![]() |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Bilmiyorum bu anket ne kadar etik kacar arkadaslar ancak siyasi egilimi ölcmek acisindan bence iyi olur diye düsünüyorum..
eger anket sakincali görülürse görevli arkadaslar müdahale edebilir... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Hocam vallahi benim oyumu hak edebilecek tek bir parti ve isim yok yukarıda..Suç işlerdim,oy kullanmazdım!
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ilk ben cevaplayayim su anda ki konjektürde AK PARTI nin alternatifi kesinlikle yoktur..ancak AK PARTI ye oy verememe durumunda olsaydim adaya göre oy verirdim, o adayin ilime getirecegi yarara göre oy verirdim tabiki aday ne kadar iyi olursa olsun ilkelerime ters bir partideyse kesinlikle oy vermezdim..
yani ben bagimsizlar diyorum.. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
İlk sen cevaplayamadın hocam :)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
mhp ye verirdim yada kimseye vermezdim ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Saadete vermezdim....... Mhpyede bahçeliden dolayı vermezdim .... BBP veya bağımsız olabilirdi..bağımsız olarakda sadece Turhan Çömez e verirdim....
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Bağımsıza verirdim çünkü alternatifi olduğunu düşünmüyorum.bağımsız ismi bilmiyorum hangisi olurdu ama alnı AK olana verirdim
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ya ak parti olmasaydı.......çok şükür var ...bende suç işler vermezdim..inanmadığım bişeyin arkasından gitmem asla...
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
arkadaslar yeni bir madde daha ekledim ;D..yogunluk o yönde cünkü ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Evet bağımsızlar düşünülebilir zaten ancak ama bu dönemde aday olan hiçbir bağımsızın da benim oyumu hak ettiğini düşünmüyorum..Ama bağımsızlardan arardım oy vereceğim insanı.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Düşünmek bile istemiyorum.Ama sandığa giderdim ve büyük ihtimalle bbp derdim heralde
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
basbakanimizin dedigi gibi o zaman hic birsey ak partiyle beraber eskisi gibi olmuyor ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Allah korusun
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Aşka söylenen "seninle yeniden doğdum...sen yokken hayatımda,yaşamıyormuşum ben,iyi ki varsın sevgili!" durum yani hocam ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ak parti olmasa ölürdüm bee hiç oy kullanmazdım
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
büyük ihtimalle saadet olurdu zaten akp olmasaydı b.arınç lar, a.güller de saadet te olurdu. nede olsa başbakanımız orda ( m.görüş) yetişti
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
secim zamanı bu kadar çirkeflikler olmasaydı sp
ama olduğu için bbp ye verirdim |
Ya AK PARTI olmasaydi??
ben ANAP'a verirdim Çünkü AKPARTİ olmasaydı büyük ihtimalle mecliste olacaklardı.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
BBP ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
DP ESKİ ADIYLA DOĞRU YOL PARTİSİ
NEME LAZIM GEÇMİŞİMİZİ UNUTMADIK |
Ynt: Ya AK PARTI olmasaydi??
BBP..Muhsin Bey iyi bir kadro kursaydı kesinlikle verirdim ama zor...
DP.. Mehmet Ağar olmasaydı kadrosu iyiydi verebilirdim.. ama Ağardan dolayı bence şaibeli... MHP.. Kadrosu ve ocaklar yozlaştığı için kesinlikle oy vermezdim... SP.. İslamiyet'i siyasi bir dava görerek küçülten insanlar bulunduğu için ve zarar verdikleri için kesinlikle vermezdim.. CHP = nefret |
Ya AK PARTI olmasaydi??
NEDEN SEN DAVANDAN KİŞİLER İÇİN VAZGEÇİYORSAN BOŞUNA SİYASET YAPIYORSUN
MEHMET AĞAR YADA DEVLET BAHÇELİYİ SEVMİYORSAN ÇALIŞIP FAYDALI OLMAN LAZIM BAK ERDOĞAN'A |
Benim davam neymiş ???
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
DAVANI BİLMİYORMUSUN
|
HAyır davamdan vazgeçtiğimi sen söyledin ya ondan dedim Neymiş vazgeçtiğim davam ???
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
YANLIŞ ANLAMIŞSIN SEN DAVAN UĞRUNA KİŞİLERE BAĞLANMA
|
Öncelikle Allah ve Resulullahın davasına bağlıyız
sonra Ak davaya gönül vermişiz... Başka dava tanımıyorum açıkçası... Ama soruda Ak parti olmasaydı hangi partiye oy verirdiniz diyor.. Düşüncelerim bunlar.. Onların davasında olmadım.. İlk oyumuda AK Partiye verdim zaten.. Yanlış anladın sanırım ;) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Öncelikle Allah ve Resulullahın davasına bağlıyız
BUNU KARIŞTIRMASAK DAHA İYİ OLUR |
karıştırmadım ayırdım zaten...
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
MHP... eğer akparti üyesi olmasaydım bu parlementoda MİLLİYETÇİ bir akıma ihtiyaç olduğunu düşünerek bu seçimde bilem atabilirdim(akparti garantiydi zaten ya ;D )
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Allah korusun düşünmesi bile kötü ama eğer ak parti olmasaydı(çok şükür var) kimseye oy vermezdim ya da muhsin yazıcıoğluna verirsdim
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Liderini sevmeme rağmen Mhpye verirdim ...
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
tek alternatif BBP olurdu.
|
All times are GMT +3. The time now is 01:59. |