![]() |
Saadet'in Kazandığı Belediyeler
Kazandığımız ilçe belediye başkanlıkları, başkanlarımız ve oy oranlarımız http://www.sp.org.tr/foto/0000003211.jpg İLİLÇEBAŞKANIOY ORANIA dıyaman Çelikhan Mehmet BORA 41,9 AğrıTutakB. Osman OSMANAĞAOĞLU 44,7 Bingöl Adaklı M. Resul ANTLI 59,4 Bitlis HizanArif TAYLAN 31,3 Bolu Yeniçağa Ahmet KIZILTAN 38,7 Burdur Gölhisar Veli CANTİLAV 47,6 Çankırı Orta Recep KOÇAK 50,5 Düzce Cumayeri Yakup KELEŞ 36,8 Elazığ Alacakaya Davut TUNÇ 46 Elazığ Maden Musa ORHAN 50,6 Erzincan Otlukbeli Abdullah ALTINDAL 51,9 Erzurum Hınıs Enver TAÇYILDIZ 37,9 Giresun Çamoluk Özcan ÇİNİCİ 51,4 Gümüşhane Kürtün Ahmet KANAT 50,4 KonyaTaşkentAli İhsan CAMGÖZ 43 Kütahya Tavşanlı Mustafa GÜLER 51,8 Muş Korkut Sait ELİTAŞ 42,5 SakaryaAkyazı Hasan AKCAN 34 AKP'nin itirazı sürüyor Van GürpınarFuat ATAN 50,3 YozgatKadışehri Mustafa AKSU4 9 AKP'nin itirazı sürüyor Şanlıurfa Hilvan Aslan Ali BAYIK 30,2 Şanlıurfa AkçakaleAbdulhekin AYHAN 30,9 Şanlıurfa BirecikFaruk PINARBAŞI 29,6 |
Hayırlı uğurlu olsun...
-- Ama liste karışmış, kopyaladığınızı buraya yapıştırırken sağ üstte ki A/A ''http://www.akpartiforum.com/images/s...switchmode.gif'' butonunu tıklayıp yapıştırdıktan sonra tekrar açarsak orayı yazılar normal olarak alt alta gelir.. Okuması felan da böyle sıkıcı olmaz.. :) |
sen yazmadan düzelttim bide bişeye bastım sayfada büyüdü:(
|
hayırlı olsun..
|
Hayırlı olsun bacım :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
(: Ctrl'ye basıp mauseun o arasındaki oynatıcıyı ileri doğru sürmüşsündür.. Tekrar bas Ctrl'ye, mause arasındaki şeyi de geriye doğru çek.. Düzelir.. Artık ne kadar küçültmek istersen öyle küçülür yada büyür sayfa.. (: |
Say say bitmiyor vallaha :) Hayırlı olsun
|
Vayyy sp belediye mi kavanmış... ;D ;D ;D Bu gidişle heryer tamam... engellenemeyen yükseliş... :hihi2: ;D
|
hayırlı olsun inşallah
|
Hayırlı olsun 23 belediyeniz 2004 de 83 dü emme :)
Kocaeli tamam inş. diyorlardı http://www.farkvar.org/Haber/Mitingl...i-Muhtesem.php Kanıtı linkte ve Sonuç olarak imzama bakabilirsiniz :) |
Alıntı:
Vay be bir yaşıma daha girdim :şaşkın: Böyle bir özelliği ilk defa görüyorum |
Sadet'in fark yediği yerleri yazmak lazım.
