![]() |
Akpartinin Karnesi
------------AKPARTİNİN İCRAATLARI--------------
TÜRKİYE KESİNTİSİZ BÜYÜYOR KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİRİMİZ 5 BİN 477 DOLAR ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTİ ENFLASYON DİZGİNLENDİ TL’DEN 6 SIFIR ATTIK İŞSİZLİKLE MÜCADELE 18 MİLYAR DOLARLIK OZELLESTIRME YAPTIK BORÇ STOKU ERiYOR BORÇLAR AZALIYOR IMF BORÇLARI DA ERİYOR KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK 'İMARZEDELER'E 9 MİLYAR YTL ÖDEDİK KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI ESNAF KREDİLERİ 15 KAT ARTTI KREDİ FAİZLERİ YÜZDE 47’DEN 13’E GERİLEDİ HALK BANKASI KARA GEÇTİ ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ ZİRAAT’IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI TARIMSAL KREDİ MİKTARI 4,2 MİLYARA ULAŞTI TARIMSAL KREDİ FAİZLERİ DE GERİLEDİ MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI FAiZLERi iNDiRDiK |
Akpartinin Karnesi
yahu milli gelir daha dün akşam 4000 dolardı, bugün nasıl 5477 dolar oldu, hayret :D
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
|
Akpartinin Karnesi
CHPnin de bir Karnesi var ama bu karne büyüme karnesi değil Deniz Baykalın enerji bakanlığı yaptığı günlerdeki ihtiyaca göre mazot satma karnesi (yani mazotu sınırlı satma):D (Tayyip Erdoğan Antalya Mitinginde Belirtti)
|
Akpartinin Karnesi
Rakamlardan anlamayan bazı muhteremler kendilerine göre kişi başına düşen milli geliri belirtiyor.
1 hafta öncesine kadar bir siyasi parti lideri, " bunlar sizi kandırıyor kişi başına milli gelir 3000 " diyordu ... Ama hamdolsun ki rakamlar yalan söyleyemiyor ... VesseLam |
Akpartinin Karnesi
BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI
benim babam beyaz eşya bayii satışlarda süper...HAMD OLSUN... |
Akpartinin Karnesi
yalnız o baykalın karnesinin nedeni kıbrısa çıkartma yapmamızdı...
o çıkartma olmasaydı soykırımda olacaktı... haa biz enerji sorunu yaşamayacaktık doğru ama kıbrıs kan gölü olacaktı... amerikaya karşı başı dik olduk cezasını çektik... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
|
Akpartinin Karnesi
eh en azından dubailerde gizli antlaşmalarla 1 milyar dolar almamış
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
|
Akpartinin Karnesi
Başkanınız bile açıkladı, anltlaşma var ama para alınmamış diye kem küm etti, siz nerden ulaştınız acaba bu bilgiye, belgeleriyle bi açıklasanızda bizde gerçekleri öğrensek ! Aksi taktirde iddasını kanıtlayamayanın ne olduğunu malumumuz ... VesseLam |
Akpartinin Karnesi
|
Akpartinin Karnesi
Huy dediğimiz şey insandan insana geçiyor demek ki,
Başkanınızda belge denildiği zaman gazete küpürlerini gösteriyor : ) Bence Cumhuriyet Gazetesinden bir kaç örnek sunsanız daha güzel olurdu, bunlar iyi sövmesini ve leke atmasını bilmiyor ! VesseLam |
Akpartinin Karnesi
hıhı doğru sövme ve lekede üstünüze yok haklısın up+1000
şu açıklamayı okumadın heralde hibe karşılığında girmeme... dışişleri bakanlığının açıklaması... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
İyi arastır kardesim,mutlaka bir gün dogruları görürsün.. |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Cok sükür o hibe alacak zamanları gectik..Imf e bize yardım edin size minnettar kalırız zamanlarında değiliz artık.. Sorarım sana kuzey ırak'a girmelimiyiz? |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Dış işlerinden açıklama istiyorsanız, size birinci ağızdan bizde size link verelim ; http://www.milliyet.com.tr/2007/07/0...t/axsiy02.html Hani siz dış işleri ne derse iman ediyorsunuz ya ... VesseLam |
Akpartinin Karnesi
yahu ne imfsi imf falan değil bi okuyun şunu...
