![]() |
Ahmet Selçuk İlkan ( Tüm Şiirlerini burada paylaşalım )
Ahmet Selçuk İlkan şiirleri bu başlıktan devam etmektedir.
|
Güldüm ağlattılar!
Sevdim aldattılar! Sarıldım bıraktılar! Sağolsun dostlar, sevenler, sevilenler Beni zorla şair yaptılar... Ahmet Selçuk İlkan |
Beni Zorla Şair Yaptılar
tskkur etmek lazim tabi :P
|
Beni Zorla Şair Yaptılar
Alıntı:
|
Beni Zorla Şair Yaptılar
Ahmet selçuk ilkan birde kendi isteğiyle şair olsaydı ne şiirler yazardı kimbilir...
|
Beni Zorla Şair Yaptılar
Alıntı:
tsk aga |
Ağladım
Dün gece uzun uzun
Seni andım, ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım, ağladım Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım çaldım, ağladım!.. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım, ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım, ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım, ağladım Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım, ağladım. :'( :'( :'( :'( :'( :'( Ahmet Selçuk İlkan Bu Şiiri Her Okuyuşumda Göğsüme Bi Ağırlık Biner,Beni Benden Eder... Yine Duygusal Moda Girdim YA... |
Ağladım
Aşkla açtım aramı
Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım, ağladım. :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
Ağladım
paylaşım için teşekkürler kardeş......
|
Ağladım
her zaman ki gibi muhteşem ;)
|
Ağladım
teşekkürler
|
Bilmezdim böylesine uzun olduğunu gecelerin
Umutsuz günlerin hüznünü duymamıştım hiç Uykumu böleceğini bu mutsuz düşüncelerin Bilmezdim sevda nedir tatmamıştım hiç Kederlerin en insafsızı benimle şimdi Suskunluğum öylesine ölümden zor ki... Çağırsan en uzak iklimlerden koşup geleceğim Bir gülüşün dünyamı aydınlatacak en azından Ve kucak açacağım en güzeline mutlulukların Bir duysam aşkımı gözlerinden, dudaklarından... Oysa sen de ben gibi mahzunsun biliyorum Biliyorum yasak aşkımız bizi böyle susturan Ne olur artık yeter bu idamlık hasretimiz Bin yıl seveceğim bir umut versen inan... Ahmet Selçuk İlkan |
Yasak Aşk
sen aglamıyorsun ama benı nıye aglatıryorsun :'(
|
Yasak Aşk
paylaşım için teşekkürler...........
|
Bu Şehir ve Sen
Ömrümün en güzel senelerini
Alıp da gittiniz bu şehir ve sen Gönlümün en masum ümitlerini Çalıp da gittiniz bu şehir ve sen Döktüğüm yaşlara aldırmadınız Giden gençliğime acımadınız Düştüğüm yerlerden kaldırmadınız Basıp da gittiniz bu şehir ve sen Beni iyi tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıp da gittiniz bu şehir ve sen Bağlayıp durdunuz hep ellerimi Delik deşik ettiniz seven kalbimi İçimde dağ gibi hayallerimi Yıkıp da gittiniz bu şehir ve sen Biriniz sağırdı duvardan bile Biriniz kalpsizdi taşlardan bile Bütün acıları dizip önüme Yakıp da gittiniz bu şehir ve sen Kimsesiz yalnızdım kollarınızda Herşeyi kaybettim yollarınızda Şimdi bir hesap var aramızda Vermeden gittiniz bu şehir ve sen Ben yine yaşarım içimde yasla Ya siz neylersiniz bu ihtirasla Bir daha dönmek mi buraya asla İçimde bittiniz bu şehir ve sen Ahmet Selçuk İlkan |
Bu Şehir ve Sen
Ahmet Selçuk İlkan
şiirin güzelliği yazardan belli |
Eylül Bakışlım..
Baharda gelmedin yazda gelseydin
Ah benim hazanım eylül bakışlım Nasıl sevdiğimi sen de bilseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaç gece terk ettim kaç sabah koştum Seninle doluydum sensiz bomboştum Geç olsa da aşkı sende bulmuştum Ah benim hazanım eylül bakışlım Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak Gönlüm hep seninle ellerim uzak Sen yolun başında ben de son durak Ah benim hazanım eylül bakışlım Ahmet Selçuk İlkan | |
Hatırlar Mısın?
Seninle zamanların en ölmezini yaşamıştık
En büyük çemberini çizmiştik mutluluğun En geniş açılarına aşkı taşımıştık beraberce Hatırlar mısın? Yağmurlar yağdırmıştık en kurak mevsimlerde Boy boy umutlar yeşertmiştik içimizde O ne özlemlerdi gizlediğimiz Hatırlar mısın? Bir şarkımız vardı ki en içlisiydi şarkıların Şiirlerim vardı sana okurdum mısra mısra Ve sonra göz göze gelirdik uzun uzun Hatırlar mısın? Sen bensiz ben sensiz az mı ağladık Az mı kaçtık gölgesinden ayrılığın? Tanrıya kaç geceler avuç açtık Hatırlar mısın? Ve neden sonra sarardı yaprakları mutluluğun Ve neden bir bir kuruttuk umutları, özlemleri? Oysa bir ağaçtık dal dal çiçek açan, meyve veren Hatırlar mısın? Öyle ya bir kara tren ayırmaya yetti bizi Bir mendil bile sallayamadım ardından Öylece yalnız, öylece sensin kaldım Hatırlar mısın? Şimdi boş vagonlarda arıyorum seni Anıları yaşıyorum yeni baştan Elimde değil seni hatırlıyorum Bilmem ki sen de beni Hatırlar mısın? Ahmet Selçuk İlkan |
Eylül Bakışlım..
evet son durak ve eylül meselesi tartışılır
bak okuyorum ne kısaltması paylaşım için teşekkürler... :D :D :D |
Hatırlar Mısın?
bu şiiride severim. :)
|
Ya Seninle Ya Sensiz
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!.. Ahmet Selçuk İlkan |
Eylül Bakışlım..
