Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Gençlik Kolları Ne Yapar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5583)

tyranid 08-23-2007 02:46

Gençlik Kolları Ne Yapar?

Gençlik Kolları ne yapar?
Diyelimki kayıt olduk, ne yapıcaz orda ortamlar nasıldır?

akradyo-djyavuz 08-23-2007 10:01

Bulunduğun ilçedeki ilçe binasına giderek orada gençlik kollarındaki arkadaşlarla görüşebilirsin. Neler yapacağın senin ne kadar yapmak istediğinle alakalı olarak değişir.

burAKP 08-27-2007 01:13

peki ya yaş sınırı var mı?lise mi şart üniversite mi???

veysi 08-27-2007 02:42

ben 91 li bir ise öğrencisiyim akp için çalişlmak istiyorum nasil nve nereye başvurabilirim

maviinsan 08-27-2007 03:31

Alıntı:

yavuzdemir Nickli Üyeden Alıntı
Bulunduğun ilçedeki ilçe binasına giderek orada gençlik kollarındaki arkadaşlarla görüşebilirsin. Neler yapacağın senin ne kadar yapmak istediğinle alakalı olarak değişir.

Onlybullet34 08-27-2007 03:38

Alıntı:

tyranid Nickli Üyeden Alıntı

Av. Hakan TÜTÜNCÜ

AK PARTİ Genel Merkez
Gençlik Kolları Başkanı

"Bu ülkenin gençleri olarak ülkemizin geleceği ve milletimizin yarınları bizi yakından ilgilendirmektedir.

Bilindiği gibi toplumların sosyal ve siyasal yaşamlarında gençler çok önemli bir yere sahip olagelmişlerdir. Tarihi süreç dikkatle incelendiğinde görülecektir ki yenilik hareketlerinin başını çekenler çoğu kez gençler ve genç düşünebilen zihinler olmuşlardır.

Bizim binlerce yıllık medeniyet tarihimizde de gençlerin ne kadar büyük başarıların mimarı olduklarına ilişkin çarpıcı örnekler vardır; başarı örnekleri vardır.

Sürekli bir değişim ve dönüşüm arzusunda olan ülkemizde öteden beri gençler önemli roller üstlenmişlerdir.

Bizler, bu günün gençleri olarak geleceğin emanetçileri olduğumuzu biliyoruz. Biliyoruz ki; ülkemizin yarınları bizim ellerimizde şekillenecek.

Bu bilinçle milletimizin geleceğine dair sorumluluklarımızın idraki geleceğe yürümeliyiz.

Bu yürüyüşümüzde bilgimiz, kültürümüz ve binlerce yıllık tarihimizin imbiğinden geçirerek geliştirdiğimiz medeniyet algılamamız yolumuzu aydınlatan en önemli araçlar olacaktır.

İdeolojik saplantılara asla takılmadan, bilimin evrensel diliyle analiz ettiğimiz geçmişimiz, geleceğimize ışık tutacaktır.

AK PARTi gençliği olarak yürüdüğümüz yolda bu metodları kullanarak kendimizi ülkemizin yarınlarına hazırlama azmi ve çabası içindeyiz.

Şükürler olsun ki Gençlik Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana attığımız her adımın temelindeki maksat buna yönelik olmuştur.

AK PARTi İktidarıyla birlikte demokrasi, insan hakları ve özgürlükler başta olmak üzere her alanda devrim niteliği taşıyan değişimleri yaşıyoruz. Bu değişimler daha güzel bir Türkiye idealine ulaşmamızı sonuçlayacak.

Geleceğin emanetçileri olarak biz de bu ideale omuz vereceğiz.

Her yeni günü taze bir başlangıç kabul ederek yolcuğumuza devam ediyoruz.

Şanlı ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımızın yarınları için sorumluluk duygusuna sahip her arkadaşımız inanıyoruz ki gücümüze güç katacaktır.

Gençlik Kolları olarak daha güzel bir Türkiye arzusu içinde olan bütün arkadaşlarımızı bu onurlu yolculuğumuza davet ediyoruz.

Yolumuz açık olsun.

HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN!..."

merve 08-27-2007 03:41

bunu okumuştum aylar önce :)

paylaşımın için teşekkürler...

akzeinebu 08-27-2007 16:49

YAŞ SINIRI 18 GALİBAA BEN ÖLE BİLİYORUM YANİİ :-\ AMA HERKESE TAVSİYE EDERİM HERKESİN BİR SİYASİ DURUŞU OLAMALI BİRDE İNSAN BU SİYASİ DURUŞU DÜŞÜNCESİ İÇİN ÇALIŞIP ÇABA GÖSTERİNCE SÜPER OLUYOO ::)

EgebeYY 09-28-2007 22:59

Fatihin istanbulu feth ettiğinde yaşı kaçtı? önemli olan sanırım inanç,aşk,sevgi. Gençlik olarak davamıza sahip çıkalım,insanları bilinçlendirelim,köhnemiş düşüncelerden, Fanatik arkadaşlarımıza akpartiyi anlatalım. Sayın Başbakanımız bir zamanlar Gençlik Kolu Başkanlığını yaptığını unutmayalım:)

ZAksu 09-29-2007 01:42

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
gençlik kolları mitinglerde amelelik yapar
seçimlerde hamallık yapar

sana katılıyorum kobbal ;D

artı seçim gunu sabah 6 akşam 7 yada daa da uzayabilir de ortalama 7 gibi sandık başı sayım hakkını savunmavs gibi işler...

scheriff30 10-02-2007 11:56

Alıntı:

tyranid Nickli Üyeden Alıntı

diyelim ki ak gençlik oldun çalışmayı, paylaşmayı, davan olan vatan için çalışmayı, sorun çözmeyi en önemliside kazanmayı öğreneceksin arkadaş yetmezmi ?

Ersel ERDOĞAN 10-03-2007 10:08

Alıntı:

EgebeYY Nickli Üyeden Alıntı
Fatihin istanbulu feth ettiğinde yaşı kaçtı? önemli olan sanırım inanç,aşk,sevgi. Gençlik olarak davamıza sahip çıkalım,insanları bilinçlendirelim,köhnemiş düşüncelerden, Fanatik arkadaşlarımıza akpartiyi anlatalım. Sayın Başbakanımız bir zamanlar Gençlik Kolu Başkanlığını yaptığını unutmayalım:)

süperdi :D tşkler...

akgençlik32 10-07-2007 01:17

ARKADAŞLAR ben 22 temmuz seçimlerinde 2 ay memleketime gitmedim gece sabahlara kadar bayrak pankart poster asma gibi işlerle uğraştımgündüzleride yeri geldi dükkan dükkan gezdim yeri geldi köy ziyaretlerine araç götürdüm ve bunlar içinde bi ücret almadım ama ben bunu zaten bize yapılan toplumsal adaletsizliklere karşı çıkmak ve haklı davamda benimde tuzum bulunsun diye yaptım. hiçte yakınmadım bu durumdan

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Whitecloud 10-07-2007 18:42

lisede okurken gençlik kollarında aktif olmayı isterdim ama hiçbişiye zamanım yok yaa :'(

mehmetal 10-19-2007 17:15

Alıntı:

akgençlik32 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR ben 22 temmuz seçimlerinde 2 ay memleketime gitmedim gece sabahlara kadar bayrak pankart poster asma gibi işlerle uğraştımgündüzleride yeri geldi dükkan dükkan gezdim yeri geldi köy ziyaretlerine araç götürdüm ve bunlar içinde bi ücret almadım ama ben bunu zaten bize yapılan toplumsal adaletsizliklere karşı çıkmak ve haklı davamda benimde tuzum bulunsun diye yaptım. hiçte yakınmadım bu durumdan

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sende benım gıbısın kardeşım :D kendı beldemde cıkılmadık dırek bırakmadım yerı geldı tek başıma afiş astım pankart astım kendı buldugum sloganları arkadaslarımla beraber soyledık her turlu organızasyonlara katılarak buyuklerımıze yardımcı olmaya çalıştık gençlerın onemıde burda başlıyor yanı abılerıne buyuklerıne yardımcı olmak. gencler olarak yapmamız gereken okadar cok şey varkı ama bunları yaparken hiç bir zaman karsılık beklemeden yaptık sizlerde asla yanlız bırakmayın bizi hemen gelın uye olun ve ordumuzda daha saglıklı ve daha saglam olmamız ümidiyle..

