![]() |
erkekler gelinlik giyerse :)
|
sevdesu ...canım...biliyomusun..
bi gelinlik hayalim vardı:ağla: yerle bir ettin be güzelim..soğudum valla... halbuki artık bakmaya başlamıştım...:V |
:kızdım: :kızdım: :kızdım: :V :V :V ;D ;D ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşit koşullarda savaşalım lütfen... :ağla: :kızdım: morte burada değil o zaman bu savaşı erteleyelim akşama kadar yaaa... :ağla: :ağla: |
Alıntı:
okadar duygu yüklüyümki şu an..anlatamamm... artık bu saatten sonra giymesem daha iyi...meleklere daha yakışmış:saygılar: |
Alıntı:
|
bu arada sevdesu...
enlerimizi seçelim bari... sonuncu harika...ama favori birinci bence:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın sevdasu biliyosunuz Allah herşeyi bi uyum ve nizam içinde yaratmıştır gelinlikte bayanlara has olan bişey elbette erkek giyerse pekte hoş tıpkı bayanın takma bıyık takması gibi doğada herşey bir uyum içindedir siz böyle şeyler yaparak bayanların ne kadar aciz durumda olduklarını gösteriyosunuz:karizmatik:
|
kesinlikle..
hele o taşlı eldivenleri beni bitirdi...;1 bende isterim ...bende...:ayutandım: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizden havlu atmamızı beklemeyin olmadı dayak atarız ama havlu atmayız... :w: ;D çakma şöferler siziii... ;D :hihi2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
resim kadar ..hatta daha çok yoruma güldüm... bu ne şimdi...şimdi bide diyin günaha girdiniz tam olsun.. yahu şaka yaw... biz yüce rahmanın yarattığı ve uygun gördüğü her şeye amenna deriz.. brawo ya:mizahta da bu tarz yazdım ya...kendimede gülerim... zaten canım sıkkındı..:ağla: |
Alıntı:
evet kızlar şimdi söz bizde saldırınnnnnnnnnnnnnnnnnn :D |
Alıntı:
boş ver güzelim...saldırıya ne hacet.. herşey ortada...:yehoo: |
bence pişman olcaksın sevdasu:karizmatik: tüm forumda buna şahit olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben şimdilik çıkıyorum akşam gireceğim bu konua devam edelim belgelerimi bir toparlamam gerek hehehehe görüşürüz.....
|
Alıntı:
|
1. ye çok yakışmış;1
|
Delikanlı olmadığı için giymişti
|
Bir erkek gelinlik giymez giyerse başka birşey olur, :)
Paylaşım için tşk... |
savunmadalar :)
|
Savunuruz bayanlar erkeklerin giydiği kıyafetler giyiyor öğneğin kot pantolon gibi bayan kısmı etek giyerdi erkeklere özendiniz kimi erkek gibi olanlarda bayan tarzı gelinlik giymiş
|
Alıntı:
|
http://img233.imageshack.us/img233/5671/g4zi2.jpg
dekolteside var yahuuuuu pek bi yakışmışşşş:D:D:D:D |
ya bunlar şaşırmış ALLAH şaşırtmasın zaten bunlar erkek degil heralde bayan dır büyük ihtimal yüzlerini boyamışlar:) erkek gelinlik giymez
|
Alıntı:
:w:sakallı bide ne karizmatik bayanlar kıskandı:w: |
Alıntı:
Alıntı:
hea kıskandım yani cesur adammış vesselam şahsen ben cesaret edip böle dekolte bir gelinlik giyemem:hihi2: heleki sakllar 10 numara bea:karizmatik: |
Alıntı:
dekolteye bende karşıyım tabide sakallı peh olmamış tüysüz olsaydı yakışırdı sakal yerine:w: |
neden erkekler bu kadar tepki gösterdi :D kıskandıar mı acep :D
|
Alıntı:
yok yaw onu böyle çekici yapan sakllar sakal olmassa ne anlamı var bu resmin:yehoo: |
o zaman küsmeyin çok yakışıyorsa erkeğe sakallı kıskandıysanız sakal bırakın gelinlik giyin :w::w:
|
Gencdadas süpersin :D:D
|
All times are GMT +3. The time now is 11:52. |