Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56631)

nikel 02-17-2009 19:14

Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?

Sadece merakımdan bu konuyu açtım.
Hatta Saadet Partili olduklarını iddia eden arkadaşlarda cevaplandırır ve yazarlarsa sevinirim.
Dikkat ediyorum , bu site Ak Parti Forum sitesi olduğu halde , provake eder gibi huzur bozucu mesajları ile ortamı germeye ve forumu huzursuz etmeye çalışıyorlar.
Yoksa o Saadet Partiliyim diyenler gerçekte o partiden değilde CHP den olabilirler mi ?
Müslümanı müslümana düşman mı etmeye çalışıyorlar.
2 gün sonra Saadet Partililer ile Ak Partiiler kavga etti senaryolarını da filmselleştirip vizyona koyarlarsa hiç şaşırmam.
Çünkü bu vakitten sonra Ak Partinin parçalanması Türkiye'nin parçalanmasından daha çok önemliymiş gibi geliyor bana.
Başı kesersen ayaklar ne yöne gideceğini bilemez.Onlar da Türkiye'nin partisini parçalamakla veya parçalanmasına yardımcı olmakla , bu güvensizlik ortamında insanları umutsuzluğa sevkederek ve devletde güvenilecek bir parti kalmadığında düzensizliğin baş göstereceğini çok iyi biliyorlar.
Saadet Partiilerde sağduyuya çağırıyor ve işleri Ak Partiden değil, diğer partilerden oy tırtıklayıp 2. parti olmaya çalışmaları olmalıdır.
Bırakıp Ak Partiye geldikleri Saadet Partisi ,onlar bırakıp geldikten sonra ne icraat yaptı da birden bire Ak Partiyi parçalama hesaplarına giriştiler.
Yoksa birileri düğmelerine mi bastı?
Hele de Davos'dan hemen sonra.
Hele de Doğan Medyası bu kadar arakalarndayken
Sahneye konmaya çalışılan oyuna dikat etmenizi rica ediyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL 02-17-2009 19:17

önce tam konuya parmak bastığın için tşkür ederim evet hep huzur bozuyorlar konuya gelince bence açık onların yaamadığını yaptık ve bunu onların içinden çıkıpda yaptık çekememezlik işte bütün mesele bu

kasım 02-17-2009 19:27

Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.

Ertuğrul ÖZGÜL 02-17-2009 19:30

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514003)
Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.

belli oluyor zaten hangi partinin parçaları

nikel 02-17-2009 19:57

İşte ben de onu söylüyorum.
Saadet Partisini Ak Parti parçalammıştı. Ak Parti toparlamıştı
Neden şimdi birlik olma zamanıyken ne oldu veya olmadı da birden bire Saadet Partisine hayat verme sevdasına düşüldü.
Ben tartışılsın diye hatta hakaretler edilsin diye açmadım bu konuyu
Saadet Partililer nedn Ak partide ki parçalarının peşine şimdi düştüler.
Hakaret ses yükseltmektir ve "Sesi yükseltmek suçluluk psikolojisindendir" demişti Sayın Başbakanımız.
Sakin ve nedenleri tartışarak yazışırsak başlık daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.
Lütfen.

ATmaCA53 02-17-2009 20:29

ak parti parçalanmaz, ak partinin tabanı güçlüdür.

Özgür Çağrı 02-17-2009 20:33

Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var

rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?

Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu :)

ishakyilmaz 02-17-2009 20:37

Açıkçası internet ortamlarında sıkça karşılaşılmayan bir durum sözkonusu AK Partiforum'da..Evet arkadaşlar bu durum AK Parti görüş ve düşüncesinde olmayan üyelerin forumda bazı sınırları aşmamak kaydı ile rahatça dolaşmalarıdır.AK Parti Forumunda en önemli özeliklerinden biride bu olsa gerek.Kuruluş genelgesinde açıkça yer alan bu ibareyi açıkçası bazı üyeler kasıtlı olarak provoke etmektedirler.Herşeyden önce AK Parti Forum AK Partiyi temsilen kurulmuştur;bu bağlamda yönetimin duyurularına kesinlikle uyulması gerekir.Bizler yine maksimum seviyede farklı görüş ve düşüncelerin aramızda barındırılmasına müsahama göstermekteyiz,tabiki hakaret ve terbiye kurallarını aşmadığı sürece.Özetle yine üstüne basarak söylemek gerekirse;AK Parti Forum AK Partimizin temsil organıdır..!Sohbet odaları gibi kulanılması kesinlikle yasaktır.

