![]() |
İSMİNİ KİM KOYDU
benim ismimi annem ve babam vermişler anlamı "müjdeleyici ve incilin diğer ismi" ;)
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benim ismimi babam koymuş büyük babaannemin ismi....gül anlamına geliyor.....
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benim ismimide babaannem koymuş annem yaren koycakmış ama babaannem hümeyra demiş
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benimkini annem koymus..
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babam koymuş..
koyma sebebi baya uzun simdi üşendim yazmaya :D |
İSMİNİ KİM KOYDU
Babam ve annem çok nadir bulunan, anlamıda güzel bir isim koymak istemişler uzun uğraşlardan sonra "sevde "isminde karar kılmışlar orjinal anlamı mecazi anlamda "gözbebeği" demek ama tüm isimler sözlüğünde "esmer güzeli" diye yanlış mana veriliyor.
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
yani kısacası iris |
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
|
İSMİNİ KİM KOYDU
ben koydum :o
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
kesin bir kahramanlık yaptıktan sonra vermiştir kendine... |
İSMİNİ KİM KOYDU
annem babam
|
İSMİNİ KİM KOYDU
şıklara konulmamış lakin :) ismimi halam koydu..
|
İSMİNİ KİM KOYDU
annem ve ananem
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babam
|
İSMİNİ KİM KOYDU
annem koymus..en ıyı arkadasının ısmıymıs
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Ailenin ortak kararı. Büyük bir uzlaşma sağlanmış. İsmimin manası (murat) istek dilektir.
|
İSMİNİ KİM KOYDU
ßenm ismim epey ßi uqra$tn sora konuLm$...ßütün akraßaLArm desem cok mu aßartıLı oLur ama öLe...ßana merve ikisimede sefa koym$Lr=D
|
İSMİNİ KİM KOYDU
abim koydurtmus..bende 5 yas büyük olan abim tuturmus amet amet diye bizimkilerde hem büyük amcamizin ismide ahmet diyerek ahmet koymuslar..ve ismimi cok seviyorum cünkü alemlerin rasülü ile ayni ismi tasimak beni ziyadesiyle mutlu ediyor...
o ismin hakkini verebiliyorsak ne mutlu bize.. |
İSMİNİ KİM KOYDU
annem koymuş ''ESAD''
|
İSMİNİ KİM KOYDU
annem adımın derda olmasını istemiş..okuduğu bir kitapta peygamber efendimiz;.benim ümmetimin başı ebu-derda'dır yazısını okuyunca ve haliyle sahabe ismi olunca ismim Derda-babannemin isteğiyle Gülsün olmuş..işte bn Derda gülsün :D :D ama soyadımı koyunca bayaa uzun oluyo sinir oluyorum :-\
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
|
İSMİNİ KİM KOYDU
annem-babam koymuşlar
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
|
İSMİNİ KİM KOYDU
eniştem koymuş koymaz olaymış >:( :D
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
|
İSMİNİ KİM KOYDU
şıklarda yookk :(
benim ismimi küçük amcam koymuş :) küçük dediğime bakmayın şimdi 38 yaşında ;D |
İSMİNİ KİM KOYDU
Alıntı:
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benimkini dedem vermiş anlamı da Doğru ve iyi adam, sağlam, güçlü 8) 8)
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babam
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babannem vermiş bana asmimi
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babammı desem yoksa babamın arabasımı desem ? ;D
|
İSMİNİ KİM KOYDU
BENİM İSMİNİ DEDEM KOYMUŞ HAVVA ANAMIZIN İSMİ OLSUN DEMİŞ ZATEN BİRDE RAMAZAN AYINDA DOĞUNCA BÖYLE OLSUN İSTEMİŞLER..HAVVA ANAMIZIN İSMİNİ TAŞIDIIM İÇİNDE ÇOK MUTLUYUM.
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benim ismimi anneannem koymuş,aslında bizimkiler başka bi isim koycakmış ama anneannem ısrar etmiş,bide çoğu birbirini tanımayan bir kaç kişi rüyasında mı ne görmüş,işte öle olmuş...herneyse nie bu kadar uzun bi açıklama yaptımki ben? ???
güzel bi anket olmuş,ellerine sağlık... +1 |
İSMİNİ KİM KOYDU
dedem söylemiş peder bey koymuş ismimi... ;)
|
İSMİNİ KİM KOYDU
ANNEM İSMİMİ YASEMİN KOYMUŞ AMA HALAM ABLASILA UYUMLU OLSUN DEMİŞ VE NERMİN KOYMUŞ....ŞERMİN,NERMİN :) :) ;)
|
İSMİNİ KİM KOYDU
Babaannem ismimi vermiş bana,Dedemin Adı :) :)
Arif Daha Arif Olamadık Ama... :'( :'( |
İSMİNİ KİM KOYDU
benimkinin babam komuş ebu baba anamına geliyor bekir in anlamıda içimde saklı kalsın ;D
|
İSMİNİ KİM KOYDU
benim ismim Muhammed...bu yüce ismi sevgili anneannem koydu...:D
|
İSMİNİ KİM KOYDU
teyzem koymuş.. hep bi kızı olmasını istemiş ama olmamış ben oluncada annem sen koy adını demiş o da "hale " koymuş....
|
İSMİNİ KİM KOYDU
babam koymuş
|
All times are GMT +3. The time now is 04:30. |