Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Vatandaştan Sağlık Bakanı'na: Sizi takdir etmeyen namerttir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60187)

Özgür Çağrı 03-14-2009 02:47

Vatandaştan Sağlık Bakanı'na: Sizi takdir etmeyen namerttir

Çorum'un Alaca ilçesinde bir vatandaş, bazı incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sizi takdir etmeyen namerttir" dedi. http://www.habervaktim.com/resim/resim62665_2.jpgSağlık yatırımlarını yerinde görmek amacıyla Çorum'a gelen Bakan Akdağ, ilk olarak Sungurlu ilçesinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Buradan Alaca'ya geçen Akdağ, yeni yapılan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Alaca Devlet Hastanesi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Akdağ, bu esnada kalabalık arasından gelen bir vatandaş ile sohbet etti. "Sizi takdir etmeyen namerttir" diyen İrfan Şimşek isimli vatandaş, rahatsızlığı nedeniyle hastanede yattığını ve artık sağlık kuruluşlarının 5 yıldızlı otel gibi olduğunu anlattı. Eskiden üvey evlat muamelesi gördüklerini hatırlatan İrfan Şimşek, "Şimdi nüfus cüzdanını veriyorsun istediğin yere yatıyorsun. Sizi çok seviyorum, çok güzel hizmetlerde bulundunuz. Sizi takdir etmeyen namerttir" diyerek Bakan Akdağ'ı yanaklarından öperek sarıldı.

Vatandaşın ilçeye diş ünitesi isteğini de dinleyen Bakan Akdağ, İrfan Şimşek'ten sağlığı için kilo vermesini istedi. Şimsek ise kilo vermek için Bakan'a söz verdi.

Alaca'daki ziyaretinin ardından Çorum'a geçen Recep Akdağ, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Akdağ, Laçin'e yapılacak Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşaatı ile İskilip Devlet Hastanesi'ni incelemek üzere kentten ayrıldı. (CİHAN)

Beyazgülüm 03-14-2009 02:49

:güzel: ;)

NS 03-14-2009 02:50

takdir halktan her zaman :)

Yıldırım 03-14-2009 03:31

BU TARZ KONUŞMALARI DESTEKLEMEYELİM LÜTFEN....İNSANLARIN AK PARTİ'YE OLAN KİNLERİNİ NEFRETLERİNİ ARTTIRIRSIN...NİHAT DOĞAN'A ÖZENMİŞ OLMALI....

FarukARSLAN. 03-14-2009 03:33

Yoo.. Bi şey yok bence.. Normal sevgisini içindeki coşkuyla birleştirip yansıtmış..

Ben de olsam "sizi sevmeyen ölsüün" derdim mesela.....

qwqw 03-14-2009 04:36

faruk arslan bende akpye oy veren ölsün dersem mesela olurmu ?

FarukARSLAN. 03-14-2009 16:13

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531527)

Yahu ben bir AK PARTİLİye coşkumu gösteriyorum..
Sende gider bi şu partiliye bu partiliye bunu dersin..

Ben çıkıp mesela AK Partili birine ''cehepeeye(yada vs.) oy veren ölsüün sana versinler oylarııı'' mı diyorum?

Sende git kime öyle haykırırsan haykır.
Ben coşkumu 'başkaları ne der, aynısını alıp çevirir mi' düşüncesiyle dışarı vurmam ki..
Sıradan bi vatandaş olarak istediğimi söylerim partilime..

Tamam?

turhan007 03-14-2009 21:37

işte güzel insan:)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:43

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531527)

kendine gel o nasıl laf öyle

Ertuğrul ÖZGÜL 03-14-2009 21:43

güzel demiş

sevdesu 03-14-2009 21:46

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531769)
Yahu ben bir AK PARTİLİye coşkumu gösteriyorum..
Sende gider bi şu partiliye bu partiliye bunu dersin..

Ben çıkıp mesela AK Partili birine ''cehepeeye(yada vs.) oy veren ölsüün sana versinler oylarııı'' mı diyorum?

Sende git kime öyle haykırırsan haykır.
Ben coşkumu 'başkaları ne der, aynısını alıp çevirir mi' düşüncesiyle dışarı vurmam ki..
Sıradan bi vatandaş olarak istediğimi söylerim partilime..

Tamam?

senin bu yorumlarına hayranım ya
:D

qwqw 03-14-2009 23:01

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532009)
kendine gel o nasıl laf öyle

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532011)
güzel demiş

kardeş banamı diyorsun :yehoo:

llvll 03-14-2009 23:08

"Seni takdir etmeyen namerttir" cümlesi başka anlamdadır ve doğru bir cümledir...Doğru işleri yapan birini takdir etmek gerekir...Takdir etmeyip iftira edersen namertsindir...
Ama akp ye oy vermeyen ölsün yada akp ye oy veren ölsün demek apayrı bişeydir...
burda kasıt vardır düşünce özgürlüğü yoktur...
bence yanlıştır...
selam ve dua ile =)

All times are GMT +3. The time now is 14:07.