FarukARSLAN. 02-17-2009 21:11

Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Bu saldıranlar çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası..
Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..

Yoksa o %2.5'un %2si ülkenin en sağlam insanlarındandır!

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...

FarukARSLAN. 02-17-2009 21:11

Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...

ATmaCA53 02-17-2009 21:27

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514041)
Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var

rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?

Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu :)

ak partinin tabanı milli görüşten olur, anaplı olur, mhpli olur, chpli olur, büyük birlik partisinden olur her partiden, her tabandan halk var ak partide, bunu sadece milli görüşçü diye göstermek aptalık olur, hatta komünist bile ak partiye, içki içen, sanatçısı, mankeni, elin arabı, elin yabancısı, kürt tabalı olsun, laz, çerkez, daha büssürü ayrım yapamadığım kişiler ak partiye destek veriyor, ak partinin tabanı güçlüdür, bölünemez, parçalanamaz.

Alıntı:

Hayati Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514065)
Akp nin tabani Akp rüzgarina kapilmis Milli Görüssülerden ve Gülen talebelerinden olusmakta

Milli görüssüler süphesiz evlerine dönecektir

Gülen cilerde yine herzamanki yaptiklari gibi zamane Partinin pesine takilacaklardir

milli görüş gömleğini çıkaranlarda var merak etme, milli görüşçü olup illada ak partiye oyumu verceğim diyenlerde var, biz milli görüşe saygılıyız ama siz kalkıp bir parti forumuna milli göçrüşçü demiyeyimde saadetçilerin bazı arkadaşlarımızın aklını geçmeleri konusunda bir çaba sarfediliyor bu forumda benim gözlemlediğim kadarıyla budur beni rahatsız eden şey.

FarukARSLAN. 02-17-2009 21:38

Alıntı:

şamilbasayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514068)
ne bu ne dhkp-c si kendindemi bunu yazan şahıs ya sizin erkekliğiniz olsa binlerce milli görüşçü banlamışsınız bu siteden onu yapmazdınız ama merak etmeyin millet artık bilnçlendi sizin işiniz zorrrrrrr

Ee, bana diyorsunuz sanırım?..
Görüşümüzü belirttik. DHKP C'lisiniz felan demedik amma cümle manasını kavrayın öyle yorumuma yorum ekleyin..

Milli Görüşçülerin banlandığını nereden biliyorsunuz?..
Sizde şutlulardansınız sanırım..

Neyse. Ancak bu forumda çizgisini bilmeyen, sınrını, haddini bilmeyen herkese kapı gösterilir. Provakatörlere de öyle. Bu şucu olur bucu olur önemli değil yani, anladınız mı?..

Önce siz bi düşünün neden Milli Görüşçüler banlanıyor diye..
CHPleştiklerinden olmasın? diye bir iç geçirin hani...

ATmaCA53 02-17-2009 21:43

Alıntı:

şamilbasayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514068)
ne bu ne dhkp-c si kendindemi bunu yazan şahıs ya sizin erkekliğiniz olsa binlerce milli görüşçü banlamışsınız bu siteden onu yapmazdınız ama merak etmeyin millet artık bilnçlendi sizin işiniz zorrrrrrr

sizin erbakan hocanız ak partiye oy vereni ve ak partiye verilen oy emperyalizme oy verilmiş gibi sözler sarfetti hala daha bu zihniyet devam ediyor, hakaret işitmeye devam ediyoruz.

