![]() |
Fatih Erbakan'da Erdoğan'ı Eleştirenler Kervanına Katıldı!
Afra, tafra, külhanbeyliği!
http://w9.gazetevatan.com/newpics/ne...91441292_2.jpgOğul Erbakan, Erdoğan'ı eleştirdi Seçkin KIRARSLAN- Sena AYÇİÇEK/ZONGULDAK, (DHA) SP Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, parti seçmenin yok olma ve var olma seçimi olduğunu belirterek, “Partinin amblemine, rengine, albenisine, genel başkanının külhanbeyliğine, afrasına, tafrasına bakarak seçilmeyeceğini anlatmamız lazım” dedi. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, partisinin Zonguldak’taki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Dün akşam bir restoranda yapılan toplantıya, Erbakan’ın yanı sıra SP Genel Sekreteri Dr. Turhan Alçelik, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. SP Onursal Genel Başkanı Recai Kutan’ın ise rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılmadığı bildirildi. Toplantıda konuşan Erbakan, siyonizmin, sömürü düzeninin tüm dünyayı 7- 8 kollu bir canavar gibi sardığını söyledi. Bazılarının kendi menfaatleri uğruna 180 derece dönüş yaparak oy kullandığını kaydeden Erbakan, 29 Mart seçimlerinde haksızlıklara karşı oy kullanmanın bilincinde olarak oy kullanılması gerektiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ı da eleştiren Erbakan, şöyle dedi: “Parti seçerken asıl ilmi kriterlere, projelere ve bugüne kadar ne yaptığına bakılmalı. Parti ancak böyle yapılarak seçilmelidir. Bu düşünüldüğü zaman da tabii ki SP seçilmelidir. Çünkü SP dışındaki tüm partilerin temsilcileri de kendileri söylüyorlar, malasef adını direkt söylemeseler de siyonizmin, bu haksız sömürü düzenini sürdürmek, bazı ufak tefek değişiklikler, yenilikler yaparak bu sistemi sürdürmek peşindedirler. Sadece SP bu haksız düzeni tamamen kurtaracak ve adil ekonomik sistemi ‘D8’ projesini hayata geçirecek ve yeniden büyük bir Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracaktır inşallah. Elbette 29 Mart’ta yapılacak seçim bir belediye seçimidir. SP olarak belediyelerde iktidarı devralıp, yapacağımız efsane hizmetlerle tıpkı geçmişte Milli Görüş belediyelerinde yaptığmız gibi milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanıp, önümüzdeki seçimlerde de merkezi iktidarı ele geçireceğiz.” ‘RÜZGARLARA İHTİYACIMIZ YOK’ Milli görüş belediyeciliğinin efsane hizmetler yapmış bir belediyecilik anlayışı olduğunu savunan Erbakan, şöyle devam etti: “İnşallah geçmişte olduğundan daha da mükemmel bir şekilde 29 Mart’tan sonra Zonguldak’ta ve tüm Türkiyede bu hizmetleri yeniden yapacağız. Milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanacağız. Endişeniz olmasın. Sizleri bir takım işbirlikçi medyanın yaptığı haberler korkutmasın. Bizler milli görüşçüyüz. Bizler tarihimizde hep rüzgarlara karşı yarıştık. O bahsettikleri rüzgarlar hiçbir zaman bizim arkamızdan esmedi. Biz bileğimizin gücüyle, Allahımızın yardımıyla kazandık. İnşallah 29 Mart’ta yine kazanacağız. Bizim rüzgarlara ihtiyacımız yoktur.” KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı oturdukları salonda, konuşmaların ardından Zonguldak merkez, ilçeler ve beldelerin belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Belediye Başkan adayının ise Nazikar Tülübaş olduğu açıklandı. Bakü’deki Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Dünya Azerbaycanlılarının Medeniyet Merkezi’nin Türkiye temsilciliğini yapan ve 1 yıl önce Türkiye’ye dönen Tülübaş’a partililer büyük ilgi gösterdi. Erbakan ve belediye başkan adayları el ele tutuşarak gazetecilere poz verirken, Tülübaş’ın kenarda kalması dikkat çekti. Tülübaş, daha sonra Zonguldak Belediye Başkan adayı Necmettin Aydın’ın uyarısı üzerine Erbakan’ın yanına geldi. Erbakan ve adaylar hep birlikte Milli Görüş işareti yaparak poz verdi. |
|
|
Hoşgeldiniz siz de aramıza Sayın Erbakan...;1
|
Siyaset bu şekilde yapılmaz,bu şekilde yapılan bir siyaset sadece değer kaybetirir.Bakın Tayyip Bey kimleri eleştiriyor,kimlerle mücadele içinde?tabiki ülkemizi ve milletimizi gerçekten zarara uğratanlar,uğratmaya çalışanlar..!Ama sizlerin eleştrileri nedense aynı yolun yolcusu olduğunuz kişileri hedef almaktadır,bu mu sizin dava adamlığınız? eleştirmeyi hak edenler dururken neden sizde diğeleri gibi Erdoğan'ı hedef alıyorsunuz???Açıkası heziyan bir durum sözkonusu..!