NİHAL.1990 10-25-2007 17:02

ya bende acil cevaplarınızı bekliyorum..konu şu: 90 doğumluyum ben de.lise sonda okuyorum.gençlik kollarına girme yaşının 18 olduğunu biliyorum.ama gençlik kollarına girmiş olsam okulumda sorun yaratırmı??diğer bir sorum da: gençken bu gibi partilere üye olunduğu zaman üniversiteyi bitirdiğinde iş alanında sorun olarak karşımıza çıktığına duydum.çok üzüldüm..bir akıl verinnn yaaaa :( ???....ben en kısa zamanda girmek istiyorum partimin gençlik kollarınaa..

akzeinebu 10-25-2007 17:04

yaa çaktırmadan aktif olarak çalışabilirsin üye olmadan bizim kardeşlerimiz öyle yapıyor ;) ::)

Akfetih 10-25-2007 18:31

ne şekilde olursa olsun ister hamallık olsun..akpye dolayısıyla bu ülkeye hizmet edebileceksem herşeyi yapmak görevimizdir..(herşey derken kurallar içerisinde herşey..yanlış anlaşılmasın..asarım keserim bile değil.. :-Xbize uymaz..)

oguzdesouza 10-25-2007 20:32

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
yaa çaktırmadan aktif olarak çalışabilirsin üye olmadan bizim kardeşlerimiz öyle yapıyor ;) ::)

ewt en iyisi bu şekilde.gece organizasyonlarında falan gençlik kollarına yardım edebilirsin.Gençlik kolları demek varıp da bir makam değildir.Partinin tanıtımına en fazla katkıyı gençlik kolları yapar.

UNUTMAYALIM Kİ BAŞBAKANIMIZ DA GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİ.

NİHAL.1990 10-25-2007 20:44

peki o zaman ben hemen ilçemdeki ak parti binasına gideyim..bu kadar durduğum yeter..zaten çok sabırsızlanıyorum:):)hadi bakalım ne olacak???

senelerden beri beklediğim an sonunda geldii.ama tek üzüldüğüm nokta bu hedefimde yanlız olmam.ne ailem ne başka biri yanımda değill.ama olsun ben tek başıma da olsam bu işi yapacağım..inaNIyorum..inanmakta başarmanın yarısıdır öyle değil mi??

mehmetal 10-25-2007 22:33

evt bizdede yaşı tutmayan arkadaşlarımız var. ayrıca bence üye olmak okul bitirdikten sonra iş bulma olsun normal hayatta olsun okadar etkilemez

Kartal2 10-30-2007 00:20

Ben üye olup aktif olarak gençlik kollarında çalışmaya başlayalı tam 13 ay oldu arkadaşlar ve şunu net olarak söyleyebilirimki hayatımın en güzel zamanlarını ben son 13 ayda yaşadım.. Seçim zamanında 2 ay gece gündüz çalıştık.. Hiç uyumadığımız zamanlar oldu. Bazen yorgunluktan ayakta duramaz hale geldik ama Genel Başkanımızla Karşı karşıya geldiğim an benim mükafatım olmuştur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz Ak Gençlik olarak duruşumuzla, kişiliğimizle, eğitimimizle, kültürümüzle topluma örnek olmak zorundayız. bunu hiç unutmamalıyız bence..

Kalb-i Mecruh 10-30-2007 04:13

Bu bir sevdadır...

Sevda ise yüreğe düşünce mantığınızla ilişkiniz kesilir... Nasıl mı..?

Bu sevda yüreğe bir düştüyse bana ilerde zararı olur vs gibi düşünceleriniz bile olmaz... Çünkü siz Âşıksınızdır bu davaya ve sonucu ne olursa olsun bu dava sizi çeker içine...

:)

Sevdanız daim ola :)

EpiVaTeS 10-30-2007 04:23

Çalışır....
Afişleme Bayraklama yapar Mitinglere hazırlanır her işin en ağırlarını yapar hiç bir karşılık beklemeksizin bekleyenleri boş verin benim gibi.....