nikel 02-17-2009 22:00

Gerçekten doğru galiba. Hiç bir Türk devletini bir başka devlet değil , yine içinden kendisi yıkmıştır diye bir söz duymuştum.
CHP lilerin ve DTP lilerin göbeklerini kaşıya kaşıya seyredecekleri , zevkten 4 köşe olacakları bir tartışma şekli bu.
Üzüldüğümü belirtmek isterim.
Başlığı açtım ama çekilmek zorundayım.
Sadece şunu söyleyeyim. Ne zaman ülkemiz tek partili döneme geçtiyse sıçrama yaptı ve birileri bu büyümeyi engellemek için ülkemizi koalisyonlar ve senede bir kere yapılan seçimler dönemlerine götürmeye gayret ettiler.
Kendimize gelip bir birimizi kırmaktan vaz geçersek , iyisi ve kötüsü ile bir 5 sene daha tek partili dönemi yaşayabilirsek , inanıyorum ki Türkye Cumhuriyeti dünya devi olacaktır.
Bu gün nasıl Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde geçici Üye olduysa , G9 ülkesi olacaktır.
O zaman işte özlenen refah gelecektir.
Bunu da tek partiyle başarmak mümkündür.Koalisyon Hükümetleri ile Abdullah Öcalanı bile asamadığımız gibi , tek parti hükümetine (elde iple) neden asmıyorsun diye soru sorma gafletine bile düşüldüğünü gördük.
Bu gün tek parti hükümetinin diri ve dik durma gücünden dolayı İMF zamanında direttiği ve kabul ettirdiği prensipleri bu gün kabul ettiremiyor ve istediği gibi ülkemizi borçlandıramıyor.
Hadi saadet Partisi tek parti olarak hükümet olacak deyin.
Gelecekte tek parti hükümeti olacak , 20- 30 milletvekili koalisyonda figürasyon yapmayacak diyebilirmisiniz.
Kimseyi suçlamıyorum.
Bizi siyaset ve futbol her zaman bölmüştür ve bölmeye de devam edecektir.
Çünkü tuttuğumuzu savunurken karşımızdakini kırmış olmak , köprüleri atmış olmak , konsoloslukları çekmiş olmak hiç umurumuzda olmuyor.
Siz Saadet Partiyi sevenler kaç senedir Ak Partinin içnde olan bireyler olarak , hiç mi mutlu olmadınız?
Olmadınızsa neden gitmediniz ve bunca senedir paritinizi neden yüceltmediniz , yükseltmediniz.
De şimdi ?
Hatta giderken bütün kapıları çarpa çarpa gitmeye gayret ediyorsunuz.
Kalpleri kırarak gitmeye gayret ediyorsunuz.
Parçalar kopartarak gitme çabası ve derdi içine düştünüz.
Tek meyva veren ağaç Ak parti mi?
De dallarını kırıyorsunuz. Gövdesine çiviler çakıyorsunuz(kurusun diye).
Bir gün bu ağacın gölgesine ihtiyacınız olabileceğini hesaplayın . Kırılmış dsallar ile gölge veremeyecek ve beyniniz güneşten kavrulacak.
Aynı Gazze'de fosfor bombasından kavrulan yavrular gibi.
Filistin'de ki bölünmüş olmanın pişmanlığını o zaman duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
Şimdi daha çok bu ağaca sahip çıkma zamanı. Daha da ululaştırma zamanı.
Allaha Emanet Olun.

ATmaCA53 02-17-2009 22:01

Alıntı:

şamilbasayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514083)
bir şutlanmadım terbiyeni yakın bu site tüm milli görüşçülerin dilinde espiri konusu oldu artık tartışamayıp banlaadığınız üyelerin çoğunu biliyorum neyse......gelelim erbakan hocama sizin verdiğiniz her oy şu an için hala emperyalizme gidiyor DÜÜNÜN BİZİ İKTİDARDA İSTEMEYEN ALAN MOSOV GİBİ BİR YAHUDİ YAZAR BÜYÜK İSRAİLİ BİZİM YÜZÜMÜZDEN KURAMADIKLARINI SÖYLERKEN ŞİMDE NEDEN AKP YE SES ÇIKARMIYOR VE AKP Yİ DESTEKLEYEN YAZILAR YAZIYOR BİRAZ BEYİN LÜTFEN BOŞ DURDURMAYIN BİRAZ DA DÜŞÜNÜÜN

tabi israil sizin yüzünüzden kuramadılar değilmi :D komik olmayın ALLAH aşkına ya siz çocukmu kandırıyorsunuz, erbakan hükümeti döneminde neden israili yok edemediniz, çocuklar ölürken neden sesinizi çıkaramadınız, şimdimi sesiniz çıkıyor, kurun bir örgüt vurun israili, türkiyenin israile gösterdiği tepki hangi arap ülkesi tepki gösterdi söylermisin.

