Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Herkes üslubuna dikkat etmeliYMİŞŞŞŞ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60513)

sevdesu 03-17-2009 15:59

Herkes üslubuna dikkat etmeliYMİŞŞŞŞ!

Partisinin Şanlıurfa’daki mitingi için önceki gün Şanlıurfa’ya giden Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un bulunduğu uçak, GAP Havaalanı’nda piste indikten sonra, bakım çalışması bulunan bölümdeki ışıklandırma direğine çarptı.

Çarpma sonucu, uçağın pervanelerinden birinde eğilme meydana geldi. Mitingin ardından gece yerel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan ve geç saatlerde kentten ayrılması planlanan Kurtulmuş, uçaktaki arızanın giderilememesi nedeniyle geceyi Şanlıurfa’da geçirdi. Kurtulmuş, dün 10.30’da
THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a geldi. Kurtulmuş, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, siyasetçilerin son günlerdeki üslubunu "Mahalle çocukları gibi" diye niteledi, "Herkesi bir daha üsluplarına dikkat etmeye davet ediyorum" dedi. http://www.hurriyet.com.tr/_np/8000/7568000.jpg

Yıldırım 03-17-2009 16:00

ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR ŞU SP'LİLERİ FAZLA ÖNEMSİYORUZ SANKİ...BIRAKIN NE DİYORLARSA DİYORLAR....29 MART'TA BİZ KONUŞURUZ...

Beyazgülüm 03-17-2009 16:03

muhalefet ederek bişeler elde etmeye çalışıyorlar ne yapsınlar garibim :d

mücahit_2121 03-18-2009 01:27

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533228)
Partisinin Şanlıurfa’daki mitingi için önceki gün Şanlıurfa’ya giden Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un bulunduğu uçak, GAP Havaalanı’nda piste indikten sonra, bakım çalışması bulunan bölümdeki ışıklandırma direğine çarptı.

Çarpma sonucu, uçağın pervanelerinden birinde eğilme meydana geldi. Mitingin ardından gece yerel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan ve geç saatlerde kentten ayrılması planlanan Kurtulmuş, uçaktaki arızanın giderilememesi nedeniyle geceyi Şanlıurfa’da geçirdi. Kurtulmuş, dün 10.30’da THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a geldi. Kurtulmuş, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, siyasetçilerin son günlerdeki üslubunu "Mahalle çocukları gibi" diye niteledi, "Herkesi bir daha üsluplarına dikkat etmeye davet ediyorum" dedi. http://www.hurriyet.com.tr/_np/8000/7568000.jpg

NE VAR BUNDA DOĞRU SÖYLEMİŞ
HERŞEYDE BİR KIL ARAMAYIN
BIKTIK BAYKAL-ERDOĞAN İKİLEMİNDEN

UÇAK OLAYINDAN DOLAYI GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

mücahit_2121 03-18-2009 01:31

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533232)
ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR ŞU SP'LİLERİ FAZLA ÖNEMSİYORUZ SANKİ...BIRAKIN NE DİYORLARSA DİYORLAR....29 MART'TA BİZ KONUŞURUZ...

YAKIŞTIRAMADIM SANA BİRDE İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİNİN TORUNU OLACAKSIN

FarukARSLAN. 03-18-2009 01:35

O akıl vermezse olmaz ya..
O söylemeseydi sonra 'kim dikkat ederdi üslubuna' maazallah...

sevdesu 03-18-2009 01:36

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533626)

süpersin gene :D
evet ya o söylemese bu yurdun hali ne olur hatta

mücahit_2121 03-18-2009 01:37

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533626)

BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR:)

FarukARSLAN. 03-18-2009 01:40

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533630)
BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR:)

Değil mi
aynen öyle!..

mücahit_2121 03-18-2009 01:40

VERMEYİNCE MABUD NE EYLESİN SULTAN MAHMUD
NUMAN KURTULMUŞ BOŞUNA SİZE NASİHAT ETMEYE ÇALIŞIYOR .BENCE BU KONUDA HAKLISINIZ.SİZ NASİHATTEN ANLAMASSINIZ

mücahit_2121 03-18-2009 01:42

AFERİN SİZE HEM SP 2.5 ALIYOR DERSİNİZ HEMDE BİZİMLE UĞRAŞIRSINIZ BU NE PİŞKİNLİK BE

sevdesu 03-18-2009 01:45

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533636)
AFERİN SİZE HEM SP 2.5 ALIYOR DERSİNİZ HEMDE BİZİMLE UĞRAŞIRSINIZ BU NE PİŞKİNLİK BE

???? ?
bazen sizin baronlar tarfından sinir bozmak adına göndrildiğize inanıyorum :D

mücahit_2121 03-18-2009 01:47

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533634)
Değil mi
aynen öyle!..

