyle garip karşılanmış ve GÜZELLİK gibi bir şeye dikkat çekerek yazılar yazılmış. bu mudur seviye? bu mudur terbiye? Bu hanım sizin de eşiniz, kardeşiniz vs. olabilir. Onların resimlerinin altına böyle alaycı bir üslupla yazılar yazılmasını hoş karşılarmıydınız? |
Alıntı:
Niye özellikle BEKAR OLAN diye öyle at nalı kadar büyüttün? Ayıp değil mi? bu ne terbiyesizlik. Bekar olmak suç mu? Bekar olmak kötü bir şey mi? Yazıklar olsun. |
Bu adayların saadet partisi tarafından belirlenmiş olması yanlıştır diyebilirsiniz, bu camiaya uymaz vs. diyebilirsiniz, fikirlerinizi, görüşlerinizi yazabilirsiniz.
Fakat kadınların GÜZELLİĞİNE, BEKARLIĞINA dikkat çekerek alaycı bir üslup ile yazarsanız sizin ahlaksızlardan, duyarsızlardan bir farkınız kalmaz. Uslubunuza dikkat edin. |
milli gorusun akparti aleyhine yaptigi saldiri hakaret ve tehditlerin yaninda...
bunlarin lafi bile olmaz.... |
Kışkırtıcı ve artniyetli yorumlara gerek yok!
İlk defa yapılıyormuş gibi bir yaklaşım sergilenmesini ise anlamıyorum. Milli Görüş daha önceki partilerinde birçok kadın başkan adayı çıkarmıştır! Milletvekili bile çıkarmıştır! Bilmeyenler öğrensin! Bu zehirleri kusmanın anlamı neki şimdi? Bunun tavizle, seçimlerin bir alem olması ile uzaktan yakından alakası yok! Haberi yapanların, tavizden bahsedenlerin niyetleri zaten belli! İlkmiş gibi lanse edilmesi ise acizlik çırpınışlarından başka bişey değil! Şöyle bakıyorumda bu konuda en sessiz kalması gerekenlerin yöneticiler olması gerekirken, çoğu bu konuya üşüşmüş! Bari akpartiforum.com yapmasın! Kartelden farkınız olsun! Ayıptır! Yönetiminize çizginize yakışmaz! (Sadece alıntı yapıp kişisel yorumlarını katmayanlar ithamlarımın dışındadır!) |
niye milli gorusu elestirmek yasak mi gunahmi??
milli gorus kendi forumlarinda her turlu ahlak disi yayini yapinca iyi oluyorda... akparti forum size soz hakki taniyor diyemi suclu oldu.. |
Alıntı:
Alıntı:
Onlar ahlak dışı yayın yapınca siz onlara aferim mi dediniz? demediyseniz onların yaptığı ahlaksızlığı sizde yapınca sizin de ahlaksız olacağınızı düşünmediniz mi? hiç kimse kimsey ahlaksızlık yapmasın. eleştiri ayrıdır, ahlaksızlık ayrıdır, kim yaparsa yapsın çirkindir. Birisi yapıyor diye sizinde yapmanız gerekmez. hele hele bir hanım efendi üzerinden çirkinlik yaparsanız o hanımefendinin gıybetini yapmış olursunuz. Eğer müslümansanız gıybetin ne olduğunu bilirsiniz. Kötü örnek olmaz... kötüleri değil iyileri örnek alın... |
Alıntı:
1-Koyu bir Ak Parti'liyim! Ancak hiçbir zaman yiğidin hakkını yiğitten esirgemediğimi tüm forum ehli bilir! Buyrunuz tüm mesajlarımı aratınız. Yeri gelmiş milli görüşü eleştirmişimdir, yeri gelmiş AKP'yi yermişimdir. Kendi değer yargılarıma göre hakedenin hakkını her türlü veririm! Hiçbir görüşe körü körüne saplanıp kalmadım çok şükür! 2-Her zaman milli görüş forumlarını takip ederim. Ahlaksızlıkla nitelendirilebilecek tek bir yayınlarını bile görmedim! Ki islami ahlak yargılarına sizden bizden daha önem verdikleri forum kurallarınca ortadadır! Ha ahlaksızlıktan kastınız muhalif tutumları ise bu onların görevi zaten. Sizin görüşünüzü benimsememiş adamların sizi eleştirmemesini bekleyemezsiniz! Eleştirmeyecek olsa, sizin görüşünüzü benimsemiş olsa karşı saflarda durmaz zaten! Onların bir çirkinlik yapıyor olması, sizin onlara aynı suretle mukabele etmeniz anlamına gelmez! Bunu gerektirmez! 