Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Erbakan'lı geceye 28 Şubat damgası! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=58014)

ishakyilmaz 03-01-2009 14:47

Erbakan'lı geceye 28 Şubat damgası!

Erbakan'lı geceye 28 Şubat damgası!

Saadet Partisi'nin Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenldeği geceye katılan Necmettin Erbakan, katılımcıları 28 Şubat günlerine götürdü.http://www.habervaktim.com/resim/resim60375_2.jpgAbdi İpekçi Spor Salonu'ndaki gecede konuşan Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, Siyonist düşünceyi eleştirerek, Filistin'de çok sayıda insanın ölmesine yol açan silahlı çatışmaların da bu zihniyet nedeniyle ortaya çıktığını belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da konuşmasında Türkiye'de siyasete bazı dönemlerde müdahalelerde bulunulduğunu ifade ederek, 28 Şubat süreci olarak bilinen dönemin önemli isimlerinin artık çeşitli itiraflarıyla gündeme geldiğini kaydetti.

Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''28 Şubat, Türkiye'nin sosyolojisine müdahale etti. Hatırlıyor musunuz? Ali Kalkancı diye bir adamı çıkardılar. Nerede şimdi Kalkancı? O zamanlar, şeyh efendi diye millete yutturdukları bu zat, 2 gün evvel Captagon üreten bir uyuşturucu tüccarı olarak milletin karşısına çıktı. Hatırlıyor musunuz? Yeşil gözlü bir kadın vardı. Her gördüğü kameranın karşısında ağlıyordu. Elinde sopasıyla dolaşan bir adam vardı. Nerede şimdi Ali Kalkancı, Müslüm Gündüz, Fadime Şahin? Yakında onlar da çıkacaklar, itirafta bulunacaklar.''

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti çalışmalarına değinerek, İstanbul'un sadece Avrupa'nın değil, medeniyetin başkenti olduğunu söyledi.

(AA)

ishakyilmaz 03-01-2009 15:02

http://fotogaleri.haber7.com/album//...1105057133.jpg

ishakyilmaz 03-01-2009 15:02

http://fotogaleri.haber7.com/album//...1105118200.jpg

ishakyilmaz 03-01-2009 15:03

http://fotogaleri.haber7.com/album//...1105148230.jpg

ishakyilmaz 03-01-2009 15:03

http://fotogaleri.haber7.com/album//...1105235580.jpg

Ertuğrul ÖZGÜL 03-01-2009 15:31

biliyorlardıda niye tepki göstermediler hakkı karadayının ses kayıtları ortada in dedik indi diyor. ben şüphelenirim böyle durumda otomatikman

ishakyilmaz 03-01-2009 15:47

Milli görüş nezdinde lezziz ve muhteşem bir geceydi gerçekten..Lakin gecede dikkatimi bir tek Numan Bey'in AK Partimize yönelik gayriresmi eleştirileri gecenin tadını bozdu kanımca..Her zaman söyledim yinede söylüyorum;Numan Kurtulmuş Saadet için bulunmaz bir hint kumaşı kadar değerliydi,fakat şuan izlediği politik duruş bu değeri ortadan kaldıracaktır.Başarı sağa sola taş atmakla elde edilmez,hele ki doğru yöne taş atmak..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-01-2009 15:57

her zaman yaptıkları iş

ishakyilmaz 03-01-2009 16:22

http://foto.gazetevatan.com/newpics/...5093954435.jpg

ECRİN 03-01-2009 16:22

gerçekten 28 şubat üzücü bir durum ama milligörüş camiası bu durumun faturasını bile dolaylı olarak akp ye kesiyor ya pes dogrusu

Ertuğrul ÖZGÜL 03-01-2009 16:25

Alıntı:

ECRİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520412)
gerçekten 28 şubat üzücü bir durum ama milligörüş camiası bu durumun faturasını bile dolaylı olarak akp ye kesiyor ya pes dogrusu

akparti ile kefeye koysak şeytanı onlar şeytan haklı der o derece yani ecevit akpartiden iyiydi diyen çok spli biliyorum ben

ECRİN 03-01-2009 16:28

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520413)
akparti ile kefeye koysak şeytanı onlar şeytan haklı der o derece yani ecevit akpartiden iyiydi diyen çok spli biliyorum ben

haklısınız ne diyelim MEVLA büyük,RABBİM erdoğanın yardımcısı olsun......
onların kösteginden bizim oylarımız ve dularımız daha büyük...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-01-2009 16:34

Amin kardeşim

FarukARSLAN. 03-01-2009 18:11

Etkinliği izlemiştim TV 5'te. Hoca yine ''Tayyip evladımız'' diye başladı güldürdü bizleri..

