![]() |
Ne oldi ...? Rengin soldi ??
Malum secim sonuçları açıklanmaya başladı ve neredeyse sonuçlanmak üzere.. bir zamanlar ayakları yere basmayan, göklerde uçan saadetli kardeşlerimiz sonuçların açıklandıgı ilk anlarda gelip biraz moral bozdular ilk görüntülere aldanıp.. şu an itibariyle cok büyük oranda sandıklar açıldı ve Allah'a şükürler olsun ki Ak parti yine açık fark attı ve Farkın kimde oldugunu cümle aleme gösterdi.
secim tartışmaları sürerken buraya gelip zaman zaman konularımızı sabote eden , zaman zaman hakaretler eden , zaman zaman da moral bozup giden sp li kardeşlerimiz ne hikmetse 22 temmuz secimlerinden sonra baykalın ortalıktan kaybolup bir daha bulunamaması gibi onlar da kayıplar.. ben de kendi adıma madem onlar gelmiyorlar buraya ben bari oraya gideyim dedim..bi hal hatır sorayım.. haliniz keyfiniz nasıl kardeşlerim.. iyi misiniz diye bi sorayım diye bu kardeşlerimizin forumlarına bi gideyim bakayım dedim. AAAaa o da ne .. bütün forum icerigini misafirlere kapatmışlar.. Ben de üye olayım bari dedim.. AAAaaaa o da ne .. '!?? Üyeligi de iptal etmişler.. bi cevap verirler herhalde diye konuyu bari buraya açayım nasıl olsa görürler dedim ben de.. http://www.fileden.com/files/2008/1/27/1723401/mgf.jpg |
Kapak... :D ;D
|
Alıntı:
Görebilene kapak.. ama onlar bunu da görmezler :D:D |
görürler de işlerine gelmez ;)
|
Alıntı:
|
Secimden once ayakları yerlere basmayanlar , büyük oy patlaması yapacagız diyenler gördüler ki olay onların düşündügü gibi degil.. onlar sadece gözlerine perde inmiş, kendinden başkasını görmeyen, kendilerine göre ferasetli olup ileriyi gören fakat ne hikmetse hep yanılanlar..
bizim bir hocamız vardı.. zamanında derdi ki olayları cok icine girerek irdelemeyin.. uzaktan bakıp iyice bi inceleyin.. kuşbakışı olarak bi resme bakın.. eger iyice olayın icine girerseniz sadece kendinizi görürsünüz derdi.. olayı kuşbakışı incelemek lazım bir de.. başkasına göre erime var .. ama bana göre bir cok olumsuzluga ragmen ( medya + dış kaynaklı ekonomik kriz + ak partiyi cekemeyen diger partilerin tamamı ) yine de iki büyük partinin oyunun toplamından daha fazla oy alarak birinci cıkmıştır. Diger partileri anlıyorum da saadet neden bu kadar hırçın Ak partiye karşı bunu bi sorgulamak gerekiyor.. Benim kişisel tesbitim Saadet partisinin bu kadar hırçın olmasının sebebi evde kalmış kızların ufak kız kardeşlerinin kendinden önce evlenmesi ve üstelik bir de ikiz cocuk dünyaya getirmesi sonucu hasedinden çatlayan kızın sendromu gibidir. |
:D:D:yehoo:
|
Alıntı:
|
kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.ayrıca seçim pusulasının fotoğrafını çekmek yasak.
yasal olarak gerekeni yapacağım... |
Şimdi bunlara HAZIMSIZLIK Yapmıştır..:D
|
Saadet bu seçimden şunu anlamalıdır ki onlar bu şekilde devam ettikçe siyasi bir azınlıktan öteye gidemeyecekler :güzel:
|
Üye kabulü kapalıymış ha.. Cidden yazık :)
Herşey çok açık.. Seçim öncesinde kendi kendilerine veriyorlardı "coşkuyu" ama.. balon çabuk söndü:) Ama ama bizim de aslanlar gibi %5imiz var diyorlar ya birde.. Çok gülüyorum:) 8-10 Sp bi AKPARTİ ancak ediyor bunu göremiyorlar. Ama ama oyumuz %5oldu diye seviniyorlar. Bardağın dolu tarafı için epey bi zorluyorlar kendilerini.. |
bu şekilde daha cok oy kaybederler..cidden guzel bi kapak olmus..sp yi cok severdim tam bi milli görüşçüydüm diyebilirim ama bu yaptıklarından sonra baya bi soğudum onlardan..cevremdeki insanların coguda benm gibi düşünüyorlar..gecen erbakan stara cıkıpda akp yi kötüleyip durmusdu ..yazıklar olsun dedm erbakan konusdukca ugur dündarın suratında güller acıyordu..bu fesad medyayı sevindirdi ya daha ne diyim ki onlara..
|
chp yle işbirlikçi olduktan sonra biraz zor oy toplar SPliler bide seviniyolar fark attık diye hah hah haha ne fark ama
|
Vah zavallım...
