Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Forumdaki Yoneticileri Protesto.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59761)

tek_hece 03-11-2009 13:13

Forumdaki Yoneticileri Protesto..

Akpartiforum.com a ilk zamanlarda uye olan kardeslerinizden biriyim..

Uzun zaman foruma katılamıyordum fakat son aylarda sık sık zıyaret ediyorum.. Cogu zaman forumda yonetici bulmakta zorlanıyorum.. bir cok kez tahrik edici aşagılayıcı mesajları yazan şahsiyetsizleri yoneticilere bildirmeme ragmen ivedilikle neticelendirildigini görmedim..

Forumda yoneticilik vasfı olan kardeşlerimizin mumkunse daha sık online olması konusunda farklı düşündügümüzü zannetmiyorum.. Bu yuzden forumda yonetici olup da gorevlerini geregi gibi yapmayan yoneticileri protesto ediyorum..

Ak_Kelebek 03-11-2009 13:58

Uyarınız dikkate alınacaktır kardeşim.Fakat herkes çalışıyor ve elinden geldiğince de forumla ilgileniliyor. İlgisizlik olarak görmeyiniz lütfen herkesin ayrı bir emeği geçiyor foruma.Tüm Yönetimdekiler forumda bulunmayabilir ama en az 1 yada 2 kişi var emin olun.

tek_hece 03-11-2009 14:12

Zaten benim şikayetim gorevini geregi gibi yapmayanlara yonelik ... bunu mesajımda belirttim.. karaktersizin biri gelmiş 15 -20 tane de cevap yazmış .. erken müdahale edilmedigi icin protestom..

siyah gül 07 03-11-2009 14:14

Uyarınız için teşekkürler elimizden geldiğince aktif oluyoruz ve gereken yerde gereken müdaheleyi yapıyoruz ama çalışan insanlarız insiyetifli olmanızı bekliyoruz sizdende .

Selam ve dua ile...........

*AZRA* 03-11-2009 14:37

yaff ben ne zaman girsem yöneticiler muhakkak oluyo yanii görevlerinide en güzel şekilde yapıyorlar buda benim düşüncem tabiii;1

milletinadami 03-11-2009 18:58

yonetici kardeslerimiz sagolsunlar gorevlerini iyi yapiyorlar ama bence milli gorus holiganizmi ve ozellikle islam isimli sahsin edep disi ve hakaret iceren yorumlari bazen gozden kaciyor...

Beyazgülüm 03-11-2009 19:01

benim anlamadığım milligörüşten buraya sürekli konu açmaları.. gidin kardeşim kendi sitenizde açınn ayrıca imza ve avatarlarına müdahele edilmesi lazımm

Ak_Kelebek 03-11-2009 19:01

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529239)
yonetici kardeslerimiz sagolsunlar gorevlerini iyi yapiyorlar ama bence milli gorus holiganizmi ve ozellikle islam isimli sahsin edep disi ve hakaret iceren yorumlari bazen gozden kaciyor...

Merak etmeyin arkadaşım elimizden geldiğince biz onlara gerekli cevabı veriyoruz.Kimseye sen şusun,sen busun diye ithamlarda bulunup içimizden dışlama gibi bir hareketimiz olmadı olamaz fakat gerçekten haddini aşanlar için önce ceza sonra ise baktık ki uslanmıyor tabi ki yasaklanır kişi.Bu konuda bizi kesinlikle uyarmanızı sizden önemle rica ediyorum.Şahsima elimden geleni yapmaya çalıştığım gibi diğer arkadaşlarım da elinden geleni yapıyorlar aynı şekilde.

milletinadami 03-11-2009 19:07

allah razi olsun...

Ak_Kelebek 03-11-2009 19:10

Rabbim cümlemizden razı olsun.

Beyazgülüm 03-11-2009 19:12

bizde birşeyler yazdık ama cvp veren olmadı :hmm

redyellow 03-11-2009 19:18

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529247)
benim anlamadığım milligörüşten buraya sürekli konu açmaları.. gidin kardeşim kendi sitenizde açınn ayrıca imza ve avatarlarına müdahele edilmesi lazımm

Bu forumu hazırlayanlar bu foruma üye olmak için, bu foruma yazı yazabilmek için illaki AK PARTİ'Lİ OLUNACAKTIR diye bir kural koymamışlar.

Hatta forum da tutmuşlar bir de DİĞER PARTİLER diye bir bölüm açmışlar.

Eğer forumu hazırlayanlar buraya akplilerin dışındakilerin girmesini istemeselerdi forum kuralları arasına akpli olmayanlar üye olmasınlar diye bir madde korlardı.

