Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet'in Kazandığı Belediyeler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92674)

Beritan 03-31-2009 19:20

Saadet'in Kazandığı Belediyeler

Kazandığımız ilçe belediye başkanlıkları, başkanlarımız ve oy oranlarımız
http://www.sp.org.tr/foto/0000003211.jpg

İLİLÇEBAŞKANIOY ORANIA
dıyaman Çelikhan Mehmet BORA 41,9
AğrıTutakB. Osman OSMANAĞAOĞLU 44,7
Bingöl Adaklı M. Resul ANTLI 59,4
Bitlis HizanArif TAYLAN 31,3
Bolu Yeniçağa Ahmet KIZILTAN 38,7
Burdur Gölhisar Veli CANTİLAV 47,6
Çankırı Orta Recep KOÇAK 50,5
Düzce Cumayeri Yakup KELEŞ 36,8
Elazığ Alacakaya Davut TUNÇ 46
Elazığ Maden Musa ORHAN 50,6
Erzincan Otlukbeli Abdullah ALTINDAL 51,9
Erzurum Hınıs Enver TAÇYILDIZ 37,9
Giresun Çamoluk Özcan ÇİNİCİ 51,4
Gümüşhane Kürtün Ahmet KANAT 50,4
KonyaTaşkentAli İhsan CAMGÖZ 43
Kütahya Tavşanlı Mustafa GÜLER 51,8
Muş Korkut Sait ELİTAŞ 42,5
SakaryaAkyazı Hasan AKCAN 34 AKP'nin itirazı sürüyor
Van GürpınarFuat ATAN 50,3
YozgatKadışehri Mustafa AKSU4 9 AKP'nin itirazı sürüyor
Şanlıurfa Hilvan Aslan Ali BAYIK 30,2
Şanlıurfa AkçakaleAbdulhekin AYHAN 30,9
Şanlıurfa BirecikFaruk PINARBAŞI 29,6

FarukARSLAN. 03-31-2009 19:25

Hayırlı uğurlu olsun...

--
Ama liste karışmış, kopyaladığınızı buraya yapıştırırken sağ üstte ki A/A ''http://www.akpartiforum.com/images/s...switchmode.gif'' butonunu tıklayıp yapıştırdıktan sonra tekrar açarsak orayı yazılar normal olarak alt alta gelir..

Okuması felan da böyle sıkıcı olmaz.. :)

Beritan 03-31-2009 19:30

sen yazmadan düzelttim bide bişeye bastım sayfada büyüdü:(

Beyazgülüm 03-31-2009 19:31

hayırlı olsun..

Feyza 03-31-2009 19:35

Hayırlı olsun bacım :)

Beritan 03-31-2009 19:35

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565782)
Hayırlı olsun bacım :)

sen varyaa bittin feyza...:evet:

Feyza 03-31-2009 19:40

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565783)
sen varyaa bittin feyza...:evet:

Çok korktum. ;D

FarukARSLAN. 03-31-2009 19:46

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565775)
sen yazmadan düzelttim bide bişeye bastım sayfada büyüdü:(

(:
Ctrl'ye basıp mauseun o arasındaki oynatıcıyı ileri doğru sürmüşsündür..

Tekrar bas Ctrl'ye, mause arasındaki şeyi de geriye doğru çek..
Düzelir..
Artık ne kadar küçültmek istersen öyle küçülür yada büyür sayfa.. (:

politikaci 03-31-2009 19:48

Say say bitmiyor vallaha :) Hayırlı olsun

Necip Fazıl 03-31-2009 19:49

Vayyy sp belediye mi kavanmış... ;D ;D ;D Bu gidişle heryer tamam... engellenemeyen yükseliş... :hihi2: ;D

CiCi_41 03-31-2009 21:21

hayırlı olsun inşallah

Özgür Çağrı 03-31-2009 21:27

Hayırlı olsun 23 belediyeniz 2004 de 83 dü emme :)

Kocaeli tamam inş. diyorlardı

http://www.farkvar.org/Haber/Mitingl...i-Muhtesem.php

Kanıtı linkte

ve Sonuç olarak imzama bakabilirsiniz :)

Üç mevsim 03-31-2009 21:38

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565801)
(:
Ctrl'ye basıp mauseun o arasındaki oynatıcıyı ileri doğru sürmüşsündür..