sonuçta bu olayla ilgili öyle veya böyle bir emperyalist dayatma var... bence girmeliyiz... yoksa türkmenlere referandum öncesi havayı soldurtmayacaklar... |
Akpartinin Karnesi
işte ilginç yanı sonra birden 360 dönüp benim verdiğim link'teki açıklama geldi...
hani katıksız doğrucusunuz ya kesin gül sıcaktan öyle bi açıklama yapmıştır dimi... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Siz soruğum sorulara gazete küpürlerinden örnek verirseniz, aynı şekilde mukabele etmek hiçte zor değil demeye getirmiştim fakat, bunları açık açık yazmak gerekmiş. Umarım şimdi anlamışsınızdır ! VesseLam |
Akpartinin Karnesi
iyide bu açıklama aynı zamanda haber kanallarına ve anahaberlere ilk flaş hbr olarak girdi zaten yani sonuçta bu açıklama yapıldı güzelde oldu...
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
İlk iddianız neydi? eh en azından dubailerde gizli antlaşmalarla 1 milyar dolar almamış Bizde size alınmış olan parayı gösterin dedik, sonra az önce bahsettiğiniz 360 derece olayı gerçekleşmiş oldu, buradaki linklerde para alınmamış diyor. Bunun sizin iddianızı kanıtlamak ile ne alakası var ? Laf olsun diye bişeyler karalamıyoruz değil mi? ! VesseLam |
Akpartinin Karnesi
Sadece Türkmenler için girecez öyle mi?Tam olarak bunu mu söylüyorsun?Yani savasa giriyorsun ve orada bulunan insanlar için sadece?
Peki ya burda yasayan 72 milyon insanı neden düşünmüyorsun? Peki avrupalıların,Çinin,abd nin,sınır ötesi harekattan sonra uygulayacagı soguk savas? Peki ya dogu bölgesi halkımızın galeyana getirilmesi? Peki ya iç ayaklanmalar? Peki ya harekatın ekonomik boyutları? Peki ya yapılan yatırımların aksaması? Peki diğer ülkeler tarafından olası uygulanabilecek ambargo? Sen istediğin kadar ugras sadece savas silahla olmuyor,adamlar eger harekat olursa bunun simdiden kamuoyu hazırlıgını yapıyorlar,basınıyla medyasıyla.. Peki sorarım sana abd gibi işgalci güç olursak dünya kamuoyunda acaba nolur? Bu arada Türkman kardeslerimiz ne yaparsa yapsın mantıgı cıkmasın yorumlarından.. Harekat olabilir ama su an herkesin istediği zamanda olamaz..Zamanı var... Eger ülkemin değil de Partimin cıkarını düşünmüş olsam sizden daha cok sınır ötesi harekata destek veriridim.Herkes cok iyi biliyor ki herekat olursa Ak parti oyları tavan yapar,ve mhp barajı gecemez.. |
Akpartinin Karnesi
abicim kedi uzanamadığı ciğere pis der.naparsın.biz onlara bakıp destan yazmayacaığız.dün bitti.bugüne bakcaz.dünden daha çok çalışıp ilerleyecez.
|
Akpartinin Karnesi
bir kere çin ve rusyanın ırak politikası pkk karşıtı ve irana yakın bir politikadır iranda bu bölgede bizimle beraber sınır ötesi operasyon yapmak istemektedir...
ee tamam sen demedinmi yok biz süper ekonomiye sahibiz hibe zamanları geçti ee ne ambargodan korkacaz... risk almamak en büyük risktir zaten... ki ben sadece türkmenler için değil pkk-kongra gel iiçinde sınır ötesi diyorum... ordu ne diyor bu hareket lazım!!! hani türkiye barış ülkesiydi hani hiç bi yerde sorun yoktu ne ayaklanması yahuuu? |
Akpartinin Karnesi
yoo karalamıyoruz ben o alakayı kurarsın dedim...