Akfetih 11-02-2007 18:55

insanın inandığı dava uğruna çalışması çok güzel birşey..

akgulrafet 11-09-2007 00:04

genclik kolları bu dönemi seçim heyecanı ile geçirmekte

akgenc81 02-08-2008 23:28

kardeşler ben düzceliyim geclik kollarına katılmayı cok istiyorum ama burda kimse ilgilenmiyor internet siztesinde yonetimle ilgili bişey yok gittim zaman bana ilgisiz bi muamele yapılmasından cekniyorum sizce ne yapmalıyım

Abdullah KAÇ 02-08-2008 23:40

Çekinmenize gerek yok. Bulunduğunuz il veya ilçe AK Parti binasını ziyaret ederek gençlik kollarına üye olmak istediğinizi bildirmeniz yeterli. Arkadaşlarımız ilgileneceklerdir.

mehmetal 02-11-2008 00:09

gençlik kolları ne yapmaz ki. ben darıca ilçe gençlik kolları halkla ilişkiler birim başkan yardımcılığı yapmaktayım ve haftada en az 3 akşamımı akpartili kardeşlerimle birşeyler yapmak için harcıyorum ve çokta mutlu oluyorum. zamanım olsada her aksamımı akpartili kardeşlerime ayırabilsem. gençlik kolları partinin görünürde en alt kademesi olarak görünüyor ama akpartiyle gençlik kolları çıkışa geçmiştir ve bugün dikkatle dinlenen ve değer gören gençlik var. bizlerde buna göre hareket ederek çevremizdeki genç kardeşlerimizi akpartiye davet ediyoruz onlarla arkadaş olup kardeş olup sorunlarını dinliyor ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. bugün akpartide gençlik kolları her kademede rahatlıkla görev alabılıyor. sebepten akpartideyim değer verdikleri benı dınledıklerı için akpartideyim...

akgenc81 02-11-2008 21:10

arkadaslar ALLAH ın izniyle bende bugun üye oldum genclik kollarına genclik kolları baskanı bu pazar secilecekmiş genel merkezden atama yoluyla geliyormus bana sende oy kullanabilrsin dediler ben kimseyi tanımıyorum ne yapmalıyım bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor yardımcı olursanız sevinirim..

mehmetal 02-11-2008 23:39

Alıntı:

akgenc81 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ALLAH ın izniyle bende bugun üye oldum genclik kollarına genclik kolları baskanı bu pazar secilecekmiş genel merkezden atama yoluyla geliyormus bana sende oy kullanabilrsin dediler ben kimseyi tanımıyorum ne yapmalıyım bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor yardımcı olursanız sevinirim..

atama yoluyla gelıyorsa senın oykullanmana ne gerek var ben onu anlayamadım :S

akgenc81 02-12-2008 00:35

kardeş bende anlamadım bana dediği şey aynen soyluyorum ''genclik kolları baskanı genel merkezden atama yoluyla geliyor pazar gunu onun secimi var secime sende oy kullan orda tanısırsınız'' o kadar

mehmetal 02-12-2008 18:24

kesın bır yanlış bılgılendırme veya yanlış anlaşılma var ???

abidin44 03-25-2008 20:30

bayrak asar :D

akgenclik56 03-26-2008 13:42

Alıntı:

Av. Hakan TÜTÜNCÜ

AK PARTİ Genel Merkez
Gençlik Kolları Başkanı

"Bu ülkenin gençleri olarak ülkemizin geleceği ve milletimizin yarınları bizi yakından ilgilendirmektedir.

Bilindiği gibi toplumların sosyal ve siyasal yaşamlarında gençler çok önemli bir yere sahip olagelmişlerdir. Tarihi süreç dikkatle incelendiğinde görülecektir ki yenilik hareketlerinin başını çekenler çoğu kez gençler ve genç düşünebilen zihinler olmuşlardır.

Bizim binlerce yıllık medeniyet tarihimizde de gençlerin ne kadar büyük başarıların mimarı olduklarına ilişkin çarpıcı örnekler vardır; başarı örnekleri vardır.

Sürekli bir değişim ve dönüşüm arzusunda olan ülkemizde öteden beri gençler önemli roller üstlenmişlerdir.

