![]() |
Emre'ye tepkiler dinmiyor
http://image.haber3.com/haber/112199.jpg
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasında basın tribününe karşı hareketi nedeniyle, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu kınadı. TÜRFAD'dan yapılan açıklamada, milli takımda kaptanlık seviyesine gelen Emre'nin, (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasındaki kol hareketinin, profesyonel bir futbolcuya hiç yakışmadığı vurgulanarak, "Terbiye ve centilmenlik anlayışına yakışmayan ve genç sporculara kötü örnek olan Emre Belözoğlu'nu kınıyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında da fair-play ruhuna uygun hareket etmesini diliyoruz" denildi. AA |
yeter o kadarda abartmayın ya o da insan
|
cidden ya bencede çok abartıldı..
|
gerçekten çok üstüne gelinio futbolcuların....
tamam emrenin yaptıgı hata ama adam özür diledi.. artıkın bunun unutulup euro 2008 gitmeyi düşünmemiz gerekio... |
aslında bunu hiç bir maçta kodraya almıcaklar nedemek abartıldı kardeş
ÖZÜRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK |
Alıntı:
|
vallaa adamın yazılarını beyenmiyorum ben şu milliyet gazetesinin spor yazarı hakan şükür ve emre belözoğlu namaz kılıyor diyede eleştirmişti onları daha önce yanılmıyorsam bencede bu kadar üzerlerine gelinmesin kardeşimmm çok biliyosalar gelip kendileri oynasınlar ohhhh canımaa değsinn güzel hareket sevdim ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ingiterede ettiği küfürleri unutmadık daha |
Alıntı:
sehitlerimiz atalarımız o bayrak uğruna ne canlar verdi ne kanlar döktü ve emre de o ayyıldızlı forma üstündeyken o hareketi yapmış |
yaa nederseniz deyin bazı futbolcular gibi barlarda içerken görmüyoruz emreyii namaz çıkışlarında görüyoruz en azından ben birçok kez gördüm ayrıca sen hiç küfür etmiyormusun??? etmiyorum dersende inanmam sana insanın bir patlama sabır noktası varr yaa diğer futbolcularıda gördük tirübünlere ne hareketler yaptılar hiçbiri bu kadar abartılmadı ayrıca çocuk özürünüde diledi ben affettim onuu
|
sizin gibi güzel biriyle tartışmak bize yakışmaz ;)
|
tartışılıcak bişi yok zaten ortada herkesin kendi düşüncesi sadece herkes hata yapabilir... ilerde sizde böyle müşkül duruma düşersiniz istemeden bir anda bişi yaparsınız belki o yüzden özrünü diledi bu kadar üstüne gitmeyin yazık :-\
|
Alıntı:
|
mamam anlaştık ::) ;D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:40. |