Tekrar bas Ctrl'ye, mause arasındaki şeyi de geriye doğru çek..
Düzelir..
Artık ne kadar küçültmek istersen öyle küçülür yada büyür sayfa.. (:

Vay be bir yaşıma daha girdim :şaşkın: Böyle bir özelliği ilk defa görüyorum

ultrAstribun 03-31-2009 22:05

Sadet'in fark yediği yerleri yazmak lazım.
Tamam inşallah psikolojisi tutmadı:)

aşk-ı ilahi 03-31-2009 22:07

Alıntı:

Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566032)
Sadet'in fark yediği yerleri yazmak lazım.
Tamam inşallah psikolojisi tutmadı:)

olur sende onları yaz...

tamammı inşaalah;1

ultrAstribun 03-31-2009 22:13

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566035)
olur sende onları yaz...

tamammı inşaalah;1

Bir daha ki seçimlere ok inşallah:))

aşk-ı ilahi 03-31-2009 22:18

Alıntı:

Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566050)
Bir daha ki seçimlere ok inşallah:))

inşaalah o zaman bende yazarım farkı!!

FarukARSLAN. 03-31-2009 22:36

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565992)
Vay be bir yaşıma daha girdim :şaşkın: Böyle bir özelliği ilk defa görüyorum

Eee..
Fark var Faruk var ;D

usame 03-31-2009 22:39

arkadaşlar eski bir akp li yeni bir sp li olarak söylüyorum (6 aylık)........akp bu çözülmeye dayanamaz ilk genel seçimlerde saadet meclise girer ve mhp %18 rahat alır yani saadetteki bu yükseliş artık akp yi etkileyecek

Beyazgülüm 03-31-2009 22:40

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566107)
arkadaşlar eski bir akp li yeni bir sp li olarak söylüyorum (6 aylık)........akp bu çözülmeye dayanamaz ilk genel seçimlerde saadet meclise girer ve mhp %18 rahat alır yani saadetteki bu yükseliş artık akp yi etkileyecek

tabi tabi sen diyosan öyledir;D

NS 03-31-2009 22:42

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566107)

beni de çok izlenen kanallar ve chp gibi medya patronu desteklese ben de tek basıma meclise girerim ;D

usame 03-31-2009 22:51

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566108)
tabi tabi sen diyosan öyledir;D

BAK GÜZEL KARDEŞİM ERİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM......BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ NE GEREK VAR BU KONULARDA BİRBİRİMİZ KIRMAYA..........AÇIKÇASI SEÇİMDEN ÖNCE AKP %38 CİVARI ALACAK DEDİM VE ALDI ŞUAN ETRAFIMA BAKIYORUM SAADET VE MHPNİN OY ARTTIRMASI ŞİMDİDEN BİR FİKİR DEĞİŞİMİ OLUŞTURDU VE 2 SENE SONRAKİ SEÇİMLERE KADRA BU YIPRANMAYA DAYANAMAZ...........AKP

Duygu'Seli~ 03-31-2009 23:52

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566119)
BAK GÜZEL KARDEŞİM ERİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM......BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ NE GEREK VAR BU KONULARDA BİRBİRİMİZ KIRMAYA..........AÇIKÇASI SEÇİMDEN ÖNCE AKP %38 CİVARI ALACAK DEDİM VE ALDI ŞUAN ETRAFIMA BAKIYORUM SAADET VE MHPNİN OY ARTTIRMASI ŞİMDİDEN BİR FİKİR DEĞİŞİMİ OLUŞTURDU VE 2 SENE SONRAKİ SEÇİMLERE KADRA BU YIPRANMAYA DAYANAMAZ...........AKP

Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz..
Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. :)
Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? ;;)

Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (:

O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..;;)

sevdesu 03-31-2009 23:54

BİZDE KAZANDIĞIMIZ TÜM BELEDİYELERİ YAZALIM ÇOK KISKANDIM :) HEHEHEHE

usame 04-01-2009 00:01

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566181)
Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz..
Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. :)
Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? ;;)

Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (:

O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..;;)

VAYY DOĞAN BİZİ DESTEKLEDİ HA........GÜLDÜRMEYİN ALLAH AŞKINA MİTİNGLERİMİZİ BİLE DOĞRU DÜZGÜN GÖSTERMEDİLER...........BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KANL 7 VE SAMANYOLU MÜSLÜMAN KANLDIDA NEDEN BİR KAÇ MİTİNGİMİZ DIŞINDA HİÇ BİRŞEYİMİZİ GÖSTERMEDİLER.............İŞTE FARK VAR........HA DEDİKLERİMİ ÇEVREME GÖRE YAZDIM ANNEM AKP YE OY VERDİ SAADET OYLARI ARTTIRINCA SAADETE VERCEM BİR SONRAKİ SEÇİM DEDİ..........VE BİR ÇOK ARKADAŞIMADA SAADET KONUSUNDA YEMİN ETTİTDİM SEÇİMDEN SONRA

Duygu'Seli~ 04-01-2009 00:26

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566193)
VAYY DOĞAN BİZİ DESTEKLEDİ HA........GÜLDÜRMEYİN ALLAH AŞKINA MİTİNGLERİMİZİ BİLE DOĞRU DÜZGÜN GÖSTERMEDİLER...........