Yetkili Notu: Alıntı yaptığınız bu holiganlara cevapları fazlasıyla verilmiştir. Aklı başında Milli Görüşçülerin dahi kaale almadığı bu azgın azınlık, bu sapkın topluluk, keni kendine gelin güvey olma illetine düçardır. Cahilliklerine doymasınlar inşallah.

SEMTEM 02-17-2009 22:06

arkadaşlar saadetliler bizim kardeşlerimiz öyle şey yok onların sandık görevlileri bile bize oy veriyor bulunduğum sandıkta iki saadetli vardı o sandıkta oy kullandı ve onların ailesi de o sandıkta oy kullandı sandıktan saadete oy çıkmadı onlar işini bilir siz bırakın saadetlilerle uğraşmayın zaten burada yazan saadetlilerde çoluk çocuk oy bile vermiyorlar oy verme yaşları geldiğinde onlarda ak saflara geçecek merak etmeyin
DURMAK YOK YOLA DEVAM

FarukARSLAN. 02-17-2009 22:26

Alıntı:

Hayati Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514081)
evet sayin Moderatör terbiyesiz ifadelerinde israr etmekte

isterseniz Mgf ye katilin Terbiye dersi aklin bizim Moderatörler sizin yaptiginiz gibi Terbiyelerini bozmaslar

Alıntı:FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı

Hani, kedi bilmem neresini görmüş yara sanmış ya, o hesap!..

N'oldu?.. Zülfiyare dokunduk heralde?..

tek_hece 02-18-2009 00:22

http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=14695

Bakın sayın saadet savunucuları Şevki yılmaz ne demiş.. iyi tanırsınız Şevki Yılmaz'ı... Erbakan Hocanın en yakın yol arkadaşlarından .. İlahiyatcı aynı zamanda .. alimlere fikir sorun diyenlere duyrulur..

FarukARSLAN. 02-18-2009 03:09

Alıntı:

nikel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514086)
Gerçekten doğru galiba. Hiç bir Türk devletini bir başka devlet değil , yine içinden kendisi yıkmıştır diye bir söz duymuştum.
CHP lilerin ve DTP lilerin göbeklerini kaşıya kaşıya seyredecekleri , zevkten 4 köşe olacakları bir tartışma şekli bu.
Üzüldüğümü belirtmek isterim.
Başlığı açtım ama çekilmek zorundayım.
Sadece şunu söyleyeyim. Ne zaman ülkemiz tek partili döneme geçtiyse sıçrama yaptı ve birileri bu büyümeyi engellemek için ülkemizi koalisyonlar ve senede bir kere yapılan seçimler dönemlerine götürmeye gayret ettiler.
Kendimize gelip bir birimizi kırmaktan vaz geçersek , iyisi ve kötüsü ile bir 5 sene daha tek partili dönemi yaşayabilirsek , inanıyorum ki Türkye Cumhuriyeti dünya devi olacaktır.
Bu gün nasıl Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde geçici Üye olduysa , G9 ülkesi olacaktır.
O zaman işte özlenen refah gelecektir.
Bunu da tek partiyle başarmak mümkündür.Koalisyon Hükümetleri ile Abdullah Öcalanı bile asamadığımız gibi , tek parti hükümetine (elde iple) neden asmıyorsun diye soru sorma gafletine bile düşüldüğünü gördük.
Bu gün tek parti hükümetinin diri ve dik durma gücünden dolayı İMF zamanında direttiği ve kabul ettirdiği prensipleri bu gün kabul ettiremiyor ve istediği gibi ülkemizi borçlandıramıyor.
Hadi saadet Partisi tek parti olarak hükümet olacak deyin.
Gelecekte tek parti hükümeti olacak , 20- 30 milletvekili koalisyonda figürasyon yapmayacak diyebilirmisiniz.
Kimseyi suçlamıyorum.
Bizi siyaset ve futbol her zaman bölmüştür ve bölmeye de devam edecektir.
Çünkü tuttuğumuzu savunurken karşımızdakini kırmış olmak , köprüleri atmış olmak , konsoloslukları çekmiş olmak hiç umurumuzda olmuyor.
Siz Saadet Partiyi sevenler kaç senedir Ak Partinin içnde olan bireyler olarak , hiç mi mutlu olmadınız?
Olmadınızsa neden gitmediniz ve bunca senedir paritinizi neden yüceltmediniz , yükseltmediniz.
De şimdi ?
Hatta giderken bütün kapıları çarpa çarpa gitmeye gayret ediyorsunuz.
Kalpleri kırarak gitmeye gayret ediyorsunuz.
Parçalar kopartarak gitme çabası ve derdi içine düştünüz.
Tek meyva veren ağaç Ak parti mi?
De dallarını kırıyorsunuz. Gövdesine çiviler çakıyorsunuz(kurusun diye).
Bir gün bu ağacın gölgesine ihtiyacınız olabileceğini hesaplayın . Kırılmış dsallar ile gölge veremeyecek ve beyniniz güneşten kavrulacak.
Aynı Gazze'de fosfor bombasından kavrulan yavrular gibi.
Filistin'de ki bölünmüş olmanın pişmanlığını o zaman duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
Şimdi daha çok bu ağaca sahip çıkma zamanı. Daha da ululaştırma zamanı.
Allaha Emanet Olun.

