Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   bu STRATEJIK ortakligi protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=57182)

milletinadami 02-21-2009 14:45

bu STRATEJIK ortakligi protesto ediyorum

http://www.ekovizyon.com/Dosyalar/tm...%20dogan-1.jpghttp://www.megahaber.net/wp-content/...mus_numan1.jpg

Ertuğrul ÖZGÜL 02-21-2009 15:44

bende destek veriyorum kardeşim

milletinadami 02-22-2009 16:50

saol kardesim

son durak 02-22-2009 18:16

yazık düşülen hallere dini konularda bi ortaklık saglayamazlar ama....

ulusalcılık konususunda aynı cizgideler...

milletinadami 02-24-2009 13:33

evet konu hukumete kostek olmak olunca butun ihtilaflari unutuyorlar.menfaat var cunku...

düşünceli 02-25-2009 23:53

Alıntı:

son durak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 516975)
yazık düşülen hallere dini konularda bi ortaklık saglayamazlar ama....

ulusalcılık konususunda aynı cizgideler...

kol kola ngezerken poaşı verirkenn vergisini af ederken parasını bizim verdimiz tv dahıl olmak üzere on tv ve gazeteyi kontrol altına alıb mılli görüşün sesini kısarken hoşdu güzeldi bunlarhttp://www.akpartiforum.com/images/icons/icon14.gifı yalanlalayabilirmisin?

islam 02-26-2009 03:22

Müfteriler.... Allah islah eylesin; EllerlerinADAMI, Bay Ten Ten syn SİTEM ve Kara Toprak ... Atın iftiraları meydan sizin ....

islam 02-26-2009 03:24

islam 02-26-2009 03:34

Alıntı:

Fark Var Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 519000)
Bende bu görüntüleri Protesto ediyorum

Çok ManiDAR !!!

Yetkili Notu: Mesaj düzeltilmiştir. Bu görüntüleri gidip kendi forumunuzda protesto edebilirsiniz. AK PartiForum'da bu densizliğe müsaade edilmeyecektir !

ahmetermiş 02-26-2009 04:10

ayıp ediyorsunuz..sizde bılıyorsunuzki ne tayyip erdoğanın nede abdullah gulun içki içmediğini iyi bilirsiniz..ama malesef sanki içki içiyormuş imajı vererek oy toplamaya çalışmanız çok ayıp ve gunahtır..su i zanda bulunuyorsunuz..sizin bu yaptığınızı yıllar evel erbakanada aynını yapmışlardı ve erbakan içki içti diye medyada yer almış iftira atmışlardı..
oerbakana iftira atanlardan sizin hiç bir farkınız yokmuş..allah sizleri ıslah etsin..erbakan likör içti diyede manşet atmılardı,ama kavununun içine şırıngayla sıkıp kavun yedirmişlerdi..hatta o da yetmez gıbı erbakanın rahmetli eşinin plajda mayo ile gezdiğini söylemişlerdi..tabi bunlar hep iftira ve su i zandı..
şimdi o zaman erbakanı küçük düşürmeğe çalışanlardan sizlerin ne farkı var..allah ıslah etsin sizleri..

başbakanın ve abdullah gulun içki içmediğini bal gibi biliyorsunuz..diyelimki o resim bile günah..ya sizin yaptığınız GIYBET DEĞİLMİ..?
allah sizleri ıslah etsin

islam 02-26-2009 04:13

Ne oldu Kardeş...
Biz İçkimi İçti dedik.... Sen yanlış ayrıntıya dikkat ettin...
İçki içmeditiğini görmedik iftira atmıyoruz kadehin içindeki belki meyve suyu belki başka bişi önemli olan karşısındaki şahıs benim manidar bulduğum o.....
Gıybeti Ve İftirayı bu konuyu açanlar yapıyor ....