Alıntı:
|
Hatırlar Mısın?
Alıntı:
|
Duyduğun her yerde beni hatırla
Bu benim şiirim bu benim şarkım Dinle ki kanatsın o taş kalbini Bu benim şiirim bu benim şarkım Yabancı kollarda gezip durdukça Başını yastığa koyup daldıkça Bir daha çalıver beni andıkça Bu benim şiirim bu benim şarkım Bırak da süzülsün yaşlar gözünden Acı bir pişmanlık dursun yüzünde Sana bir sitem var her bir sözünde Bu benim şiirim bu benim şarkım Aşkımdan armağan her bir satır sana Maziyi yeniden yaşatır sana Nasıl sevdiğimi anlatır sana Bu benim şiirim bu benim şarkım. Ahmet Selçuk İlkan |
Bu Benim Şiirim
güzel şiir :)
|
Bu Benim Şiirim
:-\
|
Şair Aşkı
Ölürsem bir gün
Ağlayacaksın! Belki kara gözlerime Belki sıcak dizlerime Belki de artık seni saramayacak ellerime Oysa isterim Ağlayasın Yazmadığım şiirlere!. Ahmet Selçuk İlkan :'( :'( :'( |
Bu Benim Şiirim
güzel bir şiir...bizimle paylaştıgın için teşekkürler...
|
Şair Aşkı
uzulme aga, insallah Allah guzel kapilar acsin sana.
|
Boş Bıraktın
Aşkımıza ödül diye
Yüreğimde taş bıraktın Gidiyorken imza diye Gözlerimde yaş bıraktın Hayatımda ne tat ne tuz Sensiz odam buz kesti, buz Gecelerim hep uykusuz Sol yanımı boş bıraktın Mutlu musun oralarda Olamadık bir arada Sen gideli buralarda Boynu bükük baş bıraktın Neden bitti niye küstük Diken oldu yatak yastık Sen gideli yüzü asık İki çatık kaş bıraktın Günüm kara gecem kara Mahkum ettin dört duvara Kavuşmadan ilkbahara Dört mevsimi kış bıraktın... Ahmet Selçuk İlkan Arkadaşlar Artık Şiir Yazmak İçimden Gelmiyor. Ahmet Selçuk İlhan ve Diğer Şairlerin Şiirlerini Paylaşacağım. ;) |
Şair Aşkı
Alıntı:
Sağol Kardeşim... |
Şair Aşkı
amin
|
Boş Bıraktın
ama senin siirlerin daha guzeldi. yoksa artik siir yazacak kadar uzgun degil misin? iste bu iyi bir haber :o
|
Boş Bıraktın
Alıntı:
|
Allah Kahretsin
alınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin!.. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurunda mı senin? Allah kahretsin!.. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin!.. İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana birşey olursa Allah kahretsin!.. Ahmet Selçuk İlkan |
Boş Bıraktın
aga kardes cok gusel paylasımların var ellerıne saglık ınslllhh kalemını bırakmassın
+begenı |
Allah Kahretsin
paylasım ıcın saoll kardessss
cok gusel paylasımların var |
Allah Kahretsin
Alıntı:
|
Son Bir Kere Daha
Eski bir gemiye yükler gibi ayrıldım duygularımdan Vedalaşmak çok zor inan ümit vaad eden yarınlarımdan Herşeye sünger çektim, bir seni çıkartamadım aklımdan Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha. Ekmeğin tadı yok mavi gökyüzü kayıp Belki hiç umursamadın beni yanlış tanıyıp Mesafeleri çiğneyip de gururunu arkana alıp Bir kere daha konuş benimle son bir kere daha. Eskimiş toka gibi fırlatıp attın hislerimi Herhangi bir taş gibi ezip geçtin düşlerimi Bir mahkumun son arzusu gibi yerine getir isteğimi Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha. Hayallerim pusu kurup aklımı tuzağa düşürse de Bu hatıra seni yaşatıp beni hergün bitirse de Çok sıkılabilirsin canın gitmek istese de Bir kere daha kal yanımda son bir kere daha. Mesela eski bir para kadar değersizim senin için Mesela başımın tacı bir yudum suydun benim için Düşün ki sana hayat borcum olsun insanlık için Bir kere daha tut ellerimden son bir kere daha. Eskimiş toka gibi fırlatıp attın hislerimi Herhangi bir taş gibi ezip geçtin düşlerimi Bir mahkumun son arzusu gibi yerine getir isteğimi Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha.!! Ahmet Selçuk İlkan |
Aşkımız Bir Roman
Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın Ahmet Selçuk İlkan |
All times are GMT +3. The time now is 04:14. |