Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SAĞ-SOL-ORTA YOL (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=6622)

Mu-Alim 08-31-2007 21:01

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Buyrun arkadaşlar...Katı tabirleriyle sağcıyım solcuyumdan ziyade sizin sağdan anladıklarınız ve soldan anladıklarınızı ve bu doğrultuda kendinizi hangisine daha yakın hissettiğinizi öğrenebilir miyiz??

Not: Partiler üzerinden düşünmeyin lütfen bu kavramları...Yani CHP solcudur o zaman ben sağcıyım gibi bir yaklaşım bu anket için sağlıklı bir yaklaşım değildir!

Saygılar...

merhoom 08-31-2007 21:24

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Öncelikle AkTunahan arkadaşımıza bu anketinden ötürü teşekkür ediyorum.
Sağ-Sol kavramlarından kasıtla ne anladığıma gelince ben açıkcası pek birşey anlamıyorum. Yıllar yılı bu memlekette sağcılık ve solculuk kavramlarına öylesine gerçeğinden uzak anlamlar yüklenmiş ki bende kendimi bu yanılgıdan alıkoyamıyorum. Bu memlekette sağcı dedin mi faşist aynı zamanda dindar aynı zamanda birazck şeriatçı azcık irticacı azcık cahil azcık azcık... velhasıl bunun gibi birçok şey. Solculukta azcık inançsız azcık komunist azcık özgürlükçü(?) azcık (değil cuma namazına hiç gitmez) azcık devletin bekçisi azcık lumpen azcık Atatürk'ün çocuğu(ne demekse artık yorumu sizin) vs vs. Kıssadan hisse hal böyleyken ben ne desem yalan olur. Ben bu memlekette ne solcuyum ne sağcı nede tipik bir ortayolcu... Olsa olsa akşama karnını nasıl doyuracağını düşünmekten başka, geleceğiyle alakalı herhangi bir plan yapamayan bir üniversite öğrensiyim...

Muhabbetle...

Mu-Alim 08-31-2007 21:28

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Yorumların takdire şayan gerçekten ev arkadaşım..AKtunaHAN arkadaşım filan diyerek de resmi bir havaya bürümüşsün durumu;ama sen benim düpedüz ev arkadaşımsın...Rahat ol topraammm...

Foruma daha fazla katılmanı dört gözle bekliyorum..Emin ol bu forumun sana ihtiyacı var...senin de bu foruma ihtiyacın var..

ilk beğenin benden...

EpiVaTeS 08-31-2007 21:32

SAĞ-SOL-ORTA YOL

ALLAH Sağ görüşten ayırmasın..

vuslat_19 08-31-2007 21:35

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH Sağ görüşten ayırmasın..

amin

merhoom 08-31-2007 22:19

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Yorumların takdire şayan gerçekten ev arkadaşım..AKtunaHAN arkadaşım filan diyerek de resmi bir havaya bürümüşsün durumu;ama sen benim düpedüz ev arkadaşımsın...Rahat ol topraammm...

Foruma daha fazla katılmanı dört gözle bekliyorum..Emin ol bu forumun sana ihtiyacı var...senin de bu foruma ihtiyacın var..

ilk beğenin benden...

Madem ki rahat olmak lazım olayım o zaman topraam :) Topram, sen biliyorsun işlerin yoğunluğunu vaktim olmuyor hiç. Şu faturaları ödeyelimde akşam evden gireriz topram.
(fatura demişken gariban bir üniversite öğrencisi olduğumuzu özellikle vurgu yapmak istedim zira cümlemden faturaları ödeyemediğimiz anlaşılmakta :P)

Muhabbetle...

Onlybullet34 08-31-2007 22:48

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Buyrun arkadaşlar...Katı tabirleriyle sağcıyım solcuyumdan ziyade sizin sağdan anladıklarınız ve soldan anladıklarınızı ve bu doğrultuda kendinizi hangisine daha yakın hissettiğinizi öğrenebilir miyiz??

