Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92107)

ishakyilmaz 03-28-2009 12:35

Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu

Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’u AK Parti kurulurken davet ettiğini ancak Kurtulmuş’un bunu kabul etmediğini söyledi.

SAADET PARTİSİ İLE İLGİLİ SORU
NTV televizyonunun canlı yayınına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim ve ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Saadet Partisi’nin seçim çalışmaları ve Numan Kurtulmuş’u daha önce AK Parti’ye davet edip etmediğiyle ilgili bir soruya şu şekilde cevap verdi:

“BEN KENDİM DAVET ETMEDİM”
“Ben kendim şahsen davet etmedim. 2007 seçimleri öncesi ortak arkadaşlarımız bana böyle bir teklifle geldiler. Ben de tamam buyurun öyle olsun. Kendisiyle görüştük ve bizden bir gün süre istedi ama ertesi gün bize olumsuz cevap verdi. Ama biz partimiz kurulduğu zaman kendisini davet ettik. Kendisi kabul etmedi” şeklinde cevap verdi.

Erdoğan, Saadet Partisi’nin seçim çalışmasıyla ilgili olarak da, “Biz kendi seçim çalışmalarımızla ilgileniyoruz” dedi.

HABERVAKTİM.COM

AY IŞIĞI 03-28-2009 12:42

Sayın başbakan nasıl kısa cevap vererek onlar hakkında olumsuz konuşmak istemiyorsa , saadet partiside tam tersini yapıyor. Herkesin Ak parti hakkında kötü söylemesini düşünürümde, saadet partisi söylediğinde üzülüyorum..

ishakyilmaz 03-28-2009 12:46

Saadet Partisinin sürekli bombardımanlarına karşı Erdoğan yine dik bir duruş sergileyerek hamaset siyaseti yapmadığını açıkça göstermiştir.Zaten doğrusuda budur,siz kalkıp dış görünüşte dürüst ve samimi gösterip kendinizi;içtede çelişkiler yaşarsanız hiç bir zaman başarılı olamazsınız..!

&eylül& 03-28-2009 13:00

Numan beyin söyledikleri işinize gelmiyor.yoksa bütün dünya duyuyor.

FarukARSLAN. 03-28-2009 13:01

Bunlara cevap vermemesi, Başbakanımızın vakurluk ve saygı abidesi olmasından ötürüdür..

Ama bunlar yıllardır çirkefleşmekten bıkmadılar. Laflarla, sataşmalarla olmayacağını anladılar bari 'horoz dövüşü'ne çekelim bizle, belki oradan kaparız bir kaç puan diye de... Kanmıyor, gelmiyor bu oyunlara başbakanımız..

22 Temmuz öncesi adreslerine mükemmel bi laf göndermişti. O daha çook zaman yeter zaten bunlara.

Beyazgülüm 03-28-2009 13:02

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561821)

soru sorulmuş cevap verilmiş ne işimize gelmiyomuş balıklama dalmayın konulara neyi dünya duyuyormuş pehhh

son durak 03-28-2009 13:03

bana kalırsa numan bey acıkcası o gün düşünmek istedi ak partinin bu denli yükselecegine ihtimal vermiyordu...

nitekim öyle olmadı....

FarukARSLAN. 03-28-2009 13:03

Alıntı:

Numan beyinizin söylediği farklı bir şey yok, Kutan neyi söylüyorsa onları söylüyor. Kutan'a ne deniliyorsa yine onlar kendisinesöyleniyor.

Bütün dünya duyuyor da...
Neyse

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 13:06

Helal olsun başbakanımıza buna benzer soruları eğer numan beye sorsalardı karalamak için fırsat sayıp yüklenirdi ama farkımız işte FARK VAR doğru ama bizimle onlar arsında.....

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 13:07

Alıntı:

hadi canım sende çok bilmişler

musab 03-28-2009 13:42

şu gerçeği, görün şimdi başbakan saadeti kötülerse akp yi milligörüşün devamı zanneden büyük bir kitle uyancak ve bu akp hocadan ayrılmış herhalde diyip saadete geri dönecekler..başbakan bunlaraı biliyo ve o yüzden hiç olumsuz bişey söyliyemiyor ve söyleyemezde..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 13:47

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561865)
şu gerçeği, görün şimdi başbakan saadeti kötülerse akp yi milligörüşün devamı zanneden büyük bir kitle uyancak ve bu akp hocadan ayrılmış herhalde diyip saadete geri dönecekler..başbakan bunlaraı biliyo ve o yüzden hiç olumsuz bişey söyliyemiyor ve söyleyemezde..

asıl karalasa devamı olmadığını isbatlamış olur ama biz karalamadan ne halt olduğunuzu biliyor bu millet boşa debelenmeyin

Ak_Kelebek 03-28-2009 13:49

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561865)

Başbakanımız nabza göre şerbet vermiyor arkadaşım neyse gerçek onları açıkladı sizlerde çamur atmak için yer aramayın....!

musab 03-28-2009 13:53

çamur değil gerçek başbakan neden chp mhp ye gelince meydanlarada danışıklı dövüş yapıyorda saadete gelince hiç bişey diyemiyor..saadetin çok ağır ithamları var chp dende mhp dende fazla neden hiç cevap veremiyor???

