![]() |
Ergenekon'un Şok Ses Kayıtları
|
|
|
KARADAYI ENCÜMEN-İ DANİŞ'İ ANLATIYOR "MURAT KARAYALÇIN VAR, ONDAN SONRA..." Not: TBMM eski Başkanıvekili Murat Sökmenoğlu “Sayın Karadayı 'Murat'ları karıştırmış. Encümen-i Daniş üyelerini sayarken benim ismimi söyleyecekken 'Karayalçın' demiş. Karadayı Paşa aslında beni kastediyor” Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN -- |
HURŞİT TOLON ŞOK AÇIKLAMALARI - 1 - Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN -- * * * Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN -- |
Karadayı'nın 4. ses kayıdı "mesut yılmaz'a altın tepside iktidar teslim ettik" http://img230.yukle.tc/images/2895electi31.jpg Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN -- --------------------- Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN -- |
|
Soru Cevap Bölümü
ERGENEKON SORUŞTURMASI SORU CEVAP BÖLÜMÜ ********** BİRÇOK KİŞİ ERGENEKON SORUŞTURMASI HAKINDA SORU İŞARETLERİNE SAHİP ************** BU SAYFADA ERGENEKON SORUŞTURMASI KAPSAMINDA SORACAĞINIZ BÜTÜN SORULARI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ.... ************** |
İlk soru bizden olsun. Sevgili Burak, iddia olunan Ergenekon Derin Devlet Terör Örgütüne yönelik operasyonlarda, bazı kesimler tarafından "Atürkçülerin" sindirilmeye çalışıldığı endişesi gündeme getiriliyor. Ergenekon, Atatürkçüleri mi hedef alıyor?
|
Alıntı:
bu ülkede kendini Atatürkçü olarak tanımlayarak Atatürk'ün arkasına sığınıp demokrasiyi kesintiye uğratanlar nasıl olurda bu yaptıkları işleri Atatürk'e dayandırabilirler.Öncelikle bunların Atatürkçülükle uzaktan yakından alakası yoktur çünkü Atatürk bu ülkeye demokrasiyi getirmek için canını ortaya koymuştur.Atatürk'ün bu en büyük emanetini siz alıp delik deşik ederek darbeli bir demokrasiyi bu halka dayatırsanız değil Atatürkçü bu ülkede hiç bir şey olamassınız. Kendini Atatürkçü olarak tanımlayan ve bazı kesimler tarafından tanınan bu ülkenin vatan evlatlarını katleden apo ile sarmaş dolaş resimleri olan apoya çiçek veren birisi nasıl olurda Atatürkçü olur yada apo "Atatürk bu ülkenin en küçük adamıdır" derken "evet evet" diye onay veren Yalçın Küçük mü Atatürkçü.Msn konuşmalarında kemalizmi dinsiz ve ateist bir ideoloji olarak tanımlayan Ümit Sayın mı Atatürkçü."o alevi hemen burs verelim""o ihl'li asla burs vermeyiz"diyenler mi Atatürkçü.Bu halkı küçümseyen bu halk cahildir diyen kendini develetin sahibi olarak gören İsmail Hakkı Karadayı mı Atatürkçü...hiçbir zaman olmadılar olamazlar... Bunların tek amacı Atatürkçülüğü kalkan olarak olarak kullanarak yaptıkları işleri meşrulaştırmaktır. BUDA ÇEV BAŞKANI GÜLSEVER YAŞER'İN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ İDDİANAMEDEN ALINTI...SORSANIZ ONDAN İYİ ATATÜRKÇÜ YOKTUR.... Alıntı:
|
bir soruda benden buiş 4tane genaralin iki tane rektörün işi deyil bunlar kukla bunları oynatan kim oyunu kim oynuyor oyuncularla beraber oynatanında mutlaka bulunması l gerekir yoksa oyuncular degişir oyun devam eder bu konuda kıymetli arkadaşlarsan yorum bekliyorum
|
13.dalga siyaset
14.dalga parlementomu olacak?? |
Alıntı:
yani oynatılan kuklaların güçleri dışarıya dayanıyor ülkedeki iş adamlarının deşteğiyle oluyor bütün ekonomileri onlara bağlı silah konusunda vatan soğolsun elleri altında kullandıkları kalkan atatürk vatan millet soruşturmayı yürütan savcılar bana göre oyuncularıda shiplerinide biliyorlar ona göre ürkütmeden yavaş yavaş işlerini hallediyorlar.şimdi bazıları arklı karşılaya bilir ama bence bu oyunların baş aktörü israil ve mossad yoksa yapılan cinayetler faili mechul ölümler ülkenin tam düzlüğe çıkacakken ya kriz olması yada bi hrat dinkin öldürülmesi basit meseleler değil adamlar bir taşta kaç kuş vuruyorlar bu milletin ayakalktığında dünyaya barışın geleceğini sömürgecilik yapamayacaklarını biliyorlar bence pkk,ermeni,zamanında suriye,yunanistan ilh. bunları pohpohluyan ve destekleyen ülke israil bir şekildede diğer bazı gelişmiş ülkeleri kendi güdümüne sokup işleri yürütüyor biraz araştırıldığın da bu yazdıkların doğruluk payının çok olduğu ortaya çıkıyor.... |
