Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   YEREL YÖNETİMLER (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5621)

HOGE_MERA 08-23-2007 20:22

YEREL YÖNETİMLER

AK Partili yerel yönetimler ile ilgili görüş ve şikayetleri dile getirelim.

Mu-Alim 08-23-2007 20:26

YEREL YÖNETİMLER

Ben Konya'dayım ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Sn.Tahir Akyürek'in çalışmalarından memnunum..ben bilmem ama bundan 6-7 sene önce Konya'nın bugünkü durumundan çok daha farklı olduğu söyleniyor.Konya'da trafik sorunu yok,sanayisi çok büyük ve gelişmiş..Parklar bahçeler konusunda çok duyarlılar..Türkiye'nin çölü denmesine rağmen hiç su sıkıntısı yok..Benim Konya Büykşehir Belediyesi'nden herhangi bir şikayetim yok..

HOGE_MERA 08-23-2007 20:41

YEREL YÖNETİMLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrimizi adeta otopark mafyası ve kilit taşı döşeyen firmalara teslim etti. Merkez ve merkeze yakın bütün caddeler bazı firmalara teslim edilmiş ki, parkeden her araçtan saat başı para alıyorlar. En ufak bir itiraz da hemen 7-8 adamları toplanıp olayı büyütebiliyorlar. Ayrıca ara sokaklar da dahil olmak üzere her tarafı kaldırıma boğdular. Yapabildikleri her yere kilit taşı döşediler. Bilgi edinme hakkımı kullanmak istedim ama hiçbir cevap alamadım. Büyükşehir Belediyesine 10 üzerinden 2 veriyorum. Şimdilik!

dildade 08-24-2007 01:27

YEREL YÖNETİMLER

stanbul Fatih'teyim ve Mustafa Demir beyin özellikle çevre ve temizlik konusunda ki çalışmalarını çok beğeniyorum

maviinsan 08-24-2007 03:41

YEREL YÖNETİMLER

ben bursadayım.belediyenin ulaşımla iligli işleri güzel.geldiklerinden beri çok satıda köprüler,batçıklar,geniş yollar yaptılar.Şİmdi de metro'yu uzatmaya çalışıyorlar

Onlybullet34 08-24-2007 03:51

YEREL YÖNETİMLER

http://www.bahcelievler.bel.tr/

Bahçelievlerde oturuyorum..Belediye Başkanımız Osman Develioğlu..İlçenin Çehresi tamamen değişti ..Değişim rüzgarı devam ediyor.

oguzdesouza 08-29-2007 17:49

YEREL YÖNETİMLER

Ben manisa'da oturuyorum.Burada Bülent KAR'ın çok çalışmaları oldu.Bir de Bülent ARINÇ gibi bir insanda olunca Manisa son 3,5 yıldır bayaa büyümekte bence

Hasan ERBEK 08-29-2007 17:54

YEREL YÖNETİMLER

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.ARTIK MARKA.TÜM TÜRKİYE BİLİYOR.BORCU OLMAYAN TEK BELEDİYE VE DEVLETE BORÇ VERMEYİ TEKLİF EDEN BİR BELEDİYE.GURURUMUZ MEHMET ÖZHASEKİ...

taya 08-31-2007 06:03

YEREL YÖNETİMLER

çankaya belediyesinden hiç memnun değilim. başka bi açıklamaya gerek duymuyorum çankaya malumunuz.. ama bir gün çankayanın da ak başkanı olcak inşallahh...

aslı 08-31-2007 06:04

YEREL YÖNETİMLER

Alıntı:

taya Nickli Üyeden Alıntı
çankaya belediyesinden hiç memnun değilim. başka bi açıklamaya gerek duymuyorum çankaya malumunuz.. ama bir gün çankayanın da ak başkanı olcak inşallahh...

az kaldı yerel secımlere ıns orayıda alıcazz

vuslat_19 08-31-2007 06:07

YEREL YÖNETİMLER

şişlide oturuyorum mustafa sarıgül iki seçimdir şişliyi elinde tutuyo kendisinden çok memnuz aslında şişliye çok hizmet etti ama ben oturduğum yeri akp belediyesi yönetsin istiyorum inş bu seçimlerde şişliyi akp alır

Amenna__ 08-31-2007 06:11

YEREL YÖNETİMLER

fatihte oturuyorum mustafa demirden memnunuz fakat birde sarkıcıları getirdiği kadar birazda bizim camianın sanatcılarını getirse sorun kalmıyacak:

HOGE_MERA 08-31-2007 15:49

YEREL YÖNETİMLER

Ne güzel herkes AK başkanlarından memnun. Hatta Mustafa Sarıgül bile memnuniyet vermiş. Oysa ki bizim Büyükşehir ve merkeze bağlı 2 belediyeden biri olan Şehitkamil Belediyesi reklamın ötesine gidemediler. (Her 3 belediye AK Partinin) Merkeze bağlı diğer belediye de Şahinbey. Konuşulanlara bakılırsa ondan da memnun olan yok. Celal Doğan (CHP-Büyükşehir) ve Mehmet Bozgeyik (FP-Şehitkamil) yaptıkları hizmetlerle her kesimi memnun etmişlerdi. "Gelen gideni aratır" sözü bizim belediyeler için söylenmiş sanki. İnşallah gereksiz olan kavşak ve kaldırım çalışmaları çabuk biter de Doğalgaz çalışmalarına hız verirler. Yani asıl yapmaları gereken işlere başlarlar inşallah. Selam ve dua ile..

aktürkiye 09-05-2007 03:34

YEREL YÖNETİMLER

çankayadan hiçbir şekilde memnun değilim değiliz ama ankara büyük şehirin üstüne tanımam :D

HOGE_MERA 09-05-2007 14:46

YEREL YÖNETİMLER

G.Antep Büyükşehir ve işi devrettiği firma, doğalgaz kazısını ve hat döşeme işini 20 günde tamamladı. (Sadece 1 cadde-100 metre) Yaklaşık 20 gündür asfaltlanmasını bekliyorduk. Her taraf toz duman. Nihayet bugün üşendiler ve asfalta başladılar. Bakalım kaç günde bitirecekler..

ibrahim44 09-05-2007 14:49

YEREL YÖNETİMLER

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
http://www.bahcelievler.bel.tr/

Bahçelievlerde oturuyorum..Belediye Başkanımız Osman Develioğlu..İlçenin Çehresi tamamen değişti ..Değişim rüzgarı devam ediyor.

aynen katılıyorrum sana kardeşim teşekkürler OSMAN DEVELİOĞLU......

by_halo 09-05-2007 15:46

YEREL YÖNETİMLER

Ben koacelinde oturuorum Sn İbrahim Karaosmanoğlu ilimize çok büyük hizmetleri oldu şehrimizi tamamen değiştirdi ancak ilimizdeki küçük belediyeler tamamen kendi menfaatlerine çalışıyor özellikle Kullar Belediyesi ama il başkanları ve Sn karaosmanoğlu bunları gördünden şüğhemiz yoktur yerel seçimlerde inş bu yanlışlılar düzeltilir..

Tayyip34 09-05-2007 23:11

YEREL YÖNETİMLER

Ben İstanbul'da oturuyorum. Belediye reisimiz Kadir TOPBAS beyin çalışmalarından memnunuz. Kendisine başarılar diler, ellerinden öperim...

All times are GMT +3. The time now is 19:53.