![]() |
Ahmet Necdet Sezer
Tc nin 9.cumhurbaşkanı. başka da yazmaya değer bir özelliğe sahip değil..
|
Ahmet Necdet Sezer
Başka özellikleri olmaz olur mu? Mesela islam düşmanlığı.....Son derece ileri bir din düşmanıdır kendisi, bunu bu 7 yıllık sürede gayet güzel ispatladı...
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
yada her her gönderilen yasayı iptal etmeyi adet haline getirip adeta tbmm ile alay etmesi de olabilir bence :) |
Ahmet Necdet Sezer
ben olumlu özellikleri kastetmiştim ;D ;D yoksa bi ton saçma sapan icraatlerini yazardım burda da hadi neyse... >:(
|
Ahmet Necdet Sezer
A.N.Sezercik:2000-2007 yılları arasında görev yapan, rekor sürede yaptığı rekor vetolarla kendi alanında bir ekol olan anti islam hareketinin militanlığını yürüten ve iktidar partisinin her dediğine rest çeken ve malesef Türkiye Cumhuriyetinin 10. cumhurbaşkanı... Sanırım bu kadarı yeterli. >:(
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
ASIK SURAT BAY KASINTIII ASKERİN YAMAĞII
|
Ahmet Necdet Sezer
İSTENÇ-GÖNENÇ-OYDAŞMA..
HA BİRDE KIRMIZI IŞIKTA DURURDU.. İŞTE 7 SENELİK CUMHURBAŞKANLIĞINDAN GERİYE HATIRLADIĞIM SADECE BUNLAR... |
Ahmet Necdet Sezer
abdullah gülün tam zıddı
|
Ahmet Necdet Sezer
Hayatımda gördüğüm en gıcık kişilik.
|
Ahmet Necdet Sezer
7 yıllık cumhurbaşkanlığı süresince irticadan başka laf söylemeyen,yatıp kalkıp irtica diye sayıklayan,irticadan başka hiçbişeyden korkmayan adam...bi de o ilk cumhurbaşkanı olduğunda ben daha 10 yaşındaydım,anlamıyodum pek,demirel gidiyo diye sezerin gelmesine sevinmiştim...ne salakmışım
|
Ahmet Necdet Sezer
Cumhurbaşkanlığı sürencinde bir veya ikiden fazla yüzünde tebessüm görülemeyen şahsiyet..
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
buzdolabı :D
|
Ahmet Necdet Sezer
bay kamusal alan
|
Ahmet Necdet Sezer
Halk düşmanı, kendini modern sanan ve Anadolu insanını sadece birer asker fabrikası olarak gören ancak onlara okumayı bile fazla gören elit kesimin son hamlesidir Ahmet Necdet Sezer!
Neyse ki artık onun gibiler gelmeyecek... |
Ahmet Necdet Sezer
hatırlanmayacak kadar değersiz
|
Ahmet Necdet Sezer
Arkadaşlar ne olursa olsun Bir zamanlar Türkiye' nin Cumhurbaşkanı ydı o yüzden dikkatli eleştiri yapalım . Bir iki mesajı sildim haberiniz olsun ;)
|
Ahmet Necdet Sezer
her yaptığını propaganda için bas bas bağırarak yapmadı o kadar.Atatürk ve İsmet İnönü'den sonra Türkiye'nin görüp göreceği en iyi cumhurbaşkanlarından biri bence..
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
Bugüne kadar zerre kadar icraat yapmamış, adam gibi dünyayı dolaşıp ülkemiz adına diplomasi yapmamış ve donuk yüzüyle milletin asla sevgisini kazanmamış olan Sayın Ahmet Necdet Sezer'in bana sayabileceğin bir tek yararlı yönü yoktur... |
Ahmet Necdet Sezer
Din düşmanı
veto kralı |
Ahmet Necdet Sezer
Terörist affetme makinesi
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
sinir bi kişiliğe sahipti türbana bile çok karşıydı bu yüzden sevmediğim bi karakter...
|
Ahmet Necdet Sezer
TÜRKÇEYİ YOZLAŞTIRACAK KADAR İYİ BİR ÖZTÜRKÇECİ..
ANAYASA FIRLATMA ÜSTADI... TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKANINA ALMAN BAŞBAKANININ YANINDA OLUMSUZ SÖZLER SÖYLEYECEK KADAR ULUSALCI(!) DÜNYA VETO ETME REKORTMENİ! HALKTAN UZAK GÖNÜLDEN IRAK.. GÖREV SÜRESİ BOYUNCA TELEVİZYONLARA ÇIKMAYAN,HALKIN ARASINA İNMEYEN,İLHAN SELÇUK,TUNCAY ÖZKAN GİBİLER DIŞINDA BAŞKA GAZETECİLERLE GÖRÜŞMEYEN,YAN GELİP YATAN... KADROLAŞMADA DÜNYAYA ÖRNEK(!) OLAN.. BENZERİ AZ BULUNUR BİR İSLAM DÜŞMANI... |
Ahmet Necdet Sezer
bknz: sezar ahmetius
|
Ahmet Necdet Sezer
Vetoman
|
Ahmet Necdet Sezer
Kemalist kişiliğimle bazı vetolarını destekleyen biri olarak kesinlikle şunu söylerim ki AB ye karşı çıkamayan ve ikiz sözleşmelere imza atmış kişi Kemalist olamaz...
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Dediğim gibi bazı vetolarını desteklesemde kesinlikle sevmediğim ve türkiye sevdalısı olduğuna inanmıyorum.
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Aslında piyon diyemeyiz.İlhan Selçuk-Tuncay Özkan ve Sezer beraber farklı yollarla ülkeyi yönetimi ele geçirmek istiyor.O yüzden çıkarcı ve AB cı çıkarıcı diyebiliriz.
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Zaten Amerika'ya karşılar ama avrupa birliğine değil.
|
Ahmet Necdet Sezer
Kullanıcı adını değiştirmem tamam ak partili değilim her ak partiliye dinci yobaz satıcı diye de bakmıyorum.Gerçek bir kemalistim.Bunu savunuyorum.
|
Ahmet Necdet Sezer
Alıntı:
|
Ahmet Necdet Sezer
Kemalistim diyen halk aslında sahte değildirçAncak yukarda saydığımız adamlar kemalizmden pirim kavgasında adamlar....
|
All times are GMT +3. The time now is 13:43. |