ahmetermiş 02-26-2009 04:20

benle oynama kardeş ..
içki içti iması vermek istiyorsunuz bende sizi islamca uyarıyorum ve yaptığınızın gunah olduğunu,aynını erbakanada yıllar evel yaptıklarını ve gıybet etmemenızı dostane şekılde uyarıyorum..karşında çocuk yok...bende o konuyu açanlara ve devamını getırenlere söylüyorum ve ne kadar manidar değilmi.?
erbakan hocamın yetiştirdiği insanları suizanda bulunmak erbakan hocamızada hakaret olur..benım sözümden alınan alınır kardeşşşşşş

ahmetermiş 02-26-2009 04:24

http://images.ihlassondakika.com/www....com(1293).jpg

ahmetermiş 02-26-2009 04:25

buyur..bi şeylermi dedin..senın beynınde ur var heralde

islam 02-26-2009 04:29

Evet Ne Güzel İslamca....
konuyu açanlar ile aynı kulvara girdiniz hayırlı olsun...

ahmetermiş 02-26-2009 04:34

sizler çocukken daha oy kullanmazken refah partisini kazandıranlardan bırıyım ben..sizin ve sizin gibiler yuzde ıkılere getırdı.yuzde 21 lere bızler çıkardık.ama olmayınca şimdi ak partiyi çıkardık yuzdesini sen koy..oda olmazsa bız neyı ındırıp neyı götüreceğimizi iyi biliriz....
daha senın oyun bile nasip olmamış refah partisine..bızler sızler gıbı çekişmezve su i zanda bulunmazdık...
ama malesef sizler elınızde fırça yağla gıtsin tıpkı aydın doğanın ve kartel medyasının geçmişte yaptığı gibi.

islam 02-26-2009 04:42

Bakın Yaşınıza Hürmeyen Susuyorum... Yaşınız Yeni Fark ettim...
Ama Sizi Tenzih ederek Söylüyorum... Refah Partisini İndirenler Siyonistler ve uşaklarıdır....

ahmetermiş 02-26-2009 04:51

sen yaşıma hürmet etme ama içki içmeyen ve senın benım lıderım dediğin kişilerln yetiştirdiği devlet adamı bırı başbakan bırı cumhur başkanı ve benımde sevdiğim saygı duyduğun insanları haksız yere zan altında bırakmaya kalkmayınız..banada saygı falan gösterme...!
refah partisini siyonistler indirmedi..siyonist,mason,adını ne koyarsan koy yanı düşman dıyeyım..onun görevi ne..? erbakanı yıkmak öyle değilmi..? hal böyle olunca onlar işini biliyor ve görevini yerine getiriyor ve getirdiler..
peki refah partisini görevi ne..? siyonistlerin yapmak istediğini yaptırmamak ve kendi görevimizi yapmaktır..
zaten biz müslümanların en buyuk zafı budur.. suçu hep başkalarının üzerine yıkarız..çünki en kolay iştir..siyonist işini yaptı..! bizde işimizi yapmalıydık.

susurluk fasa fiso dedik,mum söndü yapıyorlar dedik ve ayvayı yedik ,
bır ali kalkancıya sahıp çıkamazsak muslüm gunduz olayını aydınlatamazsak olacağı odur....iğneyi başkasına batıralım ama çuvaldızıı da kendımıze batıralım....

islam 02-26-2009 04:55

Bak Ağam Repliklere iyi çalışmışsın Süfllörün kim bilmem ama Senle Tartışmayacam...

ahmetermiş 02-26-2009 04:58

Alıntı:

Fark Var Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 519025)
hahaha Güldürme gülüm söyle bakim yasin kac ona göre devam edelim

Bir zamanlar üye kazandirmis ;)

eger kazandirdiklarinda senin gibi gemiyi terk etmeye meyimli ise eksik olsun

kardesim akp Refah Partisinin kapatildikatn sonraki tepki oylarini,Refah ve Fazilet Partisini kapatanlar ve simdiki göstermelik Boykot ettiginiz Aydin Dogan Medyasinin sayesinde iktidara getiririldiniz

size destek veren aydin dogan 1995 Secimlerinde RP görmezden gelirken ne ilginc dir ki akp yi balonn gibi sisirmis ve iki göstermelik sit partiyi büyük göstererek sol oylari chp ye sag oylari akp ye yönlendirmistir

Erbakan'ın TV'si Doğan'ın oldu
Kaynak: patronlardunyasi / Tarih/Saat: 12 Ağustos 2008 Salı, 01:54:07 / Link : www.
http://ihlasnet.eu/Resimler/blank.gifNecmettin Erbakan tarafından kurdurulan TV5'i Aydın Doğan'ın aldığı iddia ediliyor.