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 13:57

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561873)
çamur değil gerçek başbakan neden chp mhp ye gelince meydanlarada danışıklı dövüş yapıyorda saadete gelince hiç bişey diyemiyor..saadetin çok ağır ithamları var chp dende mhp dende fazla neden hiç cevap veremiyor???

niye biliyormusun gerçi siz anlamazsınız ama
saygısından kendisine bişeyler öğreten kişiye saygı duyduğu içinkendinden büyük olduğu için(yaşça) abdullah gülde saygısından dolayı affetti cezasını ama sizde anlayacak kapasite nerde

Ak_Kelebek 03-28-2009 14:00

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561875)
niye biliyormusun gerçi siz anlamazsınız ama
saygısından kendisine bişeyler öğreten kişiye saygı duyduğu içinkendinden büyük olduğu için(yaşça) abdullah gülde saygısından dolayı affetti cezasını ama sizde anlayacak kapasite nerde

Arkadaşım benden önce cevabını vermiş saolsun.Bizde ne var biliyormusnuz sizin göremediğiniz BÜYÜKLERE SAYGI..! Hz.Ali ne demiş 'Bana bir harf öğretenin kölesi olurum...!'
Çok değerli Başbakanımız da bu yüzden Saadet Partisine karşı tutumunu her zaman bu şekilde sergiledi.Ama sizler hala bu iyi niyetler altında başka bişey arıyorsunuz...Çok yazıkk...Sonuçta hepimiz sağ görüşlüyüz...

musab 03-28-2009 14:01

sözlerinize dikkat ederseniz iyi olur kapasite meselesi filan ne demek herkezin görüşü kendinedir ilk önce insanlarla diyalog kurmayı öğrenin

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 14:04

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561881)
sözlerinize dikkat ederseniz iyi olur kapasite meselesi filan ne demek herkezin görüşü kendinedir ilk önce insanlarla diyalog kurmayı öğrenin

siz saygının ne olduğunu bilmediğiniz için o kelimeyi kullandım hakaret bazında değildi.
diyalog kurmayı biz iyi biliriz siz öğrenin öncede sonra bizi eleştirin

tek_hece 03-28-2009 14:05

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561881)

Erbakanın söylemiyle :

"hadi ordan hadi ordan....! "

musab 03-28-2009 14:06

biz saygının ne olduğunu son derece iyi biliriz..ortalığı velveleye vermenin gereği yok bu konuyu burda kesiyorum..

Ak_Kelebek 03-28-2009 14:07

Konuyu dağıtmayın kilitlemek zorunda kalıcam yoksa...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 14:08

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561886)
biz saygının ne olduğunu son derece iyi biliriz..ortalığı velveleye vermenin gereği yok bu konuyu burda kesiyorum..

orası belli zaten çok iyi biliyorsunuz o yüzden bu iftiralar
velvele sizin gibilere daha çok yakışıyor hem gelip burayı karıştıranlardan daha iyi velveleci mi olur

FarukARSLAN. 03-28-2009 14:09

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561873)

ASLINI YADIRGAMADIĞI İÇİN.

Ayrıca mecliste olmayan hiç bir partiye cevap vermiyor da denebilir...

Ama size HİÇ cevap vermedi dersek yalan olur. CEVAP VEREMİYOR dersek olmaz.;;)

Başbakanın da sabır seviyesi var.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 14:09

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561888)
Konuyu dağıtmayın kilitlemek zorunda kalıcam yoksa...

tamam DIR bitti zaten

musab 03-28-2009 14:10

arkadaşım konuyu kesiyorum dedim hala daha uzatıyosunuz..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 14:14

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561893)
arkadaşım konuyu kesiyorum dedim hala daha uzatıyosunuz..

uzatmıyorum ki bitti dedim yazdım görmedinmi konu dışına taşmayalım ama öbür yerlerde denk geliriz....
selametle.....

musab 03-28-2009 14:16

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561896)
uzatmıyorum ki bitti dedim yazdım görmedinmi konu dışına taşmayalım ama öbür yerlerde denk geliriz....
selametle.....

inşAllah geliriz bizde söz tükenmez..

FarukARSLAN. 03-28-2009 14:17

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561885)
Erbakanın söylemiyle :

"hadi ordan hadi ordan....! "

-"korkuyor cevap veremiyor" diyenlere-

--
Erdoğan'ın söylemiyle:

"Zor yürüyenler bakıyorsun hala bir yerlerde politika yapmak suretiyle, alavere dalavere, her yeri karıştırma gayretleri devam ediyor....!"

"Cennetten yer parseliyor... Allah'ın avukatlığını sana kim verdi!"