''Açılışlarda şu şu kadar yer açtık şu şu kadar hastane açtık diyorsun, neye yarıyor bunlar.. İçlerinde doktor yok al onları koy neye yarıyor'' gibisinden laflar etti de.. Yani şunları ben Deniz Baykal'dan bile beklemezdim.. Böylesine basitçe eleştiri olur mu?
Hizmetler o kadar sinmiş ki içlerine neresine çakalım diye düşünüyorlar.. Ben Saadet'ten yapıcı ve farklı muhalefet olur diye çok isterdim mecliste 'zayıf yanımızı kollayanlar' olarak..

Ama değil ki.. Tüm oyları hâlâ AK Parti kanadından bekliyorlar.. Vuralım bi tarafına da oy gelsin mantığındalar. Oysa DP, DYP, BBP hatta MHP gibi muhafazakar bir kesime hitap etmeleri lazım oranın oylarını beklemeleri daha da mantıklı geliyor bana. Yoksa Hoca bunları 6-7 yıldır söylüyor, her seçim zamanı büyük konuşuyor (ikinci kurtuluş savaşı vs.) ama seçimden sonra yazık oluyor işte...

Numan Kurtulmuş felan da hikaye, oyların tamamı Erbakan ve görüşüne gidiyor.. İşte Erbakan'ın bunu fark etmesi lazım. Ve keşke varsa şunun farkına...

mücahit_2121 03-02-2009 02:34

bana öyle geliyorki akp ve chp bilinçli olarak horoz dövüşü yapıyor meydanlarda icraatlarından bahsedeceğine horoz dövüşü yaparak oy kapma yarışına giriyorlar gerçi icraatlarıda yok işin doğrusu tek başına iktidar ama ekonomi çökmüş türkiye borç batağında sizde batağa düşmeden saadete gelin farkı görün.esselamun aleyküm

Beritan 03-02-2009 02:39

gitmek istediğima ama özel nedenlerden dolayı gidemediğim bir geceydi..

mücahit_2121 03-02-2009 02:47

bana akp nin ciraatı anlatın memura zammı yaptı işçiye zammı yaptı yoksa yoksula mı yardım yaptı ekomideki bu kötü gidişat neden bitmiyor amerikadaki ekonomik kriz bahane.allah rızası için bana ekonomide yaptığı icraatı anlatın ne yaptı koskoca 7 yılda hemde tek başına iktidar hemde cumhur bşk.lığıda sizde evet cevap bekliyorum

mücahit_2121 03-02-2009 03:22

BEN SAYFADA KONU AÇTIM NEDEN KAPATTINIZ SİZİN HAK ANLAYIŞINIZ BUMU DUR YAZIKLAR OLSUN

llvll 03-02-2009 03:24

senin anlayışın ÇAMUR ATMAKsa kapatırlar tabi ki...

mücahit_2121 03-02-2009 03:36

Alıntı:

llvll Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520790)
senin anlayışın ÇAMUR ATMAKsa kapatırlar tabi ki...

ÇAMUR ATMAK MI VALLA YAZIK BEN GERÇEKLERİ YAZDIM İÇİNİZE SİNMEDİ

llvll 03-02-2009 03:41

gerçekleri mi istiyosun?
http://www.akpartiforum.com/belgelendirme-f206.html
al sana gerçekler...!
tabi zaman veripte GÖRMEK İSTERSEN!

eMiCe61 03-02-2009 03:54

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520411)

Rap Rap ta dinlermiş benim hocam :)
Peki bu rap şarkı ak partinin böyle bir gecesinde okunsaydı ne derdi sp li ler cevabını hepiniz tahmin ediyorsunuzdur artık...

