![]() |
ÜNİVERSİTE'DE Kİ NOTLARIMIZI PAYLAŞALIM MI???
ÜNİVERSİTEDE OKUYAN ARKADAŞLAR BURADA BU DÖNEM Kİ NOTLARINI YAZABİLİRLERMİ ACABA??? :) :)
|
tabiki yazayım...
Math 201(matrix theory) F (şu an yazokulunda tekrar alıyorum) EC(Makroekonomi) DD CMPE150(C dersi) DC POLS(Politika) F PHYS(Fizik) F (yaz okulu) Math101 CC... Allah yardımcımız olsun dersler konusunda...bu hafta sınavlarım var |
vergi dd
makro ff çeko dd idare cc istatistik ff ing cc işletme cc lütfen babam duymasın ;) :D |
Eczacılık Terminolojisi AA
Güzel Sanatlar I GÇR İnsan Anatomisi CC Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II BA Türkçe II CC İngilizce II MUAF Güzel Konuşma ve Yazma Sanatı DC Sağlık Sosyolojisi CB Psikoloji CC Eczacılığa Giriş FF Analitik Kimya l FF Bioistatistik FF ANO: 2.04 1.dönem 1,2.dönem 3 tane olmak üzere ilk senede toplam 4 bütünleme.muhteşem bir başlangıç oldu :D ;D |
ak gençlik naptınız böyle dökülüyosunuz yahuu
|
İNŞALLAH DAHA İYİ NOTLARI GÖRMEK İSTİYORUZZ YOKMU DAHA İYİ NOTLAR?
VE 100 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLMİŞ NOTLAR OLSA DAHA İYİ OLUR. MESELA BİZİM ÜNİVERSİTEDE GEÇME NOTU 60. |
hocam 2 de bıraktım.notum fln yok:D
|
SENDE HAYAT SINAVINDA BAŞARILI OLMAYA BAK O ZAMAN. EN İYİ NOTLARI ALABİLMEN DİLEĞİ İLE :)
|
VALLA HOCAM 2 SENEDİR O SINAVI ALNIMIZIN AKIYLA VERİYORUZ.KISMETSE ÜNİV.İ YURT DIŞINDA OKUYCAZ HOCAM.TEMENNİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
yüzlük genel ortalamam:90.55
genel ortalamam ise 3.37 maliye bölümü |
hayırlısı olur kardeş.
|
ERDAL DEMİRKIRAN'IN YERİM SENİ ÖSS ADLI KİTABINI TAVSİYE EDİYORUM HERKESE. BEN BU KİTABI ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIKTAN SONRA OKUDUM. ÜNİVERSİTELİLERDE OKUYABİLİRLER.
YERİM SENİ ÖSS" ADLI KİTABIN KÜNYESİ Eğer Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde matematik, Yemek yerken kaşığı kulağına değil de ağzına götürebilecek kadar biyoloji, Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kadar fizik, Doğum tarihini ezberden söyleyebilecek kadar tarih, Yağan şeyin kar değil yağmur olduğunu anlayabilecek kadar coğrafya, Başkalarından yardım almadan adını yazabilecek kadar Türkçe, Çaya şeker yerine tuz atmayacak kadar Kimya biliyorsan, Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde en kestirme yoldan evine gidip senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp dışarıda yağan yağmuru seyrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir... Şimdiii yukarıda sayılanları yapamıyorsan lütfen usulca bu kitabı yerine koy ve hiç zaman kaybetmeden git uyu. Yapabiliyorsan bu kitabı al, en kısa zamanda oku ve dert etme, o iş tamam... ERDAL DEMİRKIRAN ORD.PROF.DR._DoLunAY_((kadim)) KİŞİSEL GELİŞİM |
esf. kardeş herkesin düşüncesine saygı duyarız.
selametle inş. |
ölçme cc
tarih ba edebiyat bb ingilizce dd alet fd matematik ff fizik fd bilgisyar cb |
hayırlısı olsun kardeş
|
pek iyi değil ama, 4 tane var malesef ama bütlerde kalmayacak inşallah...
|
HUKUKUN TEMEL KAVR.AA
Sosyoloji CC SİYASET BİL.GR BB TÜRK DİLİ BB İNGİLİZCE BB Genel Muhasebe CB İNKİLAP TARİHİ AA Genel Matematik CB Genel Muhasebe CB |
Eng AA
compe BA Hist CC Turk CC Math FD Econ FD Psyc FF (ya bu hoca geçirmiyo beni ni kere başörtülü gördü,tekrar alıyorum,sınıfta duymamazlıktan geliyo dua edin:( |
BU SİZİ SAHADA GÜÇLENDİRSİN KARDEŞİM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH |
Allah razı olsun :'(
|
bende hayat üniversitesindeyimm inanın bana gercektende iyi notlarımmm ;)
|
İNANIYORUZ TABİ Kİ.
DAHA İYİ NOTLARINIZIN OLMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ SEVGİYLE KALINIZ... |
benmde ortalamam 100 üzernden 80 bu yıl daha fazla çalışmam lazım son sınıfız malum alese grcem inş sonuç nolcak blmyrm ama şansımı dencem
|
İNŞALLAH DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ.
80 GAYET İYİ AMA 85 OLMASI SİZİ "A" KONUMUNA GETİRECEKTİR. BAŞARILAR DİLERİM HERKESE SEVGİLERLE... |
malesef ki A olması için 90 olması lazım işte yani çok çok çalşmak dual edelm bu notlar için ak gençlik için
|
h.esaslar=bb
iletişim=bb ingi=bb trh=ba beslanme=bb elsanat.=aa ;) |
inkilap tarihi:78
bilgisayar:80 varlık felsefesi:80 eskiçağda felsefe:51 mantık:45 :-[ ingilizce:26 :-[ (bi türlü geçemiyorum başımın belası oldu) psikoloji akımları:81 türk dili:75 sosyolojik çözümlemeler:90 |
GENETİK BA
GENETİK LABARATUARI BB bitki fizyolojisi BB BİTK.FİZ LAB. BB OMURGALI HAYV. BB OMURGALI HAYV. LAB BB HİDROBİYOLOJİ CB |
ya ünili arkadaslar genelde 1.sınıfı bitimiş sanırım...yok mu son sınıfff
|
ben hiç yazmıyım ya ...battım bu dönem ...çapraz alıcaz artık... :( :'( :'(dua edin arkadaşlar bana da ....
|
BİŞEKİLDE HALLOLUCAK ARTIK...İNŞ YANİ...SİZEDE ALLAH YARDIM ETSİN....
|
bugün itibariyle kaldığım dersler kesinleşti.en tembel benim ;D
|
yaa bende 1 dersten kaldım diye üsülyodum Allah razı olsun canlarım ciğerlerimm..selçuklu tarihi alttan alcam başka yolu yok napalım ama diğer derslerim iyi hepsini geçtim ;D
|
All times are GMT +3. The time now is 02:38. |