Not: Partiler üzerinden düşünmeyin lütfen bu kavramları...Yani CHP solcudur o zaman ben sağcıyım gibi bir yaklaşım bu anket için sağlıklı bir yaklaşım değildir!

Saygılar...

Sağcıyım aktunahan.

Mu-Alim 09-01-2007 13:56

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Eyvallah onlybullet...;)

AkSa- 34 09-02-2007 00:18

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sağdan gidelim.cüzdan buluruz..........

nuh 09-02-2007 01:10

SAĞ-SOL-ORTA YOL

ne sağcıyım ne solcuyum(ama sağcıyım) anlayan anlar ::)

Nazende 09-03-2007 06:02

SAĞ-SOL-ORTA YOL

NE KADAR SAĞ?
Osman Yüksel SERDENGEÇTİ'ye takılan bir arkadaşı sorar:
-Serdengeçti, sağ mısın,sol musun?
Serdengeçti'nin cevabı peşindir:
+Yaşadıkça sağım!

Bende aynı cevabı veriyorum; Yaşadıkça sağım! :)

aktürkiye 09-03-2007 06:11

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sana katılıyorum nazende YAŞADIKÇA SAĞCIYIMMM!!!

maviinsan 09-03-2007 15:01

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sağ sol farketmez.Ülkesine hizmet eden herkesi severim.materyalist olmayan her fikre saygım var

mavera, 09-03-2007 15:23

SAĞ-SOL-ORTA YOL

güzel bir baslik, güzel bir konu..yapi itibariyle sol görüsleri benimsemis biriyim ancak! su anda sizlerinde belirttigi gibi kavramlar o kadar birbirine girmis ki ayirt edemiyoruz..
nedense sol görüslü olmak ülkemizde dinsizlikle esdeger görülmüs tabiki bunda sol diye gecinen partilerin dine yaklasimlarida etkili olmus..ancak yillarca bize sag görüslü ve dindar diye yutturulan süleyman demirel inde ne kadar sagci daha dogrusu ne kadar sag ilkeleri benimsedigi tartisilir..
velhasil kelam ugur isiligin dedigi gibi benim sagim, solum belli olmaz o yüzden türkiye ortaminda ne tam anlamiyla sagciyim nede solcuyum diyebiliyorum ama yasadigim ülkede sol bir partiye üyeyim ve görüslerini benimsiyorum Türkiye de ise kendi kimligimi buldugum parti AK PARTI dir o yüzden AK PARTI yi ben bu kavram karmasindan ayri bir yerde tutuyorum ;)

Onlybullet34 09-03-2007 17:10

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Adnan Menderesle başladı hareketimiz ,Turgut Özalla sürdü ,Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor..

mavera, 09-03-2007 17:16

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Adnan Menderesle başladı hareketimiz...Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor..

buna turgut özal ida ekleyebiliriz kardes ;)..ama sayin demireli ben asla bir menderes, bir özal olarak görmedim ayni sekil mesut yilmaz, tansu ciller ve türevlerinide..
3 isim demokrasinin yildizlaridir ;)

Onlybullet34 09-03-2007 17:20

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

buna turgut özal ida ekleyebiliriz kardes ;)..ama sayin demireli ben asla bir menderes, bir özal olarak görmedim ayni sekil mesut yilmaz, tansu ciller ve türevlerinide..

Turgut özalıda ekleyebiliriz tabiki..

yalnız-kurt 09-03-2007 18:17

SAĞ-SOL-ORTA YOL

[color=red][center]ne sağcıyım ne solcu ama orta yolcuda değilim....günümüz şartlarında ne sağcı, sağcı ne solcu solcu....
allah ve resulünün izinden giden kim varsa biz oncuyuz....
allah bizleri o yoldan ayırmasın....
selam ve dua ile...

kobbal 09-03-2007 19:32

SAĞ-SOL-ORTA YOL

SAĞCIYIM NEDEN BİLMEM AMA SAĞCININ ÇOCUĞUYUM

loneliness 09-03-2007 20:20

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
SAĞCIYIM NEDEN BİLMEM AMA SAĞCININ ÇOCUĞUYUM

senmisin sağcı aman allah korusun... >:( >:( >:( >:(

Alıntı:

