![]() |
Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
Arkadaşlar forumdan nasıl neşekilde kim sayesinde haberdar olduğumuzu paylaşalım.
Malum forumu kurduk... Bu şekilde haberdar olmuş olduk :) Sizler? |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
ben idealistgence üye oldum kübra sayesinde ve burayada kübra sayesinde üye oldum ak gençler olarak hep buradayız :) :)
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
İnternette araştırma yaparken www.akgençlik.org.tr sitesini gördüm daha sonra idealistgenç forumuna üye oldum ve şimdi buradayım. Böyle bir foruma gerçekten ihtiyaç vardı. Teşekkürler !!! Allah'a emanetsiniz...
|
ben en baştan anlatiim =)
öncelikle gençlik kollarına üye olmak istediğim için ak partinin sitesine girdim gezdim dolaştım sonra bi baktım forum ;D hemen üye olmalıyım dedim...ordan idealist gençlere üye oldum bi kaç gündür de idealist gençlere giremedim çok sinirlendim >:( üzüldüm ama :'( hadi bi daha deneyeyim dediğimde baktım açılıyor abdullah abi de yazmış ''bekleyin akşama açıcam'' diye akşamı sabırsızlıkla bekledim akşam yeniden baktığımda burası açılmıştı idealistgençlerin anasayfasındaki yeni forum yazısına tıkladım ve kendimi burda buldum :D Allah herkese böyle güzel yerlerde olmayı nasip etsin...Şükürler olsun ben buradayım :) emeği geçen herkezin emeğine ve yüreğine sağlık... Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah... dua ile kalın... |
ben zaten idealistgencin ilk kurulduğu günden beri üyeydim idealist genci abimden duymuştum ve son bir haftadır giremiyordum canım çok sıkılıyordu niye açılmıyo diye ve en sonunda dün akşam akpartiforum olarak açıldı dünden beri hiç çıkmadım nerdeyse emeği geçenlere teşekkürler
|
ben koyu aklı olduğum için mitinge ak şarkılar arıyordumbuldum indirdim cd attım.vede baktım idealistgenc die site oraya üye oldum ...tanıştım ordaki ark.sonra burayı açtıklarını sölediler bende HEMEN üye oldummmm....ve de BURDAYIM...
İYİ Kİ OLMUŞUM :D :D ;) ;) ;) ;D ;D |
Google da ak şarkıları ararken idealistgenc i mi buldunuz?
Yani google dan mı buldunuz? |
www.akgençlik.org.tr Sitesinde gördüm sürekli ziyaret ettiğim için
|
AK PARTİ Çalışmalarını beğeniyle takip ederdim. Ancak Bunu hep TV veya Gazete Üzerinden Yapardım. Sonra AK PARTİ Web Sitesini keşvettim, çeşitli incelemelerde bulunurken bu forumu ordan öğrendim. ve hemen üye oldum.
Her Şey TÜRKİYE İçin Her Şey AK PARTİ ile |
gençlik kolları sitesinden haberdar oldum
|
Ben de şöyle diyim o zaman; Abdullah aradı, başkanım bir resmi forum yapmalıyız dedi. Tamam dedim Abdullah iş senindir. Bi çay söyledim tam şekerini atmış karıştırırken Abdullah yine aradı -bişiler soracak diye düşündüm- tamamdır başkanım dedi. Forum hazır. :)
Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca forumda yer alan ve aramıza eklenecek olan tüm arkadaşlarıma da selamlarımı iletiyorum. Hasan SARI Genel Merkez Gençlik Kolları AR-GE Başkanı |
Başkanım öncelikle hoş geldiniz.
Gerçekten böyle bir foruma ihtiyacımız vardı... Çok güzel bir çatı oldu bizim için. Bu forumun reklamı üzerine yoğunlaşmalıyız ve Tüm Ak gençleri Ak Parti li arkadaşları burada toplayabilmeliyiz... Çok güzel bir platform olacak inşallah. |
Ben özel bir sebebten dolayı idealistgençten ve forumdan haberdar oldum.
|
SA.. Sayin başkanım Hasan Sarı ve Ak Genç arkadaşlar forum hayırlı uğurlu olsun...Hasan Başkan bu şekilde bir güzel olaya daha vesile olduğunu düşünüyorum.. Emektar kardeşimizden de allah razı olsun..Ben ise dün telefonlara mesaj geldi oradan öğrendim...