Necmettin Erbakan tarafından kurdurulan TV5'i Aydın Doğan'ın aldığı medya gündemine bomba gibi düştü.

Kanal uzun zamandır personel maaşını ödemede zorlanıyor ve reklam geliri çıtasını bir türlü yükseltemiyordu.Y

aşanan bu olaylar sonucunda kanalı satmaya karar veren yöneticiler kanala talip olan Aydın Doğan ile görüşmeye başladı. Medyafaresi sitesinde yeralan habere göre uzun ve sıkı pazarlıklar sonucu TV5 Aydın Doğan'ın oldu.

ahmetermiş 02-26-2009 05:01

0 tv 5 te benimde param ve katkım vardı ve nevşehırde bır çok arkadaşımın parası vardı..artık bizler paradan vazgeçtik ama tv aydın doğana satılmamalıydı diye düşünüyorum..bilmem yanlışmı düşündüm..bunuda eleştirmek için değil sadece üzüldüğüm için yazdım ister ınanın ister inanmayın..sadece çok üzüldüm..

ahmetermiş 02-26-2009 05:03

nevşehırdede 99 ortaklı bır tv kurmuştuk..99 un özelliği vardı kanal 50 diye..onuda ismını saygımdan dolayı söylemek istemediğim zat sattı ne kadar çabaladım yapmayın etmeyin diye ama malesef aydın doğanlarıda bizler buyuttuk..

ahmetermiş 02-26-2009 05:13

bir gün refah partisinin mitingi var bu gerçektır kımseyi zan altında bırakmak için söylemıyorum..sadece islam nıcklı arkadaşın suçu siyonistlere yıktığı için sadece hırsızın hiçmi suçu yok mısali kendimizide eleştırmek açısından bu anıyı yazıyorum..
mıtınge erbakan hocam gelecek 2.5 saat geçti tamı meydanı doldurduk çoşturmağa mılleti tutmağa çalışıyoruz..hava kararmağa başladı ve bır haber geldiki..o da ne..? erbakan hocam bu mıtınge gelemıyecek,mıtıngı daha sonraya iptal edın dıye talimat geldi..!
tabı o gungu yetkililer şaşırdılar halka ne diyeceklerdi...bunu nasıl izah edeceklerdiki..uyanık bır yetkili eline mıkrofonu aldı ve halka hıtap ederek ey halkım..bu siyonistler,amerikancılar hocamın helikopterinin havalanmasına izin vermediler..bu yuzden hocam gelemıyecek deyınce..! başladık hep beraber kahrolsun amerika,kahrolsun israil..diye bağırıyoruz mücahit erbakan vs. yanı sn islam demek istediğim odurki hep başkalarına suç bulmayalım bırazda kendimize paye çıkaralım...
saygılarımla..hayırlı geceler sizlere

milletinadami 02-27-2009 14:37

ahmet ermis kardesim milli gorus holiganizmi ile bas edemeyiz cunku onlarin silahi bizlere haramdir.iste kullanmamiz haram olan ama milli gorus holiganlarinin hic vazgecemedigi ve neredeyse butun musluman cemaatlere yonelttikleri silahlar...
muslumanlara hakaret...
muslumanlara iftira...
muslumanlari tehdit...

islam 03-01-2009 17:18

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 519709)
ahmet ermis kardesim milli gorus holiganizmi ile bas edemeyiz cunku onlarin silahi bizlere haramdir.iste kullanmamiz haram olan ama milli gorus holiganlarinin hic vazgecemedigi ve neredeyse butun musluman cemaatlere yonelttikleri silahlar...
muslumanlara hakaret...
muslumanlara iftira...
muslumanlari tehdit...