Allah razı olsun . . .

FarukARSLAN. 02-18-2009 04:05

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514212)
Meydan sizin kükreyin ( pardon Miyawlayın ) (fark etmez hepsi aynı kökten )
Artık Bir şey diyemiyorum....
Çünkü Her An hangi Terbiyesiz cevabı alacağımı bilmiyorum... !!!
Edeben, sizleride konuşturup sorun istemiyorum....
Yürüyün be klavyeler sizin !!!

Burada benimde yorumum var diye bende bu sözleri üzerime alınıyorum..

Ve ilk mesajımdan soruyorum sana, neresine alındın da böyle diyorsun?..

Alıntı:

Alıntı:

Burasına mı yoksa hemen ardından gelen ASIL yere değinmeme mi;

Alıntı:

Alıntı:

İki farklı portre sunmuştum kendi görüşümle. Ve ikinci kısım oyların %2'lik kısmını, yani genelini savunurken diğer güruh %0.5 manasına getirmiştik (hatta o bile değil çoğu doldurma 'takiyye' diye yalnızca araya nifak sokmak için karışanlar diye dedik)..

Sahi, hangisine itibar ettiniz bunların?..

Yani, burada şu an en eski süreli bi Milli Görüşçülerden biri olarak, biraz ''insaf''ınız gerekmez mi?..

Diyeceğim o ki, sizdeki de bir ''klavye'' . . .

islam 02-18-2009 04:20

Bak FARUK Ben Seni yeni Tanıdım; Senden önceleride burada idim....
Sen Beni Hernekadar muhalifte bellesen Bizim Safımız belli Bağımız Zincir değil Gönül...
Senden Önce Beni Banlamak isteyen bir ton yönetici vardı ; ( Mavera(DEMOKRAT) Lugat, Enigmaz, vs...) Hepsi Kardeşim... Abim, Saygım hepsine sonsuz... Ben onlarla en ağır sohbetleri , münazaraları ve malesef en ateşli münakaşaları ettim, şimdi Hala yüzüm ak, Boynum dik Hala başka platformlarda görüşüyor seviyeden ödün vermeden görüşüyoruz... Onlar benim Arkamdan Konuştu ve bende onların arkasından talihsiz sözler sarf ettim niye ?
Çünkü sinir ve Sanal alemin sınırı olmayışından....
Şimdi Bakıyomda bunlar boş, Burda Bir kaç kişi yaşaları ve akıl yaşlarını tahmin edemediğim bir sürü insan akıl almaz iftiralar ve akıllarınca milli görüşe saldırıyor... Benim sözüm şuki sen seviyenden ödün verirsen bu benide aşağı çeker hakeza aynı şey benim içinde geçerli... Bu sohbetlerimiz Her nekadar sanaldo Olsa ... Bizi hayata hazırlayan yolun asfaltı, Ben dün SEKAN YÜCEL abi ile karşılaştım sokakta ama yüzüm ak konuştum neden çünkü hayatım ile yazdıklarım çelişmiyor..Diyorum ki; Lütfen edeb sınırlarında pek gezinmeylim...
saygılarımla...Kardeşim...