Selam ve dua ile Naci KAZAN Genel Merkez Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü |
idealistgenc ten buraya geldım..ama benı bu yenı forumdan haberdar eden kardesım murseldı ..ona cok tes ederım..mursel kardes sen bı tanesın ama her yerdesın:D:D gorusmek uzere...
|
herkese selamlar karamandan adem kocatürk. bu siteden sayın başkanım hasan sarının mesajıyla haberdar oldum şeref duydum darısı herkesin başına :D
|
herkese kolay gelsin öncelikle,
seçimler yaklaşıo malum ak partiyle ilgili kulatan dolma bilgiler yerine resmi bilgiler edineyim die ak partinin internet sitesine girdim okuya okuya burdayım işte :) |
internetten akp gençlik teşkilatını ararken...
arayan mevlasınıda bulur misali.. buldum. tabii bu işi ciddiye almamı sağlayan site başkanımızıda unutmamak lazım.. bu sitede emeği geçen tüm dostlara teşekkürü bir borç biliryorum.. |
merhaba arkadaşlar ben bu siteyi ak partinin sitesini gezerken tesafüfen buldum.koyu bir recep tayyip hayranıyım bu siteyi kuranlara teşekkürler
|
hasan başkan hoşgeldiniz sizde.
bende,eskişehir il gençlik kolları ar-ge birim başkanıyım. inşaalllah forumumuz hayırlı olur.. abdullah başkandan ALLAH razı olsun. emekleri ödenmez abdullah kardeşimizin,sitemizin mimarı ve mühendisi ;) |
ak gençlik internet sayfasından...
|
you tube da AKP mitinglerini izlerken internet sayfanınızn ismini gördüm..
|
ak parti gençlik kolları sayfasından
|
internetten haber.m oldu.foruma Gümşhaneden destek vericem.kolay gelsin. sağolun
|
valla öncelikle gençlikte gezinirken daha dogrusu sayfadaki müziki dinlemek için girdigimde bi baktim akpartiforum diyo bi bakem neymis bu dedim anah bi bagtim ki Forum acilmis önceden nasil farketmedim ona yaniyorum. Dedim Kendime Hey Haluk Hey gidi Goca Gonyalı sen buraya üye olmiyacanda kim olacak. Ya arkadaşlar Sayın Abdullah Gül Geliyor saat 17:00 de ve ben gidemiyorum bügünkü programa işten dolayı. :(
|
valla bende youtube da ak parti ığdır mitingi seyrederken idealistgec sitesi adresini gördüm.o sayede üye oldum.
|
Arkadaşım sedef sayesinde haberdar oldum.. Teşekkürler tekrar sedef ;)
|
sağol şevval hoşgeldin kardeşim
|
Anket şeklinde de olur ama bu seferde anket şıkkını işaretleyen arkadaşlar yorum yapmazlar.
Bu şekilde az da olsa kendi cümleleriyle anlatıyorlar... Anlaşılıyorda... Bu şekilde daha güzel olur sanki. |
www.akgençlik.org.tr
bende buradan gördüm Allah razı olsun emeği geçen herkesten |
s.a arkadaslar bana bi arkadasım önerdi bu forum sitesini ben de bi akp aşığı olarak buradayım..
|
bolu ak parti gençlik kolundayım yani teşkilattan arkadaşlardan haberim oldu.gayette güzel oldu :) :)
|
EsselamuAleykum
Öncelikle EsselamuAleykum ve Rahmetullah.
Emeği geçen herkesten Allah c.c. razı olsun. Hayırlara vesile olur inşaAllah. Sitenin adresini ise www.akgenclik.org.tr'den öğrendim. VesseLam |
www.sonnoktam.net forumunda kı reklamdan gördüm...
|
AK PARTİ www.akparti.org.tr/ hergün takip ederim.sizin /www.akpartiforum.com.u inceledim ve çok hoşuma gitti.Böyle güzel bi çalışma yaptıgınız için gerçekten AKGENÇLİK olarak çok şanslıyız.MEVLAM böyle güzel arkadaşları başımızdan etsik etmesin
|
Ben de Merve gibi gençlik kollarına üye olmak ve İstanbul Mitinginin tarihini öğrenmek için Ak Parti'nin sitesine girdim Forum yazısını görünce de üye oldum.Bu arada İstanbul Mitinginin ne zaman yapılacağını hala bulamadım.Tarihi bilen var mı?
|
Ya abi idealistgence noldu?
|
İdealistgencin önceki hostdan dolayı veri tabanı silindi.
Şimdi Ak Parti Forum var. ;) |
bende www.sonnoktam.net reklamını gördüm hemen tıkladım.. :D :D 8) 8)
|
| All times are GMT +3. The time now is 02:26. |