Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   FLAŞ: Erbakan'a siyaset yolu açıldı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93415)

ishakyilmaz 04-04-2009 13:22

FLAŞ: Erbakan'a siyaset yolu açıldı

FLAŞ: Erbakan'a siyaset yolu açıldı
Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, “Kayıp Trilyon” davasında evrakta sahtecilik suçundan 2 yıl 4 ay hapse mahkum edilen Erbakan'ın memnu haklarının iade edilmesine karar verdi.

ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

“Erbakan'ın ‘Kayıp Trilyon davasında aldığı cezaya ilişkin hükmün kesinleştiği tarihten itibaren 5 yıl 4 aylık süre içinde yeni bir suç işlemediği ve iyi hali olduğu gözlemlenmiştir" denilen karar oybirliği ile alındı.

Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın resmen siyaset sahnesine dönmesini sağlayan kararın bir örneği Erbakan'ın avukatına gönderilmesi de kararlaştırıldı.

Erbakan, isterse adli sicil kaydındaki sabıkasını da sildirebilecek

habervaktim

Özgür Çağrı 04-04-2009 13:23

ooo artık hoca meydanlara iner :)

FarukARSLAN. 04-04-2009 13:26

Bu beğenmedikleri 'talebeleri' daha ne yollar açacaklar Erbakan'a...

Hadi hayırlısı..

Bi dahaki seçimlerde meclise girerlerse (ki seçimlerde BBP koalisyonuyla girmeleri sürpriz de olmaz) böyle sert tavırda da olmazlar eminim..
Meclis yumuşatır biraz.

Bir de, yasağı kalkarsa bu övdükleri Numan Kurtulmuş ne olacak acaba.. Başbakan felan diyorlardı da...
Oyların hala Erbakan faktörüyle kazanıldığını anlamıyorlard sanki gökten zembille inmiş gibi Kurtukmuş'a sarılmışlardı..
Komik olur yaa.. (:

Neyse, hadi hayırlısı...

ishakyilmaz 04-04-2009 13:26

Bence Erbakan Hoca kapanış konuşmasını yaparken açılmış..O yüzden pek bir anlamı olacağını düşünmüyorum.Lakin Erbakan Hocanın azim ve zekiliği hala üstünde..

Özgür Çağrı 04-04-2009 13:31

Kesinlikle zaten ben saadet partisi kadar azimli ve sabırlı bir parti görmedim . Bir parti bu kadarmı çalışır :)

ishakyilmaz 04-04-2009 13:34

Erbakan Hoca zindeyken kendi beyin gücü ve iradesi ile fırtınalar koparan bir liderdi..Lakin yıllar kendisinden çok şeyler götürmüştür,yaş itibari ile artık şevki kırılmıştır.Günümüzde ki siyaset haritasını başkalarının diretmesi ve dürtüsü ile oluşabilir..!

Katil 04-04-2009 13:41

Kurtulmuş bu kararın verileceğini zaten biliyordu ve bir aile sohbetinde aynen şunları dile getirmişti:

"Hocamızın yasağının kalkacağından şüphem yok. Ama artık eskisi gibi aktif olarak yer almayacağını düşünüyorum. Ancak tüm varlığı ile destekleyip gerektiğinde gerekli rolleri üstlenir."

Ki bunun en bariz örneğini çağlayan mitinginde görmüştük. Hoca'nın bundan sonra ancak böyle mitinglere katılıp bazı ufak demeçlerde bulunacağını düşünüyorum şahsen! Ötesini kendiside istemez zaten.

Siyasi yasağının kaldırılmış olmasının pek bir önemi yok bana göre!

Seçim zamanına kadar ufak çaplı bazı faaliyetlerde bulunur belki.
Şu noktadan sonra kalkıp cumhurbaşkanlığına soyunacak değilya!

ishakyilmaz 04-04-2009 13:44

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570933)
Kurtulmuş bu kararın verileceğini zaten biliyordu ve bir aile sohbetinde aynen şunları dile getirmişti:

"Hocamızın yasağının kalkacağından şüphem yok. Ama artık eskisi gibi aktif olarak yer almayacağını düşünüyorum. Ancak tüm varlığı ile destekleyip gerektiğinde gerekli rolleri üstlenir."