Bak EllerinAdamı Başını Deve kuşu gibi yere saklama ne olduğunu belli et !!!

milletinadami 03-01-2009 18:47

islam aldigin uyarilardan hala akillanmadin galiba...
milli goruslu olmanin geregini yapiyorsun ama...
bu forum milli gorus forum degil...
yani saga sola sovmek yasak...

milletinadami 03-01-2009 19:16

ayrica senin gibi muslumanlarin arasinda fitne yayan holiganlara cevap verip seviyemi alcaltamam...basbakanimizin senin gibilere verdigi yaniti veriyorum..sana cevap verirdim ama...

islam 03-02-2009 00:37

Walla EllerinAdamı Yaşını çok merak ediyorum.. Akıl yaşın ortada ama :D
Senden CEvap Bekleyen senin gibi Ellerin olsun hemi :D :D :D

milletinadami 03-03-2009 18:58

islam aldigin uyarilardan sonra bayagi kuzu gibi olmussun aferim sana gozume girdin bu forumda sen insaalah rehabilite olacaga benziyorsun.holiganlik ve muslumanlarin arasina fitne atmaktan mevlam seni halas edecek insallah.biraz daha devam et insallah bu guzel ve seviyeli foruma.

islam 03-03-2009 23:34

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521955)
islam aldigin uyarilardan sonra bayagi kuzu gibi olmussun aferim sana gozume girdin bu forumda sen insaalah rehabilite olacaga benziyorsun.holiganlik ve muslumanlarin arasina fitne atmaktan mevlam seni halas edecek insallah.biraz daha devam et insallah bu guzel ve seviyeli foruma.

Yaw bak çocuğum evladım ben senin seviyene inemeyeceğim ...Git büyüklerin gelsin büyüğünce yada ellerin ELİNDEn kurtulunca tartışırız... ;)

hipermuhafazakar 03-04-2009 16:20

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520661)
Walla EllerinAdamı Yaşını çok merak ediyorum.. Akıl yaşın ortada ama :D

Senden CEvap Bekleyen senin gibi Ellerin olsun hemi :D :D :D

sen kendini ne sanıyorsun ... !!! aşağılık kompleksiyle sabataycı gazetelere dönmüşsünüz aynı onlar gibisiniz siz kendinizi ne sanıyorsunuz sizden daha çok virüs yayanlar yok içimizde gözüküpte .....

Yetkili Notu: Lütfen

hilal 03-05-2009 02:41

bende bu konuyu açanı protesto ediyorum.......

ahmetermiş 03-05-2009 02:56

BENDE SENI VE SENIN GIBILERİ PROTESTO EDİYORUM...

Üç mevsim 03-05-2009 03:11

Alıntı:

Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523378)
...

Bende bu Ortakligi Protesto ediyorum

Seni kaç kere daha banlayacağım be çocuk. Ne utanmaz arlanmaz bir insansın sen ya.

Yediğin tokatlardan hala akıllanmadın mı.

Kaç sefer rezil madara oldun şu forumda, yüz yüz değil ki, tükürdükçe Ya Rabbi Şükür!

Daha bu akşam Erbakan, İsraille anlaşma yapmadı diye meydan okuyordun, anlaşmayı suratına çarptık hala utanmadan devam ediyorsun !

Böyle holiganlık yapan üyelerin tüm mesajlar silinir...

ahmetermiş 03-05-2009 03:11

Hz muhammetin aşkına..ALLAHIN aşkına..en sevdiğin kulların aşkına.. SEN başbakanın ve cumhur başkanının içki içtiğine inanıyormusun..
senın bu yaptığın muslümanlığa yakışmaz..
senın lıderın içinde uğur dundar ve reha muhtar resim göstermişti tv lerde..ama sizler onu görmezsiniz..o zaman bızler o haberlere hiç inanmamıştık..işte farkımız..!
sizin elinizde bır fırça ve iftira ve suizanda bulunarak en buyuk gunahı işliyorsun yaıklar olsun..
siz böyle yaptıkça değil 29 martta...marsta bıle ıktıdar olamazsınız..çünki ağzınız geriz akıyor...
sizin lideriniz içinde likorli kavun yedi dediler..ama biz inanmadık..! işte farkımız.
allah ıslah etsin..

All times are GMT +3. The time now is 17:38.