Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   EN TARAFSIZ BASIN KURUMU? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=588)

akzeinebu 07-09-2007 00:10

EN TARAFSIZ BASIN KURUMU?

Ben en tarafsızın samanyolu yani stv olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ya siz?

subcomandante 07-09-2007 00:24

zuhaha stv tabii stvdir emin ol...
adamlar ın bir kolu alman polisi tarafından para sızdırmaktan içeri atılmış sürekli parti propagandası yapıyor...
kanaltürk ne kadar tarafsızsa stvde o kadar tarafsız...

ADIGEM 07-09-2007 00:36

Bence tarafsiz basin kurumu yok turkiye de olmaz olamazda:)

subcomandante 07-09-2007 00:38

up +1000

akzeinebu 07-09-2007 00:42

EVT ASLINDA TARAFSIZ YOK AMA YUKARDAKİ TVLER İÇİNDE EN TARAFSIZI O BİRDE AK PARTİYİ İÇTEN İÇE DESTEKLİYOR YA O YETER ;D

arkadaşlar bu yorumumda şunu demek istediğimi bastıra bastıra söyliyim şöle bir durum söz konusu tarafsız bir basın kurumu yoktur dediğiniz gibi ama olaylara bakış açısı ve hbri doğru yansıtma çok önemlidir birde yukardaki yoruma biraz espri katıyım dedim yani her tv kuruluşu gibi hükümeti yıpratmak doğru değil tarafsızda olmuyor öyle yapınca ama ben zaman zaman stvninde hükümeti eleştiren yayınlarını gördüm yani sonuç itibariyle demek istediğim şu diğer kuruluşlar gibi sadece muhalefet ve diğer partilere destek verip ak partiyi yıpratmaya çalışmıyor olaylara nötr bakıyor onu kastettim ;D saygılar...

subcomandante 07-09-2007 00:44

tarafsızlığa bir örnek...

akzeinebu 07-09-2007 00:45

:(
NEDEMEK İSTEDİN

subcomandante 07-09-2007 00:47

ak partiyi gönülden destekliyor ama en tarafsızı o...
ilginç...
demek istedim...

akzeinebu 07-09-2007 01:19

Bİ KAÇ ÖRNEK VERİYİM RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT VEFAT ETTİĞİNDE DAKİKA TUTTUM EN UZUN VE EN GÜZEL HBRİ STV VERDİ
SORA CHP LİDERİ BAYKAL ANTALYAYA GİTTİĞİNDE LOKANTADAN ÇIKARKEN Bİ VATANDAŞ BAĞIRIYO BU ÜLKEYİ NEDEN GERİYOSUNUZ BU MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMÜCEK DİYE VE CHPLİ ÜYELER ADAMA SALDIRIYO AĞZINI BURNUNU KIRIYO ÇEVREDEKİ ESNAFTA ARAYA GİRİYO BU HBRİN DOĞRUSU BÖYLEYMİŞ ARAŞTIRDIM STVDE BU ŞEKİLDE VERDİ FAKAT ATV VE KANAL D Bİ TEK İKİSİ ŞÖLE VERDİ İŞTEE VATANDAŞ BAYKALA BAĞIRDI ESNAF LİNÇ ETMEYE KALKTI AMA CHPLİ ÜYELER VATANDAŞI KURTARDI BÖLE BİŞİ VARMI YAA BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ HBR ÖRNEK VEREBİLRİM O AÇIDAN EN TARAFSIZ O DİYORUM AK PARTİYİ DESKTEKLEME KONUSUDA DİĞER KANALLAR GİBİ SÜREKLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRMEK AÇIK ARAMAK YERİNE YAPTIĞI İCRAATLARI ÖVÜYOR DESTEKLİYOR BUNU KASTETTİM SAYGILARIMLA...

EnSaR 07-09-2007 01:30

bunların hiç biri :D tarafsız değilki :D Bende STV Taraftarıyım ama oda taraflı :D ;)

yasinkirac 07-09-2007 02:44

malesef hepsi taraflı :) en güzeli bir günde iki haber kanalına bakmak o zaman birinin söyleyip ötekinin yer vermediği konuları görebiliyosun yada yorumların farkına varıyosunuz.

pont 07-09-2007 03:07

tarafsız kanal yoktur.
ama ben haber programlarından,en çok kanal7 haberi seviyorum.stv biraz sıkıcı ama onu da destekliyorum :)