Ki bunun en bariz örneğini çağlayan mitinginde görmüştük. Hoca'nın bundan sonra ancak böyle mitinglere katılıp bazı ufak demeçlerde bulunacağını düşünüyorum şahsen! Ötesini kendiside istemez zaten.

Siyasi yasağının kaldırılmış olmasının pek bir önemi yok bana göre!

Seçim zamanına kadar ufak çaplı bazı faaliyetlerde bulunur belki.
Şu noktadan sonra kalkıp cumhurbaşkanlığına soyunacak değilya!

Aynen katılıyorum.Yasağın kalkmasının ötesi görülüyor zaten.

ultrAstribun 04-04-2009 13:52

Bu yasağın kaldırılmış olması, Saadet'in Ak Parti'ye daha fazla tehdit oluşturma gayesi güttüğü söylenebilir mi?
Neyse fazla kurcalamayalım.
Hayırlısı olsun..

Jurnal 04-04-2009 20:28

NECMETTİN ERBAKAN'IN ÖNÜ AÇILDI

Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, sahtecilik suçundan 2 yıl 4 ay hapse mahkum edilen Erbakan'ın memnu haklarının iade edilmesine karar verdi.

“Erbakan'ın ‘Kayıp Trilyon davasında aldığı cezaya ilişkin hükmün kesinleştiği tarihten itibaren 5 yıl 4 aylık süre içinde yeni bir suç işlemediği ve iyi hali olduğu gözlemlenmiştir" denilen karar oybirliği ile alındı.

Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın resmen siyaset sahnesine dönmesini sağlayan kararın bir örneği Erbakan'ın avukatına gönderilmesi de kararlaştırıldı.

Erbakan, isterse adli sicil kaydındaki sabıkasını da sildirebilecek.

Cihan

Beritan 04-04-2009 21:19

işte hocamın hakkının iade edilmesine gerçekten sevindim...
önemli olan bi parti lideri olması değil...böyle birşeyden aklanmasındır...;1

depare 04-04-2009 22:04

Allaha şükür bu komplodanda kurtuldu..Ne var ki nefes alması bile birilerini rahatsız ediyor..

redyellow 04-04-2009 22:47

O bazılarına göre SABIKALIYDI... bizim gönlümüzde zaten sabıkası yoktu ki..

O bizim hocamız.

onu seviyoruz.

Allah dan ona hayırlı, sağlıklı ömürler diliyoruz.

hürmetle ellerinden öpüyoruz.

Selam ve dualarımla.

k.dangir 04-04-2009 22:50

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571381)
işte hocamın hakkının iade edilmesine gerçekten sevindim...
önemli olan bi parti lideri olması değil...böyle birşeyden aklanmasındır...;1

kayıp trilyon dan aklanmadıki... o paralar gitti gider... açıklayamazlar nereye gittiğini bi efsaneye göre cihad için harcanmış

Beritan 04-04-2009 23:02

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571442)
kayıp trilyon dan aklanmadıki... o paralar gitti gider... açıklayamazlar nereye gittiğini bi efsaneye göre cihad için harcanmış

:):) ne desem boşş sen efsaneleri dinle;;)

redyellow 04-04-2009 23:02

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571442)

Kayıp trilyondan KARALANMADI ki AKLANSIN...

KARALAMAYA kalkanlar ancak kendilerini karalarlar, altın çamura da düşse altındır, kıymetinden bir şey kaybetmez.

senin gibi efsanelere inananlara tek sözümüz vardır:

hadi ordan.....

k.dangir 04-04-2009 23:19

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571456)
Kayıp trilyondan KARALANMADI ki AKLANSIN...