ak61 02-18-2009 19:56

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514100)
N'oldu?.. Zülfiyare dokunduk heralde?..

Uslubunuz bir Ak Parti Bölüm sorumlusuna yakışmıyor.

nikel 02-24-2009 19:57

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514203)
Allah razı olsun . . .

Ecmain

Mahmud Necmi 02-24-2009 20:19

Akp nin tabanı yada temel bir düşünce yapısı yok kabul edin kardeşler;)
%47nin içerisinde ermeniside,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi..hepsinden var maşaAllah:)
düşünce yapısı birleşmeyen bir topluluğun ortak ve sağlam bir amacıda olamaz vesselam.

tek_hece 02-25-2009 00:36

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518334)
Akp nin tabanı yada temel bir düşünce yapısı yok kabul edin kardeşler;)
%47nin içerisinde ermeniside,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi..hepsinden var maşaAllah:)
düşünce yapısı birleşmeyen bir topluluğun ortak ve sağlam bir amacıda olamaz vesselam.

6 asır dunyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorlugunda kac millet vardı acaba ?? yahudisi -hristiyanı - alevisi - sunnisi yok muydu ??

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 00:38

çeşitliliğimizi iyi kullanırsak mükemmel sonuçler elde ederiz ve biz bunu kullanıyoruz zamnında kullanamayanlarda kıskanıyor işte

Mahmud Necmi 02-25-2009 00:47

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518445)
6 asır dunyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorlugunda kac millet vardı acaba ?? yahudisi -hristiyanı - alevisi - sunnisi yok muydu ??

osmanlı karışık bir toplumla yönetmemiş çeşitli toplulukları;)
Osmanlı İslam adaletiyle insanlığa yıllarca muhteşem seneler yaşatmış ve hükmetmiştir.şimdi olayı kıyas ettiğiniz noktaya bakın kardeşim ilahi:hihi2:

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 00:51

bizde onların torunuyuz fark nerde

Mahmud Necmi 02-25-2009 00:53

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518452)
bizde onların torunuyuz fark nerde

iyide siz toplanmışsınız hep beraber karma bir toplulukla karma düşünce sistemiyle yönetim yapıyorsunuz farkı anlayabildik mi????

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 00:57

demokrasi dediğin seyde herkesden fikir alınır

Duygu'Seli~ 02-25-2009 01:12

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518453)
iyide siz toplanmışsınız hep beraber karma bir toplulukla karma düşünce sistemiyle yönetim yapıyorsunuz farkı anlayabildik mi????

Her fikirden dilden ırktan ve dinden insana ayrım göstermeksizin yaklaşmak,hepsinin isteklerine eşit ölçüde haksızlığa meydan vermeden cevap vermeye çalışmak ve en önemlisi hepsinin fikrine ve yaşamına saygı göstermek karma,saçma bir yönetim mi..? Yoksa adil bir yönetim mi..?

Karalayacak başka bir bahane bulamadınız mı sayın muhalefet.. :) Baykal'ı örnek almanızı tavsiye ederim çünkü o karalamak için bahane bulmakta usta bir siyasetçi(!) ;;)

Ne güzel ifade etmişsiniz bir yorumunuzda..
%47nin içerisinde ermenisi,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi var.. İşte bizim farkımız bu..Bizim başarımız bu..!! Her kesime ayrım yapmaksızın kucak açmak..!!

Birileri gibi kendi fikrimizden,kendi düşüncemizden olmayanları dışlamıyoruz..