Alıntı:
Herkesin farklı tahminleri var ben kendi bulduğum bir numarayı burada yayınladım.Oyuncuların değişmesine gelince onlar bizim gibi onuru gururu için yaşayan insanlar değil onlar makam mevki ve para için yaşayan insanlar oyuncu değişikliğinin çok yapıldığını zannetmiyorum.Tabiki dört generalle darbe yapılmaz ama iki kiralık katille bu ülke darbeye gider...düşünsenize eski anayasa mahkemesi başkanı Tülay Tuğcu 367 kararından sonra vurulsaydı ülkenin hali nasıl olurdu...aynı zamanda türban kararını bağlayan danıştay cinayetinden sonra Alparslan Arslan yakalanmasaydı kimler zan altında bırakılacaktı düşünebiliyormusunuz...o zamanda muhafazakarların cinayeti diyeceklerdi....Bu ülke 28 Şubat'a Aczimendi tarikatı ile gitti onlarda çok güçlü değildi.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
millet vekillerinin dokunulmazlığı olduğu için onları çok zor alırlar siyaseten meclise biraz daha güçlü girmemiz gereke bilir bu ergenekonun tam manasıyla çözülmesi için ve bence malesef halk tam destek değil hatta darbe konusunda olursa olsun ne olacak diyenler var darbeyi suç olmaktan çıkaranlar bile var darbeyi yaşayanlar pek istemiyor ama gençlerimiz özellikle bunda 7-8 sene öncesini bilmeye hatırlayamayan gençlerimiz kötüyü bilmediklerinden hükümetimizi kötü zannediyorlar bu yüzden hangi dalgada olduğu önemli değil ama en büyük görev halka düşüyor her konuda hele hele siyaset ve parlemento konusunda halk tam destek verecekki halkın seçtiğide iş yapabilsin..... |
Harp akademileri Komutan Yardımcısı Korgeneral Selahattin Uğurlu'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydı internete düştü. |
|
|
Alıntı:
|
|
ERGENEKON TETIKCISININ İTİRAFLARI |
Güncelleme yapalım.
|
Ergenekon savcılarına şok tehdit
Abdullah Öcalan'ı Kenya'dan getirdiği gerekçesiyle kartel gazeteleri tarafından kahraman ilan edilen Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Daire eski Başkanı Albay Hasan Atilla Uğur'un, kadın pazarladığı ortaya çıkmasının ardından şimde de Ergenekon savcılarına yönelik ağır tehditlerin yer adığı bir ses kaydı ortaya çıktı. |
bir soru benden Ergenokun İslamcı kesimi varmı.İslamcı kesimi varsa ne zaman dokunulacak.(Önceki günlerde içinde Eski Vakir gazete yazarının oltuğu El kaide opersyonu Ergenokanla bağlandılı olabilirmi)
|
Alıntı:
Ama Mustafa Kaplanın ergenekondan içeride olduğunu sanmıyorum.Dahası el-kadie gibi ne idüğü belirsiz bir örgütle bağdaşlaştırılmasını da aklım almıyor Müslüman gençlerin alakaları olmadığı halde hizbullahçı sıfatıyla hapse atılıp işkenceye maruz kaldığını biliyorum.Bu olayda tamamen böyle birşey.Artık yeni nokta el-kaide gibi duruyor. Ergenekonun sözde İslamcı kesimi olduğunu düşünüyorum. 28 şubat sürecinde bugünün sözüm ona bol keseden iş aş dağıtan zatın yaptıkları ortada.O ve onun gibiler vardır hala diye düşünüyorum O ve onun yansımalraı bu işin içinde olabilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunlar darbe şartlarını olgunlaştırmak için, dindar insanları zan altında bırakmak karalamak için üretildiler. |
Ergekon Belgeseli Herkes Mutlaka İzlemeli
|
All times are GMT +3. The time now is 11:25. |