3-Eleştirininde dozu ve sınırı vardır. Hiçbir görüşü eleştirmek ve tartışmak yasak yada günah olamaz! Ancak kişiliği hakkında zerre miktarınca bilgi sahibi olmadığınız bir hanım ablanız için, yukarda bir kullanıcının dediği gibi "at nalı" kadar büyüterek, bekar olduğunu vurgulamak akpartiforum.com "yönetimine" yakışmaz! Burada akpartili herhangi bir bireyin tavrını sorgulamıyorum! Yönetimlerin çeşitli mes'uliyetleri vardır! Kullanıcılar sözlerini üç tartıp iki söylerken, yönetimin beş tartıp bir söylemesi gerekir! Sizlerin bir akrabasının yada ablasının bu durumda olmasını kabul edebilirmisiniz? Başkalarının ablalarına, akrabalarına aynı tutumu sergilemeyiniz o zaman! Ayıptır, günahtır! |
Alıntı:
|
Bir üyemizin hassasiyetine azami derecede yorum yapan herkesin uymasını rica ediyoruz.Konu amacından uzaklaştırılmakta,saptırılmakta,ve karşıt iki görüş çatışmasına dönüştürülmek istenilmektedir.Değerli üyeler yine üstüne basa basa tekrarlamak istiyorum;AK Parti Forum AK Partinin bir temsil organı olarak görev yapmaktadır.Forumu belli kişi ve çevrelerin ideolojik sohbet odaları mahiyetinde kulanılması kesinlikle yasaktır.AK Partiyi sevmeyebilirsiniz;lakin eleştirebilir,fakat eleştirilerinizi dürüst samimi ve terbiye kuralları dahilinde yapmalısınız.Redyellow üyemizin buradaki önemli ve ciddi hassasiyetinede değinmek istiyorum;konu içinde Sp nin kadın adayları hakında bazı patavatsız yorumlar sarf edilmiş,farklı taraflara çekilmeye çalışılmaktadır.Buna kimsenin haddi olmaması gerek..!Diğer parti mensuplarını eleştirirken lütfen ağızımızdan çıkana dikket edelim.Bizim en önemli özeliğimiz,sevgi,saygı ve hoşgörü ekseninde buluşup inşirahlarda bulunmaktır.Bu sebeple konu amacından uzaklaştırılıp koca karı sohbetine dönüştürülürse kesinlikle silinecektir..!
|
Sayın yetkili ishakyilmaz'a bu güzel uyarısından dolayı teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık.
Eleştiriye her zaman evet fakat nezaketsizliğe, terbiye dışına, gayriahlaki şeylere her zaman hayır. Kime karşı yazılırsa yazılsın her zaman üslubumuza dikkat etmeliyiz, nezaket ve edep dışına çıkmamalıyız. Siyasi hırs lütfen gözümüzü köretmesin. Tekrar teşekkürler sayın ishakyilmaz. |
Kaba taslak söylediklerimin akıcı ve teknik boyutu AK Parti Forumun kuruluş misyonunda açık bir dille ifade edilmiştir.Fakat ya bazıları okumadan yorum yapma gereği duymakta,ya da ortamı kirletmek adına çalışmaktadırlar.Lütfen ağızımızdan çıkan sözlerin sizleri esir etmelerine izin vermeyiniz..!
|
Saadet partisi başı açık aday koyamaz diye bir yasamı var Allah aşkına nedir sizin şu haliniz anlamıyorum.
|
Alıntı:
Misyon ve vizyonun ne olduğunu hepimiz biliriz. Ancak burada sergilenen yönetici tutumunun orada yazılarla çelişmesinedir bizim feryadımız! Ki yorumlarımı incelerseniz yöneticelere yakışmadığını ifade edip, normal bir bireyden daha fazla sorumlulukları olması gerektiğini özellikle belirttim. Ne güzel söylediniz: "Ağızdan çıkanların esiri olunmamalı" diye! Bilmukabele diyor ve saygılarımı sunuyorum! |
anaa yorumları okuyunca acaba ne oluyor dedim...
