![]() |
BOGAZICI UNIVERSITY
Baktım kimse açmamış bisim ünivden, gelen arkadaşlar slm versin bakalım...gerçi ineklemekten pek fırsat bulamaslar ama ben genede şansımı deneyeyim :)
|
BOGAZICI UNIVERSITY
ben 2 sene sonra orda olmayı planlıyorum,
rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünde :D |
BOGAZICI UNIVERSITY
inşalah olursun...Türkiyenin en özgür ve YÖK'ün karışamadığı tek üniversite diyebilirim...Ne sağ sol kavgası var ne de başörtü sorunumuz var burda...
|
BOGAZICI UNIVERSITY
evet biliyorum başörtü problemi yok inşallah orda olucam
Allahım yardım et... |
BOGAZICI UNIVERSITY
ah bide yök ten ayrı olsa
|
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
"Özgür üniversiyetiz ve isteyen başörtüsüylede minisiyle de girer..." e buna yök müdehale edemiyorsa, pekte bi bağ olduğunu sanmıyorum...olsada sözde bir bağ... |
BOGAZICI UNIVERSITY
sizin rektör çok iyi bir insan.benim arkadaşım da boğaziçinde.
bizim rektör(istanbul üniversitesi) hiç iyi değil.başörtü sorunumuz var |
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
üst sınıftakiler kendileri de bulunduğu zaman içerisinde böyle bi yasak olmadığını belirttiler...sadece şu anki için değil ,Önceki rektörler içinde durum farklı değilmiş.... |
BOGAZICI UNIVERSITY
gözüme girdi bu boğaziçi ;) ;)
ALLAH(C.C) bütün okuyan arkadaşlarımıza zihin açıklığı varsin. başarılar arkadaşlar. |
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
KARDEŞ BİRAZ FAZLA ABARTIYORUZ GİBİ GELİYOR BAŞÖRTÜSÜYLE DERSE GİRİLİYORMU ONU SÖYLERMİSİN BİZE |
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
evet üstadım, başörtüsüyle derslere, kampüse,hocaların ofisine...aklına gelebilcek her yere girilyor...abartı falan yok yani... ;) |
BOGAZICI UNIVERSITY
ne güzel inşallah bütün üniversitelere örnek olursunuz
artık yolumuzu kapamasınlar bizede bir şans versinler |
BOGAZICI UNIVERSITY
İnşallah hedef Boğaziçi...Aslında bizim neredeyse bütün okul Boğaziçini istiyor...Malum ,başörtüsü sorunu...
|
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
inşalah...Allah yardımcınız olsun... |
BOGAZICI UNIVERSITY
Rabbim nasip ederse 2008 öss sonrası orda olmaya niyetliyim. Geleceğin Psikoloğu olmak adına.
|
BOGAZICI UNIVERSITY
Elektrik-Elektronik Muh.
2 dersim ve de bitirme tezi kaldi insallah ocak'ta mezunum (: |
BOGAZICI UNIVERSITY
Alıntı:
|
En son 5 yıl önce mesaj yazılmış konuda bi umut sormak isterim:)
İktisadi İdari bilimler fak. iş olanakları sağlıyorlar mı,yani bi Bilgi üni (%100 burslu) mu bana üni bitince kariyer olanakları sunar yoksa Boğaziçi mi? |
5 yıl sonra cevapalırsın ;D
|
;D5 yıl sonra üniyi bitirmiş olucam ölmezsem;D
|
Boğaziçi'nde oku, okuduğun bölüm turizm otelcilik olsun boş kalmassın evelallah :)
O değilde sen sağlam bi öğrenci olduktan sonra her türlü ekmeğini bulursun. Bizim hoca anlatıyodu, mezun olmadan önce karnını doyurmak için cep telefonunu satan adam mezun olduktan 2 hafta sonra falan işe giriyo, 6-7 ay sonra bi karşılaşıyorlar altına sıfır araba çekmiş. En son bi avm'de müdürlük yaptığını duymuşlar daha da haber yok adamdan :) |
Alıntı:
Ve okurken yatmamalısın. iibf mezunlarıyla konuştuğum zaman ve okuldaki hocaların anlattığına göre durum buymuş :) |
Salla boğazın içini,ben sana hiç bitmeyecek tükenmeyecek,savaşlarda dahi kapanmayan ve vurulmayan bir iş önereyim onun ünisi varsa oku ;D
Fırıncılık.Git pasta börek yapmayı öğren,sermayayi bul,fırın aç.Manyak para var bu işte demedi deme. İnsanoğlu varolduğundan beri ekmeksiz yapamıyor bundan sonrada yapamaz zaten ;D |
okuycağna çalış guzum çalış :D
|
Alıntı:
Uzun bir marotan azimli ve sebatlı biri isen öneririm. Mesleğimi yapıyorum fakat hala, başıma gelen bir takım müsibetlerden ötürü kısa bir süreliğini askıya almak durumunda kaldım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Özeller daha fazla ve nitelikli öğrenci çekmek için daha öğrenciyken adamları patronlarla buluşturuyorlar.Koç,Kadir Has desen mezunların %30'unu kendi bünyesinde çalıştırıyor zaten.Rekabet arttıkça özeller daha cazip imkanlar sağlıyor,ama puanın iyiyken Bilgi yerine İst Hukuk a girdiğinde mezun olunca senin iş araman,özelde okusan kolayca girebileceğin şirketlere kendini beğendirmen gerekiyor. Ben de bunu anlamıyorum işte,bu durumda neden devlet üni??? |
sen ne olmayı planlıyorsun iktisadi ve idari bilimler okuyup...
neye karar verdin,ne umuyorsun,eğitimine dair ne biliyorsun vede mezun olunca ne olmayu planlıyorsun ? ibdden mezun olayım hemen iş bulayım 1000 1500 lira başta işimi görür diyorsan diplomanı alıp bi muhasebe bürosuna yada pazarlama şirketine gitmen yeterli olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben İktisadi ve İdari bilimler fakültesi'nde , iktisat (ekonomi) bölümü'nde okuyorum.. Şimdi lise sona geri dönebilsem, tekrar boğaziçi'ni yazar mıyım bilimiyorum..??? |
ne kadar uğraşıcaksın ?
üniversitede harıl harıl çalışıp,bi yandan 2-3 dil öğrenip,muhasabe programlarını çok iyi öğrenecekmisin ? iktisadi teorilere dair kitapları yalayıp yutacakmısın ? |
Alıntı:
sınıf kaç |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İktisatın tek ürkütücü yanı teknik ve matematik kısmı gibi görünüyor burdan bakınca:) |
All times are GMT +3. The time now is 15:49. |