FARK VAR Gördünüz mü? 2004 Yerel seçimde %4 şimdi %5 Dadandığınız 'eskileriniz' 492 Belediye Siz 23 Yıllardır bir an olsun saldırıyı durdurmadığınız parti 46 İLDE SİZ "0" He pardon, ESKİMİZ bağımsız... Onu yolacaksınız. "1" olacaksınız. FARK VAR FARK... LAFLA SÖZLE OLMUYOR SON KULLANMA TARİHİNİZ GEÇTİ SİZİN. |
Bende ÜYE OLAMIYORUM NEDENSE ama orda hoca ne güzel de demiş;
KIRK ÇÜRÜK YUMURTA BİR SAĞLAM YUMURTA ETMEZ... Gerçekten doğru.. Hiç üstümüze alınmadan şöyle bakınca, kendi tabanına seslenmiş gibi.. Çok hoş bi özet... |
bide beni sitelerine davet eiyorlar dün gece korkuyomuşum onlara göre hahaha güleyim size yaaa kim korkak ortada :D:D:D:D
|
ya tabi korkuyorsunuz.
|
Alıntı:
bozuk plak gibi tekrarlamada resime bak gözlüğün yok galiba |
Alıntı:
Geriye doğru fark atıyorlar bize... :w: ;D |
Alıntı:
ne diyor başbakan chp için böyle muhalefete can kurban sanıyorum çok şey anlatıyor. |
Alıntı:
Bu sözün işbirlikçilikle ne alakası var cahil cahil konuşma lütfen... Sözün ne anlama geldiğini bi anla ondan sonra yorum yap... |
Alıntı:
İnsan kıt olur da bu kadar da olmaz... CHP'NİN DE SİİZN GİBİ KITLIĞINA SÖYLENMİŞTİ O SÖZ.. SİZİN GİBİ KIT'LARA DA CAN KURBAN. SİZİN 'FARK'INIZA DA CAN KURBAN. Çok şey anlatabildim mi bende :karizmatik: |
saadet partisinin oy oranı kimseyi yanıltamasın.5.3 sp lilerin beklediğinin altına bir oy oranı fakat azımsancak bir oy oranı değil çünkü önceki seçimde 2.3 almışlardı ve sp de bir kıpırdanma olduğu kesindir ancak bu kıpırdanma istedikleri düzeyde olmamıştır 7 civarına hedeflediler ama 5-5.5 çıktı.Ancak özellikle doğu bölgelrinde il genel meclisi sonuçlarınde 10 barajını rahat bir şekilde aştılar.istanbulda 7-7.5 civarında oy aldılar bunlar azımsanacak rakamlar deil bir daha ki seçimde sp nin meclise girmesi içten bile deil
|
Alıntı:
en güzelini siz söylersiniz engzelinisiz yaparsınız bizim ne haddimize |
Alıntı:
ELİNDE CAHİLMETREMİ VAR BANA CAHİL DİYORSUN İŞBİRLİKCİLİĞİN YERELİ ULUSALI KÜRESELİMİ OLUR. |
Alıntı:
|
saadet diye bir parti kalmamıştır dediğm gibi çıktı ben zaten yüzde5 alacaklarını tahmin ediyordumve bu oylarla bazı yerlerin chp ye geçebileceğini de tahmin edebiliyordum şimdi aydın doğanında en az onlar kadar içleri rahat etmiştir birde istanbulu ankarayı kaybetseydik saadetli kardeşler saadetlisaadetli uyurlardı herhalde ben saadet partisinin yürüttüğü politikayı ve onlara gözü kapalı oy veren saf arkadaşları kınıyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saçmalama benim gibi anlamak zorunda değilsin tabi ama o yazıyı kim okursa okusun senin dediğinle bir alakası olmadığını anlar... maşallah cahillik diz boyu... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:21. |