Birileri gibi LAİKLİK diye haykırıp sonrasında seçim öncesi için oy toplamak adına ''çarşaf ve şeyh'' açılımı yapmıyoruz..

Birileri gibi ''şeriat'' diye naralar atıp '' oy toplamak adına başı açık SANATÇI hanımları aday gösterip şeriata ters düşmüyoruz..!!

Yani biz en başından beri adını koyduğumuz davamıza sonradan açılımlar ekleyip İHANET etmiyoruz..!! Oysa sizler.. Başında savunduğunuz davanıza ters düşen açılımlarla oy toplamak için kendinizi DÜŞÜRÜYORSUNUZ..!!

Biz 70 milyon insanın partisiyiz..Dini,dili,ırkı bizi bağlamaz..İnsanlığı ve yaptıkları önemlidir bizler için..Bu vatana verdiği değer ve sevgi önemlidir.. Basit ideolojik saplantılarımız yok bizim..Ve sonrasında oy için sattığımız bir davamızda..

Alnımız açık..Alnımız AK..!! Siz hala iz bırakmak için bahaneler üretmeye devam edin.. Size en güzel cevabı benim halkım veriyor.. Bizki koskoca %47 yiz.. Ufak bir zümre büyük bir topluluğa asla tahakküm edemez..EDEMEYECEKSİNİZ..!!

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 01:17

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518464)

Her fikirden dilden ırktan ve dinden insana ayrım göstermeksizin yaklaşmak,hepsinin isteklerine eşit ölçüde haksızlığa meydan vermeden cevap vermeye çalışmak ve en önemlisi hepsinin fikrine ve yaşamına saygı göstermek karma,saçma bir yönetim mi..? Yoksa adil bir yönetim mi..?

Karalayacak başka bir bahane bulamadınız mı sayın muhalefet.. :) Baykal'ı örnek almanızı tavsiye ederim çünkü o karalamak için bahane bulmakta usta bir siyasetçi(!) ;;)

%47nin içerisinde ermenisi,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi var.. İşte bizim farkımız bu..Bizim başarımız bu..!! Her kesime ayrım yapmaksızın kucak açmak..!!

Birileri gibi LAİKLİK diye haykırıp sonrasında seçim öncesi için oy toplamak adına ''çarşaf ve şeyh'' açılımı yapmıyoruz..

Birileri gibi ''şeriat'' diye naralar atıp '' oy toplamak adına başı açık SANATÇI hanımları aday gösterip şeriata ters düşmüyoruz..!!

Yani biz en başından beri adını koyduğumuz davamıza sonradan açılımlar ekleyip İHANET etmiyoruz..!! Oysa sizler.. Başında savunduğunuz davanıza ters düşen açılımlarla oy toplamak için kendinizi DÜŞÜRÜYORSUNUZ..!!

Biz 70 milyon insanın partisiyiz..Dini,dili,ırkı bizi bağlamaz..İnsanlığı ve yaptıkları önemlidir bizler için..Bu vatana verdiği değer ve sevgi önemlidir.. Basit ideolojik saplantılarımız yok bizim..Ve sonrasında oy için sattığımız bir davamızda..

Alnımız açık..Alnımız AK..!! Siz hala iz bırakmak için bahaneler üretmeye devam edin.. Size en güzel cevabı benim halkım veriyor.. Bizki koskoca %47 yiz.. Ufak bir zümre büyük bir topluluğa asla tahakküm edemez..EDEMEYECEKSİNİZ..!!

helal olsun kardeşim İslamda her zaman hoş görüden yanadır zaten

tek_hece 02-25-2009 01:26

siz bu dar görüşlülükle % 2 ye devam edersiniz.. yorum yapma geregi bile duymuyorum.. ( saadetli kardeşlerime sözüm.. )