Lütfen tahammüllü olmayı öğrenin.

lütfen saygılı olmayı öğrenin.

Forum yönetiminin verdiği hakkı siz alamazsınız.

Milli görüşcüsü de gelir, sağcısı da, solcusu da dinlisi de dinsizi de. Burası sanal bir ortam.

İmza ve avatarlarında hakaret varsa, küfür varsa, kötü şeyler varsa tabiki müdahele edilsin.

ama sırf başka görüşleri temsil ediyorlar diye imzalarına ve avatarlarına müdahele etmek, müdahale edilmesini istemek faşizmdir.

Alıntı:

İslam nickli arkadaşın EDEP DIŞI VE HAKARET içeren yazısından örnek verirmisiniz?

Geçen gün küfür etti dediniz, sordum hayır asla küfür etmedim diyor... Yalan söylüyor diyor.

Buyrun o arkadaşın yazılarından EDEP DIŞI yazı gösterin.

ben de sizinle birlikte olayım.

Buyrunuz bekliyorum.

Beyazgülüm 03-11-2009 19:21

saygısızca bir hareket yaptığımı sanmıyorum REDYELLOW konu açılmış fikrimi beyan ettim ne var bunda bu arada sana değil yöneticelere söyledim üzerine alınmanın bi alemi yokkkk!!!!

Ak_Kelebek 03-11-2009 19:21

Alıntı:

gülüm pardon onu görmemişim ben canım az öncede dediğim gibi kimseye ayrıcalık tanımıyoruz chp,mhp dsp gibi partilere nasıl açıksak sp yede o şekilde açığız amaaa herkesin bir yere kadar sınırı var tabi ki.Diğer partiler bölümlü yer onlara açılmıştır.Propaganda ve reklam yapmadıkları sürece haber ekleyebilirler.Avatarlar uygun olduğu sürece sorun yok imzalarda aynı şekilde sadece büyük olanlara müdahale ediyoruz. Yeterli mi?? ;1

milletinadami 03-11-2009 19:22

redyellow senin canin gene ban istiyor herhalde...
hala doymadinmi banlanmaya...

FarukARSLAN. 03-11-2009 19:22

Vale ne yalan söyleyeyim, bazen benim de bu şikayetim oluyor..
Müdahele edemediğim konular da özellikle son zamanlarda yaşadığımız bu 'kene' vak'asına karşı iyi olmuyor...

Beyazgülüm 03-11-2009 19:23

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529268)
gülüm pardon onu görmemişim ben canım az öncede dediğim gibi kimseye ayrıcalık tanımıyoruz chp,mhp dsp gibi partilere nasıl açıksak sp yede o şekilde açığız amaaa herkesin bir yere kadar sınırı var tabi ki.Diğer partiler bölümlü yer onlara açılmıştır.Propaganda ve reklam yapmadıkları sürece haber ekleyebilirler.Avatarlar uygun olduğu sürece sorun yok imzalarda aynı şekilde sadece büyük olanlara müdahale ediyoruz. Yeterli mi?? ;1

tesekkür ederim canım nazikane yanıt verdiğin için :)

FarukARSLAN. 03-11-2009 19:24

Alıntı:

İmza ve avatara müdhele ediliyor.
Hatta bugün 2 kişiye birden konuda 'istek'te bulundum değişmeleri için...

Sonra demesinler her şeye müdahele ediyorsunuz diye.
Kuralları da yavaş yavaş öğretiyoruz artık!..

Ak_Kelebek 03-11-2009 19:26

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529264)
Bu forumu hazırlayanlar bu foruma üye olmak için, bu foruma yazı yazabilmek için illaki AK PARTİ'Lİ OLUNACAKTIR diye bir kural koymamışlar.

Hatta forum da tutmuşlar bir de DİĞER PARTİLER diye bir bölüm açmışlar.

Eğer forumu hazırlayanlar buraya akplilerin dışındakilerin girmesini istemeselerdi forum kuralları arasına akpli olmayanlar üye olmasınlar diye bir madde korlardı.

Lütfen tahammüllü olmayı öğrenin.

lütfen saygılı olmayı öğrenin.

Forum yönetiminin verdiği hakkı siz alamazsınız.

Milli görüşcüsü de gelir, sağcısı da, solcusu da dinlisi de dinsizi de. Burası sanal bir ortam.

İmza ve avatarlarında hakaret varsa, küfür varsa, kötü şeyler varsa tabiki müdahele edilsin.

ama sırf başka görüşleri temsil ediyorlar diye imzalarına ve avatarlarına müdahele etmek, müdahale edilmesini istemek faşizmdir.

İslam nickli arkadaşın EDEP DIŞI VE HAKARET içeren yazısından örnek verirmisiniz?

