![]() |
FLAŞ! İSTANBUL'DA İLK SONUÇLAR
Yerel seçimlerde heyecan başladı. İşte İstanbul'da ilk sonuçlar
Açılan Sandık Oranı(%) : 5 AK PARTİ % 39,29 CHP % 35,02 MHP % 7,05 |
fark cok az...subhanellah...
|
istanbulda bizim izmir yada diyarbekire bakın siz yok mu oralar
|
Bunada şükür önde olalımda yeter....Ama daha %9..
|
İzmir feci şekilde CHP :( :(
|
ya bu kemal kılıçdaraoğlu kendini başarılı ilan etti şimdiden. anlamak mümkün değil. bu chp de nasıl bir anlayış nasıl bir kafa yapısı var
|
oy kaybı var ama şükür öndeyiz. kılıçdaroğlu cıkmış tv de yorum yapıyo sankı kaznamış gibi.allah akıl fikir versin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir İzmirli vatandaşın günün birinde evinin camından dışarı sarkarak Başbakan'ın geçişinde elinde ''İzmirliyiz gavuruz biz böyle mutluyuz'' yazan pankartı geldi aklıma... ;;) |
İnşAllah.. :(
Kemal beyede gelince tekme istiyor galiba....Baykal gibi kaç gün evden çıkmayacak merak ediyorum... |
Alıntı:
|
bir dahaki seçime ikametgahı İzmir'e aldıracağım kısmetse oradan yüklenelim biraz da :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güya Başbakan'ımızın gavur İzmir dediğini varsayanların bir pankartı olsa gerek... |
Ay elim de olsa bende aynı şeyleri düşündüm ama taşlarlar bizi yahu :) :) gerçi modern kapalıyız ama olsun yinede korkulur onlardan...
|
Alıntı:
Dediyse de iyi demiş haketmişler... |
Alıntı:
|
Korkusuzluk da üstüme yoktur...Ben kadıköyün chp alacağını bile bile chpli görevlilerin önünden laf saya saya liderimizin resminin basılı olan t-shirt nü göstere göstere gezmiş bir insanız eğer birşey olursa da davamız uğruna olur başbakanım için elimden geleni yaparım...
|
Alıntı:
|
Evet doğru diyorsunuz bir boş bırakmıyorlar ki milleti fişekleyip dolduruyorlar...
|
Alıntı:
|
İzmir AZİZ KOCAOĞLU CHP %58,59
Aksaray NEVZAT PALTA AKP %58,64 Bursa RECEP ALTEPE AKP %53,75 Diyarbakır OSMAN BAYDEMİR DTP %73,17 Edirne HAMDİ SEDEFÇİ CHP %57,22 Hakkari FADIL BEDİRHANOĞLU DTP %79,63 K.Maraş MUSTAFA POYRAZ AKP %64,97 Kayseri MEHMET ÖZHASEKİ AKP %63,08 Konya TAHİR AKYÜREK AKP %66,21 Kütahya MUSTAFA İÇA AKP %60,16 %15 açılan sandıktaki farklar... |
Belli olan yerler diyarbakır hakkari...edirne desen izmir desen ellerim el vermiyor gavur demeye :D :D tam yerlerini bulmuşlar...
|
İstanbulum göster kendini Ak deee :)
|
inşAllah adaşım :)
|
Alıntı:
:) :) :) inş.inş. |
Bayrampaşa'da AK PARTİ chp başa baş gidiyor Allah Allah. Hüseyin Bürge neden böyle oldu.
|
antalya şaşırttı benide
|
çok şaşırdık çookkk
|
Gerçekten şaşırtıcı ya... Ya son anları bekliyoruz, ki inşallah böyledir, ya da bir düşüş var... Korkuyorum açıkçası :( Ama İstanbul Kadir Topbaş'ın, keşke daha büyük bir farkla olsa...
|
Alıntı:
|
Teselli edin beni :( çok kötüyüm böyle fark beklemiyordum of allahım niye böyle oldu.. :( :(
|
Alıntı:
|
Bakıyorum korkuyorum da açıkcası Ak Partiye de sonu kadar guveniyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İstanbuldaki bu fark çok şaşırtıcı..Ama daha açılacak sandık var.İnş fark açılır...
|
ya bu İstanbul niye farkı açtı anlamadım. görüşlerimi söylüyorum. bu kemal kılıçdaroğlu kişi olarak oyları topladı zannımca. zira kendisi kürt ve alevi bir kişi olarak bu çevrenin bütün oylarını bünyesinde topladı. yani şahıs olarak verildiği kanaatindeyim.
|
kürt demeyelimde akılsızlar diyelim...aynı kafadar insanlar saf bulduklarını yolmuş...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:11. |