![]() |
Galatasaray, Fener'i sonunda solladı
Dünyanın en iyi futbol takımları sıralamasında Galatasaray, uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'yi geride bıraktı. İlk 10'da yer alan takımlar ile Türk ekiplerinin sıralaması şöyle:
İLK 10 VE TÜRK TAKIMLARI- IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede ilk 10'da yer alan takımlar ile Türk ekiplerinin sıralaması şöyle: Sıra Takım Ülke Puan 1. M. United İngiltere 298 2. Barcelona İspanya 277 3. Liverpool İngiltere 259 .. Boca Juniors Arjantin 259 5. Chelsea İngiltere 249 6. Bayern Münih Almanya 238 7. Sao Paulo Brezilya 230 8. Arsenal İngiltere 227 9. Juventus İtalya 215 10. Dinamo Kiev Ukrayna 212.5 41. Galatasaray Türkiye 155.5 50. Fenerbahçe Türkiye 150 88. Beşiktaş Türkiye 119.5 200. Sivasspor Türkiye 78 274. Ankaraspor Türkiye 67 334. Trabzonspor Türkiye 61.5 334. Kayserispor Türkiye 61.5 |
SONUNDA mı?
:) Güldürdünüz beni ya.... Galatasaray daha önce çooooo o sıralamada yukarlarda bulundu. SONUNDA demek için insanın biraz at gözlüğü takmış olması lazım, bu haberi hazırlayıp bu başlığı atanlar da demek ki bu gözlüğü kullanıyorlar:) |
fener ne zaman öne geçtiki:(
|
Alıntı:
Zaten haberi hazırlayan AA ajansı uzun bir aradan sonra ibaresini kulanmış. Lütfen:) |
Alıntı:
Yok yok sizinle alakası yok. Bu haberi başka yerde de gördüm zaten. Size yazdığımı sanarsınız veya öyle düşünenler olabilir diye de "Bu haberi hazırlayanlayıp bu başlığı atanlar" dedim zaten:) hem sana laf atmak benim ne haddime, delimiyim ben:) |
Alıntı:
|
Bazı bizi çekemeyen arkadaşlara KAPAK olsun...! ;D
|
:) :) :) Gs' m benim
|
fener öndemiydiki kusura bakmayın ben böyle bişey hatırlamıyorum :olmaz:
ayrıca fener diye bir takımmı var???:D:D |
fener ne zaman cimbomu geçmiş.1 çeyrek finalle geçiliyorsa ohoo
|
Kıskanmayalım lütfen:):)
Tebrik ederim geçtiniz demek:D:D |
Alıntı:
dimi :karizmatik: bu habere şaşırmıyorm ztn her zmnki halimiz ;ı: |
böle haberlere gerek yok gs daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D en başarılı biziz ötesi yok
|
Fenerbahçe'nin bir çeyrek finali var ama Avrupada rezillikleri dizboyu.:D hem Aziz yıldırıma göre tekrarlanmayan başarı tesadüftü hani? Geçen yıl vezir olan Fenerbahçe,bu sene Ar5enal ile rezil oldu :D
|
Aman aman bakınız almanyanın lever_kuzeninden:) yenilen
5 gol unutuldu :D |
Alıntı:
Sahi size bu isim bi şey hatırlatıyor mu? |
|
aha ha arkadaşlar pek komiksiniz
:D |
Alıntı:
|
Fenerbahçe hiç öne geçmedi diyenler aynı şirketin yaptığı değerlendirme sonucu
Fark atmışız geçen yıl geçme ne kelime 3 Aralık 2008 “Dünyanın En İyi Futbol Takımları” sıralamasında Fenerbahçe, 4 sıra gerileyerek, 22. sıraya indi. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesinde sarı-lacivertli ekip, Ekim ayı sonunda 18. sırada yer alırken, listede kasım ayında ulaştığı 186,5 puanla 4 sıra gerileyerek 22. sırada kendisine yer buldu. “Dünyanın En İyi Futbol Takımları” sıralamasında Galatasaray, 146 puanla Ekim ayındaki 56. yerini korudu. İlk 100 arasında yer alan ikinci Türk takımı olan sarı-kırmızılılar, bugün UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu'nda karşılaşacağı Almanya'nın Hertha Berlin takımı ile aynı sırada bulunuyor. BEŞİKTAŞ, 30 SIRA GERİLEDİ Beşiktaş, “Dünyanın En İyi Futbol Takımları” sıralamasında 30 sıra gerileyerek, ilk 100'ün içine giremedi. Ekim ayında 130 puanla 72. sırada bulunan siyah-beyazlı takım, kasım ayı sonunda 120,5 puanla 102. sıraya geriledi. Listedeki diğer Türk ekiplerinden Kayserispor 3 sıra yükselerek 88 puanla 179'uncu, Sivasspor 13 sıra düşerek 70,5 puanla 288. ve 2 sıra