düşünsene dışişleri önce yok öle bişe sonraada evet görüşmeler olduda derse sonrada evet aldık aldıysak biz aldık kimene demezmi? dışişleri gibi ciddi bir kurum sürekli açıklama değiştirmek zorunda kalıyorsa bu iş o kadar basit değil... |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Ve hiçbir zaman paranın alındığına dair bir açıklama olmadı ki, alınmadıda zaten. Yalan haberlerin üzerinden rant etmeye çalışmak ne kadar siyasi ahlakımıza yakışıyorsa, bir sözü söyleyip ispat edememek, ve sonra sözü başka yerlere çekmeyeğe çalışmakta okadar yakışıyor. VesseLam |
Akpartinin Karnesi
hı hı öyledir sen aslında benim dediğimi çok iyi anladında asıl sen çok iyi yerlere çekiyorsun...
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Pkk için girelim,haklısın?burda mayın patlar orda hergün bomba.. Ekonomimiz super demedim kardesim ayrıca?evet sükürler olsun hibe alacak ihtiyacımız yok..Sen bir milyar dolarlık hibeyle ambargoyu birbirine karıstırısan seninle tartısmayalım be kardes.. Sen öğrenmek yada tartısmak için bu siteye takıldıgını zannetmiyorum.. Amacın öyle olsaydı daha mantıklı seyler sorardın:) |
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
VesseLam |
Akpartinin Karnesi
haha o kadar süpersinizki yirmi yıldır sağ iktidarda ülkenin haline bak...
|
Akpartinin Karnesi
Simdide özel cıktın genele dogru gidiyosun bakıyorum :D
Az daha tartıssak bu cumhuriyeti neden kurdunuz falan diyeceksin,yada az daha ilerlesek osmanlıda neymiş,az daha olsa ben neden türk dogdum ya diye kendi kendine sitem edeceksin :D :D |
Akpartinin Karnesi
yok onlar akplilerin söylemleri...
anladın sen onuuu... sen benim msja cvp ver pls... |
Akpartinin Karnesi
senn msjlara cevap verdim zaten cok sükür hesabını veremeyecegimiz bir parti tutmuyoruz :)
Kardes cok güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün.. |
Akpartinin Karnesi
valla sende ölesin komedi filmi gibi...
yoo şu k.ırak msjına cvp alamadım yoksa benmi göremedim... |
Akpartinin Karnesi
gerekli cevapları verdim de sen her zaman oldugu gibi görememişşindir :D
Bak sen ne yap biliyomusun solcu siteler orak cekiç üzengi yarısmalarına katıl Ülkeyi senelerdir solculuk ugrunda yüceltirken kendi içinizde Yıllarca temel problemler olusturdunuz Bu milletin maneviyatına hakaret edip millet devlet ayrısmasını basardınız Unutma su an cektiğiniz sancıların sebebi devlet millet kaynasmasıdır ve asla unutma artık bu ülke % 5 lik mutlu huzurlu,ferah,refah,azınlık bir tabakanın güdümünden cıkmak üzeredir.., Dedim ya işte asıl sıkıntı burda.. |
Akpartinin Karnesi
türkiyede tek parti ak parti...
|
Akpartinin Karnesi
haha sende başladın sonunda hepinizde bu var ha...bide fraksiyon diye bişe vardır onu öğren...
neyse yok sen göremezsin yok sen şölesin bölesin... yok sen cvp verememişsin ben görmüşümde :D |
Akpartinin Karnesi
tartısmayı oku ne kadar basit konustugunu görürüsün :D canım benim..sizdende lazım ülkeye..
|
Akpartinin Karnesi
yassin çok güzel açıklamalar yapmışsın...
anlamak isteyen insan çoktan anlamıştır zaten ;) |
All times are GMT +3. The time now is 08:26. |