Bizler, bu günün gençleri olarak geleceğin emanetçileri olduğumuzu biliyoruz. Biliyoruz ki; ülkemizin yarınları bizim ellerimizde şekillenecek.

Bu bilinçle milletimizin geleceğine dair sorumluluklarımızın idraki geleceğe yürümeliyiz.

Bu yürüyüşümüzde bilgimiz, kültürümüz ve binlerce yıllık tarihimizin imbiğinden geçirerek geliştirdiğimiz medeniyet algılamamız yolumuzu aydınlatan en önemli araçlar olacaktır.

İdeolojik saplantılara asla takılmadan, bilimin evrensel diliyle analiz ettiğimiz geçmişimiz, geleceğimize ışık tutacaktır.

AK PARTi gençliği olarak yürüdüğümüz yolda bu metodları kullanarak kendimizi ülkemizin yarınlarına hazırlama azmi ve çabası içindeyiz.

Şükürler olsun ki Gençlik Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana attığımız her adımın temelindeki maksat buna yönelik olmuştur.

AK PARTi İktidarıyla birlikte demokrasi, insan hakları ve özgürlükler başta olmak üzere her alanda devrim niteliği taşıyan değişimleri yaşıyoruz. Bu değişimler daha güzel bir Türkiye idealine ulaşmamızı sonuçlayacak.

Geleceğin emanetçileri olarak biz de bu ideale omuz vereceğiz.

Her yeni günü taze bir başlangıç kabul ederek yolcuğumuza devam ediyoruz.

Şanlı ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımızın yarınları için sorumluluk duygusuna sahip her arkadaşımız inanıyoruz ki gücümüze güç katacaktır.

Gençlik Kolları olarak daha güzel bir Türkiye arzusu içinde olan bütün arkadaşlarımızı bu onurlu yolculuğumuza davet ediyoruz.

Yolumuz açık olsun.

HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN!..."
katılıyorum.iyiki gençlik kolları var.sevgi , saygı aradığın herşey var. önemli olanda dürüstlük, fazlası ile var.hiç zaman kaybetmeden üye olun sizin gibi gençlere ihtiyacı var devletimizin.Başarılar şimdiden

akgenclik56 03-26-2008 13:52

Alıntı:

bayrak asar
Yeri geldiği zaman bayrakta asar ,paşada olur .her rahatın bir zorluğuda olması gerek.faaliyet göstermeden caba hacamadan rahat oturmak olmaz.yaşım 29 parti adına yapılacak her türlü işe hazırım.bişeyi karşılıksız yapacaksınki.istediğin düşündüğün işe daha rahat ulaşırsın.
(yanlış bişey yazdıysam af ola ) Sevgi ve Saygılarımla
DURMAK YOK YOLA DEVAM.
TEK TÜRKİYE TEK VATAN VE TEK BAYRAK BAŞKADA YOKK..........

Sukut-u Hayal 04-15-2008 17:28

...

akgenclik56 04-20-2008 03:59

Alıntı:

Yaa arkadaslar benim yasim tutmuyor.
Ama asil sorun benim yurtdisinda yasamam.
Medya sagolsun akpartiyi surekli radikal olarak gosteriyor.
Burda herkese(ogretmenlere, arkadaslara vs.) anlatiyorum Akpartini faydalarini..
Ama yetmiyor...Akpartiye cok sey borcluyuz. Biz, gurbetciler Basbakanimiz sayesinde basimiz dik yuruyoruz..
Akpartiye burda ne gibi hizmetler yapabilirim??
Cevaplarinizi bekliyorum
yapılan ve yapılacak olan tüm icraatları anlat yeterli kılacaktır:)herşey gözle görünüyor zaten sadece hesaplarına gelmedeği için farklı yorumlanıyor.sizin gibi gençlere yurtdışında ihtiyacımız var.geleceğin teminatı siz gençlersiniz.

gülsima 04-20-2008 04:06

bende bugün gençlik kollarına üye oldum salı günü öğrenicem ne yapmam gerektiğini ;D

akgenclik56 04-20-2008 04:45

Hayırlı olsun.başarılar

All times are GMT +3. The time now is 13:50.