|
allah islah etsin...
|
Öyle aman aman bir eleştiri yok, abartmayalım. Haber DHA'dan çıkma görmüyor musunuz?.. Adamlar çarpıtıyor, kendi yorumlarında pireyi deve yapıyor.. Bunların haberlerini siteye koyunca kendi kattıkları yorum yerlerini makaslamamız lazım gelir. Çünkü konu aslıyla tamamen ayrı bunların yorumları..
Araya nifak sokmaya çalışıyorlar hala. Dikkatli olalım.. |
Alıntı:
Katılıyorum ben de... pireyi deve yapar bunlar.. aslını araştırmak lazım.. Hucurat süresi Ayet 6 : "Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın." |
hah bir bu eksikti oda eleştirdi tam oldu ama hiç bir yere varamıcaklar :olmaz:
|
Arkadaşlar bu haber kartel medyasının hazırlamış olduğu bir haber veya senaryo değil.Fatih Erbakan zonguldakta aday tanıtım toplantısında sarf etmiş olduğu sözleri;daha doğrusu kartel medyasına malzeme sundu.
|
kartelden medet uman...havasini alir her secimde oldugu gibi...
|
Alıntı:
sen Ellerin ADAmı... Sözlerine Dİkkat et !!! |
Fatih Abi Bunları söylemişte olabilir … Veya Söylemmeiş zaten işin özünde Muhalefet var Bu sözler çok doğal ...
Ben şuan Sizlere bunların On katı ağır hitamlarla muhalefet yapan Abdullah GÜL ve R.Tayyip Erdoğanın Videolarını koya bilirim... Siyasette Olur böyle Çatmalar... Bunu Abartmaya Gerek yok Sanırım... Sağduyun içinm Teşekkürler Faruk ASLAN.... |
gene holiganizm gene fanatizm ve gene hakaret ve tehdit....
milli gorusculer hic degismeyecekmi... |
Alıntı:
Canım Benim !!! :ayutandım: Ah MAsum Çocuk ... Biz Çok Fanatiğiz !!! Yaw Bırak bu ayakları ... Senin Rahriklerini Hakaretlerini... Hazm Etme Vakti Geçti... :@ İnsana İnsan .......... |
kusura bakmasın ama fatih erbakan siyaset yapamaz beceremez bunu........
aynı seyi Erdoganın ogulları içinde düşünüyorum onlarda yapamaz......... ilerde yapar diye umdugum Abdullah Gülün ogulları ve Melih Gökçegin oglu bunlardan umutluyum |
Benim özelikle bu tarz açtığım konular kesinlikle birileri görüpte ders çıkarsın düşüncesinden yola çıkarak açıp,tartışıyoruz.Burada özetle benimsemediğimiz nokta özelikle bizim gibi düşünüp,yaşayan kardeşlerimizin böyle devrik bir ortamda birilerinin daha doğrusu kartel medyasının dolduruşlarına gelerek dava arkadaşlarına saldırmalarıdır..!