Beritan 03-02-2009 03:59

güzelim konuyu ne hale çevirdiniz...
şu sorulardan nefret ediyorum ak parti yapsaydı nolurdu?
ya yapsın yada yapmasın herkes kendi işine baksın...
ama ortamıda kızıştırmayın...
bu forumda çıkan tartışmalardan sıkıldım...
her dakka bir sorun...kendi görüşünü savun gerisine karışma...noluyoruz ya neyin telaşı bu...
siyaset için birbirinize hakaret etmeye kalp kırmaya değermi??
hiçmi ak partili,saadet partili tanıdığınız yok....
onların hatrına birbirinize girmeyi bırakın ve bu konuda tartışmayın...
saadet partisi güzel bir gece yapmış..sıft böyle gereksiz tartışmalarınız yüzünden kilitlenmesini..is-te-mi-yo-rum!!!

mücahit_2121 03-02-2009 04:04

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520808)
Rap Rap ta dinlermiş benim hocam :)
Peki bu rap şarkı ak partinin böyle bir gecesinde okunsaydı ne derdi sp li ler cevabını hepiniz tahmin ediyorsunuzdur artık...

senin anlayışın ve gözlemin bu kadar olur zaten sen hayatında islami rap duymadın mı hiç 'grup nasihat '

mücahit_2121 03-02-2009 04:07

Alıntı:

llvll Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520803)
gerçekleri mi istiyosun?
http://www.akpartiforum.com/belgelendirme-f206.html
al sana gerçekler...!
tabi zaman veripte GÖRMEK İSTERSEN!

ben sana ne söylemiştim sen bana ne yzıyorsun komikleşme sıktınız

eMiCe61 03-02-2009 05:32

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520819)
senin anlayışın ve gözlemin bu kadar olur zaten sen hayatında islami rap duymadın mı hiç 'grup nasihat '

Birkere sen beni nekadar tanıyorsunda senin anlayışın ve gözlemin bukadar olur diyebiliyorsun. Ben Rap dinlelemem onu genelde hippiler dinler ben onlardan değilim, Hangi kitapta yazıyor islami rap diye birşey islamın rap la ne işi olur sen bakta rap nedir nerden gelmiştir rap tarzı kimler takılır nasıl takılır bunları iyi araştır öyle her önüne geleni islami bir tarz olarak kabul etme Rap dediğim gibi gibi hippi işidir deli kanlı dini bütün adamı bozar rap Gurban Bizde böyle Sizi bilmem...

Ama sizin Hoca Dinlemiş Beğenmişse Vardır Bir Hikmeti : )

Rap Nedir?

Rap nedir? Sorduğun kişiye ve hangi jenerasyondan olduğuna baglı olarak “rap” terimi farklı anlamlara bürünür. Bir noktada rap her söylenene muhalefet olan bir insanın sizi oyuna getirmek, inandırmak için mazeretler uydurma çabasıdır. 70′ li yıllarda rap, sizi ikna etmek kullanılan sözcüklerdir. Bu, özellikle de bir kadından cinsel çıkarlar elde etmeye çalışan genç bir erkeğin uyguladığı yönteme verilen isimdi. Günümüzde ise rap, müziğin temposuna uyarlanarak söylenen kafiyeli sözlerdir. Hiphop kültürünün içindeki başlıca dört elementden biridir. Ve diger elementler DJlik, breakdance ve grafiti, hiphop’ ı yeterince yaygın hale getiremediği için rap yıllar boyunca değişim geçirmiştir. Rap sözcüğü daima bu aktiviteyi açıklamak için kullanılmamıştır. Müziğin temposuna uygun olarak kafiyeli sözler söylemek Mc’ lik olarak adlandırıldı. Rap terimi ‘79 yılında keşfedilen iki kayıt sayesinde hiphopla özdeşleşmiş gibi görünüyordu. Bunlardan ilki King Tim III (Personality Jock)’ tu, ki bu şarkı hiphop’ ın bilinen ilk kaydı olarak tarihe geçti. Bu eser Brooklyn asıllı Fatback Band tarafından ortaya konmuştur. Şarkının DJ Hollywood gibi tanınmış klüp Dj’ leri ve Jocko Henderson, Jack The Rapper ve Daddy O gibi Black Radio dj’ lerinin kafiye ve ritm stillerinden ilham alınarak yapıldığı söyleniyor. İkincisi ise Sugar Gang Hill’ in Rappers Delight’ ı idi. Aslında Sugar Gang Hill’ in nasıl “rap” terimi ile bağdaştığından pek emin degilim. Bazıları bunun yeni fenomen tarafından medyaya yapılan bir gönderme olduğunu söyledi. Diğerleri ise “rap” teriminin öncü jenerasyonlardaki “sözcük ustaları” ile 70′li yılların genç hiphopçıları arasındaki benzerlikleri gören kitle tarafından türetildigini söylerler.