Üsküdarlı_Genc 03-29-2009 05:02

başbakanımız gerekli olanı konuşmuş zaten bence tartışmayalım arkadaşlar

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 11:14

Alıntı:

Üsküdarlı_Genc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562349)
başbakanımız gerekli olanı konuşmuş zaten bence tartışmayalım arkadaşlar

bizde öyle düşünüyoruzda zıt kutuplarla tartışıyoruz

Üsküdarlı_Genc 03-29-2009 14:14

boşverin ya onlara biz %47 ile en güzel cevabımızı verdik biz asil AK duruşumuzu bozmayalım onlar için onların işi konuşmak bizim işimiz çalışmak ;)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 15:19

karanlık güçlerle kimin iş birliği yaptığı kimin kartel medyayla omuz omuza yürüdüğü belli laf salatası yapma boşuna

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 15:26

Alıntı:

Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562559)
bu kadar basit kisa cevap verdigine göre yazimi tam okumamaisindir;ı:

ben net ve kısa cevap veririm hikayeler anlatımda lüzumsuzluk yapmam

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 15:35

Alıntı:

Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562572)
o dönemi hatirlamayan birisinden adam akilli cevap beklemiyorum sahsen :)

neyse belki akilli cevap veren cikar umuduyla saadetle kal:)

sen kaç yaşındasında bana hatırlamıyor falan diyorsun .

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 15:53

Alıntı:

img Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562605)
saadet partiside batsın akpde batsın :D

ALDATMA ve KANDIRMA PARTİSİ :D:D:D:D:D

sus parazit kes sesini

k.dangir 03-29-2009 16:28

SAADET PARTİSİNİN AKP NİN ÜZERİNE BU DENLİ YÜKLENMESİ BİZLERİ ÇOK ÜZÜYOR.. AMA BAŞBAKANIMIZ SAYGIDA KUSUR ETMİYOR.BU DAVRANIŞ ONUN GERÇEKTEN NE KADAR BÜYÜK BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. BİZ 22 TEMMUZ SEÇİMLERİ MİTİNGİNDE KAZLIÇEŞMEDEYKEN... SAADET ÇAĞLAYANDAYDI VE ERBAKAN..... KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANS TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU DEMİŞTİ...ÇOK ÇİRKİNLEŞİYOLAR.... ALLAH ISLAH ETSİN

Yektâ-Ak 03-29-2009 18:57

Evet bunu anlayamıyor saadetliler işte...koltuk için inat ediyorlar ama boşuna..fırsatcı onlar fırsatcı vallahi ağzından tek kelime duymadım liderimizn onlar hakkında kötü bir lafını...ben olsam saç baş girşirdim...zaten saadetli arkadaşilar arkadaş bile demek istemiyorum tartıştım bitti arkadaşlık falan kalmadı..nankörler onlarda....birde ne dedi tayyibe oy verenler ebu cehilin torunu..yazıklar olsun..

mzk_fuji 03-29-2009 19:37

Bu Saadetli arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum. Farzedelim Numan Kurtulmuş (Erbakan) bugün partisini feshetti topluca Ak Partiye geçtiler ve Ak Parti de bu katılımı onayladı.
Sizce Ak Partinin oy oranı artar mı düşer mi?
Şimdiden kanaatimi söyleyeyim kesinlikle öyle bir durumda Ak Partinin oy oranı düşer evet Ak Partinin oy tabanının bir kısmı Saadet tabanından ama ondan daha büyük bir kısmı ise saadeti istemeyen hatta Saadetin politikaları yüzünden dindar insanlardan nefret eden bir kesim. Bu nefreti Ak Parti doğurmadı kendiniz yarattınız. Uğraşmanız gereken Ak Parti değil insanlara kendinizi anlatabilmek; anlatabiliyor ve oy alabiliyoranız helal olsun aldıgınız oylara derim. Selametle..

Yektâ-Ak 03-29-2009 19:44

Ben kesin veririm ama durmadanda beddua ederim numan kurtulmuş ve yanındakilere...hayal kırıklığına uğrarız ya allah göstermesin...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 19:45

Alıntı:

mzk_fuji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562815)
Bu Saadetli arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum. Farzedelim Numan Kurtulmuş (Erbakan) bugün partisini feshetti topluca Ak Partiye geçtiler ve Ak Parti de bu katılımı onayladı.
Sizce Ak Partinin oy oranı artar mı düşer mi?
Şimdiden kanaatimi söyleyeyim kesinlikle öyle bir durumda Ak Partinin oy oranı düşer evet Ak Partinin oy tabanının bir kısmı Saadet tabanından ama ondan daha büyük bir kısmı ise saadeti istemeyen hatta Saadetin politikaları yüzünden dindar insanlardan nefret eden bir kesim. Bu nefreti Ak Parti doğurmadı kendiniz yarattınız. Uğraşmanız gereken Ak Parti değil insanlara kendinizi anlatabilmek; anlatabiliyor ve oy alabiliyoranız helal olsun aldıgınız oylara derim. Selametle..

bence düşer oy oranı

All times are GMT +3. The time now is 19:56.