![]() |
Veda Ediyorum
Selam Dostlar Selam Msn Arkadaşları ve Sanal Alem Dostları Sanal Aleme 30/08/2007 Tarihi İtarbari İle Veda Ediyorum Hakkinizi Helal Ediniz....
|
Veda Ediyorum
Tabi helal olsun da...Nasıl olacak ki bu? Mümkünse söyle ben de veda edeyim...
|
Veda Ediyorum
bende niye veda ettiğini merak ettim :-\
|
Ynt: Veda Ediyorum
Selametle...
|
Veda Ediyorum
İçimdeki okuma azmi için veda ediyorum veda ediyorum....Okumak için veda ediyorum siteye kırgın değilim yanlızca çalışıp okumak istiyorum ailemin bana olan güvenini eskisi gibi kazanmak istiyorum...Herşey gönlünüzce olsun....Bana dua ediniz....
|
Veda Ediyorum
selametle kardeş
ALLAH yardıncın olsun |
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
Alıntı:
iyi çalışmalar |
Veda Ediyorum
yorumlar için teşekkür ederim
|
Veda Ediyorum
Allah yardımcın olsun.. selametle..
|
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
est kardesım sende helal et
|
Veda Ediyorum
hastasıyım şimdi hele fatih mah. çanakkale şehitleri cad. oturanlar varya orada onlarla top oynardık tuncay soyaka gider yerle bir ederdik... herneyse ben çıkıyorum hakkınızı helal ediniz....
Belki sizin ile partide tanışırız adım Kenan Yüce Gençlik Kollarına Üye olmak üzere geleceğizde |
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
HAKKIM HERKESE HELALDİR SİZLERDE HELAL EDERSİNİZ İNŞ. BEN KAYIP OLMUYACAĞIM 2/3 AYDA BİR GELİR SİZLERİ YOKLAR TEKRAR GİDER DERSLERİMİ ÇALIŞIRIM...DÜNYAYA OT GELDİK SAMAN OLARAK GİTMEK İSTERİM...HAYIRLI GÜNLER BOL KAZANÇLAR...YARADAN YARDIMCINIZ OLSUN...DUA EDİNİZ DUALARINIZI ESİRGEMEYİNİZ İNŞ....
|
Veda Ediyorum
yolun acik olsun kardes..insallah hedeflerine ulasirsin..
bu arada biz laz degil, karadenizliyiz ;).. selametle.. |
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
Helal olsun yolun acık olsun
|
Veda Ediyorum
Alıntı:
|
Veda Ediyorum
SeLametLe...
|
Veda Ediyorum
Allah gönlüne göre versin ,
selametle :) |
Veda Ediyorum
Varsa Hakkımız Helal Olsun AK DOSTUM. Rabbim Yolunu açık eylesin. Selametle Kal İnşaALLAH... |
Veda Ediyorum
Allah yardımcınız olsun
|
Veda Ediyorum
hakkımız varsada helal olsun,umarım herşey hayırlısıyla dilediğiniz gibi gerçekleşir..
|
Veda Ediyorum
helal olsun.ben de bir aralar interneti bırakma kararı vermiştim.iki gün dayanabildim :D
şimdi de yaz tatilinde kaldığım derslere çalışıyorum.bu gidişle üniversite bitmeyecek ;D |
Veda Ediyorum
RABBİM yardımcın olsun selametle...
|
Veda Ediyorum
Planlı ve programlı çalışan insan için internetin hiçbir sorun teşkil etmiyeceğini söylemek isterim. :)
İnsan herşeye ihtiyaç duyar. Birçok konuda internet ortamında faydalanıyoruz. Bütün gün ders çalışan kişilerde gördüm ama planlı çalışan bir kişiden daha başarılı olamadılar ;) o yüzden programınızı hazırlayın ve hızlı bir gelişime doğru ilerleyin ve herşeye zamanınızı ayırın. sevgiyle kalın. ALLAH yardımcınız olsun başarılar. seygilerle... |
Veda Ediyorum
ALLAH yardımcınız olsun başarılar
|
Veda Ediyorum
herşeyin hayırlısı diyelim
|
Veda Ediyorum
allaha emanet ol
|
Veda Ediyorum
Icinizde boyle bir azim olmasi bile yeterli bence. Interneti birakmanin dogru bir tercih oldugunu dusunmuyorum cunku cagin cok onemli kominikasyon devlerinden biri ve bu zamanda internet kullanimini en verimli yapan kisiler internetten bihaber insanlardan kat ve kat degerli fakat interneti kullanim seklinizi degistirmek ve duzene sokmak cok faydali olabilir. Insan ne yapiyorsa yapsin disiplin ve duzenle en cirkin isten bile selamet cikar diye dusunuyorum.
|
Veda Ediyorum
mantığınızı kullanın arkadaşlar sanal ve internet hiç aslında sadece hayatyımızın ufak parçası aslında ilk internete girdiğimde netsiz hayat olmaz gibi gelirdi ama şimdi hayatımda hiç nişey bu ;)
|
Veda Ediyorum
en yakın zamanda benm içinde hiç olacak sanırım
ama suanda inan abla bende sanki hayatımda vazgecilmez bişeymiş gibi goruyorum ama inş. en yakın zamanda bende brz kendimi uzaklastırcamm yada zorunda kalacam |
Veda Ediyorum
selametle ah bide ben senin gibi bilinçli olsam daha ne isterim
|
Veda Ediyorum
yolunda başarılar diliyorum Allah'tan. ve kararın için tebrik ediyorum.
|
Veda Ediyorum
Yorumlar ve iliginize teşekkür ederim ama olmuyor ya insan özlüyor....
|
Veda Ediyorum
SELAMETLE..
HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM |
Veda Ediyorum
öncelikle tebrik ediyorum seni internetin zararı kişiye ve şartlara göre değişiyor ben seni anlıyorum ama zor olacak inşaallah sabredersin vede inşaallah hedeflerine ulaşırsın yahu duygulandım her şey gönlünce olsun gönlünden geçenler hayırlı olsun selametle
|
All times are GMT +3. The time now is 16:14. |