Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   (Sp coştu) 'HER EVE BİR İNEK' VAADİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59699)

Necip Fazıl 03-11-2009 01:57

(Sp coştu) 'HER EVE BİR İNEK' VAADİ

http://resim.samanyoluhaber.com//hab...2/8/141286.jpg
Seçim vaadinde son nokta !

1991 yılındaki genel seçimlerde DYP Genel başkanı Süleyman Demirel biri ev ve biri araba olmak üzere herkese iki anahtar vereceğini vaat etmişti.

Demirel iktidar oldu ancak bu sözünü tutmadı. 29 Mart yerel seçimleri öncesinde de bunu hatırlatacak bir vaat var. Saadet Partisi (SP), Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot beldesinde 'her eve bir inek' vaadinde bulundu.

SP İlçe Başkanı Kıvanç Günyar, partilerinin kırsal alanda kalkınma ve besi hayvancılığının yaygınlaşmasında Kızılot beldesini pilot bölge seçtiğini söyledi.

Günyar, "Her eve bir inek vereceğiz sözümüz var. Amacımız insanlara balık yedirmek değil, kendi ayakları üzerinde kalması için balık tutmayı öğretmek. Zaten bütün problemlerimizin temelinde insanlara balık tutmamayı öğretmekte yatıyor." dedi.

'Her eve bir inek' sözünü parti genel merkeziyle görüştükten sonra verdiğini ifade eden SP Kızılot Belediye başkanı adayı Muammer Gök, seçim vaatlerine genel başkanları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un da tam destek verdiğini kaydetti.

Kızılot'ta bin 504 seçmenin tamamına birer inek vereceklerini belirten Gök, seçimi kazanması halinde süt ineği vermek için seçmenle yazılı mukavelede bulunduklarını kaydetti.

Gök, "Beldeden şehre göçün önüne besi hayvancılığını yaygınlaştırarak geçeceğiz. Kızılot'u süt üretiminde Manavgat'ta bir numara yapacağız. Beldede üretilen sütün işlenmesi için ayrıca süt ve süt mamulleri ürünlerin işlendiği mandıra yapacağız." şeklinde konuştu.

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit, '30 yıllık hayalim' diyerek Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı 9 köyünde Köykent Projesi'ni hayata geçirmişti. 2002 seçimlerinde DSP'ye, Köykent Projesi'nin hayata geçirildiği 9 köyden toplam 9 oy çıkmıştı. (Cihan)

(CİHAN)

sevdesu 03-11-2009 02:00

ayyy bide ankaraya deniz getircez demişlerdi hatırlayan yada bileniniz var mı....
:D her eve bir inek haa
süppermiş:D

Necip Fazıl 03-11-2009 02:01

Demek ki bu vaadi yapan kişiler her evi dolaşacak... ;;) :w:

kardeşiniz 03-11-2009 02:06

çok güzel bir proje. inşallah Saadet Partisi belediyeyi alırda bu proje hayata geçer, bölge halkıda biraz rahata kavuşur. :güzel:

Necip Fazıl 03-11-2009 02:07

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528670)
çok güzel bir proje. inşallah Saadet Partisi belediyeyi alırda bu proje hayata geçer, bölge halkıda biraz rahata kavuşur. :güzel:

Eğer bu vaadi AK PARTİ etseydi eminim böyle konuşmazdın... ;)

sevdesu 03-11-2009 02:07

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528670)

hayy Yarabbim ne desem ki artık kelimelerin tükendiği yerdeyim...

kardeşiniz 03-11-2009 02:09

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528662)
ayyy bide ankaraya deniz getircez demişlerdi hatırlayan yada bileniniz var mı....
:D her eve bir inek haa
süppermiş:D

böyle güzel projelerle dalga geçeceğinize açın da BOP projesine gülün
:paat:

Jurnal 03-11-2009 02:10

Bence Bölge halkına Hizmet vaat edin, belki daha başarılı olursunuz.