Mahmud Necmi 02-25-2009 20:16

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518464)

seçime sadece 2 partinin girdiğini savunup işbirlikçilere karşı mücadele veren bir parti yada parti mensubunu işbirlikçi olan bir partiyle kıyas etmeniz çok garip..bizim hedefimiz Allaha yemin olsunki hiçbir zaman partiler olmadı!!bizim bu tepkilerimizin akpye olduğunu sanıp chpyle kıyas yapabiliyorsanız yanılıyorsunuz!Bizim tepkilerimiz yapılanlara..yapılanlarında sorumlusu olan hükümete gider tabi tepkiler..Bizim davamız kişilerle olsaydı bizde sizlerle birlikte olurduk.Çünkü Tayyip Erdoğana teşkilatta büyük bir sevgi mevcuttu.kişilere takılmadık ve yolumuza devam ettik.. ve yine kişilere takılmıyoruz yapılan yanlışları ortaya koyup doğruyu anlatmaya gayret ediyoruz.
Avrupa birliğine girmek pahasına dinler arası dialog çerçevesinde misyonerler cirit atıyor ülkemizde..binlerce genç din değiştirirken siz bütün toplumları kardeşlikle yönetime devam edin..ayrıyeten benim demek istediğim yönetimde bulunanların zihniyet farkıydı anlayamadık herhalde!..ermniler isteklerne cevap vermeyen bir topluma dahil olmazlar.demekki onlara hitab eden yönleri varki akpnin destekte bulunuyorlar.akp müslümanların şimdiye kadar neyine hitap edebilmişte oy toplamış..tamamen sevgiden ileri geliyor destekleri inkar edemezsiniz!
Ufak zümre her zaman büyük zümrelere galip gelmiştir.Asrı Saadeti,İSlam tarihini,Müslüman Türk devletlerini,günümüz İslam devletlerini bir araştırın sonra deyin bakalım.Hangi büyük zümre İslamı hakkıyla yaşayan tavizsiz ufak zümreyle başa çıkabilmiş.;)zihniyet amaç sağlam elhamdülillah ameli nokatalardada tamamlanıp geliyoruz inşaAllah.siz takmayın kafanıza;1

ARSLAN BEY 02-25-2009 20:18

parçalanma noktasında bu kadar hassasdınız neden 2002 de ayrılıp gittiniz.
ilk parçalamayı siz gerçekleştirdiniz farkındamısınız.

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 20:20

Alıntı:

ARSLAN BEY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518872)
parçalanma noktasında bu kadar hassasdınız neden 2002 de ayrılıp gittiniz.
ilk parçalamayı siz gerçekleştirdiniz farkındamısınız.

sizin demokrasi anlayışınız dar geldi ondan

ARSLAN BEY 02-25-2009 20:23

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518876)
sizin demokrasi anlayışınız dar geldi ondan

bizim demokrasi anlayışımız Allah ın rızasını kazanmak eger bu kaygı size dar geldiyse bunu biz bilemeyiz.

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 20:24

Alıntı:

ARSLAN BEY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518880)
bizim demokrasi anlayışımız Allah ın rızasını kazanmak eger bu kaygı size dar geldiyse bunu biz bilemeyiz.

ya neye dikkat ettim biliyormusun nasıl mhp milliyetçiliği chp atatürkü kullanıyorsa sizde aynı şekide kullanıyorsunuz bizimki islamdışı demokrasi değilki

ARSLAN BEY 02-25-2009 20:26

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518884)
ya neye dikkat ettim biliyormusun nasıl mhp milliyetçiliği chp atatürkü kullanıyorsa sizde aynı şekide kullanıyorsunuz bizimki islamdışı demokrasi değilki

senin dikkat ettiğin anlayış kişilere göre değişecek bir kavram
sizdeki demokrasi kanlar üzerine bu islami geliyor size degilmi
incirlikten 4300 sorti kaldıran ve bunu grurla açıklayan bakan kim

Ertuğrul ÖZGÜL 02-25-2009 20:28

Alıntı:

ARSLAN BEY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518887)
senin dikkat ettiğin anlayış kişilere göre değişecek bir kavram
sizdeki demokrasi kanlar üzerine bu islami geliyor size degilmi
incirlikten 4300 sorti kaldıran ve bunu grurla açıklayan bakan kim

kan nerde göremiyorumda sizin kalp gözünüz açık herhalde ondan görüyorsunudur

All times are GMT +3. The time now is 16:27.