Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=677)

akzeinebu 07-09-2007 19:49

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ?

BENİM DÜŞÜNCEM İNSANLARIN DİN , İNANÇ VE VİCDAN ÖZGÜRLÜĞÜ VARDIR; BİZ İNSALARI BAŞINDAKİ ÖRTÜSÜNDEN DOLAYI DIŞLAYIP ONLARI YARGILAYAMAYIZ .BİR CUMHURBAŞKANI EŞİNİN NE KADAR MİNİ ETEK GİYME ÖZGÜRLÜĞÜ VARSA BAŞININ ÖRTÜLÜ OLMA ÖZGÜRLÜĞÜDE EN AZ OKADAR VARDIR!!!
SAYGILARIMLA...

merve 07-09-2007 19:58

yazının altına imzamı atarım ;)

Hasan ERBEK 07-09-2007 20:00

bende atarım.

boun 07-09-2007 20:04

e bende atayım;
:)
%98 imüslüman olan bir ülkede, demokratik rejimin hakim olduğu bir ülkede, kişilik haklarının korumada olduğu bir ülkede, insanların giyimini yargılayan zihniyeti ve şahısları lanetliyorum...

Başbakanın cumhurdan daha aktif durumda olup, eşi başörtülü, ve tabiatıyla cumhurun olmasının da bi sakıncası yoktur...

muhabbetle...

akzeinebu 07-09-2007 20:24

AMA BÖYLE DÜŞÜNMEYENLERDE VAR ARKADAŞLAR BİLİYOSUNUZ BU CUMHURİYET MİTİNGLERİNİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLAR BİZİM GİBİ DÜŞÜNMÜYOR ADAMIN EŞİNİN BAŞI ÖRTÜLÜ NAMAZINDA NİYAZINDA DİYE AMAAAN ANANAM ANAM DİYEYİM BEN SANAAA ÜLKE ELDEN GİDİYOR LAİKLİK ELDEN GİDİYOR DİYE DÖKÜLDÜLER MEYDANLARA KOMİKKK ;D

boun 07-09-2007 20:27

Rant kavgası içinde olan ve çalışmadan kazananların ve rahatı bozulanların işi o meydanlar... ;)

akzeinebu 07-09-2007 20:39

KATILIYORUM SİZE AMA ACIYORUM ORDAKİİ İNSANLARA VE ONLARDAN OLMADIĞIM İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUM KENDİMİ :-\

sedef 07-09-2007 21:11

GAYET TABİ OLABİLİR

boun 07-09-2007 21:19

artık ordaki insanları için şunu çok net söyleyebiirimki;

bu insanlar sorgulama kabiliyetinden uzak insanlar...Ülkesi için araştıran, sosya-ekonomik yapıyı ve gidişatı sorgulayan zihinler inanıyorumki o meydanlarda bulunmaktan ziyade, destek vermektende çekinmezler...Nitekim AK parti artık belli bi kesimin partisi gibi görülmekten çıkmıştır...

akzeinebu 07-09-2007 21:28

katılıyorum ve şununlada çok sık karşılaşıyorum çoğu insan diyorki (sol kesim) sırf baykalın şu gerici ve bölücü konuşmaları yüzünden ak partiye vereceğim diyor yani yada anap ve dypyi destekliyen insanlar chpnin kovasına su taşıdığı için onlara inat ak partiye vereceğini söylüyorlar yaa inş. şöle %40larda oluruzda alnımızın akıyla çıkarız başımız dik 23 temmuza... ;)

boun 07-09-2007 21:34

yıllardır siyasi tartışmalarda bulunduğum aileden beri koyu solcu olan çok değerli bazı arkadaşlarımla bile bu çatı altında bile birleşebiliyorsak ne güzel yoldayız...İşte sorgulamak ta budur, "herşey bu millet herşey türkiye için" ise asıl amaç ışığı güçlendirmek gerek vesselam...

bi yerde MCP "Milli Cehalet Partisi" denilmişti...O meydandakiler bu partiye oy verenler ;) cehaletin sembolü...

MEHMET ZAHİT 07-09-2007 21:37

ZATEN OLMASI GEREKEN ANKETTE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DİR..İNSANLARIN KİŞİSEL TERCİHLERİ TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİLDİR...ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORSAK Kİ YAŞIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR..İNSANLARIN TERCİHLERİNE HOŞUMUZA GİTMESEDE.!!!!!SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ... 2*2=4

akzeinebu 07-09-2007 22:40

EVT AYNEN AMA İNSANLAR MAALESEF SAYGI DUYMAYI BIRAKIN İNSANLARI İNANÇ ÖZGÜRLÜKLERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİYOR ÇOK ÜZÜCÜ :(

scheriff30 07-10-2007 09:58

biz bandırma gençlik kolları olarak arkandayız söylemlerinde sonuna kadar haklısın

Hasan ERBEK 07-10-2007 10:48

bizim başımız kapalı beynimiz açık ama onların beyinleri kapalı kafaları açık.bunu bi anlayabilseler her şey çok daha güzel olcakta.

akzeinebu 07-10-2007 23:04

doğru bir tespit tebrik ederim ;D

Fahrenheit 07-10-2007 23:15

Alıntı:

BandırmaKadınKolları Nickli Üyeden Alıntı
BENİM DÜŞÜNCEM İNSANLARIN DİN , İNANÇ VE VİCDAN ÖZGÜRLÜĞÜ VARDIR; BİZ İNSALARI BAŞINDAKİ ÖRTÜSÜNDEN DOLAYI DIŞLAYIP ONLARI YARGILAYAMAYIZ .BİR CUMHURBAŞKANI EŞİNİN NE KADAR MİNİ ETEK GİYME ÖZGÜRLÜĞÜ VARSA BAŞININ ÖRTÜLÜ OLMA ÖZGÜRLÜĞÜDE EN AZ OKADAR VARDIR!!!
SAYGILARIMLA...