Adnan Menderesle başladı hareketimiz ,Turgut Özalla sürdü ,Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor..

haklısın kardeş.....

yalnız-kurt 09-03-2007 20:59

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Alıntı:

Tabiki bir kişi ya unuttunuz yada bir kişiye haksızlık ediyorsunuz.... Unutmayalım yıllarca berber yüdüğünüz sonu ne olursa olsun ... dizi dibinde ders aldığınız kişi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN'DA bu kutlu dava yolunun mücahitlerindendir...
saygılarımla..

Kafes 09-04-2007 03:53

SAĞ-SOL-ORTA YOL

hicbirseyci degilim :o

yalniz kurt guzel soylemis katiliyorum..

ZAksu 09-04-2007 04:37

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

yalnız-kurt Nickli Üyeden Alıntı
[color=red][center]ne sağcıyım ne solcu ama orta yolcuda değilim....günümüz şartlarında ne sağcı, sağcı ne solcu solcu....
selam ve dua ile...

kesinlikle %100 katılıyorum

3. abdulhamit 09-04-2007 04:50

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selam ve dua ile...

kesinlikle %100 katılıyorum

BENDE KATILIYORUM HEM BENDE BİR SORU SORAYIM BAKALIM FATİH SULTAN MEHMET İSTANBUL' U FETHETTİĞİ ZAMAN SAĞCIMIYDI ? SOLCUMUYDU?

ZAksu 09-04-2007 04:54

SAĞ-SOL-ORTA YOL

ewet aslında sorduğun soru kapı gibi bir cevap zaten eskiden hakikaten dava insanları ne sağcı ne de solcularmış bizim bu yolda şehitlerimiz oldu onlar sağcı da solcu da değildi

Onlybullet34 09-04-2007 04:57

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

3. abdulhamit Nickli Üyeden Alıntı
BENDE KATILIYORUM HEM BENDE BİR SORU SORAYIM BAKALIM FATİH SULTAN MEHMET İSTANBUL' U FETHETTİĞİ ZAMAN SAĞCIMIYDI ? SOLCUMUYDU?

Olayı farklı yere çekmeyelim beyler..Soru siyaset bakımdan sorulmuş..Fatih Sultan Mehmeti buraya katmanız yakışızsız.Fatih Sultan Mehmet Mücahitdir Kalpimizde yeri farklı..

havva55 09-04-2007 05:02

SAĞ-SOL-ORTA YOL

KİM NE DERSE DESİN SAĞCIYIM....

yalnız-kurt 09-04-2007 05:03

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Tabiki bir kişi ya unuttunuz yada bir kişiye haksızlık ediyorsunuz.... Unutmayalım yıllarca berber yüdüğünüz sonu ne olursa olsun ... dizi dibinde ders aldığınız kişi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN'DA bu kutlu dava yolunun mücahitlerindendir...
saygılarımla..

ben erbakanla hic bir zaman ayni yolda yürümedim bundan sonrada yürümeyecegim ayni sekilde sayin menderes ve özada erbakandan farkli bir kulvardaydi..
basbakanimizda ayri düstügü icin su anda ayri bir kulvarda eger görüsler ayni olsaydi su anda ayni partideydik kardes..
bir kez daha altini ciziyorum erbakan ve türevlerine asla oy vermedim ve asla vermemde!..

bende zatalinize bişi hatırlatırım özal başbakanken Erdoğan ...ERBAKANIN dizi dibinde idi. özal furyası eserken o ERBAKANI tercih etti...
sen şimdi nasıl tayini özalı bi kefeye ERBAKANı başka kedeye koyarsın.. :o :o :o şaşıyorum...
kaldıki ben kimseden oy sitemedim böyle bişdemeyede akp forumda hakkım olduğunuı düşünmüyorum fakat görüşlerimi hangi platformda olursa olsun söylemekten çekinmem...
saygılarımla mavera kardeş....

