![]() |
KAYSERİ BAŞKANIMIZ NERDE ???
KAYSERİ GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANINI DA ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH !!!
|
MRB KAYSERİLİ AK GENÇLER.ANLAŞILAN SİTEMİZİ ESASLI Bİ TANITIMA İHTİYACI VAR.BÜTÜN KAYSERİLERİ YAZMAYA DAVET EDİYORUZ.BİZZZ TÜRKİYEYİZZ...AKGENÇLİK38
|
arkadaşlar seçim dolayısıyla eve bile çok geç saatlerde geliyoruz, başkanımız çok yoruluyor, sizleri parti binamıza bekleriz
|
ANLIYORUM ABİ.ARA ARA UĞRUYORUZ ABİ FIRSAT OLDUKÇA.GRŞRZ İNŞ.
|
arkadaşlar mitingden sonra gündüzleri biraz durgun oluyor ama akşamları parti binası çok yoğun oluyor. görmek istediğiniz herkesi görebilirsiniz akşamları
|
kayserili tum dostlarimizi teskilatimiza bekliyoruz
|
evet.akşamları çok yoğun oluyor.kısmetse grsrz arkadaşlar.
|
arkadaşlar partimiz gece 12 ye kadar açık istediğiniz zaman gelebilir partimizi ziyaret edebilirsiniz. Sizleri aramızda görmekten sevinç duyarız.
Kayseri Gençlik Kolları |
geleceğim inşaallah orda tanışrız
|
İNŞ. KARDEŞ.BEKLERİZ ARAMIZA
|
Az önce üye oldum forumumuza, umarım hayırlı ve faydalı olur bu platform...Ayrıca mümkün olduğu kadar aktif kullanmakta çok önemli...
|
selim kardeş hoşgeldin
|
aramıza hoşgeldin selim kardeş.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar,sizin gibi değerli arkadaşlarla forumda buluşmak benim için bir mutluluk...
|
ESAS SENİN GİBİ BİR ABİMİZİ BURDA YAZARKEN GÖRMEK BÜYÜK BİR MUTLULUK
|
AK PARTİ KAYSERİ İL GENÇ.KOLLARI BAŞK.YARD.SEÇİM İŞL.BAŞKANI
SELAMÜNALEYKÜM,
Forum tüm ak partili genç kardeşlerimi hayırlı olsun, kıymetli bi çalışma, dahada katılım arttıkça gelişir, diye düşünüyorum..tüm kayserili ak gençeleri partimize bekliyorum... |
ABİCİM HOŞGELDİN ARAMIZA..
|
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ SEYFULLAH ABİCİM.
|
Ya bende katılmak istiyrum gelmek istiyorum teşkilata ama yaş sınırı varmı onu merak ediyorum bende kayseridenim...yaş-18 sıkıntı olurmu 18 den küçüğüm...
|
ELBETTE KATILABİLİRSİN İNFERNO.ADI ÜSTÜNDE GENÇLİK KOLLARI.SELAM VE DUA İLE.AEO
|
hoşbulduk arkadaşlar, nezaketiniz için sağolun... burdan bütün kayserili genç kardeşlerimize yeniden sesleniyorum, yaşınız eğitimizin durumunuz ne olursa olsun bizler için fark etmez, kapımız bizlerle birlikte olmak isteyen herkeze sonuna kadar açıktır. saygılarla..allaha emanet olun...bizlere katılın..
|
Bütün Kayserili hemşehrilerime selamlar , sitemize yeni üye oldum İNŞAALLAH
|
Bütün Kayserili hemşehrilerime ve tüm AkGençliğe selam olsun.Sitemize yeni üye oldum.İNŞAALLAH burada sık sık görüşürüz.Bünyan Genç. Kolları Bşk. Ahmet ERDOĞAN.
|
mrblar yeni üye oldum foruma bende.kayseriliyim fakat şehir dışında okuduğum için kayseride çok sık bulunamıyorum.şuan seçimler için kayserideyim parti binasına uğramayı çok istiyodum ama bazı engeller çıktı inşalla diğer geldiğimde uğrayacağım ve bende resmen ak genç olma onuruna kavuşacağım
|
All times are GMT +3. The time now is 13:44. |