Geçen gün küfür etti dediniz, sordum hayır asla küfür etmedim diyor... Yalan söylüyor diyor.

Buyrun o arkadaşın yazılarından EDEP DIŞI yazı gösterin.

ben de sizinle birlikte olayım.

Buyrunuz bekliyorum.

lÜTFEN YORUMLARI OKUYUP ONA GÖRE YORUMLAR YAPIN BURADA BİRBİRMİZİ ELEŞTİRMİYORUZ FEVRİ DAVRANMAYIN SAYIN REDYELLOW!Beyazgül sorusunu sormuş cevabını almıştır.Hakaret edecekseniz yorumlarınız silinecektir.Burası sadece protesto adı altında açılmış bir konudur karşılıklı atışma yeri değil...!

redyellow 03-11-2009 20:04

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529269)
redyellow senin canin gene ban istiyor herhalde...
hala doymadinmi banlanmaya...

:)

Ben bu forumda hiç banlanmadım.

Banlanmayı gerektiren bir şeyde yapmadım şu ana kadar.

Bu konuda yazdığım yazıda da banlanmamı gerektirecek hiç bir şey yok.

Sırf sen istiyorsun diye, sırf sen başkalarını hazmedemiyorsun diye de herhalde kimseyi banlamaz forum yöneticileri.

Biraz tahammül,biraz saygı lütfen:)

redyellow 03-11-2009 20:06

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529277)
lÜTFEN YORUMLARI OKUYUP ONA GÖRE YORUMLAR YAPIN BURADA BİRBİRMİZİ ELEŞTİRMİYORUZ FEVRİ DAVRANMAYIN SAYIN REDYELLOW!Beyazgül sorusunu sormuş cevabını almıştır.Hakaret edecekseniz yorumlarınız silinecektir.Burası sadece protesto adı altında açılmış bir konudur karşılıklı atışma yeri değil...!

Sayın yönetici:

Bir arkadaş gelmiş,. başka bir arkadaş için EDEP DIŞI yazıyor demiş.. bende ona diyorum ki hangi yazısı EDEP DIŞI?

Bana HAKARET EDECEKSENİZ YORUMLARINIZ SİLİNECEKTİR demişsiniz...afedersiniz Benim yazımda hakaret var mı?

Başka bir arkadaş bunlar niye bu forumdalar demiş, forum yönetiminin verdiği bir hakkı almaya kalkmış.

Benim yazımda hakaret varsa deyin ki şu şu şu hakarettir.

Buyrun.

tek_hece 03-11-2009 20:14

Benim bu konuyu açma sebebim saadetli kardeşlerimizin veya diger partilerde olanların fikirlerini savunmaları vs degildir.

Bu şahsın Ak partiye yaptıgı bir cok hakaret ve mesajlarında bizlere yani Ak partililere "ahmaklar" vs şeklinde yaptıgı hakaretlerdi.. bunun gibi bir cok durumla karşılaşıyorum sıklıkla .. ve bu şahıs bir cok mesaj yazmış foruma .. buyrun okuyun mesajlarını eger halen duruyorsa... Benim protestom zamanında mudahale edilmemesinden dolayıdır.. adam gelmiş bütün nefretini kusuyor.. ama ses cıkaran yok gibi bi görüntü oluşuyor.. yoksa akıl ve mantık çerçevesinde mutlaka eleştiriler olacaktır.. Zaten kimse kusursuz da degildir.

genç_TÜRK 03-11-2009 20:41

Alıntı:

HAY Allah razı olsun..düşüncelerime tercüman oldun..:güzel:

Ak_Kelebek 03-11-2009 21:19

Arkadaşlar lütfen olayı sapıtmayalım açılan konu yönetime şikayettir tartışma ortamı yada birbirini kayırma ortamı olmasın.Aksi taktirde konuyu kilitlemek zorunda kalıcam ki bunu istemiyorum çünkü konuyu açan arkadaşımın hakkına girmek istemiyorum sonuçta verdiği bir emek var...Yönetim dışından kimse cevap yazmasın rica ediyorum...Saygılar...

Beritan 03-11-2009 21:22

ben bu forumdaki yöneticilerin tutumunu severim..
bakın yetkili diyorum bölüm sorumlularını katmıyorum...
Allah yollarını açık etsin....baş etmek zor...onlarda yetmeye çalışıyor:)

siyah gül 07 03-11-2009 21:24

KONU PROTESTO AMACINI AŞIP TARTIŞMAYA DÖNDÜĞÜ İÇİN KİLİTLENMMİŞTİR..

All times are GMT +3. The time now is 06:35.