gerileyen Gençlerbirliği ise 68,5 puanla 297. sırada yer aldı. TRABZONSPOR LİSTEYE GİRDİ Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor, kasım ayında “Dünyanın En İyi Takımları” listesine girdi. Ekim ayında ilk 350 takım arasında bulunmayan bordo-mavili takım, 64,5 puanla listeye 327. sıradan giriş yaptı. ZİRVE BARCELONA'NIN “Dünyanı En İyi Futbol Takımları” listesinin zirvesinde İspanya'nın Barcelona takımı yer aldı. Bir önceki ay da zirvede bulunan Barcelona, 278 puan en yakın takipçilerinin 15 puan önünde bulunuyor. İkinci sırayı İngiliz Manchester United ve Liverpool takımları 263'er puanla paylaştı. Listenin ilk 10'unda 4 İngiliz ekibi yer aldı. IFFHS'nin kasım değerlendirmesinde ilk 10 sırayı alan kulüpler ve Türk takımlarının sıraları şöyle: SIRA TAKIM ÜLKE PUAN ---------------------------------------- 1- FC Barcelona İspanya 278 2- Manchester United İngiltere 263 - Liverpool FC İngiltere 263 4- Bayern Münih Almanya 260 5- CA Boca Juniors Arjantin 258 6- Chelsea FC İngiltere 250 7- Olympique Lyon Fransa 237 8- Arsenal İngiltere 234 9- AS Roma İtalya 229 10-CA Estudiantes Arjantin 226 22- FENERBAHÇE TÜRKİYE 186,5 56- GALATASARAY TÜRKİYE 146 102- BEŞİKTAŞ TÜRKİYE 120,5 179-KAYSERİSPOR TÜRKİYE 88 275-SİVASSPOR TÜRKİYE 70,5 297-GENÇLERBİRLİĞİ TÜRKİYE 68,5 327-TRABZONSPOR TÜRKİYE 64,5 |
Alıntı:
Geçmişe mazi.. |
banane kaçıncı olmuşsa olmuş dediniz ya hiç öne geçmedi diye.
aynen geçmişe mazi ;) |
Biraz teknik adamlara kulak verin..:)
Önümüzdeki maçlara bakıcaz :w: başka bişi duyulmuyo nedense:D Boşverin olan olmuş geçmişe mazi geleceğe muzari;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sigma Olumuc diye bi şey duydunuz mu arkadaşlar?
:) |
Alıntı:
fenerbahçede aynı şekilde Yabancılara karşı bu iki türk takımının yenilgileri üzerinden haz duymaya çalışıyoruz veya rant elde etmeye çalışıyoruz çok yanlış bence. Evet bende yanlış yaptığımı biliyorum özürde dilerim Şunu konuşmalıyız bence türk takımları yabancılara karşı üst düzeylere gelmesi için neler değişmeli vs. Bu daha yararlı olur .Hem türk takımlarının avrupadaki başarısı biliyorsunuzki Türkiyenin sıralamasını üstlere taşıyor. Bu tür tartışmalar yapmayalım artık daha bilinçli olmamız gerekir. Temennim bu yönde. Saygılar... |
Alıntı:
bu yazının üzerine söz söylenmez. Teşekkürlerimle. |
Alıntı:
sadece Aragones izliyosunuz sanırım ben hepsinden duyuyorum walla :D:D |
Alıntı:
ya fenerbahçe kimki nesi varki galatasarayla avrupada yarışsın...bir geçen sene 7-8 tane yabancı oyuncu oynatarak geldiler çeyrek finale..biz 2001'de çeyrek finale çıkmıştık daha önceleri yarı finale çıktık, 2. tura çıktı..oynadığımız maçların yarısını kazandık biz..ama kahırbahçe hayatında UEFA'da hiç 4. tura yada 3. tura çıkmışmıdır ??? 10 senede 1 kez avrupada deplasmanda galip gelen bir takım ancak hayal ederek yarışır Galatasarayla.. harbiden geçen sene fenerin çeyrek finale yükselmesine seviniyorum ya..bu vesileyle artık avrupalılar fenerbahçenin Galatasarayın oyuncusu olmadığını tam öğrenmiş oldular :D unutmayın; HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE BİZİM GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR |
Ha gayret gs Borcların bitmesine az kaldı ha gayret Imefe yardım eder
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu darlık içinde neler yapıyoruz; Guiza:15 milyon euro 5 golü var. Baros:7 milyon euro 17 golü var. Maldonadolar sizin olsun Kewell'lar bizim |
ne dersen de erkek edam kırmızı giyince bir tuhaf olur sarı lacivert giYince bir deliklanlı bayram olur
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:43. |