kadının tipinin düzgün olmasının bu kadar ön plana çıkması ne kadar enteresan... saadette ilk açık aday değildir demi....hele bekar olmasının yazılması bide büyük punklarla... yarabbim ya:) neyse saadet için hayırlı olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
fakat bu yorum mükemmel..:) |
yorumları okurken pes dedim...bu kadarmı olduk??adayın ..yaşı medeni hali...veya fiziki durumu şimdiye adar hiç tartışılmamıştı..bence yine yaapılmammalıydı...
saadet partisi ilk kez sanki bayan çıkaryormuş gibi resmen linç etmişsiniz.. milli görüş haşa bir din değil elbet eleştirilir..yeri gelince bende eleştiririm.. ama bu kişisel bir durum olmuş...ve açıkcası forumdan hiç beklemediğim kişilerden bu yazıları görünce hem şaşırdım..hemde hayal kırıklığına uğradım... çünkü yapılanlar asla eleştiri boyutunda değildi..had fazlasıyla aşılmış bence.. lütfen belki şakayla yazılmış ama..sonuçta büyük bir hata.. umarım gereken yapılır... |
Alıntı:
AK PARTİ'ye verilen %47 oy da kişiseldir... ama sizin lideriniz ''AK PARTİ'ye oy verenler cehennemden bilet almış gibidir'' diyebiliyor... ;) |
Alıntı:
Kişi eleştirdiği şeyi kendisi yapıyorsa eleştirisinin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur... |
Alıntı:
biz kimseye böyle ağır eleştiri yapmadık... |
Bir dakika bakalım yaa, ne oluyoruz heey...
Biz burada bir acı gerçeği mücahidlerimizin yüzüne olanca şiddetiyle çarpıyoruz. Siyasetin ne olduğunu onlara gösteriyoruz. İkide de bir gelip burdda cihad naraları atan Saadet Partili cengaverlere bu iş pek de cihada benzemedi be diyoruz. AK Parti'yi ilkesizlikle suçlayanların ilkesini ortaya koyuyoruz. Kİmse acitasyon yapmaya, ahlak edebiyatına soyunmaya kalkışmasın ! Bizim konuya yaklaşımımızı mücahid (!) kardeşlerimiz çok iyi anlar, biz de zaten onlara anlatmak istedik, kimsenin bir endişesi olmasın. Redyellow siz önce AK Parti diyebilecek olgunluğu gösterin ondan sonra bizim nasıl davranacağımıza karar verin. Biz de SAP dediğimiz zaman hoşunuza mı gidecek. Ama ben bunu yapmayacağım, tüm tahriklere rağmen bunu yapmayacağım :güzel: İsrail'in kendisine yöneltilen eleştirileri -antsemitizm- yapılıyor diye bağırarak, örtbas etme çabasının bir benzerini burada "ahlak" adı altında yapmaya kalkışmasın kimse. Bu vakayı herkes görecek. Saaadet Partisinin bu cihadını hep beraber tebrik edeceğiz. Bazı Saadetli kardeşlerimiz de burdan üzerine düşen hisseyi alacak ! Siz de hiç üzülmeyin Aşk-ı İlahi ve Saadet Partisi fanatiklerinin ve holiganlarının yaptığının 10'da 1'ini bile yapmadık ! Yönetim ne yapacağını iyi bilir, merak etmeyin siz. |
Biri Kapanma Derdinde
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...ogoantpost.jpg http://www301.mackolik.com/Nethaber....ikkkgkgkgg.jpg http://img4.mynet.com/ha4/c/chp-carsaf2.jpg Biri Açılma Derdinde http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...et-partisi.jpg http://www.sp.org.tr/foto/0000003134.jpg http://www.internethaber.com/images/...209114611..jpg Sonun mu Geldin Dünya !!! İşte Türk Siyaseti İşte İlkesizlik !!! |
bu gidişle sp chp ye laikliğin odağı olduğu için dava açarsa şaşmam... :D ;D :hihi2: ;;)
|
Alıntı:
Cihad Meydanı Şenlendi :D |
Alıntı:
demek ki yanılmışım. İnsanlarda hata edebiliyormuş, bende hata ettim. SAP da diyebilirsiniz.. buyrun. Ben akp hakkında hakaret içeren bir yazı mı yazdım, kötü bir söz mü söyledim? nedir bu öfke, nedir bu hiddet.... Üzgünüm... |
Gerçekten komedi =)
Sanki ilkmiş gibi algılanıyorya.. Bitiyorum bu mantığa! =) |
All times are GMT +3. The time now is 07:34. |