Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AKP Lİ VEKİLE ÇETE FEZLEKESİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=58289)

mücahit_2121 03-02-2009 22:45

AKP Lİ VEKİLE ÇETE FEZLEKESİ

AKP'li vekile çete fezlekesi

)http://www.hurriyet.com.tr/_np/5023/7465023.jpg.KONYA Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği Okyanus adlı operasyonda 234 şüpheliyle ilgili olarak Adana Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Ayhan Ünal tarafından hazırlanan iddianamede, çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. İddianamede, AKP Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya'nın da örgütün üyesi olduğu iddia edildi. Milletvekili Çetinkaya'nın, örgütün lideri Nusret Argun'la ve örgütün çıkarları doğrultusunda başka kişilerle yaptığı telefon görüşmeleri iddianemede yer aldı. Savcılık, Çetinkaya ile ilgili iddiaların yer aldığı fezlekeyi TBMM Başkanlığı'na gönderdi.
:D

Necip Fazıl 03-02-2009 22:53

Hüküm giymemiş bir kişi suçsuz konumundadır... niye gülüyorsun anlamadım... çamurgörüşlüler sizi... :kızdım:

mücahit_2121 03-02-2009 22:59

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521290)
Hüküm giymemiş bir kişi suçsuz konumundadır... niye gülüyorsun anlamadım... çamurgörüşlüler sizi... :kızdım:

SİZ AK DEĞİL KARASINIZ. KARA ÇAMURLULAR

eMiCe61 03-02-2009 23:01

iddia edildi, Bu sadece bir iddia kesin karar yok yani iddia ya bile bukadar seviniyorsanız bu doğru olursa demek 40 gün 40 gece eğlenirsiniz ne güzel görüş...

mücahit_2121 03-02-2009 23:09

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521298)
iddia edildi, Bu sadece bir iddia kesin karar yok yani iddia ya bile bukadar seviniyorsanız bu doğru olursa demek 40 gün 40 gece eğlenirsiniz ne güzel görüş...

BEN SADECE HABER YAZDIM OLAY KESİNDİR DEMEDİM HABER KAYNAĞIDA BEN DEĞİLİM.GÜLMEME GELİNCE GERÇEKTEN İNANIYORUM BEN BUNA AK PARTİ ERGENEKONLA VE ÇETELERLE MÜCEDELE ETTİ.ETTİ ETMESİNE BU OLAYI GÖRÜNCE GÜLÜVERDİM

eMiCe61 03-02-2009 23:15

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521304)
BEN SADECE HABER YAZDIM OLAY KESİNDİR DEMEDİM HABER KAYNAĞIDA BEN DEĞİLİM.GÜLMEME GELİNCE GERÇEKTEN İNANIYORUM BEN BUNA AK PARTİ ERGENEKONLA VE ÇETELERLE MÜCEDELE ETTİ.ETTİ ETMESİNE BU OLAYI GÖRÜNCE GÜLÜVERDİM

Bak şimdi sen hakka inanırsın dimi
1:Peki bu haberi kaynak göstermeden buraya koyarak bu heberin sahibinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun.
2:sen olay kesin değildir diyorsun ve görünce gülüyorsun seni anlamak inanki imkansız...

Haberin kaynağıda : hurriyet.com.tr dir

mücahit_2121 03-02-2009 23:38

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521310)
Bak şimdi sen hakka inanırsın dimi
1:Peki bu haberi kaynak göstermeden buraya koyarak bu heberin sahibinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun.
2:sen olay kesin değildir diyorsun ve görünce gülüyorsun seni anlamak inanki imkansız...

Haberin kaynağıda : hurriyet.com.tr dir

BEN HAKKA İNANIRIM ALLAH A ŞÜKÜR
1-HABERİ BEN TV LERDE İZLEDİM AMA YİNE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM
2-SİZ HABER KONULARI AÇARKEN SAYFALARDA ARAŞTIRMADAN KONU ATIYORSUNUZ SİZİN BİLE İNANMADIĞINIZ ŞEYLER RESMEN SIRF ÇAMUR ATALIMDA NE OLURSA OLSUN ZİHNİYETİNDESİNİZ
3-HAKTAN BAHSEDİYORSAN BEN BURDA 5 KONU AÇTIM 4 Ü KAPATILDI VE BUNLARIN 4 Ü 5 DAKKA GEÇMEDEN KAPATILDI

eMiCe61 03-03-2009 00:07

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521326)
BEN HAKKA İNANIRIM ALLAH A ŞÜKÜR
1-HABERİ BEN TV LERDE İZLEDİM AMA YİNE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM
2-SİZ HABER KONULARI AÇARKEN SAYFALARDA ARAŞTIRMADAN KONU ATIYORSUNUZ SİZİN BİLE İNANMADIĞINIZ ŞEYLER RESMEN SIRF ÇAMUR ATALIMDA NE OLURSA OLSUN ZİHNİYETİNDESİNİZ
3-HAKTAN BAHSEDİYORSAN BEN BURDA 5 KONU AÇTIM 4 Ü KAPATILDI VE BUNLARIN 4 Ü 5 DAKKA GEÇMEDEN KAPATILDI

