![]() |
2 lider ve benzerlikleri...
http://www.yoremhaber53.com/haberres...an-erdogan.jpghttp://www.hayel.net/osmanli/tarihi/hamid2.jpg
1-Iki liderde filistin davasinda adini tarihe altin harflerle yazdirdi. 2-Iki liderde mason ve yahudilerle mucadele etti. 3-Iki liderde bazi dindar grublar tarafindan anlasilamadi. 4-Iki liderde muazzam bir iftira kampanyasina maruz kaldi. 5-Iki liderde bati dunyasina karsi denge politikasi izledi. 6-Iki liderde kendisinden onceki devirden bir enkaz devraldi. 7-Iki liderde basin ozgurlugu adi altindaki terorle mucadele etti. 8-Iki liderde memlekette bir cok yenilik ve hizmet adina is yapti. 9-Iki liderde karizmasi ve hitabetiyle dunyaya nam saldi. 10-Iki liderde siyaset konusunda devrinin tek adamiydi. |
İkisinden de Allah razı olsun.
|
2. Abdulhamid 5 yıl daha tahtta kalabilseydi İSRAİL olmazdı...
|
insallah basbakanimiz daha uzun yillar bizle olacak...
|
inşaALLAH...
|
inş Allah razı olsun ikisindende:evet:
|
ama dedigim gibi iki lideride bazi muhafazakar kesimler anlayamadi...
|
bu karşılaştırmayı yapandan allah razı olsun
abdülhanid 5 yıldada taht ta kalabilseyi israil olmaz doğru türkiye cumhuriyetide olmazdı o şanlı devlet başımızda kalıdı |
saol kardesim.
birde su araya giren arizalari yonetim temizlese iyi olacak ama... |
sizden ricam bu yaziyi baska forumlarda uye iseniz orada yayinlamaniz...
bazen boyle hatirlatmalar bulanik zihinleri kendine getirir insallah.. |
Budur yahu!.. Müthiş olmuş.. Evet Abdülhamid Han'ı da yaşamında Said Nursi gibi Elmalılı Hamdi Yazır gibi Mehmed Akif gibi üstün kişilikler anlayamamıştı.. Ama o 'ölümsüzlüğe' intikal edince şimdi koca bir cihan hayran ona..
Ve şimdi tarih tekerrür ediyor... Abdülhamid'i anlamak her şeyi anlamak olacaktır diyen François Gergeon'a ekleme yapan Necip Fazıl'ın dediği gibi ABDÜLHAMİD'İ ANLAMAK TÜRKİYE'Yİ ANLAMAK OLACAKTIR... Biz anladık Abdülhamid'i... Ve biz anladık her şeyi! Yolumuz daim ve açık olsun! |
Alıntı:
Bunu bir yere not edin.. |
Insaallah birgun herkes abdulhamid hani anladigi gibi....
tayyip erdoganida anlayacaktir... hatta milligoruscu holiganlar bile... allah herseye kadirdir... |
diger forumlarda bu mesaji yayinlayan oldumu??
|
evet arkadaş milli görüş forumda yayınladım fakat tepkilerle karşılaştım
|
bakın canım kardeşlerim benim bunu yaparsanız tepkilerle karşılaşırsınız.Çünkü bazışeyleri insanlar kabullenemez ve tepkilere neden olur ve herkes kendi fikrini yazar bu da doğrudur.
Syn Başbakanın Abdulhamid ile karşılaştırılması için sadece davos yetmez artık anlayın Allah Rızası için.Çünkü Peres Ayakta alkışlandı mecliste bunu herkes gördü ve davos olayından sonra Başbakanlık Sözcüsü Cemil Çiçek Açıklama yaptı bizim israil ile olan ilişkilerimiz devam edecektir diye.Tepkisinden dolayı Syn başbakanı tebrikediyorum ama orası sadece tepki makamı değil icraat makamıdır Syn başbakan icraatlerini de gösterecek ki tam anlamıyla bir eylem olsun ve ayakta alkışlanıp saygı süresizce devam etsin eğer böyle yapılmaz ise de bu tepkilerde olacaktır. Selam ve dua ile.. |
Alıntı:
Yukarıda yalnızca 'davos'tan bahsedilmemiş zaten.. E bu yolla davos meselesine halel getirmenizde hoş olmamış. Laf değil icraat meselesi HAMAS'ın teşekkürlerinden sonra 'komik' kalıyor artık. Başka malzeme arasak artık?.. |
Allah başbakanımızın yardımcısı olsun ve onu sağ kaldığı sürece başımızdan eksik etmesin
|
Alıntı:
Allah razı olsun kardes........ ama bazılarına anlatmak gercekten zor.......... yoruluyorum bazen.......... |
arkadaslar hic ugrasmayalim cunku bu anlamayan ve islamci gecinen taifenin gozleri vardir ama gormez kulaklari vardir ama duymaz...