mavera, 09-04-2007 14:29

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sayin erbakanla, erdogan gecmiste ayni kulvarda politika yapmis olsalarda su anda cizgileri ayridir...erbakanin kurmus oldugu partiler belli bir kesimi kucaklayan, bütün halka hitap etmeyen, radikal ve tutucu partilerdir ben bu tarzda partilere oy vermeyecegimi belirtmek istedim..
ancak ak parti bütün görüslere acik, bütün halki kucaklayan, din siyasi istismar olarak kullanmayan partidir..
erbakan koltugu terketmeyi sevmeyen, dik durmasi gereken zaman dik durmayan bir liderdir basbakanimiz ise sözünün eri, koltuga yapismayan ve en önemlisi gerektigi zaman dik duran bir liderdir..
bu yüzden ben erbakan ve türevlerine oy vermedim ve vermemde..sunuda lütfen artik anlayin ak parti sadece milli görüsten gelenlerden olusmamaktadir ak partide her görüs insan vardir..
bende milli görüsten gelmeyen, o kesimin siyaset tarzini tasvip etmeyen bir ak partiliyim...;)

mavera, 09-04-2007 14:37

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

saygılarımla..

ben erbakanla hic bir zaman ayni yolda yürümedim bundan sonrada yürümeyecegim ayni sekilde sayin menderes ve özada erbakandan farkli bir kulvardaydi..
basbakanimizda ayri düstügü icin su anda ayri bir kulvarda eger görüsler ayni olsaydi su anda ayni partideydik kardes..
bir kez daha altini ciziyorum erbakan ve türevlerine asla oy vermedim ve asla vermemde!..

bende zatalinize bişi hatırlatırım özal başbakanken Erdoğan ...ERBAKANIN dizi dibinde idi. özal furyası eserken o ERBAKANI tercih etti...
sen şimdi nasıl tayini özalı bi kefeye ERBAKANı başka kedeye koyarsın.. :o :o :o şaşıyorum...
kaldıki ben kimseden oy sitemedim böyle bişdemeyede akp forumda hakkım olduğunuı düşünmüyorum fakat görüşlerimi hangi platformda olursa olsun söylemekten çekinmem...
saygılarımla mavera kardeş....

kardes eger özal, menderes ve erbakan ayni kulvarda siyaset yapti diyorsan bu konuyu senle hic konusmayalim..evet sayin özal msp den milletvekili adayi olmustur ancak oda daha sonra erdogan gibi fikir ayriligina düsüp kendi partisini kurmustur, eger erbakanin görüslerini benimseseydi onunla ayni yolda devam ederdi..
bakin sunu artik kabul edelim sayin menderesin, sayin özalin ve son olarak erdoganin kurmus oldugu partiler marjinal partiler degildir, bütün kesimlere hitap eden, bütün kesimleri kucaklayan partilerdir oysaki erbakan hoca nin kurdugu partiler radikal, marjinal ve her kesime hitap etmeyen partilerdir..
birde son olarak kardes senin görüslerinle ayni görüslere sahip olmasam da burada fikrini beyan etmen, senin bu sitede bulunman beni ziyadesiyle memnun eder..
bizler bu ülkenin iyiligini istiyoruz sizler bu isinin erbakan ve onun görüsleriyle olacagini söylüyor ben ise ak parti ile olacagini söylüyorum fikir ayriliklari gayet normaldir..
hakarete varmadan, seviyeyi düsürmeden fikirlerimizi beyan edebiliriz..örnegin benim bir mesajim silinmis erbakani elestiren hemde hic bir hakaret icermeyen sadece elestiri iceren mesaj..demek ki sakincali görülmüs canlari sagolsun ama fikir özgürlügü adina ben bu tür sansürlemeleri hos bulmuyorum o yüzden sizlerinde site ve seviye sinirlari icerisinde mesajlarinizi yazmanizi cani gönülden istiyorum ;)

