![]() |
SİZCE YENİDEN SEÇİM OLSUN MU??
Arkadaşlar biliyorsunuz bu sene seçim sonuçlarından sonra ortalık savaş alanı oldu çoğu il ve ilçelerde kimse memnun değil bazı illerde yeniden sayım yapılıyor, ortalık çorba gibi oldu.. Bilhassa Adana da şu an kim başkan belli değil..Bir belirsizlik içerisin de bekliyoruz..Şahsen bu sene seçimden sonra manevi olarak hava çok değişti..Sizce tatmin olmak için yeniden seçim olmasını istermiydiniz...
|
evet olsun memnunum yazıcaktım yanlış yazmışım yöneticiler ilgilenirse sevinirim :)
|
ben olmasını isterim şahsen, her tarafı karıştırdı bu malum zihniyet
|
Alıntı:
|
sonuçlar değişmez 2-3 günde olup olmaması farketmez
|
Ne sonuçlar (3 aşağı 5 yukarı) değişir ne de böyle bir şey olur..
Geçiyorum.. (: |
Alıntı:
bilmem yapamadım :hmm |
evet olsun...
sultangazi halkından yardım istiyicem.. bir gencin sonu olursunuz diyicem...:ağla: heralde vijdana gelirler...:) feyzamda saadete tabi ;ı: |
Zaten ortalık karıştı sultangazi de , yeniden sayıyolar hamza yerli kayada ümidini kaybetme belki saadet çıkar :D :)
|
Alıntı:
ve sayım yapılmıyormuş...:ağla: |
evet olsun bncede böyle olmamalydı sonuçlar ak parti giresunu nasıl kaybeder :(
|
Duyduğum kadarı ile , sandık görevlilerinin yüzünden , çoluk çocuk sandık görevlisi yaparsan sonuç bu olur
|
:) dimi ama bana vereceklerdi...bak sandıktan saadet nasıl çıkıyordu...
ya şaka bir kenara....sultangazide bu kadar farka inanmıyorum...hele hele....sadece kumdan çimantodan anlayan ercan karabayırın...hasan abiyi geçmesine hiç inanmıyorum.. oylar ya sayılmalı yada tekrarı olmalı |
Evet açıkçası ben saadet alır diye korkmaya başlamıştım, karabayıra hiç şans bile vermiyodum ama kapıldı millet rüzgarına hala neyin peşinde bu kadar farka rağmen anlamış değilim :D
|
ben sonucu beğendim biraz ikaz gerekliydi diye düşünüyorum yüksek oy alınsaydı rehavete kapılabilinirdi siyasette ensede nefes gerekli inşallah hayırlısı olur
|
Alıntı:
|
bence yeniden olması seçim değil saçmalık olur sonuçlarda değişmez
|
YAA BNCE SONUC NORMAL..bıraz oyların dusmesını ben beledıye adaylarından dolayı suphelenıyorum ..yanı herkes beğendığı beledıyeye oy verdı muhtemelen..cunku bı ılden örneğin baskanlığı dsp aldıysa ıl meclısde akp bırıncı yanı kişiye,beledıyeye verıldı oylar oyuzden bnce normal ığdelemesınler sonra bıde akp 2.olur alımallah..:S :(
|
Alıntı:
yok ama kesinlikle normal değil mesela Adana da oylara hile karıştı başkanı kim olacak meçhul çöplerden binlerce oy bulundu oysa Adana gibi bir yerde AKP kazanmaması şaşırtıcı üstelik oy alıcak mahallelerdeki oy pusulaları çöpten bulundu..Kesinlikle haksızlık sayım yapılacak büyük ihtimal... |
Eğer hile falan olmayacaksa, adam gibi yapılacaksa seçimler olsa keşke tekrar... Hem Eskişehir'de de olabilecek en kötü şey oldu zaten, daha fazla kaybedecek birşeyimiz yok ;ı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet olsun bende memnun değilim biz büyük işlerin partisiyiz :saygılar::karizmatik::çiçek:yaff küçük işler ancak diğer partiler için geçerlidir:w: bir yerde kaybettikmi kabul edemiyoruz :hmmneyse ama canımız sağ olsun yaff başka sefere inşşşş;1
|
civanın başı ch alır sonra mhp devam eder bizler akp olarak sağ duyuya herzaman uymaya calışalım tekrar secim olması daha vahim olur bence akp yıprakmakla uğraşırlar
|
arkdaşlar kendimizi kandırmayalım lütfen olan oldu kazandığımız yerler oldu kaybettiğimiz yerler oldu bunu için ağlamaya sızlanmaya gerek yok ak parti camiası olarak neyi yanlış yapıyoruz neden kaybettik gibi bize sonuç verebilcek olayların üzerine gidelim çalışma performansımızı sınayalım gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi düşünüyo akparti niye kaybetti??? biz belkide bunlara güvenerek işlerimizi savsakladık...fazla söze hacet yok Allah bundan sonra bize yardım etsin ülkemiz için en iyisini yapabilelim..
saygı ve gönül dolusu muhabbetle... |
Alıntı:
bizim üzüntümüz kesinlikle kaybettik diye değil burada 3 okul da chp 'liler çuval çuval atılmış oylar buldu.. hatta bir çoğu yakılmış şekilde yargıya gitti ysk kabul etti tekrar sayım olacak ortalık allak bullak oldu..Yani sonuç ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın adalet yerini bulsun,herkesin hakkı yerine getirilsin.. |
memnun değilim..olsun dedim..
ama şimdilik yapılsa aynı sonuçlr çıkar eminim.. |
keşke demek faydasız ama keşke olsa kartalı kaybettik.
|
Alıntı:
|
Evet yeniden seçim olsun.
Daha dikatli olunsun ve denetlensin.. Bence sonuç daha iyi olur.. |
All times are GMT +3. The time now is 00:27. |