KARALAMAYA kalkanlar ancak kendilerini karalarlar, altın çamura da düşse altındır, kıymetinden bir şey kaybetmez.

senin gibi efsanelere inananlara tek sözümüz vardır:

hadi ordan.....

efsaneler inansam... senin düşündüğünü düşünürdüm... eğer kayıp trilyondan aklanmış olsa yargının yaptığı biryanlıştan ötürü dava açılır yada insan hakları mahkemesine gidilirdi... trilyonların uçtuğu kesin olmasa hapis cezası alırmıydı
(dua etsin abdullah gül ev hapsine çevirdi) dua edeceğine çıkıp kanaltürkte tuncay özkanla bir olup akp yi kötülediği günler miladdan önce değil 3-4 sene önceydi

FarukARSLAN. 04-04-2009 23:25

Talebeleri daha çok şey yapacaklar çok...;1

Beyazgülüm 04-04-2009 23:32

Sanmam tekrar partinin başına döneceğini zaten rahatsız yapamaz gibi..

Trabzonlu emin 04-04-2009 23:52

;1 siyasete donmesın istirahat etsın zaten ayakda zor duruyo yazıktır

kasım 04-05-2009 00:08

Alıntı:

Trabzonlu emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571513)
;1 siyasete donmesın istirahat etsın zaten ayakda zor duruyo yazıktır

Kafaya bakar mısın ???
Sİyaset ayakta durup durmamakla olmaz; zihniyetle, siyasi duruşunla olur.

redyellow 04-05-2009 00:20

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571476)
efsaneler inansam... senin düşündüğünü düşünürdüm... eğer kayıp trilyondan aklanmış olsa yargının yaptığı biryanlıştan ötürü dava açılır yada insan hakları mahkemesine gidilirdi... trilyonların uçtuğu kesin olmasa hapis cezası alırmıydı
(dua etsin abdullah gül ev hapsine çevirdi) dua edeceğine çıkıp kanaltürkte tuncay özkanla bir olup akp yi kötülediği günler miladdan önce değil 3-4 sene önceydi

Ne mahkemesi, ne insan hakları vs?

Postalların karşısında el pence duran biryargıdan ne bekliyorsunuz?

İnsan hakları mahkemesinin bu ülkedeki müslümanların lehine karar verdiini gördünüz mü siz?

Onlar apo lehine karar verirler.

Ha pardon yazınızın sonundaki "akpyi kötülediği günler..." bölümünü şimdi gördüm.

Anladım.

Sizin erbakan ile ilgili esas kızgınlığınız, hazımsızlığınız akpyi eleştirmesi yani, yoksa trilyon mrilyon hikaye.

Eğer erbakan çıksa ve akp iyidir harikadır deseydi trilyon felan olmazdı demek ki:)

Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler.

Sizin gibilerin çamurlarıyla erbakan hoca karalanmaz, çamur elinizde kalır ve aynen yüzünüze çarpılır.

redyellow 04-05-2009 00:32

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570918)

Hadi hayırlısı..

Bi dahaki seçimlerde meclise girerlerse (ki seçimlerde BBP koalisyonuyla girmeleri sürpriz de olmaz) böyle sert tavırda da olmazlar eminim..
Meclis yumuşatır biraz.

Bir de, yasağı kalkarsa bu övdükleri Numan Kurtulmuş ne olacak acaba.. Başbakan felan diyorlardı da...
Oyların hala Erbakan faktörüyle kazanıldığını anlamıyorlard sanki gökten zembille inmiş gibi Kurtukmuş'a sarılmışlardı..
Komik olur yaa.. (:

Neyse, hadi hayırlısı...

Alıntı:

Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, “Kayıp Trilyon” davasında evrakta sahtecilik suçundan 2 yıl 4 ay hapse mahkum edilen Erbakan'ın memnu haklarının iade edilmesine karar verdi
.

Ankara 9.ağır ceza mahkemesi erbakanın "talebeleriden" ise doğru yazmışsınız:)

Bu mahkeme kararında talebelerinne gibi bir katkısı var biliorsanız aktarır mısınız?

redyellow 04-05-2009 00:34

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571496)
Sanmam tekrar partinin başına döneceğini zaten rahatsız yapamaz gibi..

Katılıyorum, Erbakan hoca partinin başına aktif olarak dönmez. Yol gösterici olur, danışılan olur, bu daha güzel olur.

Numan bey gayet iyi götürdü inşallah bundan sonra da götürür.

