Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   BAŞBAKAN ERDOĞAN DEFTERDEN KİMLERİ SİLDİ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92409)

Terennüm 03-30-2009 15:55

BAŞBAKAN ERDOĞAN DEFTERDEN KİMLERİ SİLDİ?

Başbakan Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarını AKP açısından değerlendirdiği konuşmada, 22 Temmuz seçimlerindeki ünlü “balkon konuşmasına” göre oldukça morali bozuk göründü.
Konuşmasının başında ve sonunda iki kez başarısızlıktan ders çıkarmayı da bildiklerini vurguladı.

İki muhalefet partisinin toplamından fazla oy almalarını başarı gibi gösterdiyse de, bunları söylediği sırada ekranlara yansıyan oy oranları Başbakan’ın sözlerini doğrulamıyordu.
Konuşmadan sonra basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtlarken, AKP’nin geride olduğu bazı illere çok kırgın olduğu anlaşılıyordu.

Bundan böyle başta Antalya olmak üzere, Siirt, Van, Balıkesir, Manisa, Adana ve Şanlıurfa’nın devlet yardımlarından yararlanmada güçlük çekeceklerini söyleyebiliriz.

Başbakanın konuşmasında en ziyade iltifatına mahzar olan Trabzon’un ise ödüllendirilmesi beklenebilir.

Odatv.com
29 Mart 2009

dilemma 03-30-2009 16:07

Antalya'ya 28kez açılışlara gittik.. Demek ki hizmetten anlamıyorlar demişti konuşmasında... Görsünler şimdi yeni beleidyeleri ile..

ishakyilmaz 03-30-2009 16:10

Halkın ve illerin bir suçu olamaz,suç AK Partiyi temsilen oralarda siyaset yapanlarındır!

babaaa 03-30-2009 16:10

Yaa iyi hoşta antalya gibi biryerde şehrin göğegine demir yolu dayarsan yanlış yaparsın

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 16:12

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564109)
Halkın ve illerin bir suçu olamaz,suç AK Partiyi temsilen oralarda siyaset yapanlarındır!

bencede halka ceza verecek bi başbakan yok ancak onu ANLAYAMAYALAR ceza vermesini beklerler.

babaaa 03-30-2009 16:14

başbakanınıza yazık ettiniz.hiç teşkilatlanma yapamadınız nerede 2007 seçimlerindeki istek nerede bu seneki teşkilatlar.

nasıl olsa kazanırız diye yattınız.bir ara yüzde 2 idi istanbul farkı düşünün artık.topbaş gibi çalışkan bir adam bile bu kadar az oy alıyor.

Terennüm 03-30-2009 16:15

demekki derdimizi iyi anlatamadık halka ama şuda bir gerçek bulunduğum ilden örnek verebilirim bürokratlarda aleyhte çok çalıştı

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 16:16

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564127)
demekki derdimizi iyi anlatamadık halka ama şuda bir gerçek bulunduğum ilden örnek verebilirim bürokratlarda aleyhte çok çalıştı

ak partiliyim diyen yönetici kadrosunda olan ve aleyhde çalışan bile çok

babaaa 03-30-2009 16:17

ben chpliyim ama topbaş çalışkan adamdı oyumu ona verdim.helal olsun o adama çok efendi bir insan.tek üzüldüğüm nokta gökçek gene seçildi.yazık oldu ankaraya.bir de çıkıp asacaz kesecez diyor.tayyip erdoğan bu adamı nasıl tutar partide be.

Terennüm 03-30-2009 16:19

Alıntı:

Gavur_Altıoklu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564131)
Görün artık gerçekleri...Paralar bitti...Çöküş başladııı....Para bulamayacaklar;çünkü satacak bir yer kalmadı...Ama belki pırlantaları satarlar:D:D:D:D

gavur kardeş yorumlarına dikkat edersen sevinirim

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 16:20

Alıntı:

babaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564134)
ben chpliyim ama topbaş çalışkan adamdı oyumu ona verdim.helal olsun o adama çok efendi bir insan.tek üzüldüğüm nokta gökçek gene seçildi.yazık oldu ankaraya.bir de çıkıp asacaz kesecez diyor.tayyip erdoğan bu adamı nasıl tutar partide be.

sizinkiler kendi adamlarınıza yamyam diyor duruyorda bu güzel insan niye kalmasın

FarukARSLAN. 03-30-2009 16:39

Alıntı:

Bundan böyle başta Antalya olmak üzere, Siirt, Van, Balıkesir, Manisa, Adana ve Şanlıurfa’nın devlet yardımlarından yararlanmada güçlük çekeceklerini söyleyebiliriz.

Başbakanın konuşmasında en ziyade iltifatına mahzar olan Trabzon’un ise ödüllendirilmesi beklenebilir.

Arkadaşlar, şu odatv'nin haberlerine aldırış etmeyin..
Şu yorumda sinsice öyle kelamlar var ki..

Sanki oy için, kazanmak için 'yardım' yapılmış da artık 'ceza' verilerek yardım yapılmayacakmış gibi..

Trabzon'a da mükafat var havasında...

BÖYLE BİR ŞEY ZATEN YOKTU, BUNDAN SONRA DA OLMAYACAK.
BÖYLESİNE ÇİRKEF HABERLERE İTİBAR ETMEYELİM!

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 16:40

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564169)

Arkadaşlar, şu odatv'nin haberlerine aldırış etmeyin..
Şu yorumda sinsice öyle kelamlar var ki..

Sanki oy için, kazanmak için 'yardım' yapılmış da artık 'ceza' verilerek yardım yapılmayacakmış gibi..

Trabzon'a da mükafat var havasında...

BÖYLE BİR ŞEY ZATEN YOKTU, BUNDAN SONRA DA OLMAYACAK.
BÖYLESİNE ÇİRKEF HABERLERE İTİBAR ETMEYELİM!

başbakanın felsefesini anlamayanlarda arkalarından gidiyor işte

All times are GMT +3. The time now is 10:15.