Necip Fazıl 03-11-2009 02:10

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528672)
hayy Yarabbim ne desem ki artık kelimelerin tükendiği yerdeyim...

Sp'nin yaptığı her halt bunlara yine mubahmış gibi gelir... Bunun adı partizanlıktır... biraz da öz eleştiri yapmasını bilseler keşke ama nerdeee... ;)

sevdesu 03-11-2009 02:10

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528673)

estafurullah ne dalgası aksine kahredyoruz bizim nasıl aklımıza gelmedi bu proje diye.... karnıma ağrı girdi gülmekten Allah razı olsun sizden yaaaa :D

Necip Fazıl 03-11-2009 02:12

Alıntı:

Sp'den ne zaman bir proje çıksa aaaaaa bi bakıyoruz ki seçim gelmiş hayy aksi yaa tesadüfe bak sen... :w: :D

Jurnal 03-11-2009 02:18

Gerçekten de büyük bi projeye imza atmışsınız. BOP projesinin bize ait olduğunu senden yeni duydum.

Aslında Bu projenin İstanbul ayağını da Sn. Mehmet Bekaroğlu yürütse kesin alırsınız İstanbul'u.

Necip Fazıl 03-11-2009 02:20

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528686)
Gerçekten de büyük bi projeye imza atmışsınız. BOP projesinin bize ait olduğunu senden yeni duydum.

Aslında Bu projenin İstanbul ayağını da Sn. Mehmet Bekaroğlu yürütse kesin alırsınız İstanbul'u.

Sen beni sp'li mi zannettin... :w:

Jurnal 03-11-2009 02:27

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528689)
Sen beni sp'li mi zannettin... :w:

Kardeşim kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabtan alıntı yapmışım. Düzeltiyorum=)

Necip Fazıl 03-11-2009 02:28

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528702)
Kardeşim kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabtan alıntı yapmışım. Düzeltiyorum=)

Est ne kusuru... :utangaç: ;1

kardeşiniz 03-11-2009 03:14

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528677)
estafurullah ne dalgası aksine kahredyoruz bizim nasıl aklımıza gelmedi bu proje diye.... karnıma ağrı girdi gülmekten Allah razı olsun sizden yaaaa :D

bırakın böyle ucuz gülme numaralarını laf kalabalığı yapıyorsunuz. biraz saygılı ve ciddi olmayı beceremez misiniz?

ne deyim size daha bilmemki.

herkes kendine yakışanı yapar. sizde yapıyorsunuz.

Necip Fazıl 03-11-2009 03:18

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528744)
bırakın böyle ucuz gülme numaralarını laf kalabalığı yapıyorsunuz. biraz saygılı ve ciddi olmayı beceremez misiniz?

Tuğba ÖZAY size çok mu yakışıyor... ;)

tek_hece 03-11-2009 03:27

Bence saadet bu projeyei daha da ilerletmeli ve "HER İNEGE BİR EV " projesine dönüştürmeli ..

kasım 03-11-2009 03:28

kaddeşim nickli dava kardeşim bu meçhul denen çocuğa ne anlatsanda anlamaz çünkü kafası basmıyor.
Ben buna binkere anlattım tuğba özay meselesini ama anlamıyor çocuk aklı olduğundan doğaldır.

Siz kendi başkanınıza bakın, ne idüğü belli olmayan filmleri çevirenin karşıısına çıkp 2 saat prog yapmadı mı?
kahkaha atmadı mı?
kendine önce bak çocuk...

Necip Fazıl 03-11-2009 03:32

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528757)
kaddeşim nickli dava kardeşim bu meçhul denen çocuğa ne anlatsanda anlamaz çünkü kafası basmıyor.
Ben buna binkere anlattım tuğba özay meselesini ama anlamıyor çocuk aklı olduğundan doğaldır.

Siz kendi başkanınıza bakın, ne idüğü belli olmayan filmleri çevirenin karşıısına çıkp 2 saat prog yapmadı mı?
kahkaha atmadı mı?