Bu tür şeyler yani hakların iadesi vs. gibi şeyler yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi için, iadeyi itibar için talep edilir.

Hayırlı olsun.

kasım 04-05-2009 00:36

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570916)
ooo artık hoca meydanlara iner :)

Zaten meydanlardaydı....

kasım 04-05-2009 00:39

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570918)

Hadi hayırlısı..

Meclis yumuşatır biraz.

Komik olur yaa.. (:

Neyse, hadi hayırlısı...

İşte bu kadar olur...

Biz kendi aramızda bu konuyu konuşmuştuk, bir kardeşimiz dediki
şimdi akpliler hocanın önünü açtık falan diyecekler dedi.
Harbiden de doğru demiş....

Erbakan Hoca için maliye bakanlığı kayıp trilyon davası için yanlış adım attığını kimse görmez.

Neyse hocamız siyasi (kanunen) aklanmış oldu.
Sİyasete girer girmez o hocamızın bileceği iştir.

k.dangir 04-05-2009 00:40

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571525)
Ne mahkemesi, ne insan hakları vs?

Postalların karşısında el pence duran biryargıdan ne bekliyorsunuz?

İnsan hakları mahkemesinin bu ülkedeki müslümanların lehine karar verdiini gördünüz mü siz?

Onlar apo lehine karar verirler.

Ha pardon yazınızın sonundaki "akpyi kötülediği günler..." bölümünü şimdi gördüm.

Anladım.

Sizin erbakan ile ilgili esas kızgınlığınız, hazımsızlığınız akpyi eleştirmesi yani, yoksa trilyon mrilyon hikaye.

Eğer erbakan çıksa ve akp iyidir harikadır deseydi trilyon felan olmazdı demek ki:)

Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler.

Sizin gibilerin çamurlarıyla erbakan hoca karalanmaz, çamur elinizde kalır ve aynen yüzünüze çarpılır.

akp yi övseydi ... akp ye oy vermezdim ... din elden gidiyo çığırkanlıkları yapan ... akp ye oy atan cehenneme gider diyen bi hocayamı inanacam...ruhbanlar söyler cehenneme cennte kimin gideceğini

redyellow 04-05-2009 00:50

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571547)
İşte bu kadar olur...

Biz kendi aramızda bu konuyu konuşmuştuk, bir kardeşimiz dediki
şimdi akpliler hocanın önünü açtık falan diyecekler dedi.
Harbiden de doğru demiş....

Erbakan Hoca için maliye bakanlığı kayıp trilyon davası için yanlış adım attığını kimse görmez.

Neyse hocamız siyasi (kanunen) aklanmış oldu.
Sİyasete girer girmez o hocamızın bileceği iştir.

Her akpli faruk gibi değildir, faruka bakıp da tüm akpliler böyledir diye düşünmeyin:)

O mahkemenin verdiği kararı bile TALEBELER sanacak kadar tarafsızdır!!!!!

miraç 04-05-2009 00:51

o trilyonları gemiciğe doldurmuş olmasınlar

kasım 04-05-2009 00:55

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571548)
akp yi övseydi ... akp ye oy vermezdim ... din elden gidiyo çığırkanlıkları yapan ... akp ye oy atan cehenneme gider diyen bi hocayamı inanacam...ruhbanlar söyler cehenneme cennte kimin gideceğini

Kardeşim, hocamızın demediği lafa hala ne diye dedi diyorsunuz ???
bunca zamandır anlatıyoruz ancak sizin gibiler bir türlü anlamak istemiyorlar.
Neden anlamak istemediklerini gayet iyi biliyorum.
Bize karşı kullanacakları başka kozları olmadıuğından.

Bu söylediklerinizi biz uyarmamıza rağmen sürdürmektesiniz.
Söyledikleriniz hocamıza iftira olarak yansımaktadır.
Buda, ahirette size başka bir şekilde yansıyacaktır.
Bilginize...
Saygılar, sevgiler...

FarukARSLAN. 04-05-2009 00:58

Zorunuza niye gidiyor anlayamadım?..

Mahkeme durdu durdu bugüne mi denk geldi?..
ERBAKAN YASASINI(!) ne çabuk unuttunuz yahu.