katılıyorum

altan akdeniz 07-10-2007 23:19

Alıntı:

akparti38 Nickli Üyeden Alıntı
bizim başımız kapalı beynimiz açık ama onların beyinleri kapalı kafaları açık.bunu bi anlayabilseler her şey çok daha güzel olcakta.

arkadaş çok güzel açıkladı sağolasın

akzeinebu 07-11-2007 22:38

10 numara katılıyorum arkadaşlar keşke herkes bizim gibi düşünse bize gerici diyorlar ama asıl gerici onlar kesinlikle başları açık ama beyinleri kapalı !

HAN 07-14-2007 12:05

alıntı : AMA BÖYLE DÜŞÜNMEYENLERDE VAR ARKADAŞLAR BİLİYOSUNUZ BU CUMHURİYET MİTİNGLERİNİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLAR BİZİM GİBİ DÜŞÜNMÜYOR ADAMIN EŞİNİN BAŞI ÖRTÜLÜ NAMAZINDA NİYAZINDA DİYE AMAAAN ANANAM ANAM DİYEYİM BEN SANAAA ÜLKE ELDEN GİDİYOR LAİKLİK ELDEN GİDİYOR DİYE DÖKÜLDÜLER MEYDANLARA KOMİKKK

-----

aynen, burası özgür bir ülke. isteyen başörtüsü takar, isteyen şapka takar, istemeyen de takmaz. bir insanın inancı gereği yaptığı birşey yasaklanıyorsa o insanın inancı da yasaklanıyor demektir. biz rabbimiz emrettiği için başörtüsü taktık, takıyoruz. annemiz de taktı ninemiz de taktı kızımız da takacak torunumuz da takacak. kimsenin kıyafetine birşey demiyoruz, ister mayo ister mini etek ister normal pantolon ya da etek; herkes istediği gibi giyinebilir.

HAN 07-14-2007 12:29

alıntı : Hayır böyle bir şey yok efendim..Oylayamaya katıldım ve kesinlikle Cumhurbaşkanının eşi örtülü olamaz, olmamaldır. Türban bizim sorunumuz değil arabın kendi sorunudur..Lütfen başörtü üzerinden nemalanmayı artık bırakın. Dikkat ediyorumda önceki hükümetlerin iktidarında türbanlılar sokaklardan çıkmazken nedense sayın ERdoğanın iktidarında sanki yer delinmişte içine girmişler..Türban sorunu AK Parti hükümeti döneminde çözüldü mü? Hayır..Eeeeeeeee peki nerede bu türbanlılar..Demekki türban oy avcılığı yapılabilcek bir siyasi ideolojidir. Siyasi bir ideolojinin Cumhurbaşkanlığında temsil edilmesi asla kabul edilemez.

-----

1. "Türban bizim sorunumuz değil arabın kendi sorunudur"

arkadaşım senin biz dediğin kim, arap dediğin kim acaba? başörtüsü her islamiyete inananın sorunudur. inanmayanların ise sorunu değildir. eğer ben inanıyorum diyorsan yanlış şeye inanıyorsun; inandığın şeyi acilen etraflıca araştırman gerekiyor bence.

2. "Demekki türban oy avcılığı yapılabilcek bir siyasi ideolojidir."

türban dini bir ideolojidir. şu an başımızda olan iktidar başörtüsü sorununu halletme sözünü verdi ve sesi çıkmayanlar da yıllardır bu konunun halledilmesini bekleyen ve sonunda birilerinin kendilerine söz verdiği, verilen sözün yerine getirilmesini sabırla beklemekten başka çareleri olmayan, hakları kısıtlanan insanlar. ve ayrıca biz inananlar şunu çok biliriz ve inanmayanların da bilmesini isteriz ki; kim ki başörtüsünü siyasete alet ediyorsa o zaten yeryüzündeki en aşağılık yaratıktır. insanların inançlarıyla dalga geçilemez, oyun oynanamaz!

biz sadece özgür bir ülkede hakettiğimiz hakkımızın bize tanınmasını istiyoruz. cumhurbaşkanının eşi veya herhangi başka bir kimsenin eşi başörtülü ya da değil bu bizim endişe edeceğimiz bir olay değil zaten :) umarım bizi anlamakta zorluk çekmiyorsundur.

Benide_Kapatın 08-03-2007 06:47

Ynt: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ?

madem başı kapalı bir eşle çankayaya çıkılmıyor, ???
Atatürkün annesini geçelim hadi,eşi direk kapalı zaten.çarşafa da baya yakın bir şekilde hemde(ama çarşaf değil!).
Allah Allah,ulu önderin eşi kapalı,ama sözde atatürkçüler başı kapalı çankayaya çıkılmaz diyorlar.bu ne yaman çelişki böyle... :P

vuslat_19 08-03-2007 19:00

neden başortülü olmasınki sonuçta atatürkümüzün eşide tesettürlüydü demekki olabiliyomuş

nuh 08-03-2007 20:59

bence tartışmanın anlamı bile yok 11.cumhurreis a.gül inş.

AESCULAPIUS 08-05-2007 02:03

ne fark ederki

nuh 08-05-2007 02:04

Alıntı:

AESCULAPIUS Nickli Üyeden Alıntı
ne fark ederki

ney ne farkeder :D

All times are GMT +3. The time now is 19:02.