Ya mubarek senin yaşın kac dede ona göre konuşayım seninle ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ben sana diyorumki Hürriyet.com.tr nin haberini kaynak göstermeden almış buraya koymuşsun bu bir hak meslesidir Haberi kendin yazmışsın gibi bir izlenim veriyorsun,

Tabi haber yazmak kapasite meslesi kimi kopyala yapıştır yapar kimide kendi yazar..

Özgür Çağrı 03-03-2009 00:09

Ergenekonda bir iddiaa ama neler diyoruz. (ergenekoncu değilim uyarı mahiyetinde )

doğruysa yazıklar olsun ama doğru değilse adamı karalayanlara yazıklar olsun

Hemde Konya dan hiç sanmam ama olabilir insanoğlu çiğ süt emmiş.

SEMTEM 03-03-2009 00:12

SİZ İLKİN BİR TİRİLYONUN HESABINI BİR VERİN BAKALIM SONRA ÇAMUR ATARSINIZ SAĞA SOLA KİMLERİN CEBİNDE O PARA

mücahit_2121 03-03-2009 00:32

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521360)
Ya mubarek senin yaşın kac dede ona göre konuşayım seninle ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ben sana diyorumki Hürriyet.com.tr nin haberini kaynak göstermeden almış buraya koymuşsun bu bir hak meslesidir Haberi kendin yazmışsın gibi bir izlenim veriyorsun,

Tabi haber yazmak kapasite meslesi kimi kopyala yapıştır yapar kimide kendi yazar..

ÇOCUKMUSUN SEN. ASIL SEN ANLAMIYORSUN YAŞIN 5 FALAN HERHALDE
ANAOKULUNA YENİ BAŞLADIYSAN VE OKUMAYI BİLMİYRSAN VE ANLAMIYORSAN UĞRAŞTIRMA BENİ.BEN KAÇ DEFA YAZDIM BE ADAM BU HABER ALINTISI DİYE.İYİ OKU HABERRRRR DİYORUM.HAKTAN BAHSETMEK OLUNCA AKP Yİ DÜŞÜNÜRSÜN TABİ SP DE ÇAMUR ATMA DOLU DİZGİN
YA BİTE GİT İŞİNE BANA YORUM YAZMA

eMiCe61 03-03-2009 00:47

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521399)
ÇOCUKMUSUN SEN. ASIL SEN ANLAMIYORSUN YAŞIN 5 FALAN HERHALDE
ANAOKULUNA YENİ BAŞLADIYSAN VE OKUMAYI BİLMİYRSAN VE ANLAMIYORSAN UĞRAŞTIRMA BENİ.BEN KAÇ DEFA YAZDIM BE ADAM BU HABER ALINTISI DİYE.İYİ OKU HABERRRRR DİYORUM.HAKTAN BAHSETMEK OLUNCA AKP Yİ DÜŞÜNÜRSÜN TABİ SP DE ÇAMUR ATMA DOLU DİZGİN
YA BİTE GİT İŞİNE BANA YORUM YAZMA

Bak evladım adam ol karşındakine saygılı ol benim canımı sıkma sonra cok sıkarım seni git kendi forumunda yaz birdahada buraya yazma sen burda bilgi paylaşmak için değil ortamı germek için varsın ama benden uzakdur yoksa o attığım özel mesajdaki dediklerim geçerli olacak terbiyeli ol adam ol deli kanlı ol...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-03-2009 01:22

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521290)

aynen öyle hem suçluysa bile suçunu çeker bundan gurur duyarız bizdende olsa suçluyu yargıladığımız için

Ertuğrul ÖZGÜL 03-03-2009 01:24

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521297)
SİZ AK DEĞİL KARASINIZ. KARA ÇAMURLULAR

hiç aynaya bakmayanlardansın herhalde

Necip Fazıl 03-03-2009 01:32

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521447)
aynen öyle hem suçluysa bile suçunu çeker bundan gurur duyarız bizdende olsa suçluyu yargıladığımız için