Tamam inşallah psikolojisi tutmadı:) |
Alıntı:
tamammı inşaalah;1 |
Alıntı:
Bir daha ki seçimlere ok inşallah:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fark var Faruk var ;D |
arkadaşlar eski bir akp li yeni bir sp li olarak söylüyorum (6 aylık)........akp bu çözülmeye dayanamaz ilk genel seçimlerde saadet meclise girer ve mhp %18 rahat alır yani saadetteki bu yükseliş artık akp yi etkileyecek
|
Alıntı:
tabi tabi sen diyosan öyledir;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz.. Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. :) Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? ;;) Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (: O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..;;) |
BİZDE KAZANDIĞIMIZ TÜM BELEDİYELERİ YAZALIM ÇOK KISKANDIM :) HEHEHEHE
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kanıtlarsam UTANACAKMISINIZ..? Bide Saadetliyiz diye geçiniyorsunuz ama partinizle alakalı bir çok şeyden haberiniz bile yok.. Yada.. Yada işinize gelmiyor.. Alıntı:
Birincisi Kanal 7 ve Samanyolu ''müslüman kanalı'' demekte ne cehalet oluyor.? İkincisi.. Size bir kaç miting değilde bir çok miting,röpörtaj ve üstüne kanala davet ile alakalı belgeler göstersem,iftiranızla sizi burada yerin dibine soksam UTANACAKMISINIZ yine..?!!! Alıntı:
Anneniz babanız sülaleniz vs.. Bunlardan bize ne..? Burada ailenizle değil sizinle tartışma yapıp,görüş belirtiyoruz.. Burda olmayanların fikrinden BANANE/BİZE NE..? Annem ak partili babam şu partili diye '' yani kötü amacımız yok ailem bile ak partili sadece görüşlerimizi belirtiyoruz '' ayaklarınada yatmayın..!! Saadete oy verenleri düşman görüyormuşuz gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın..!! Siyaset iftirayla,yalanla olmaz.. Ya adam gibi fikirleirnizi belirtip çamur atmayın yada sizinle aynı seviyede siyaset yapanlarla tartışma yapın.. |
Alıntı:
|
Evet Saadet Partililer hep çok düzenli çalışıyorlar ve sonu hüsran oluyor hep :)
Buradada öyle oldu Kocaelide en çok onlar çalıştı yine hüsrana uğradılar. Başiskeleyi alacaklarını bizim teşkilata bile inandırmaya başlamışlardıki %30 fark attık kendimize geldik :) aynı sultangazideki gibi kesin gözüyle bakıp %13 almak ne oluyorsa artık ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim) |
:yehoo::w::hihi2:
Alıntı:
|
Sadet Partis'nin bu seçimlerde hangi pisliklere alet olduğunu iyi bilirim.
70 yaşındaki nur yüzlü sakallı adamların bize ettiği hakaretleri, küfürleri biz biliyoruz. Her yerde korku, iftira, yalan dolan siyaseti yaptılar. |
Alıntı:
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İçki zıkkımlananlar ''ak partili olamaz'' DİYE BİR KANUN MU VAR..? Yemişim sizin resimlerinizi fotoğraflarınızı..!! Klavye kahramanı yobazlar.. Din cahilleri.. Bir kaç içen için bütün herkese ''şarap içenler'' diye iftira etmek müslümanlık mı..? Allah sizi ıslah etsin..!! Cehaletin bu kadarını görmemiştim.. |
Alıntı:
İsmailağa deyip duruyorsunuz.... O 2007'de Doğan medyası da değil İsmailağa oylarını nasıl bir ÇİRKEFLİKLE almaya çalıştığınızı biliyoruz.. Unutmadık, arşivimizde de var. Yeter ki iste vuralım yüzüne. Bu çirkeflikle size oy değil zırnık glmez bu tabandan tamam mı kardeşim?.. Adam olmayı öğrenin öyle gelin... |
Buna da yetişemedim bu da banlanmış...
Bugün ulusalcı bi arkadaş vardı onu 'Emin Çölaşan' konusunda papaz edecektim, bu çakma herifi de şu İsmailağa konusunda... Da dua edin bana rast gelmiyorsunuz... O yüzlerinizi kızartıp benliğinizi yerin dibine sokmayı özledim... O 'kıvırış'larınızı özledim... |
SAADET PARTİSİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEZ.
sEÇİM SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN HERZAMAN KAZANÇLIDIR. BİR TANE ZAVALLI DEMİŞKİ, SAADET ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HÜSRANA UĞRUYOR. BRE ZAVALLI BİLMİYORMUSUN BİZ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ. HER TÜRLÜ KAZANÇLIYIZ BİZ... |
hayrlı olsun yaa :)
|
All times are GMT +3. The time now is 14:04. |