Kanıtlarsam UTANACAKMISINIZ..? Bide Saadetliyiz diye geçiniyorsunuz ama partinizle alakalı bir çok şeyden haberiniz bile yok.. Yada.. Yada işinize gelmiyor..

Alıntı:

BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KANL 7 VE SAMANYOLU MÜSLÜMAN KANLDIDA NEDEN BİR KAÇ MİTİNGİMİZ DIŞINDA HİÇ BİRŞEYİMİZİ GÖSTERMEDİLER.............İŞTE FARK VAR........

Birincisi Kanal 7 ve Samanyolu ''müslüman kanalı'' demekte ne cehalet oluyor.? İkincisi.. Size bir kaç miting değilde bir çok miting,röpörtaj ve üstüne kanala davet ile alakalı belgeler göstersem,iftiranızla sizi burada yerin dibine soksam UTANACAKMISINIZ yine..?!!!

Alıntı:

HA DEDİKLERİMİ ÇEVREME GÖRE YAZDIM ANNEM AKP YE OY VERDİ SAADET OYLARI ARTTIRINCA SAADETE VERCEM BİR SONRAKİ SEÇİM DEDİ..........VE BİR ÇOK ARKADAŞIMADA SAADET KONUSUNDA YEMİN ETTİTDİM SEÇİMDEN SONRA

Anneniz babanız sülaleniz vs.. Bunlardan bize ne..? Burada ailenizle değil sizinle tartışma yapıp,görüş belirtiyoruz.. Burda olmayanların fikrinden BANANE/BİZE NE..? Annem ak partili babam şu partili diye '' yani kötü amacımız yok ailem bile ak partili sadece görüşlerimizi belirtiyoruz '' ayaklarınada yatmayın..!! Saadete oy verenleri düşman görüyormuşuz gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın..!! Siyaset iftirayla,yalanla olmaz.. Ya adam gibi fikirleirnizi belirtip çamur atmayın yada sizinle aynı seviyede siyaset yapanlarla tartışma yapın..

usame 04-01-2009 00:34

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566217)
Kanıtlarsam UTANACAKMISINIZ..? Bide Saadetliyiz diye geçiniyorsunuz ama partinizle alakalı bir çok şeyden haberiniz bile yok.. Yada.. Yada işinize gelmiyor..

Birincisi Kanal 7 ve Samanyolu ''müslüman kanalı'' demekte ne cehalet oluyor.? İkincisi.. Size bir kaç miting değilde bir çok miting,röpörtaj ve üstüne kanala davet ile alakalı belgeler göstersem,iftiranızla sizi burada yerin dibine soksam UTANACAKMISINIZ yine..?!!!

Anneniz babanız sülaleniz vs.. Bunlardan bize ne..? Burada ailenizle değil sizinle tartışma yapıp,görüş belirtiyoruz.. Burda olmayanların fikrinden BANANE/BİZE NE..? Annem ak partili babam şu partili diye '' yani kötü amacımız yok ailem bile ak partili sadece görüşlerimizi belirtiyoruz '' ayaklarınada yatmayın..!! Saadete oy verenleri düşman görüyormuşuz gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın..!! Siyaset iftirayla,yalanla olmaz.. Ya adam gibi fikirleirnizi belirtip çamur atmayın yada sizinle aynı seviyede siyaset yapanlarla tartışma yapın..

BU KADAR KESKİN BİR ÇIKIŞA NE DİYEBİLİRİM ...........AKLIMA BİR ARA 2007 SE.İMLERİ GELDİ...........DOĞANIN BİZDEN AKP YE ŞSMAİL AĞA CEMATİNDEN KAYDIRDIĞI 150000 OY GELDİ NE DİYİM DEDİKLERİNZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ GENEL KANIM BİZ SABAHTAN GECE YARISINA KADAR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIĞIMZI İÇİN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM...........SİZİN GİBİ 24 SAAT OTURMADIĞIMZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN

Özgür Çağrı 04-01-2009 00:59

Evet Saadet Partililer hep çok düzenli çalışıyorlar ve sonu hüsran oluyor hep :)

Buradada öyle oldu Kocaelide en çok onlar çalıştı yine hüsrana uğradılar. Başiskeleyi alacaklarını bizim teşkilata bile inandırmaya başlamışlardıki

%30 fark attık kendimize geldik :)

aynı sultangazideki gibi kesin gözüyle bakıp %13 almak ne oluyorsa artık ???

usame 04-01-2009 23:27

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566245)
Evet Saadet Partililer hep çok düzenli çalışıyorlar ve sonu hüsran oluyor hep :)

Buradada öyle oldu Kocaelide en çok onlar çalıştı yine hüsrana uğradılar. Başiskeleyi alacaklarını bizim teşkilata bile inandırmaya başlamışlardıki

%30 fark attık kendimize geldik :)

aynı sultangazideki gibi kesin gözüyle bakıp %13 almak ne oluyorsa artık ???

