![]() |
HEEY TÜM BALIKESİRLİLER BURAYAAAAA!!!
SELAM ARKADAŞLAR BANDIRMADA AMPÜLLERİ YAKTIK HEPNİZİ BEKLİYORUZ ;D TANIŞALIM KAYNAŞALIM ::)
|
|
ımmm bizim yazlıgımız var balıkesir akçay da...
babam ikinci memleketimiz burası der =) benide aranıza kabul edin ;D |
bende balıkseriliyim manyastan ;D
|
HOBAAAA NE GÜSEL İŞTEE BANDIRMAYA UĞRAYIN HEEE GEÇERKEN YOLDAN FELAN:) GELİN PARTİ BİNASINA BEN HEP ORDAYIM ZATEN Bİ ÇAY SÖLERİM MUHABBET FELAN EDERİS AYYY NE GÜZEL OLUR VALLA :D
|
ben geliyorum hemenn bi haftalına :D
|
BALIKESİRLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
|
Herkese Slm...(Bandırma Gençlik Kolları)
|
bandırmada başkan koltuğu boşsa geliyorum hemen :P
|
vallaa başkanımız var :D hem önemli olan mevkimii aaa dimi sen gel valla biz çok eğleniyoruz dimii??? arkadaşlaaaar ;D
|
şakaydı tabi mevki taraftarı değiliz. geliriz inş. ;) çayları demleyin
|
çaylar hazır kardeş sen gel :D hakikaten gelin yaa beklerim parti binasına heee yolunuz düşerse gelin bak 8)
|
ben balıkseriliyim her zaman oradan geçiyorum aniden karşınıza çıkarsam ayıp olmasın :D
|
SINDIRGIDA BURDA HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ!!!DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
|
GEL AYIP OLMAZ NE YAPTIN SENDE?
|
partiye bı uyelıgım yokdur ama...
genclık kollarıyla gece bayrak asarım,koyde broşür dağıtırım ilçe başkanıyla,belediye başkanıyla,vekille oturup konuşur,danışırım gençlik kolları başkanıyla,meclis uyelerımızle program hazırlarım kadın kollarınada uyuz olmakdan başka hııc bısey yapmam. :P zeynep sende az sus be kardeşim ;D mekan isimden anlaşılıyordur umarım ;) |
aaa bak şimdiii yok anladık kim olduğunudaa ayıp olmuyomu sus felan hem beni gençler gençlik kollarına transfer etti ;D kadın kollarına gelince yorumsuz diyorum bilen biliyo olan biteni ;D hehehe bu akşamda moralim bozuldu bizim mahallede ama hadi neysee :-\ YOLUMUZ AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ;) CANIM!
|
o konuda şüphem yok
|
bazı arkadaşlar bandırma gençliğin icraatlarını görsek felan diyee bişiler yazmışlar valla bandırmaya gelipte bir sorsunlar ak partili gençler ne yaptı diyee anlatırlar kendilerinee gece 4 lerde evimize girdiğimizi neysee polemiğe gerek yok biz ne olduğumuzu iyi biliyoruz ...
|
Alıntı:
|
sözünü tutsana seen konuşmucam demişsin konuşmaa osaman ayrıcaa neyin nasıl yapıldığını senden daha iyi bildiğimiz kesin! ben senin yaptığın işi 5 yaşımdan beri yapıyorum ayrıca biz kapı kapı dolaşıp insanlara eşantiyon broşür dağıtmadık gönüllerini aldık sıkıntılarını dinledik buda insanların en çok ihtiyaç duyduğu şey zaten seçim çalışmalarında bundan farklı bişilerde yapılmaz ayrıcaa sen ne yaptın çok merak ediyorum doğrusu neysee sen bize cvp vermeee ayrıcaa biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve senin yaptığımız çalışmaları küçümsemeye hiç hakkın yok! çektiğimiz sıkıntıları biz biliriz !!!
|
Alıntı:
|
10,5 nickli kim bilmiyorum ama helal olsun tam 10,5
|
kaba ve terbiyesiz olduğun konusunda gerçekten haklıymışım sen benim ailemin partili arkadaşlarımın bugüne kadar yaptıklarını küçümseyemessin tamammı nerden buluyorsun bu hakkı sen bu terbiyesizlikle hiç biryere gelemessin baykalı geçiyosun yaa şuraya bak kimin şovmen olduğu bellii
|
bu tür konuşmaları uslup bilip ahkam kesmektense ideallerini verdiği ve gelecek için çalışmaya çalıştığımız bu uğurda yapıcı olmaya ve kimin yemek yapıp kimin ev süpüreceğine isterseniz işin başında ünvanı başkan olan kişilerin karar vermesi vede bu uslupla nereye varılacağı konusunu öncelikle modernator ve forum yetkililerine bildirmeyi ben ve bandırma gençlik kolları adına borç bilirim bu tür oyunları bu platformda görmek biz ve üyelerimizi müesir etmiştir yetkililerin bu tarza bir son vermesi dileğiyle bandırma gençlik kolları
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya nuh birşey sorucam ..bu bandırma gençlik kollarına neden karşı tavır aldın? ..adamlar ne güzel çalışmalar yapıp resimlerini koymuşlar.. ne oldu ?
|
BİZİM BAŞLIKLARIMIZDAKİ KONULARA BUKADAR KABA OLMA CESARETİNİ NERDEN ALDIĞINI BİZDE MERAK EDİYORUZ
|
arkadaşım sataşmaların çok oldu senin.ne alıp veremedin var alamadım ama o kardeşimle bende sabahlara kadar çalıştım senin gibi balıkesirli hemşerim olduğuna üzüldüm biz senin ahkam kesmiyoruz işin olursa olsun benim yaptıklarım ve arkadaşlarımın alaylı bir şekilde kulanman beni çok sinirlendirdi senin bu tarz sataşmana son vermeni bekliyorum
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI |
birbirinden destek alarak ahkam kesen sizlere son uyarım! daha fazla gerginleşmeyelim. hiç iyi olmaz >:( >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...
|
Alıntı:
|
yaa arkadaşlar şu bölümde başından sonuna kaadar bi okuyun lütfen yazılanları nuh arkadaşımla gayet güzel sohbetlerimiz olmuş ama sonunda bizim yaptığımız işleri küçümsedi ve buda bizim ağrımıza gitti çünkü geceli gündüzlü uğraştık yaa çalışmalarımızın küçümsenmesine tahammül edemem bu konu uzamasın artık bencede çünkü hepimiz ak partiye gönül veriyoruz ama kimse kimsenin çalışmalarınıda hafife almasın saygılarımlaa...
|
arkadaşlarım biz bandırma gençlik kolları olarak kimse sataşmadık konunun başına bakarsan biz dostane davrandık nuh arkadaşım yaptığımız işler ile alay etmiştir bu çok ayıp ve onur kırıcı biz onu halbüki partimize bile çağırdık çay içmeye fakat sataşmalar devam etti ve bu arkadaşımız bizim memlekettimizden nedendir anlamadığım bir üslubta konuşmaya devem ediyor ben buna kızdım yoksa bizim kimse ile bir sataşmamız olamaz çünkü hepimiz aynı parti için çalıştık
|
arkdaşlar lütfen bu attığım son mesajdan sonra tartışmayı uzatıcak veya tartışma üzerine mesaj atmayın atılırsa silinecektir ...
|
KONUYU DEĞŞTİRELİM ;D
|
All times are GMT +3. The time now is 00:06. |