|
“Partinin amblemine, rengine, albenisine, genel başkanının külhanbeyliğine, afrasına, tafrasına bakarak seçilmeyeceğini anlatmamız lazım”
katılıyorum, doğru söylüyor. SP Onursal Genel Başkanı Recai Kutan’ın ise rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılmadığı bildirildi kendisine acil şifalar diliyorum Toplantıda konuşan Erbakan, siyonizmin, sömürü düzeninin tüm dünyayı 7- 8 kollu bir canavar gibi sardığını söyledi. Bazılarının kendi menfaatleri uğruna 180 derece dönüş yaparak oy kullandığını kaydeden Erbakan, 29 Mart seçimlerinde haksızlıklara karşı oy kullanmanın bilincinde olarak oy kullanılması gerektiğini söyledi. katılıyorum “Parti seçerken asıl ilmi kriterlere, projelere ve bugüne kadar ne yaptığına bakılmalı. Parti ancak böyle yapılarak seçilmelidir. Bu düşünüldüğü zaman da tabii ki SP seçilmelidir. Çünkü SP dışındaki tüm partilerin temsilcileri de kendileri söylüyorlar, malasef adını direkt söylemeseler de siyonizmin, bu haksız sömürü düzenini sürdürmek, bazı ufak tefek değişiklikler, yenilikler yaparak bu sistemi sürdürmek peşindedirler. aynı kanaatteyim Sadece SP bu haksız düzeni tamamen kurtaracak ve adil ekonomik sistemi ‘D8’ projesini hayata geçirecek ve yeniden büyük bir Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracaktır inşallah. Elbette 29 Mart’ta yapılacak seçim bir belediye seçimidir. SP olarak belediyelerde iktidarı devralıp, yapacağımız efsane hizmetlerle tıpkı geçmişte Milli Görüş belediyelerinde yaptığmız gibi milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanıp, önümüzdeki seçimlerde de merkezi iktidarı ele geçireceğiz.” ‘RÜZGARLARA İHTİYACIMIZ YOK’ Milli görüş belediyeciliğinin efsane hizmetler yapmış bir belediyecilik anlayışı olduğunu savunan Erbakan, şöyle devam etti: “İnşallah geçmişte olduğundan daha da mükemmel bir şekilde 29 Mart’tan sonra Zonguldak’ta ve tüm Türkiyede bu hizmetleri yeniden yapacağız. Milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanacağız. Endişeniz olmasın. Sizleri bir takım işbirlikçi medyanın yaptığı haberler korkutmasın. Bizler milli görüşçüyüz. Bizler tarihimizde hep rüzgarlara karşı yarıştık. O bahsettikleri rüzgarlar hiçbir zaman bizim arkamızdan esmedi. Biz bileğimizin gücüyle, Allahımızın yardımıyla kazandık. İnşallah 29 Mart’ta yine kazanacağız. Bizim rüzgarlara ihtiyacımız yoktur.” inşallah. Allah yardımcımız olsun Siyaset bu şekilde yapılmaz,bu şekilde yapılan bir siyaset sadece değer kaybetirir hangi şekilde? ben beğendim Bakın Tayyip Bey kimleri eleştiriyor,kimlerle mücadele içinde?tabiki ülkemizi ve milletimizi gerçekten zarara uğratanlar,uğratmaya çalışanlar..! diyorsunuz da milletimizi gerçekten zarara uğratan amerikayla niye müttefik rte. Ama sizlerin eleştrileri nedense aynı yolun yolcusu olduğunuz kişileri hedef almaktadır aynı yol mu? AKP ile SAADET'ten bahsediyoruz. somut şeyleri konuşalım isterseniz. biri hıristiyan birliği olan ab yi , biri İslam birliği anlamına gelen D-8 i istiyor. biri abd yi müttefik biri düşman görüyor. hangi yollar aynı bunlarmı? bu mu sizin dava adamlığınız? evet. dava adamlığını bu kadar basite almayın lütfen. ne demek bumu dava adamlığı? cık cık eleştirmeyi hak edenler dururken neden sizde diğeleri gibi Erdoğan'ı hedef alıyorsunuz. SAADET PARTİSİ'ni takip ediyorum. eleştirilmesi gerekenleri eleştiren bir parti olduğuna şüphem yok. hatta bu yazıda de hem baykalı hem de rte'nı eleştirmiş. görmek istediğiniz gibi görmeyin lütfen. Açıkası heziyan bir durum sözkonusu..! maalesef bunun da yanlış tespit olduğunu söylememe gerk yok herhalde açıkladım yukarıda kartelden medet uman...havasini alir her secimde oldugu gibi... Fatih Erbakan gözlemlerini,tespitlerini samimi bir şekilde aktarınca kartelden medet mi ummuş oluyor. yapmayın arkadaşlar Allah aşkına. seçimlere gelince Allah'ın takdiridir. milli görüşçüler olarak biz seferden sorumluyuz zaferden değil. zafer Yüca Allah'ımızın takdiridir. dilediğine verir. selametle:çiçek::gül::çiçek: |
hiç şaşırmadım
|
fatih erbakan......umarım aynı hocam gibi olursun:)
|
İnşallah:güzel:
:çiçek: :gül: :çiçek: :gül: :çiçek: :gül: :çiçek: |
Alıntı:
|
Oğluda Erbakan Hocaya benzer inş. Beyler abartmaya gerek yok sonuçta muhalefet partinin bir üyesi elbette eleştirecek :)
Milletinadamı sen nerden geldin acaba Milli görüşçülere böyle kin kusuyorsun. Ak partiliyiz ama kökümüzede laf söyletmeyiz. |
Alıntı:
|
Geçen akşam flash Tv de Numan Beyi izliyorum.Moderatör Bu konu ile ilgili yani Fatih Erbakan'ın Erdoğan için söylediklerini sordu Numan Beye,Numan Beyde;Fatih Erbakan'nın kişisel görüşüdür partimizin resmi görüşü değildir diye bir söylemde bulundu.Oysa ki Fatih bey Sp nin idare kurulu üyesi..!