Biz zaten içimizdeki çürükleri ihraç ettik çok şükür... eğer böyle bir durum olursa gereğinin yapılacağına adım gibi eminim rahat olunuz... :güzel: :saygılar: sağol kardeş... ;1

mücahit_2121 03-03-2009 22:44

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521448)
hiç aynaya bakmayanlardansın herhalde

AYNADA SİZİN GİBİ KARA İNSANLAR GÖZÜKÜR:paat:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-03-2009 22:51

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522227)
AYNADA SİZİN GİBİ KARA İNSANLAR GÖZÜKÜR:paat:

hadi ordan partilerin aynası halk tır oda kimin AK kimin KARA(sp) olduğunu biliyor ve oylarıyla gösteriyor

mücahit_2121 03-03-2009 23:55

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522231)
hadi ordan partilerin aynası halk tır oda kimin AK kimin KARA(sp) olduğunu biliyor ve oylarıyla gösteriyor

*BU HALK AK PARTİYİ İCRAATINDAN DOLAYI DEĞİL CHP İKTİDARA GELMESİN DİYE VERİYOR ERDOĞANDA BUNUN FARKINDA O YÜZDEN HOROZ DÖVÜŞÜ YAPTIRIYOR SEN UYU
*HALIKN GÖNLÜ SAADET TE EKONOMİDE İCRAATINI HERKES BİLİYOR ERBAKAN HOCANIN
*İCRAAT ŞAMPİYONU
*NUMAN KURTULMUŞ DAHA SEÇİME BİLE KATILMIŞ BİR LİDER DEĞİLKEN SEN NASIL BÖLE ZAVALLICA KONUŞUYORSUN
*NUMAN KURTULMUŞ İLE SAADET SEÇİME HİÇ GİRDİ Mİ
BU ÇAMUR SİYASETİNİ NASIL YAPIYORSUNUZ ANLAMADIM

mücahit_2121 03-04-2009 02:30

Bizim kökümüzde bu Cumhuriyetin kökünde yatan yatıyor.
Bizim kökümüzde,Çanakkale kahramanı Seyid Çavuş'un imanı yatıyor.
Bizim kökümüzde,Sakarya'nın imanı,bizim kökümüzde bin yıllık tarihin elli milyon şehid'in inancı yatıyor.
Bizim kökümüzde şehid'i şehid yapan,
gaziyi gazi yapan mana yatıyor...
Ya sizin kökünüzde ne yatıyor?"

Prof.Dr.Necmettin Erbakan
(1974 TBMM)
http://www.bedavapaylas.com/bild.php...myet16KMQ8.jpg

ulas eryurek 03-04-2009 05:22

aynı vekil kendi dokunulmazlığını kaldırmak için dilekçe verdi haberin vardır mücahit_2121 kardeşim değil mi hele biraz sabır etsen olayların sonunu beklesen böyle duruma düşmezsin

Necip Fazıl 03-04-2009 05:28

Alıntı:

ulas eryurek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522566)
aynı vekil kendi dokunulmazlığını kaldırmak için dilekçe verdi haberin vardır mücahit_2121 kardeşim değil mi hele biraz sabır etsen olayların sonunu beklesen böyle duruma düşmezsin

Haberin doğru olup olmadığı bunları ilgilendirmiyor ki ULAŞ kardeşim... Çünkü bunlar bu haberleri çamur atmak için yapıyorlar... ;;) haber doğru çıkmasa bile izi kalacaktır hesabındalar... ;;)

ulas eryurek 03-04-2009 05:31

Rabbimin izni ile bizde çamurda kalmaz

Üç mevsim 03-04-2009 05:34

Haberinizi dosdoğru yazın ve altına kaynak ekleyin.. Ayrıca, kasıtlı bir propaganda için aynı kaynaktan sürekli maksatlı haberler eklersiniz buna müdahale edilebilir..

Üç mevsim 03-04-2009 05:43

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya ''Eğer devleti bir lira zarara uğrattığıma, ihaleye bir gün dahil olduğuma, bir lira cebimize girdiğine dair bir şey bulurlarsa siyaseti bugün bırakırım. Biz yüreğimizle siyaset yapıyoruz'' diyerek dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığına dilekçe verdi.

Şimdi ne olacak Mücahit.. Hani fasıktan geleni araştıracaktık..

Arkadaşlar böyle durumlara düşmemek için haberlerimize özen gösterelim.

http://www.akpartiforum.com/ak-parti...di-t58510.html

All times are GMT +3. The time now is 08:26.