Pardon onuda 'mahkemeler' çıkarmıştı. Doğru.

Alıntı:

Yahu size bin verilse, milyon verilmedi-kusurludurlar diye geçiştirirsiniz.

--
Biri de bizi SaP düşmanı ilan edecek aklı sıra...

Ben düşünüyorum. Hepsi aynıdır bunların. Basın yayın organlarından tutun, alayı aynı kafa...

Kral(!) öyle istiyor çünkü.
(Bir de masum süt dökmüş kedi ayağında laf etmezler mi... Hey Allah'ım Yarabbim)

Duygu'Seli~ 04-05-2009 01:01

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571540)
.
Her akpli faruk gibi değildir, faruka bakıp da tüm akpliler böyledir diye düşünmeyin:)

O mahkemenin verdiği kararı bile TALEBELER sanacak kadar tarafsızdır!!!!!

Erbakan'a af getirerek ilk yasağını Abdullah Gül kaldırmıştır..O yasağı kaldırmış olmasaydı şu anda diğer aflar gelebilirmiydi acaba..? Evet..Bunun önünü açan talebeleridir..! Onların vesilesiyle olmuştur..!! Ak Parti hükümeti yerine Chp yada o zihniyetteki bir parti başta olsaydı,değil siyasi yasağının kalkması hapiste kalması bile kaçınılmazdı.. Siz bunları bizden daha iyi biliyorsunuz..?;;)

redyellow 04-05-2009 01:05

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571548)

Senin akpye oy verdiğin de şüpheli ya neyse.

Erbakan hoca için DİN ELDEN GİDİYOR ÇIĞIRTKANLIKLARI YAPAN diyebiler birisinin akpye oy verdiğine inanmıyorum.

Akpli kisvesi altında chpli vs. olabilir.

k.dangir 04-05-2009 01:14

Alıntı:

miraç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571557)
o trilyonları gemiciğe doldurmuş olmasınlar

o trilyonu gemiciğe doldurdularsa onların ayıbı

k.dangir 04-05-2009 01:18

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571581)
Senin akpye oy verdiğin de şüpheli ya neyse.

Erbakan hoca için DİN ELDEN GİDİYOR ÇIĞIRTKANLIKLARI YAPAN diyebiler birisinin akpye oy verdiğine inanmıyorum.

Akpli kisvesi altında chpli vs. olabilir.

söylediklerin saçma sapan şeyler... erbakanı kötülemem benim chp li olduğumu göstermez... daha geçen pazara kadar hepsinin amacı aynıydı..akp yi baltalamak... sen onu bunu bırakta hocanın tuncay özkanla programa çıkıp ak parti yi kötülemesini doğru buluyomusun onu söyle... yada kendisi kuran kurslarını kapatırken...şimdi ak parti türkiyeyi israilin vilayeti yapıyo diyen... konya hava üssünü israile kendi açıp onuda ak partinin üzreine yıkmaya çalışan ... daha 1 trilyonun hesabını veremeyen ... hocanımı bana savunuyosun..

redyellow 04-05-2009 01:21

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571574)
Erbakan'a af getirerek ilk yasağını Abdullah Gül kaldırmıştır..O yasağı kaldırmış olmasaydı şu anda diğer aflar gelebilirmiydi acaba..? Evet..Bunun önünü açan talebeleridir..! Onların vesilesiyle olmuştur..!! Ak Parti hükümeti yerine Chp yada o zihniyetteki bir parti başta olsaydı,değil siyasi yasağının kalkması hapiste kalması bile kaçınılmazdı.. Siz bunları bizden daha iyi biliyorsunuz..?;;)

Abdullah Gül ev hapsi olayını kaldırdı.

Bu başlıkta bahsedilen olayla ev hapsi olayının kaldırılmasının zerre kadar ilgisi ve alakası yoktur.

Ben abdullah gül ev hapsi olayını kaldırmadı demem, bu yalan olur.

ama mahkemenin verdiği bar kararı tutup da bunu akp ile ilişkilendirmek bu da aynı şekilde yalan olur.