AFERİN ADAM OLACAKSIN;D

FarukARSLAN. 03-18-2009 01:53

Ne uğraşacağız kardeşim Allah'ınızdan bulun..

Haberlerimiz yapılmıyor diye ağlıyordunuz, alın haberiniz işte.
Yorumda bulunma hakkımızda mı yok?..

Kurtulmuş nasihat veriyormuş da nasihatten anlamazmışız da..
Aynen dediğin gibi işte "bir musibet bin nasihatten iyidir"

Burda hem BİR MUSİBET var hemde habire verilen, yani BİN NASİHAT var...

Hangisi iyidir anlamadık doğrusu...

FarukARSLAN. 03-18-2009 01:54

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533641)
AFERİN ADAM OLACAKSIN;D

Edepli olun, yedirtmek zorunda kalmayayım o lafınızı size..

Manga_Sym 03-18-2009 02:05

Bu üslup tartışmasını yandaş medyalar çıkardı ve Sn. Başbakanımızı taşlamaya başladılar... Belki bir prim elde ederiz diye...
Sonra Chp , Mhp geldi peşlerinden... Üslup da üslup diye demedik laf bırakmıyorlar... Kendi üsluplarından bihaberler tabii...
Baykal stand-up çı gibi , Bahçeli de savaşa gidecek biriymiş gibi konuşup duruyorlar...
Bir de Saadet eklendi buna yahu... Baktı ki bu tartışma büyüyor "Ben de bir şey diyim de haber olayım." dedi herhalde...
Chp ve Mhp zaten nasihatten anlamaz... Ak Parti'ye de nasihat vermeye gerek olmaz...
Saygılar...

mücahit_2121 03-18-2009 02:21

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533647)
Ne uğraşacağız kardeşim Allah'ınızdan bulun..

Haberlerimiz yapılmıyor diye ağlıyordunuz, alın haberiniz işte.
Yorumda bulunma hakkımızda mı yok?..

Kurtulmuş nasihat veriyormuş da nasihatten anlamazmışız da..
Aynen dediğin gibi işte "bir musibet bin nasihatten iyidir"

Burda hem BİR MUSİBET var hemde habire verilen, yani BİN NASİHAT var...

Hangisi iyidir anlamadık doğrusu...

*NE UĞRAŞACAĞIZ KARDEŞİM DİYOR UTANMADAN HER SP HABERLERİNDE ÇAMUR ATMA SİYASETİ YÜRÜTÜYORSUNUZ
*İĞRENÇ YORUMLARINIZA İHTİYACIMIZ YOK
*NUMAN KURTULMUŞ BİR NEVİ NASİHAT EDİYOR BENDE EKLEDİM BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR DEDİM VE SEN BAŞKA ANLAMLAR KATMAYA ÇALIŞTIN
*NASİHATLERİDE ANLAYACAĞINIZ YOK

Beyazgülüm 03-18-2009 02:24

yorumlara ihtiyacın yoksa bu forumda işin ne bakıyorumda bağımlılık yapmış çıkamıyorsun.. bakk sende bizden vazgeçemiyorsunn :D:D

mücahit_2121 03-18-2009 02:24

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533648)
Edepli olun, yedirtmek zorunda kalmayayım o lafınızı size..

KARDEŞ SABRIMI TAŞIRMA GÜZEL KONUŞ

mücahit_2121 03-18-2009 02:25

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533665)
yorumlara ihtiyacın yoksa bu forumda işin ne bakıyorumda bağımlılık yapmış çıkamıyorsun.. bakk sende bizden vazgeçemiyorsunn :D:D

KARDEŞ BABANIN SİTESİMİ BURASI

mücahit_2121 03-18-2009 02:27

Alıntı:

Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533655)
Bu üslup tartışmasını yandaş medyalar çıkardı ve Sn. Başbakanımızı taşlamaya başladılar... Belki bir prim elde ederiz diye...
Sonra Chp , Mhp geldi peşlerinden... Üslup da üslup diye demedik laf bırakmıyorlar... Kendi üsluplarından bihaberler tabii...
Baykal stand-up çı gibi , Bahçeli de savaşa gidecek biriymiş gibi konuşup duruyorlar...
Bir de Saadet eklendi buna yahu... Baktı ki bu tartışma büyüyor "Ben de bir şey diyim de haber olayım." dedi herhalde...
Chp ve Mhp zaten nasihatten anlamaz... Ak Parti'ye de nasihat vermeye gerek olmaz...
Saygılar...

