![]() |
Erzurum'lulardan söyleşi...
Erzurum lisesinde Erzurumlu Öğretmen Erzurumlu öğrenciyi sözlü sınavı yapıyor :
-Arhadaçi -Buyur hocam neci? -Adın neçi? -Mehmet Zeçi -Numaran neçi? -içiyüz içi -Memleçetin nereçi? -Erzürümün içi -Soriyi bilirmisen peçi? -Hocam sori neçi ? -Erzürümün nüfüsi neçi? -Hocam bilmemçi -Eleyse otur içi -hocam neyettimçi? |
abov ne ettin hele bir bak hayret ele seviremki erzurumu gözümte tüter eline sağlık
|
Alıntı:
|
Erzurum niresinden hemşerim
|
horasan:) siz??
|
Olur ilçesi bilrsin oltuya yakındır dadaş kızı disem saygısızlık etmiş olmam demi ???
|
oltuyu bilirim ama...
oluru bilmiyorum yok ablası tamam dadaş demek kahraman demek ama ben kürdüm:karizmatik: iyisimi sen bana kürt ablam de;;) |
İster kürt ol ister arap ol İnsan oğlu insandır dadaş abla diycem ama yaş olarak ben 25 yaşını sülemene gerek kücük sanırım yaşım senden
|
:) tamam eğer 25 sen bende sana dadaş abi diye bilirim:)
|
nasillllllllllll :hmmolmaz şimdi sölesem yaşını ayıp olur 20 yaştan gucukmusun büyükmüsün ;1
|
Alıntı:
|
Abi dimesen:utangaç: hemşerim
|
Yaz gelsin bende gidicem memleketime inşallah..
Şu lisanı özledim.. (: Ama mehmet zeçi olmaz ki memmet zeçi'dir o :w: |
erzurum niresinden faruk bey
|
Alıntı:
hemde bizim kültürümüzde saygıdan denir:karizmatik: valla faruk ben tam olarak bilmiyorum şiveyi..:ayutandım: |
Temem ümmü seleme hemşerim hemşerim direm bende ey oldi tevatin eleki
|
Alıntı:
|
Tevati güzel iyi sözler yav hehe
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende olurluyum oltulu oalrak sölüyorum genelde pek bilen yok gücük ilçemin adını :ağla: |
Seleme Genel seçimlerde Ak Parit'ye oy kullanıcak. :)
Peşini bırakmam demiştim. :kızdım: |
Alıntı:
bırak yav.. bak hemşerilerim seni döver:karizmatik: |
Alıntı:
milletvekilimi yoksa belediye başkanımı anlaşalım milletvekili ben olım oy banada ver akpden hem :merhaba:anlaştık |
Alıntı:
Yav söyle kurtul konuyu kilitletelim. :merhaba: |
DADAŞLAR var hop dur ümme hemşerim aman ha erzincan da hemşerim ama birinci hemşerim ümme dir hım:güzel:
|
sen öyle san....dadaş hemşerim şunu benim yerime dövermisin..
bırak yakamı o benle Allah arasında söylemiyicem:V |
Alıntı:
feyzamm iyisi çek git :w: |
Erzurum nire ERZİNCAN nire vaz gec hemşerimden sınırlar kapıkuleye dayanır bak sülemedi dime ha
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen bilmiyom bir dadaş hiç birşeyden korkmaz:karizmatik: |
biz korksaydık DADAŞ adını ağzımıza almazdık ölümüne kadar burdayız :evet:
|
Alıntı:
zaten dadaş demek kahraman demek... bize boşuna kahraman dememişler:karizmatik: |
aynen hemşerim az konuşuruz öz konuşuruz cvp yerinde görülür sustu gibi pehhhh feyzaaaaaa
|
Alıntı:
Sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verir bilirim. Allah'ın bildiğini kuldan saklamaz, saklı gizli iş yapmaz bilirim yanlışmıdır? Hemşehrin seleme soruma neden cevap vermez, sözünde duracağını neden ıspatlamaz. ( Annemin arkadaşları bizde, arada ayaküstü yazıyorum :ağla:) |
teşekkürler cvp verir musait dildir oda belki
|
Alıntı:
biz sözümüzde dururuz...üstelemeye gerek yok:) |
Alıntı:
bende horasanlıyım...kürdüm:karizmatik: senle akraba çıkmayalım sakın.... çıkarsak bende sultangaziyi yakarım bilesin:w: |
Alıntı:
Bizim köyle o Tercan sınır.. Görünüyormuş sanırım, yani gittiğimde hep diyorlardı bak karşısı tercan felan diye... de ben göremiyordum hiç, orası ayrı :w: |
Erzurum kızları elin tersiyle pat vurur oda olmadı bayramı görsün der
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:17. |