Yaa bıkmadınmı şu çocuk lafından şimdi sana bişey diyeceğim ama yer uygun değil msn ye de gelmiyorsun...

Sen sp nin yaptığı açılımla başbakanın bir proğrama katılmasını bir tutuyorsan varsın da çocuk kim ona bunu okuyanlar karar versin...

el-EMIN 03-11-2009 03:40

Alıntı:

Ak Parti Ülke Yönetimini ilgilendiren hic bir Projeye gülmez..ve ciddiye alir.

Sizden rica ediyorum T.C Basbakani Erdogan Bop Es baskani olarak Hangi kararlari Imzalayarak hayata gecirmistir ?

Lütfen bu Bop Projesi ile ilgili Basbakanin yaptigi calismalari siralayiniz.

kardeşiniz 03-11-2009 03:40

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528757)

kahkaha atmadı mı?

:güzel:kardeşim tavsiyen için Allah razı olsun.

bu forumda az da olsa ciddi ve şuurlu insanların bulunduğunu görmek bizi ekseriyetle memnun ediyor. :gül:

Necip Fazıl 03-11-2009 03:47

Düşünsene Cankaya!da oturan birisi veya Taksim'de oturan birisi inek beslemeye başlayacak... :w::hihi2: Bide her eve diyorlar enteresan o kadar inek var mı acaba ülkede neyse yoksa bile bu vaadi yerine getirmek için kendileri gidecektir heralde vaadi yapanların... :D:w:

kasım 03-11-2009 04:14

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528780)
Düşünsene Cankaya!da oturan birisi veya Taksim'de oturan birisi inek beslemeye başlayacak... :w::hihi2: Bide her eve diyorlar enteresan o kadar inek var mı acaba ülkede neyse yoksa bile bu vaadi yerine getirmek için kendileri gidecektir heralde vaadi yapanların... :D:w:

Çocuk işte, Projeyi nasıl anlıyor.
Sana oyuncak olarak sahtesini verebilirz çocuk...

kasım 03-11-2009 04:15

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528774)
:güzel:kardeşim tavsiyen için Allah razı olsun.

bu forumda az da olsa ciddi ve şuurlu insanların bulunduğunu görmek bizi ekseriyetle memnun ediyor. :gül:

Bizde memnun oluyoruz:güzel:
Dava kardeşlerimi burada görmek çölde su bulmuş gibi oluyorum.:gül:

el-EMIN 03-11-2009 04:17

Alıntı:

Ak Parti Ülke Yönetimini ilgilendiren hic bir Projeye gülmez..ve ciddiye alir.

Sizden rica ediyorum T.C Basbakani Erdogan Bop Es baskani olarak Hangi kararlari Imzalayarak hayata gecirmistir ?

Lütfen bu Bop Projesi ile ilgili Basbakanin yaptigi calismalari siralayiniz.

nost@lji 03-11-2009 05:13

İnek yerine keşke traktör olsaydı daha makbule geçerdi çiftçiler için.
Bu traktör projesi bana ait kimse çalmasın.:)))

Necip Fazıl 03-11-2009 05:16

Alıntı:

nost@lji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528843)
İnek yerine keşke traktör olsaydı daha makbule geçerdi çiftçiler için.
Bu traktör projesi bana ait kimse çalmasın.:)))

Başbakan olunca traktörümü isterim ama heee... :cool: :güzel:

nost@lji 03-11-2009 05:22

Bir dahaki seçimlerde adaylığımı bildireyim seçilirsem almayan politikacı olsun.:)

Necip Fazıl 03-11-2009 05:31

Alıntı:

nost@lji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528846)
Bir dahaki seçimlerde adaylığımı bildireyim seçilirsem almayan politikacı olsun.:)