|
burunlarida benziyor burunlarida:P
|
Alıntı:
Biri 'denge politikası' çerçevesinde Yahudileri de hor görmeyip gerektiğinde 'plaket'de alıyor.. Diğeri ise SİYONİZMe düşman ancak tamamen bir Yahudi dostu.. Mesela İstanbul Kadıköy'de bugün hala var olan Hemdat İsrael Sinagogu'nun (İsrail'in Hamidi demektir) en büyük destekçisidir. Hem maddi hem manevi yönden. İşte o yardımlarından ötürü YAHUDİLER Sinagoglarına onun ismini vermiş ve hala da değiştirmemişlerdir (ne gariptir ki biz bir çok eserini Türk ve Müslüman sıfatıyla değiştirmişiz -Mesela Hamidiye Etfal Hastanesini, Şişli Etfal diye değiştirdiğimiz gibi- ancak Yahudi diye burun kıvırdıklarımız hala vefa borçlarını ödüyorlar.. Ne ilginç değil mi?.. Ne ilginç bir BENZERLİK. |
Alıntı:
Yavaş gel. O zaman Abdülhamid Han'da zamanın emperyalist en büyük gücü İngilizlere bir çok nişan yollamıştır davet kabul etmiştir, Alman Kayserine sarayında ki bi tabloyu hediye diye vermiştir yani bu kadar ileri gitmiştir! Bu da mı işbirliği?.. Hadi bakalım burdan yak?.. Şimdi Refah dönemine hiç inmek bile istemiyorum yani, dağ ile fareyi kıyaslayamam.. Ancak yalakçı tabirini sana 'hayırlı hayırlı' yediririm. Bunu da bilmiş ol. Diğer mesajlarda edep tellallığı yapıyordun.. Noldu?.. Bitti mi film?.. Liderime laf ettirmem ben, bunu bil. Bu tavırla gelirsen bir daha, sonraki tavrımı da mazur göreceksin. Biz 'gereksiz' yellere fırtınalar estirmeyi de biliriz.. Bunu iyi kavrayasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Not: Onlar Tuncay Özkan'la muhattap olsun Atmaca.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
chp= muhalefet=ortalık karıştırmak=hayati=şamilbasayev
chp zihniyeti işte ne beklenirki |
bir atasözü geldi aklıma kervanların yoluna devam etmesiyle ilgili.
|
sizin gibileri gördükce daha da bi oy veresim geliyo ak partiye
:D:D:D:D:D:D:D:D |
Meşhur atasözünü tam olarak hatırladım : İt ürür , kervan yürür
|
Alıntı:
|
bu şiirimi at gözlügü ile gezen atarabacılara ithaf ediyorum..
foruma gelmiş bir vatandaş şamilbasayev kendini zannediyor kocaman bir dev.. kimseye camur atma git liderini sev.. buralardan sana ekmek çıkmaz.. zannedersin ki agırbaşlı vakur işi gücü karalama pislik çamur sizin anlayacagınız dil budur artık gemileri yakmak olmaz hele bi dur sakin ol dinle kimi karalıyorsun hem de kimle senin gibise gelse de binle burdan sana destek cıkmaz tek hece derki bu işler boyle olmaz onu bunu karalamakla oylar artmaz bunları okuyunca inşallah tansiyonun artmaz hep konuşursunuz sizden bi eylem cıkmaz.. sayenizde şiir denemelerine de başladım..:P::P: |
Arkadaşlar birşey sölicem ama bu toparlanamaz diye birşey yok
Denge Politikası dağılmakta olan devletlerde uygulanır.Osmanlıda bu dönemden sonra dağılmış,ama artık tecrübeliyiz.Fetullah Gülen ve Erdoğan gibi güç var elimizde. |
tarih tekerrur edermis...sultan abdulhamid hana yapilan iftiralar basbakanimiz icinde yapiliyor ne diyelim...ayak bagi olanlar dustukleri yeri yakarlar...
|
Abdulhamit Han (Ulu Hakan)'ı unutmadık!
Tebrikler Güzel Çalışma |
Değerli Akpforum yöneticileri konuya bakıyorumda muhalefetlerin yorumların hepsini silmişsiniz.
Neden siliyorsunuz anlamış değiliz? Yazdıklarımız size göre yanlış olabilir, ancak saygınız olsun. İşinize gelmeyen mesajları silmeyin. Herkes fikrini istediği gibi söylesin. Bizim yorumlarımızda hakaret diye siliyorsunuz ama forumdaki akpli kardeşlerin yorumlarındaki hakaretli yorumlarını silmiyorsunuz. Siz sadece bunu bize yapıyorsunuz. Şunu unutmayınızki saygı göstermeyen saygı göremez. |
Alıntı:
|
bu holiganlarin anlayisi sudur...
biz milli goruscu olarak tek hidayete kavusmus grubuz.bizim disimizdaki goruslere her turlu hakaret ve tehdit etme hakkimiz vardir bize ise en ufak bir elestiri yapilamaz.cunku bu zavalli holiganca gorus kendini islam dininin tek temsilcisi sanan bir hayalperesttir...mesela bundan ibarettir kardeslerim.. |
All times are GMT +3. The time now is 14:33. |