![]() |
sız amarıkayı ıstıyonuzmu
ben ıstemıyom cunkut sıyonıs ısraılle aynıdır amarıka zulumlerı dızboyua actı bunın ıcın amarıkaya hayır
|
abd bütün kötülüklerin başıdır. bu arada israili de unutmamak lazım.. >:(
|
istemiyoruz tabi ki nesini isteyelim ki
kim isteyebilir :o |
şiddetle hayır
|
ben anlamadim..abd nin neyini isteyecegiz ki abd, ab gibi bir ülkeler toplulugu degilki..he dost olarak istiyormusunuz diye sorarsan tabiki hayir..abd gibi bir dostun varken, düsmana ne hacet ;)
|
tek evet diyen benim :o ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
|
Tarihimizde Sağ Partiler hep amerikancı gösterildi bazı olaylardan dolayı !Fakat bence bunların hepsi politikadan ibaret .Güçlü bir ülke sırtınızı çevirirseniz tehlikeli sonuçlar gelebilir.Ama ne uzak ne yakın olmayı isterim.Sonuçta ülkeler birbirine hergeçen gün yaklaşıyor.Bir söz vardır "düşmanına yakın ol ki tedbir alabilesin.".Politikada Yakın Ol Samimiyetde Uzak ol derim.
|
amerikayı hiçkimse istemez ama STRATEJİK ORTAK!!napalım şartlar gereği geçinmeye çalışıyoruz
|
hayır istemiyorum...
|
KESİNLİKLE HAYIR
|
Ayıya dayı diyeceğiz.Köprüyi geçene kadar... :(
|
kesinlikle hayır onlardan gelcek hayır hiç gelmesin
|
kesınlıkle hayır dıom
|
Alıntı:
|
....
|
AMERİKA VE İSRAİL YIKILMADAN YERYÜZÜNE BARIŞ GELMEZ....
|
paylasım ıcın tesekkurler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pkknin askerlerimizi öldürdüğü bölgeye kürdistan diyen bi devleti istemiyoruz >:(
|
yooooooooooooooooooooooooooook
|
kesinlikle istemiyorum
|
Amerikadan öğrenecek çok şey var. Eğer şu anda Türkiye olarak dünyaya gereken dersi veremiyorsak o zaman ders almayı bileceğiz. İstesekte istemesekte. Düşman dahi olsa aklını kullanananlara saygı duyarım. Her ne kadar yüreğm tersini söylesede............
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bak bushla görüştük şimdi tüm dünya ' a tabii haklısın gir senin hakkın' diyor..bush karşı çıksa diyebilirler miydi?ayrıca borsa da abd parası var paralarını çekseler ne olur hepsi birden...biraz gerçekçi olmak lazım..ben de bayılmıyorum o aptal busha ama bunlar da yadsınamaz gerçekler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
simdi abd ye hayir diyelim ama alternatifde gösterelim..ne ab, ne abd tam bagimsiz türkiye diye bagiriyoruz güzel söylem ama alternatifi nedir... ice kapali, tutucu bir türkiye mi olalim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sonrada neden ab ye, abd ye bagimliyiz diye tartisiyoruz..önce tutarli olalim ondan sonra gercekci sonrasi kendiliginden gelir ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yani ayrimcilik yapiyor..hani laik bir ülkeydik laiklik bireyin dinini özgürce yasamasidir o halde kime ne basörtüden kime ne benim sakalimdan, kime ne mini etekten, kime ne uzun sactan, kime ne küpeden... biraz özgürlükcü olun bu yasakci zihniyetiniz yüzünden habire yerimizde saymaktayiz ;) |
Onlar uzaya çıkarken siz başörtüsüyle uğraşmasaydınız şimdi biz AB'ye değil AB bize girerdi.
|
Alıntı:
|
Yöneticilerim konunun başlığını düzeltirmisiniz gözüme takılıyor da : )
|
Alıntı:
bana burada benim bilmem kimimde kapali geyigi yapmadan, basörtüsünün senin icin ne ifade ettigini söyleyebilir misin kardes.. bir kac fevri harekeri bütün basörtülülere mal etmek cok yanlis ayni sekilde bir kac kendini bilmez atatürkcünün yaptigini, bütün atatürkcülere mal etmek gibi ;) |
niye örttüğümüzü anlamaya çalışmana gerek yokk yorma kendini..SAYGI DUY YETER
|
All times are GMT +3. The time now is 20:59. |