:w: :D

FarukARSLAN. 03-11-2009 05:56

Yaa bırakın abi gülücem yaaa :D

Gülücem ya bırakın yaa :D

Yaa banane yaa :D

Tamam, Meçhul gülcem gülcem banane gülcem yaa:D:D

akmmr 03-11-2009 07:58

saadet partisinin adı değişsin bence her seçimdeki vaatleri tarım tarım tarım:D:Dparti ismi önerim var türkiye tarım partisi ttp:D:D

Necip Fazıl 03-11-2009 08:06

Alıntı:

akmmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528872)
saadet partisinin adı değişsin bence her seçimdeki vaatleri tarım tarım tarım:D:Dparti ismi önerim var türkiye tarım partisi ttp:D:D

Bende buldum bitane... TVVP (Türkiye Vaaz ve Vaat Partisi) :w: :D :w: :D

sevdesu 03-11-2009 15:17

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528744)

ucuz basit baya KÜÇÜK davranan sizsiniz lütfen önce gidin aynaya bakın kendi iç hesaplaşmanızı bitirip öyle karşınızdakilere laf söyleyin :@

ultrAstribun 03-11-2009 16:15

Ah ah saadetliler:)

milletinadami 03-11-2009 19:11

her eve ergenekon destaninin anlatan birde plaket veya tablo vaat etseler iyi olur...bu aralar 2 grubun arasi pek iyi masallah...

kardeşiniz 03-11-2009 21:19

bölge halkına yararlı olacak bir projeyle dalga geçip işi sulandırmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz. yazık

bende size yakışan bir kaç bir proje önereyim;

*ırak sınırına yakın bir yere havaalanı yapınki dostunuz ve müttefiğiniz amerikelılar müslüman kardeşlerimizi daha rahat ve çabuk vursunlar

*diyanet işleri başkanlığı aracılığıyla camilere genelge yayınlayın cesur ve kahraman amerikan askerlerine 5 vakit namazdan sonra topluca dua edilsin, barış için canını feda eden kahraman abd askerlerine de ayda bir hatim gönderilsin.

* okullara gönderilecek yeni bir genelge ile okullarda israil malları kullanımı teşvik edilmesini sağlayın. ee vergi veriyorlar ülkemize, gelir sağlıyorlar. zaten kriz teğet geçmesine rağmen ülke ekonomisini mahvetti birde kriz bize de vursaydı ne olurdu dimi? bu genelge ekonomimiz için çok faydalı olur.

*ayda bir israil cumhurbaşkanı peresi meclise çağırıp konuşma yaptıralım ve konuşma sonrasında ayakta alkışlayalım, sayın Abdullah Gül israil devletinin terör mağduru bir ülke olduğunu dile getirsin, Filistinli mücahid direnişçilere terörist diyelim ki israil memnun olsun, dostluğumuz baki kalsın. hee bide arada bir peresi ülkeye davet edelim miting düzenleyelim peresi konuşturalım, bu daha etkili olr kanımca.

*sayın akp bakanları abdnin yüzbinlerce masum müslüman kerdeşimizin şehit olduğu afganistan ve ırak işgallerini savunmaya ve desteklemeye devam etsinler. hatta ülke içinde bu işgalleri eleştiren müslümanlarıı engellesinler.

bu konu uzar gider. ben size yardımcı omak istedim sadece. ama ne gerek vardı ki . zaten siz buluyorsunuz ve yapıyorsunuz. biz istesekte aklımıza gelmez böyle projeler. size kendi projelerinizde başarılar dilemek isterdim ama elhamdülillah Müslümanım ve vicdanım izin vermiyor.

ATmaCA53 03-11-2009 21:28

bide herkesi evlendireceğiz vaadi vardı, vallahi saadet partisi genç partiyi geçmiş. :D

aksavaşçı 03-11-2009 21:34

her eve inek ha tebrikler
bu vaatde bulunan bu milleti cahil yerine koyuyor.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-11-2009 21:47

inek apartmanda inek iyi olur haaa

All times are GMT +3. The time now is 20:19.