HipHop NEDIR ?

Hiphop, 1970′ li yilarin sonunda Amerika’ da gettolardan çikan zencilerin olusturduüu bir kültürdür. Bu kültür Rap müzigi, Graffiti sanati, Break Dance ve Dj’ ligi içerir. Yani en geni tanimiyla Hiphop’ i bir agaca benzetirsek, Rap, graffiti, break dance ve dj’ lik bu agacin dallarini olusturmaktadir. Hiphop bir müzik tarzi degil bir kültür, bir yasam biçimidir…

tek YILDIZ.61 03-02-2009 11:36

İslami rap !!

Bu güzel dini herşeye alet etmişler siyasete de..........

ishakyilmaz 03-02-2009 14:21

Konu sadece Milli Görüşün dürüstülüğü ve doğruluğu için yapılan güzel geceyi dürüst kardeşlerimizle paylaşmak için açtık..! Lakin görüyorum ki hakkaniyet duygularına sahip olamayan bazı kişiler konuyu provake etme girişimlerine girmişlerdir..! AK Parti şöyledir,AK Parti böyledir..! Ben size bir tek şey söylemek istiyorum,AK Parti olmasaydı bu kadar rahat cirit atamazdınız..! O yüzden eleştirirkende insaflı ve mizanlı bir biçimde davranmaya gayret edelim.Kısırdöngü siyasetin argümanları olmaktan kaçalaım.Milli Görüş gecesi bu bağlamda güzel bir geceydi Erbakan Hoca'da ağırlığının bilincinde olarak eleştirmekten geri durdu.Fakat Numan Bey yine AK Partiyi hedef almaktan geri çekinmedi..!?

redyellow 03-02-2009 14:51

Sayın ishakyılmaz:

Konuyu siz açmışsınız ve son yazınızda akpye laf atılmasından vs. rahatsız olmuşsunuz.

Peki bakalım...

İlk 5 mesaj sizin.

Ve 6.mesaj bir akpli arkadaşın ve saadete laf atıyor.

7.mesaj sizin, 8.mesajda yine saadete laf atma ve devam ediyor.

Sonra saadetciler devreye giriyor.

Siz saadetin laf atmasından rahatsız olduğunu belirtmeden önce o arkadaşların sizin açtığınız başlıkta saadete laf atmalarına da söz söyleseydiniz bu rahatsızlığınızı yazdığınız yazılara haklısınız derdim.

Alıntı:

Hatta vatandaş işi o kadar ileri götürüyor ki yukardaki acaip yazıyı bile yazabiliyor.

Ve siz hiç bir şey demiyorsunuz.

Saadetciler size laf atınca yazı yazıyorsunuz.

niye acaba?

Eğer konu başlığını bi şekilde değiştirmek için saadete laf atan arkadaşa yazsaydınız son yazdıklarınız için size çok haklısınız derdim.

AKPARTİ ŞÖYLEDİR, BÖYLEDİR diyenlere gösterdiğiniz tepki eğer SAADET ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR DİYENLERE DE OLSAYDI size yüzde yüz hak verirdim.

ama şimdi veremiyorum.

ishakyilmaz 03-02-2009 14:55

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520938)
Sayın ishakyılmaz:

Konuyu siz açmışsınız ve son yazınızda akpye laf atılmasından vs. rahatsız olmuşsunuz.

Peki bakalım...

İlk 5 mesaj sizin.

Ve 6.mesaj bir akpli arkadaşın ve saadete laf atıyor.

7.mesaj sizin, 8.mesajda yine saadete laf atma ve devam ediyor.

Sonra saadetciler devreye giriyor.

Siz saadetin laf atmasından rahatsız olduğunu belirtmeden önce o arkadaşların sizin açtığınız başlıkta saadete laf atmalarına da söz söyleseydiniz bu rahatsızlığınızı yazdığınız yazılara haklısınız derdim.

Hatta vatandaş işi o kadar ileri götürüyor ki yukardaki acaip yazıyı bile yazabiliyor.

Ve siz hiç bir şey demiyorsunuz.

Saadetciler size laf atınca yazı yazıyorsunuz.

niye acaba?