İSLAM ORDULARINA AZ GAYRET GÖSTEREN VE KÜÇÜK GÜNAHLAR DAHİ OLSA İŞLEYENLER ORDUYA ALINMAZMIŞ...............BİZ ALLH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ .............AMA SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA..................ÇALIŞMAYIP HÜKÜMETİN PARA GÜCÜNE GÜVENENLER OLDUKTAN SONRA OYLARINIZ DAHA ÇOK DÜŞERRRRRRRRRRR

Beyazgülüm 04-01-2009 23:52

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567453)
İSLAM ORDULARINA AZ GAYRET GÖSTEREN VE KÜÇÜK GÜNAHLAR DAHİ OLSA İŞLEYENLER ORDUYA ALINMAZMIŞ...............BİZ ALLH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ .............AMA SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA..................ÇALIŞMAYIP HÜKÜMETİN PARA GÜCÜNE GÜVENENLER OLDUKTAN SONRA OYLARINIZ DAHA ÇOK DÜŞERRRRRRRRRRR

insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim)

usame 04-01-2009 23:58

:yehoo::w::hihi2:
Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567492)
insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim)

:yehoo::w::hihi2:

ultrAstribun 04-02-2009 00:19

Sadet Partis'nin bu seçimlerde hangi pisliklere alet olduğunu iyi bilirim.
70 yaşındaki nur yüzlü sakallı adamların bize ettiği hakaretleri, küfürleri biz biliyoruz.
Her yerde korku, iftira, yalan dolan siyaseti yaptılar.

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:25

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567453)

Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!

usame 04-02-2009 00:40

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567585)
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!

İFTİRAMI ELİMDE RESİMLER VAR KOU OLARAK AÇIYIMMI .............

Morte 04-02-2009 00:44

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567626)

Sen madem böyle çoğul konuştuysan burada herkesten helallik almak zorunda olduğunun bilincindesin değil mi? Din konusunda çok hassassın ya...

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:47

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567626)

İçki zıkkımlananlar ''ak partili olamaz'' DİYE BİR KANUN MU VAR..? Yemişim sizin resimlerinizi fotoğraflarınızı..!! Klavye kahramanı yobazlar.. Din cahilleri.. Bir kaç içen için bütün herkese ''şarap içenler'' diye iftira etmek müslümanlık mı..? Allah sizi ıslah etsin..!! Cehaletin bu kadarını görmemiştim..

FarukARSLAN. 04-02-2009 01:16

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566224)
BU KADAR KESKİN BİR ÇIKIŞA NE DİYEBİLİRİM ...........AKLIMA BİR ARA 2007 SE.İMLERİ GELDİ...........DOĞANIN BİZDEN AKP YE ŞSMAİL AĞA CEMATİNDEN KAYDIRDIĞI 150000 OY GELDİ NE DİYİM DEDİKLERİNZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ GENEL KANIM BİZ SABAHTAN GECE YARISINA KADAR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIĞIMZI İÇİN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM...........SİZİN GİBİ 24 SAAT OTURMADIĞIMZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN

Utan be yalancı herif..
İsmailağa deyip duruyorsunuz....

O 2007'de Doğan medyası da değil İsmailağa oylarını nasıl bir ÇİRKEFLİKLE almaya çalıştığınızı biliyoruz..
Unutmadık, arşivimizde de var.
Yeter ki iste vuralım yüzüne.

Bu çirkeflikle size oy değil zırnık glmez bu tabandan tamam mı kardeşim?..

Adam olmayı öğrenin öyle gelin...

FarukARSLAN. 04-02-2009 01:20

Buna da yetişemedim bu da banlanmış...
Bugün ulusalcı bi arkadaş vardı onu 'Emin Çölaşan' konusunda papaz edecektim, bu çakma herifi de şu İsmailağa konusunda...

Da dua edin bana rast gelmiyorsunuz...
O yüzlerinizi kızartıp benliğinizi yerin dibine sokmayı özledim...
O 'kıvırış'larınızı özledim...

Cahar Dudayev 04-02-2009 01:24

SAADET PARTİSİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEZ.
sEÇİM SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN HERZAMAN KAZANÇLIDIR.
BİR TANE ZAVALLI DEMİŞKİ, SAADET ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HÜSRANA UĞRUYOR.
BRE ZAVALLI BİLMİYORMUSUN BİZ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.
HER TÜRLÜ KAZANÇLIYIZ BİZ...

кübLα 04-02-2009 01:25

hayrlı olsun yaa :)

All times are GMT +3. The time now is 14:04.