Hasan ERBEK 07-09-2007 11:26

hangisi daha az taraflı diye sormak lasımdı.ecevit örneği vermiş hanım ablamız.ablacım eceviti dakika dakika verirler çünki ecevitciler.stv ve bu kanalın sahibi olan cemaat 99 seçimlerinde dsp yi destekleme karaı aldılar.ve o zmn bizde bu cemaatte iken telkinde bulundular.allah muvaffak eylesin cümlesini.

seyid 07-09-2007 11:28

ilk tercihim haber7 dir ikinci tercihim stv haberdir

scheriff30 07-09-2007 12:15

taraflı yada tarafsız önemli olan bizlerin bu hengamede kendimizi anlatıp en ön safta aldığımız bayrağı daha ileri götürmek bu konunun bizleri daha fazla germesi lazım kanımca

subcomandante 07-09-2007 13:50

Alıntı:

BandırmaKadınKolları Nickli Üyeden Alıntı
Bİ KAÇ ÖRNEK VERİYİM RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT VEFAT ETTİĞİNDE DAKİKA TUTTUM EN UZUN VE EN GÜZEL HBRİ STV VERDİ
SORA CHP LİDERİ BAYKAL ANTALYAYA GİTTİĞİNDE LOKANTADAN ÇIKARKEN Bİ VATANDAŞ BAĞIRIYO BU ÜLKEYİ NEDEN GERİYOSUNUZ BU MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMÜCEK DİYE VE CHPLİ ÜYELER ADAMA SALDIRIYO AĞZINI BURNUNU KIRIYO ÇEVREDEKİ ESNAFTA ARAYA GİRİYO BU HBRİN DOĞRUSU BÖYLEYMİŞ ARAŞTIRDIM STVDE BU ŞEKİLDE VERDİ FAKAT ATV VE KANAL D Bİ TEK İKİSİ ŞÖLE VERDİ İŞTEE VATANDAŞ BAYKALA BAĞIRDI ESNAF LİNÇ ETMEYE KALKTI AMA CHPLİ ÜYELER VATANDAŞI KURTARDI BÖLE BİŞİ VARMI YAA BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ HBR ÖRNEK VEREBİLRİM O AÇIDAN EN TARAFSIZ O DİYORUM AK PARTİYİ DESKTEKLEME KONUSUDA DİĞER KANALLAR GİBİ SÜREKLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRMEK AÇIK ARAMAK YERİNE YAPTIĞI İCRAATLARI ÖVÜYOR DESTEKLİYOR BUNU KASTETTİM SAYGILARIMLA...

peki bu akpnin hiçmi kötü icraati yok onları neden vermiyor...
unutmaki eğer stv dost ise arada bi KÖTÜ konuşması lazım...

Mehmet POLAT 07-09-2007 14:25

hiç biri.....STV tarafsız gibide görünsede kendi reklamını yapmaktan kaçınmıyor....

Bence KANAL 7

akp_karanfil 07-09-2007 14:48

bence de stv
stv 'nin görüşü belli...

ama bu görüşü biz tv 'den değil başka mevzulardan biliyoruz.
haberlerde iktidarına da muhalefetine eşit ölçüde yer veriyor.
ve gerçekleri yorumlara gerek bırakmadan olağanca açıklığıyla izleyicilere sunuyor.
ve ülkenin gündemindeki konulara diğerleri gibi 5dk kalanıda magazin şeklinde değil tamamı haber olabilecek nitelikli olaylara yer veriyor.
ayrıca hüküm giydirilmemiş hiç kimseye suçlu söyleminde bulunmamış hep zanlı diye beyan vermiştir.bu yanlışı diğer kanallar çok yaparlar..

Fahrenheit 07-09-2007 14:50

stv + kanal 7

akzeinebu 07-09-2007 20:42

KANAL 7Yİ BENDE ÇOK SEVERDİM AMA EL DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ESKİ FORMUNU KAYBETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AYRICA ŞÖYLE BİŞİDE VAR YALAN DOLAN HBR VERMİYO EN AZINDAN BİRDE BEN O BAHSEDİLEN CEMAATİN İÇİNDE BULUNDUM HALENDE BULUNUYORUM VE DSP Yİ DESKTEKLEDİĞİNİ HİÇ DUYMADIMDA GÖRMEDİMDE SAYIN ABİM ECEVİTE SAYGI DUYDUKLARINI BİLİYORUM AMA DESKTEKLEMEDİLER ONU AÇIK Bİ ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLRİM !

sedef 07-09-2007 21:04

cnn taha akyol tarafsız programlar yapı yor kanal 7 de fehmi koru yorumlarıyla gerçekten tarafsız ve samimi

akzeinebu 07-09-2007 21:11

katılıyorum fehmi koru gerçekten dörtdörtlük biri çok severim köşe yazılarınıda takip ederim

subcomandante 07-09-2007 22:07

fehmi koruuu...
oy oy oyyyy yapmayın yahu şu ünlüüü gizli BİLDERBERG toplantılarına giden adammı tarafsız?

akzeinebu 07-09-2007 22:09

ayy sendee yaa deniz baykalı geçtin valla :-\ bizim görüşümüz bu yaa allaa alalaa ::)

subcomandante 07-09-2007 22:10

yok cnm bişi demedim ama mesela şu vakitin genel yayın yönetmeni var genç biri tam olarak adını falan bilmiyorum o adamı sevmem ama iyi bir gazeteci...

MEHMET ZAHİT 07-09-2007 22:32

BUNLARIN TARAFSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...AÇIKCASI BEN MUALEFET YADA İKTİDAR YANLISI OLMAYAN HİÇ BİR TV KANALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ;D

subcomandante 07-09-2007 22:45

up+1000

subcomandante 07-09-2007 22:52

valla bilderberge katılan adam tarafsız olmazz onların bir tarafı var oda belli kardeş...
insan kanı içicilerinin tarafı...
bak mesela nazlı ılıcağın oplu m.ali ılıcak tip olarak bana GICIK :D gelsede oda tarafsız gibi...

Esra KAÇ 07-09-2007 23:20

Hepsi taraflı ama stv biraz daha objektif görünüyor

mesudum47 07-09-2007 23:21

üstte bu seçenek olmadığı için yazıyorum

HİÇBİRİ

EnSaR 07-09-2007 23:38

SkyTürk te Nihat Genç var. Çok güzel konuşmaları var. Ama bi o yana bu bu yana :D gidiyor. Anlayamadım. :D

subcomandante 07-09-2007 23:42

nihat genç bu toprağın insanına sonuna kadar inanan süper bi yazardır...
ona göre ne akp-ne chp... ikiside bişe değil...

tuncel 07-10-2007 00:06

STV STV STV STV STV STV STV STV Başka hiç kanal STV kadar tarafsız olamaz bide Kanal 7

Bîçâre 07-10-2007 01:10

Doğrunun yanında olan bir kaç kanal var, listede bu isim Samanyolu Televizyonu'dur. Onun dışında tarafgirliğinden şüphe duymadığım lakin yayın politikasını beğendiğim NTV ikinci sırayı almaktadır.

visal 07-10-2007 01:12

stv de aslında bi şekilde tarafını belli ediyor :) ancak siyasei anlamda düşünürsek içlerinde en tarafsız olanı bence

Bîçâre 07-10-2007 01:18

Etmek zorunda, basın bir güç ise bu gücü doğru yönde kullanmak helaldir. Samanyolu TV olmasa idi Danıştay, Hrant Dink, lisede namaz kılan öğrenciler benzeri çoğu haber irticai faaliyet gösterilecekti. Hamdolsun buna manî oldular, Türkiye'nin en çok satan mecmuası, gazetesi ve hızla yükselen bir televizyonuna sahibiz, değerini bilelim inşâallah.

Değerini bilenleri baş tacı yapalım inşâallah.

kopeli53 07-10-2007 01:18

bence hiç biri...
çünkü hepsi az çok taraflı yayın yapıyoo...
ankete hiçbiri sıkkıda eklenirse güzel olur diye düşünüyorum

pont 07-10-2007 01:18

bence kanal 7,stvden daha tarafsız.ikisi de taraflı ama
stvnin haberlerinin içinde tarafını belli eden yorumlar var.
iki kanalı da seviyorum ;D

pRoff 07-10-2007 01:34

Hepsinin taraflı olduğunu hepimiz biliyorum kandırmayalım kendimizi ;D

Ama ne makulü kanal 7 ve NTV diyorum.

Bîçâre 07-10-2007 02:59

SkyTurk; Show TV ve Turkcell'in de sahibi olduğu Karamehmet Grubu'na ait.. Yayınları ne kadar tarafsız, yoruma açıktır.

NTV'yi ise; Doğuş Holding, Cavit Çağlar'dan satın almıştır. Ne kadar tarafsız görünseler de (ben de zevkle izlerim) belli bir kesime yakınlıkları mevcuttur.

STV, Kanal 7 ve TV5'i ithama maruz bırakıp bunları objektif göstermek pek objektif bir tavır olmasa gerek. :)

All times are GMT +3. The time now is 03:48.