3. abdulhamit 09-04-2007 15:53

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

sayin erbakanla, erdogan gecmiste ayni kulvarda politika yapmis olsalarda su anda cizgileri ayridir...erbakanin kurmus oldugu partiler belli bir kesimi kucaklayan, bütün halka hitap etmeyen, radikal ve tutucu partilerdir ben bu tarzda partilere oy vermeyecegimi belirtmek istedim..
ancak ak parti bütün görüslere acik, bütün halki kucaklayan, din siyasi istismar olarak kullanmayan partidir..
erbakan koltugu terketmeyi sevmeyen, dik durmasi gereken zaman dik durmayan bir liderdir basbakanimiz ise sözünün eri, koltuga yapismayan ve en önemlisi gerektigi zaman dik duran bir liderdir..
bu yüzden ben erbakan ve türevlerine oy vermedim ve vermemde..sunuda lütfen artik anlayin ak parti sadece milli görüsten gelenlerden olusmamaktadir ak partide her görüs insan vardir..
bende milli görüsten gelmeyen, o kesimin siyaset tarzini tasvip etmeyen bir ak partiliyim...;)

şu anda kulvarların ayrı olduğunu anlarım ama erbakan dik durmasaydı partileri kapatılmazdı ve koltuğa yapışan biri olsaydı görevi tansu çillere bırakmazdı biz burada elştirirken dikkatlı olmak sorundayız ve erbakan dik durduğu için SAVUNAN ADAM lakabını almıştır .aşağıdaki belgede erbakanın dik duruşunun kanıtıdır ve hoca 28 şubat kararlarına imza atmamıştır

54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın imzalamadığı fakat halkın gözünde "keşke imzalamasaydı" sözleriyle bilinen belgeler. Necmettin Erbakan'ın nereye imza attığını , nereye imza atmadığını , kararları kabul edip etmediğini buyrun indirin ve bakın... Bakın ve Erbakan'ın önünü açmak için uğraştığı imam hatipleri , okullarda okumaları için cehd ettiği başörtülü kızlarımızı , devletin kanunlaştırılmış esaslarından biri olan "Her fert dinini yaşamakta serbesttir" i sadece bir cümle olmaktan çıkartıp kanun gibi kanun yapmaya çalışmasının bir göstergesidir 28 Şubat...
Bu belgeler Erbakan'ın masumiyet belgelerinden başka bişey değildir.. Arz ederim

http://rapidshare.com/files/557449/2...ozturk.zip.htm

mavera, 09-04-2007 16:00

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Öncelikle seninde dedigin gibi biz burada elestiri yapiyoruz elestirilerimizi birilerine begendirmek adina yapiyoruz..hakarete varmadan, iftiraya kacmadan, karalama yapmadan elestiri yapmak en dogal hakkimizdir...
öncelikle 28 subat sürecini erbakan iyi yönetememistir eger iyi yönetseydi su anda ak partiye ihtiyac duyulmazdi bundan emin olabilirsin kardes..
erbakan eger o 28 subat kararlarina imza atmasaydi o kararlar asla yürürlüge girmezdi güzel kardesim senin simdi göndermis oldugun ve erbakani aklamak icin yazilmis bu haber erbakanin o sürecte yapmis oldugu hatalari asla kapatmaz..
hadi diyelim erbakan o kararlara imza atmadi neden cikip halka "ya bakin benden bunu bunu istiyorlar ben bunu bir dayatma olarak görüyor ve takdiri size birakiyorum" diyerek hükümeti birakmamistirda, koltuk degisimini yeterli görmüstür...
eger halk erbakanin samimiyetine inansaydi ondan sonraki ilk secimde partisi yüzde 15 almazdi..halk sayin gül ver erdogan gibi erbakanin magdur edildigine inansaydi bunu iradesiyle gösterirdi..
ancak sayin erbakan tutum, davranis ve icraatlariyla halkta bir güven vermedigi icin su anda yüzde 3 lük kesim disinda pek esamesi okunmuyor kardes..
suna inan erbakan o 28 subat sürecini iyi yönetseydi su anda siyaset arenasindaydi!..