Bunlaır faruka izah etmem, çünkü o anlamaz, o kendini robat gibi kurgulamış bir şeye ondan dışarı çıkamaz.

sizin anlayacağını düşünerek yazıyorum.

Sayın gül ev hapsi olayını kaldırmasa bile bugünkü mahkeme bukarara vercekti.

Kararı iyi okuyun:

" 5 yıl 4 aylık süre içinde yeni bir suç işlemediği ve iyi hali olduğu gözlemlenmiştir" denilen karar oybirliği ile alındı. "

5 yıl 4 aylık süreden bahsediliyor...

Süre dolduğu için ve bu süre içerisinde yeni bir suç oluşmadığı için siyasi haklarının iade edilmesine karar veriyor.

selamlarımla.

k.dangir 04-05-2009 01:22

Alıntı:

-fatih- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571614)
Saadet partili OLArak,Çok sevindim Erbakan hocama mevlam,Uzun ömürler versin.,,Hocamın Kıymetini,,Rahmete kavustukdan sonra anlıcaksınız,AMA is işten geçiçek?ERbakan hocam bizim manevi liderimizdir,,Ben genel baskan olmasini tasfiye etmiyorum,,,Hocam zaten müslümanların lideri!!!!,,Numan kurtulmusla devam ins:)

ne yaptıda müslümanların lideri oldu ... siyonizmin oyunlarına alet olmaklamı hoca olunuyo anlamış değilim..

k.dangir 04-05-2009 01:27

Alıntı:

-fatih- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571635)
Hadi oRdan Nerde,Siyonizmin oyunlarina alet olmustur.,Erbakan hocam siyonzmi,Bu

siyonizm hiç bir islam ülkesinde güçlü iktidar istemiyor... maşallah hocanızda chp nin mhp nin aydın doğan medyasının gazına geldi... kimin cennete girip kimin cehenneme gideceğinide biliyo ruhbanlar gibi... ak partinin tek başına iktidar olmasını diğerlerinden fazla istiyo aynı siyonistler gibi

kasım 04-05-2009 01:28

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571626)
ne yaptıda müslümanların lideri oldu ... siyonizmin oyunlarına alet olmaklamı hoca olunuyo anlamış değilim..

Kardeş siyonizmin "S" bilmezsin siyonizmden bahsedersin.
Alalh aşkına söylermisin siyonizsim ne demek ???

Erbakan hoca en iyi siyonizmi bilen kişidir.
Irkı emparyalizmin liderleri ne diyor ?
Dünyada en iyi bizi tanıyan Erbakandır.

Sen daha siyonizmi öprende gel.
Seni siyonizim böyle kullanıyor.
Sen siyonizmi biliyorum sanıyorsun ama bilmiyorsuın.
Siyonizim seni biliyorsun diye kandırıyor.

k.dangir 04-05-2009 01:33

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571647)
Kardeş siyonizmin "S" bilmezsin siyonizmden bahsedersin.
Alalh aşkına söylermisin siyonizsim ne demek ???

Erbakan hoca en iyi siyonizmi bilen kişidir.
Irkı emparyalizmin liderleri ne diyor ?
Dünyada en iyi bizi tanıyan Erbakandır.

Sen daha siyonizmi öprende gel.
Seni siyonizim böyle kullanıyor.
Sen siyonizmi biliyorum sanıyorsun ama bilmiyorsuın.
Siyonizim seni biliyorsun diye kandırıyor.

sen bilmediğin şeyler hakkında yorum yapan kahin gibi saçmalıyosun....nerden biliyosun siyonizmi bilip bilmediğimi...
herşeyi hocanız ve mücahidleri bilir doğruya....hatta ak partiye oy verenlerin cehenneme gideceğinide!! biliyo bak sen şu işe.... siyonizm : yahudilerin milliyetçilik akımıdır...nil nehrinden fırat nehrine kadar kurmak istedikleri ülke için yürttükleri akımdır...malesef bazı kişilerde bunlara alet olmuştur... erbakan ı bana sabaha kadar övsen 10 kelimenden 9 u yalan olur

All times are GMT +3. The time now is 16:48.