|
Yahu Ak partiliyim ama sayın ishakyılmaz Partimizin kırıkkale milletvekili öyle laflar ettiki demokrasiden eser yok
Şimdi bu adamın lafları Ak partinin görüşümüdür. Partideki 1 kişinin görüşü bütün partiyi bağlarmı Objektif Olmaya çalışalım |
Alıntı:
|
korfez sen casuslugu nerde ogrendin...
tel aviv de filanmi?? guzel bir taktik akpartili gibi gorunup akpartiyi yipratmaya calismak... ama cok belli oluyor... |
arkadaşlar şu varki siyasi partilerin içinde münafıklar var..mesela turhan çömez vardı ak partide adam ergenekondanmış tutuklama kararı çıkmıştı ona..abdullatif şener denen 2. süleyman demirel projesi vari truva atı vardı gene.. çok sevdiğimiz gazetelerde bile çıkıyor derin kalemler deşifre olmamayı başarıyorlar.. bir partilinin görüşü o parti diye yazılıyor gazetede yani kişisel görüş olarak geçmiyor..o o partinin görüşüdür otomatikmen..eğer bir virüssede çıkartılır partiden ancak öyle temizlenir çamurları
|
Alıntı:
Ah ELlerinADamı ...AHHHHHH |
erbakangilleride onlar gibi kaç tane varsa bir araya toplasan bunlardan yarım adam etmez, konuşmaları bunu gösteriyor..başını çektikleri gruplar milletin içine toktrinler salıyor virüs merkezi olmuşlar batasıcalar
|
Siyasete atılma icazeti Erdoğan'ı eleştirmek galiba... Solu da sağı da bu yolu izleyip duruyor... Sola bir şey diyemeyiz belki... Onlar zaten kendilerine biçilmiş rolü oynayıp duruyorlar... Ama sağ taraftakiler neden böyle yaparlar... Neden solu değil de sağı eleştiriler... Bunun adı kıskançlıktan başka bir şey değildir... Sayın Fatih Erbakan... Erdoğan'ı eleştirmekle elinize ne geçecek çok merak ediyorum... Sadece parti yönetiminde bir kaç "Aferin" ve ufak bir alkışlama o kadar... Siyaseti bunun için yapıyorsanız daha siyasetin ne demek olduğunu bilmiyorsunuzdur... Saygılar...
|
Alıntı:
ön bir defa eleşdiri bir sanadtır iki sadese dikdatörler eleşdirilemez .kaldıkı sadece eleşdirmiyor çareyide söylüyoruz mili görüş ne zaman sağcı oldu .duymadık.dört bir parti mensubu olmak ona tapınmayı gerektirmez anlıyorumki tayib bey beni tanır ama belki seni tanımaz....... |
Öyle düşünebilirsin arkadaşım. Saygı duyarım. Ama şunu da belirteyim ki dediklerimin sonuna kadar arkasındayım...
|
Alıntı:
seni kim gönderdi asıl böyle insanlara saldırıyorsun provake ediyorsun. Senin gibi 10 tane provakatör gelse bana vız gelir tırıs gider :cool: Ellerin adamı son kez uyarıyorum insanları saldırmayı bırak AK PARTİLİ gibi davran AK PARTİLİ |
Eleştirecek tabi
Konuşmasını dinledim, çok hoş konuştu ve yerinde sözler söyledi. Bu arada Fatih erbakan ilk kez konuşmuyor. Geçen seçimlerdeki mitingte onur konuğu olarak katıldı. |
Ama bu hoş konuşmaların yaptığı etkiler her zaman ters tepiyor niyeyse... Aklımdan konuşmuyorum... Yüzde oranları ortada... Bu seçim de yüzde oranlarına bakarız. O'na göre karar veririz....
|
Arkadaşlar bunlar 7 senedir böyle.. Bir 7 sene daha geçse yine böyle yapacaklar. Böyle yaptıkça da milim ilerleyemeyecekler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seçim akşamı görüşürüz |
All times are GMT +3. The time now is 18:39. |