Mu-Alim 09-04-2007 17:17

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Bir topluluktan ayrılmışsa bir insan,bu,artık o insanın o tpğluluğu taqsvip etmediği anlamına gelir...Ben şimdi bu forumda bir şeylerin yanlış gittiğini görürsem hoşuma gitmeyen şeyler yapıldığını görürsem çeker giderim;gittiğimde de kimse beni "bir zamanlar sen de üyesiydin ama o forumun" diye yargılayamaz,çünkü ben kendi irademle bir şeyleri görüp,yanlış bulup ayrılmışımdır...

Belgelere bilgilere carta curta hiç gerek yok...Her şey ortadadır..erbakan tükenmek üzere olan sabit fikirli bir insandır,erdoğan ise bunu yanlış bulup kendi yolunu çizmiştir ve bu yüzdendir ki şu anda burada sağ sol tartışması yapıyoruz,erdoğan ve ekibi etrafında her kesimden insanı topladığı,erbakan gibi olmadığı için...

pont 09-04-2007 19:52

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sağcıyım valla

Onlybullet34 09-04-2007 19:58

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

pont Nickli Üyeden Alıntı
sağcıyım valla

Dimi yani yalana gerek yok..

"""Adnan Menderesle başladı hareketimiz ,Turgut Özalla sürdü ,Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor.."""

büyükdoğu 09-04-2007 20:13

SAĞ-SOL-ORTA YOL

ancak şöyle de bir gerçek var: Necip Fazıl 1946yılında bir makale yayınladı: Sağ-Sol... Yazının sonunda şöyle diyordu: "İleriye erenlerin sağı solu olmaz....Öyle bir dünya doğmakta ki adı ne sağ ne soldur...sadece İLERİ !

Onlybullet34 09-04-2007 20:30

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

büyükdoğu Nickli Üyeden Alıntı
ancak şöyle de bir gerçek var: Necip Fazıl 1946yılında bir makale yayınladı: Sağ-Sol... Yazının sonunda şöyle diyordu: "İleriye erenlerin sağı solu olmaz....Öyle bir dünya doğmakta ki adı ne sağ ne soldur...sadece İLERİ !

Zaten o sene Demokrat Parti ;

7 Ocak 1946 tarihinde 'Yeter Söz Milletindir' sloganıyla kuruldu...Bu tek partili sistemi kırma Milletin Söz Sahibi olucağı yeni bir döneme adımdı..Bunuda Sağ Görüşlü biri yaptı arkadaşım...Zaten Ülkeyİ İLERİ GÖTÜRENLERE Bİ DİKKAT ET BAKALIM KİMLER ?? Hepsinin Düşünce Tarzı Belli..

büyükdoğu 09-04-2007 20:35

SAĞ-SOL-ORTA YOL

karşı bi tavır almışım gibi mesaj yazmışsınız biz de sağcıyız şunu da belirtmek isterim ki bu kavramlar evrensel kavramlar olsa da Türkiye'de yıllarca başka yerlere çekildi...

Onlybullet34 09-04-2007 20:51

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

büyükdoğu Nickli Üyeden Alıntı
karşı bi tavır almışım gibi mesaj yazmışsınız biz de sağcıyız şunu da belirtmek isterim ki bu kavramlar evrensel kavramlar olsa da Türkiye'de yıllarca başka yerlere çekildi...

yok arkadaşım karşı tavır almışım gibi yazmadım..Evrensel kavramda sol görüşünde bazı noktalarda doğruluk payı var ama bu Türkiyede böyle olmadı..Türkiyede sol çok kötü yönetildi ve Sol çok kötü icraatlar yaptı ülkeyi kuruttular fakir ettiler...

pont 09-04-2007 20:53

SAĞ-SOL-ORTA YOL

menderes,özal ve erdoğan 'milletin adamları' zaten :)

All times are GMT +3. The time now is 18:16.