Eğer konu başlığını bi şekilde değiştirmek için saadete laf atan arkadaşa yazsaydınız son yazdıklarınız için size çok haklısınız derdim.

AKPARTİ ŞÖYLEDİR, BÖYLEDİR diyenlere gösterdiğiniz tepki eğer SAADET ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR DİYENLERE DE OLSAYDI size yüzde yüz hak verirdim.

ama şimdi veremiyorum.

Güzel insan çok güzel söylüyorsunuz lakin benim yorumlarımı okursanız,ben sadece izlediğim gece ile ilgili,yani o gecede yaşanılanları aktardım.Ben kalkıpta kısırdöngü siyaseti işlemedim,konuyu açmamda ki neden ise vefa sadece..Bugün başka görüşlerde olabiliriz,lakin eskiden yaşadığımız doğruları es geçecek değiliz..!Ama bugün o doğrulara layık olmayanlarıda eleştireceğiz..!

mücahit_2121 03-02-2009 15:05

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520869)
Birkere sen beni nekadar tanıyorsunda senin anlayışın ve gözlemin bukadar olur diyebiliyorsun. Ben Rap dinlelemem onu genelde hippiler dinler ben onlardan değilim, Hangi kitapta yazıyor islami rap diye birşey islamın rap la ne işi olur sen bakta rap nedir nerden gelmiştir rap tarzı kimler takılır nasıl takılır bunları iyi araştır öyle her önüne geleni islami bir tarz olarak kabul etme Rap dediğim gibi gibi hippi işidir deli kanlı dini bütün adamı bozar rap Gurban Bizde böyle Sizi bilmem...

Ama sizin Hoca Dinlemiş Beğenmişse Vardır Bir Hikmeti : )

Rap Nedir?

Rap nedir? Sorduğun kişiye ve hangi jenerasyondan olduğuna baglı olarak “rap” terimi farklı anlamlara bürünür. Bir noktada rap her söylenene muhalefet olan bir insanın sizi oyuna getirmek, inandırmak için mazeretler uydurma çabasıdır. 70′ li yıllarda rap, sizi ikna etmek kullanılan sözcüklerdir. Bu, özellikle de bir kadından cinsel çıkarlar elde etmeye çalışan genç bir erkeğin uyguladığı yönteme verilen isimdi. Günümüzde ise rap, müziğin temposuna uyarlanarak söylenen kafiyeli sözlerdir. Hiphop kültürünün içindeki başlıca dört elementden biridir. Ve diger elementler DJlik, breakdance ve grafiti, hiphop’ ı yeterince yaygın hale getiremediği için rap yıllar boyunca değişim geçirmiştir. Rap sözcüğü daima bu aktiviteyi açıklamak için kullanılmamıştır. Müziğin temposuna uygun olarak kafiyeli sözler söylemek Mc’ lik olarak adlandırıldı. Rap terimi ‘79 yılında keşfedilen iki kayıt sayesinde hiphopla özdeşleşmiş gibi görünüyordu. Bunlardan ilki King Tim III (Personality Jock)’ tu, ki bu şarkı hiphop’ ın bilinen ilk kaydı olarak tarihe geçti. Bu eser Brooklyn asıllı Fatback Band tarafından ortaya konmuştur. Şarkının DJ Hollywood gibi tanınmış klüp Dj’ leri ve Jocko Henderson, Jack The Rapper ve Daddy O gibi Black Radio dj’ lerinin kafiye ve ritm stillerinden ilham alınarak yapıldığı söyleniyor. İkincisi ise Sugar Gang Hill’ in Rappers Delight’ ı idi. Aslında Sugar Gang Hill’ in nasıl “rap” terimi ile bağdaştığından pek emin degilim. Bazıları bunun yeni fenomen tarafından medyaya yapılan bir gönderme olduğunu söyledi. Diğerleri ise “rap” teriminin öncü jenerasyonlardaki “sözcük ustaları” ile 70′li yılların genç hiphopçıları arasındaki benzerlikleri gören kitle tarafından türetildigini söylerler.

HipHop NEDIR ?