YAPMA YA NE KADARDA HAYAL PERES İNSANSIN
SP DİĞER PARTİLER OLMADANDA ELEŞTİRDİ

Beyazgülüm 03-18-2009 02:30

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533667)
KARDEŞ BABANIN SİTESİMİ BURASI

evet babamın abilerimin ablalarımın kardeşlerimin sitesi bağımlılık yaptı çıkmıyorum aynı senin gibi ;ı:

Manga_Sym 03-18-2009 02:38

Hayal Perestlik mi?...
Neye dayanarak... Herkesin üslubu kendinedir... Ortalığı yumuşatmaya çalışan "iyi insan" rolünü oynamaya çalışıyor Saadet Partisi... Yoksa Saadet Partisi başkanları Ak Parti'ye söyledikleri gerçek dışı sözler hasebiyle nasihat verme yetkisinde değiller... İnsan önce kendine bakmalı...
Saygılar...
(Not: "Hayalperest" ya da vs gibi birbirimizin hakkında yorumlar yapmamalıyız... Biz birbirimizi değil zihniyetleri tartışıyoruz...)

mücahit_2121 03-18-2009 02:58

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533665)

MERAK ETME ARTIK BU SİTEYE GİRMİYORUM KENDİ KENDİNE GÜL KENDİ KENDİNE KONUŞ

YEMİN ETTİM BU SİTEYE GİRMİCEM ARTIK
AMA BEN YİNEDE HERKESTEN HAKKINIZI HELAL EDİN DİYORUM
İNŞALLAH SEÇİM TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
HAYIRLI GECELER HERKESE
ESSELAMUN ALEYKÜM

Beyazgülüm 03-18-2009 02:59

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533682)
İYİ AL TEPE TEPE KULLAN

bence sen agresif,kaba uslubundan vazgeçmeyi öğren de öyle gel...

sevdesu 03-18-2009 03:02

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533645)
SAF OLURSAN TABİ İNANIRSIN
SENİN GİBİ SAFLARI KANDIRIYORUZ NAPALIM

sana bi laf söylrdim de işin ucunda siteden atılmak var. çok zorlama bi bayanla nasıl konuşulur ögren
farukARSLAN ne olur atın şu kendini bilmezi

tek_hece 03-18-2009 03:24

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533695)
sana bi laf söylrdim de işin ucunda siteden atılmak var. çok zorlama bi bayanla nasıl konuşulur ögren
farukARSLAN ne olur atın şu kendini bilmezi

mucahit denilen şahsiyet kendi kendini attı siteden .. ama ben yine de güvenmiyorum cunku bunlar yüzsüz.. bunları kapıdan dışarı atsan bacadan girererler..

inşallah yeminine sadık kalır ....

FarukARSLAN. 03-18-2009 06:53

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533664)
*NE UĞRAŞACAĞIZ KARDEŞİM DİYOR UTANMADAN HER SP HABERLERİNDE ÇAMUR ATMA SİYASETİ YÜRÜTÜYORSUNUZ
*İĞRENÇ YORUMLARINIZA İHTİYACIMIZ YOK
*NUMAN KURTULMUŞ BİR NEVİ NASİHAT EDİYOR BENDE EKLEDİM BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR DEDİM VE SEN BAŞKA ANLAMLAR KATMAYA ÇALIŞTIN
*NASİHATLERİDE ANLAYACAĞINIZ YOK

Ne çamur atacağım kardeşim çamurun kendisini almış haber diye koymuşlar ben ne yapayım?

İğrenç yorumuma ihtiyacın yoksa sana çikolata vereyim?.. Yada şeker?
İster misin?

Kurtulmuş nasihat etsin, başımız gözümüz üstüne. Ama her fırsatta edilen bu sözler nasihatin çok ötesinde bir şeymiş gibi görünüyor (yani buralardan..)

Nasihatten de anlarız da, verebilen yok.

FarukARSLAN. 03-18-2009 06:56

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533666)
KARDEŞ SABRIMI TAŞIRMA GÜZEL KONUŞ

Aynaya geç önce 'aferin adam olacaksın'lı lafları kim söylüyor ona göre külhanbeyilik yap.
Yoksa sabır mabır bu klavye işlerinde tırı vırı.

Ateş olsan cürmün kadar yer yakıyorsun yani..

All times are GMT +3. The time now is 16:07.