Hiphop, 1970′ li yilarin sonunda Amerika’ da gettolardan çikan zencilerin olusturduüu bir kültürdür. Bu kültür Rap müzigi, Graffiti sanati, Break Dance ve Dj’ ligi içerir. Yani en geni tanimiyla Hiphop’ i bir agaca benzetirsek, Rap, graffiti, break dance ve dj’ lik bu agacin dallarini olusturmaktadir. Hiphop bir müzik tarzi degil bir kültür, bir yasam biçimidir…

MÜZİK TARZLARI HİÇBİR KİTAPTA YAZMAZ BENİM ÖLE BİR İDDİAM YOK ZATEN SEN KENDİ KENDİNE SÖYLÜYORSUN GRUP NASİHAT DEDİĞİMİZ İLAHİ GRUBU.RAP IN AMERİKADA TÜREDİĞİNİ SÖYLEDİN BU TARZ O TARZ DEĞİL İŞİ BULANDIRMA.İŞİ BULANDIRIRSAN İŞ MÜZİK ALETLERİNE KADAR VARIR.KISA VE ÖZ 'GRUP NASİHAT ' İALHİLERİ RAP TARZINDA SÖYLÜYOR.OLAYI ÇARPITMA

mücahit_2121 03-02-2009 15:07

Alıntı:

tek YILDIZ.61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520894)
İslami rap !!

Bu güzel dini herşeye alet etmişler siyasete de..........

DİNİ ALET ETMEKTEN ALLAH A SIĞINIRIM
DURMAK YOK ÇAMUR SİYASETİNE DEVAM DİYORSUNUZ

eMiCe61 03-02-2009 21:32

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 520950)
MÜZİK TARZLARI HİÇBİR KİTAPTA YAZMAZ BENİM ÖLE BİR İDDİAM YOK ZATEN SEN KENDİ KENDİNE SÖYLÜYORSUN GRUP NASİHAT DEDİĞİMİZ İLAHİ GRUBU.RAP IN AMERİKADA TÜREDİĞİNİ SÖYLEDİN BU TARZ O TARZ DEĞİL İŞİ BULANDIRMA.İŞİ BULANDIRIRSAN İŞ MÜZİK ALETLERİNE KADAR VARIR.KISA VE ÖZ 'GRUP NASİHAT ' İALHİLERİ RAP TARZINDA SÖYLÜYOR.OLAYI ÇARPITMA

İyi oku Mubarek Rap Bir Müzik Tarzı değildir Yaşam Tarzıdır...

Mubarek bu kelimeyi sen yazmadınmı( islami rap) biraz geriye dön yazdıklarına bak. rap ın mansınıda iyi oku kabul et işte yanlış yaptın sen ama yanlışını bile doğru yapmaya çalışıyorsun. zihniyet bu...
Hepiniz aynısınız Olayı çarpıtmadan başka bir işe yaradığınız yok Sizin siyaset anlayışınız o rap ın acıklamasında yazıyor bunu sizin gibi sabit fikirli olmayan herkes biliyor bende birzamanlar senin gibi düşünüyordun onun için bu şeklinide Çok görmüğyorum sana....

mücahit_2121 03-02-2009 22:21

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521208)
İyi oku Mubarek Rap Bir Müzik Tarzı değildir Yaşam Tarzıdır...

Mubarek bu kelimeyi sen yazmadınmı( islami rap) biraz geriye dön yazdıklarına bak. rap ın mansınıda iyi oku kabul et işte yanlış yaptın sen ama yanlışını bile doğru yapmaya çalışıyorsun. zihniyet bu...
Hepiniz aynısınız Olayı çarpıtmadan başka bir işe yaradığınız yok Sizin siyaset anlayışınız o rap ın acıklamasında yazıyor bunu sizin gibi sabit fikirli olmayan herkes biliyor bende birzamanlar senin gibi düşünüyordun onun için bu şeklinide Çok görmüğyorum sana....

ÇOK KURU KAFASIN BE ARKADAŞ.ŞİMDİ SEN NE DİYORSUN YA ALLAH YA SABIR OLAYI NEREYE TAŞIYORSUN İSLAMİ RAP DİYE BİŞEYİ BEN ÇIKARMADIM BU ZATEN VARDI

eMiCe61 03-02-2009 22:27

Bak gülüm sen lafı konuşurken nere gittiğini bilmiyorsun biraz dikkatli konuş yoksa sen belki belli etmenden hakaret ederim diyorsun ama ben acık acaık ederim yer mekanda fark etmez ona göre takıl bu alemde o dediğin kuru kafada sensin Önce saygı göstermesini öğren sonra saygı bekle...

All times are GMT +3. The time now is 00:05.