![]() |
SP'li başkandan başörtülü üyeye uyarı
http://resim.samanyoluhaber.com//hab...9/7/144972.jpg
SP'li başkandan başörtülü üyeye uyarı SP'den Belediye Başkanı seçilen Yakup Keleş, AK Parti'den Belediye Meclisi'ne seçilen Türkan Yağmur'u başörtülü olduğu gerekçesiyle yazılı bir metinle uyardı. Düzce'nin Cumayeri ilçesinde Belediye Meclis toplantısı öncesi, Saadet Partisi(SP)'nden Belediye Başkanı seçilen Yakup Keleş, AK Parti'den Belediye Meclisi'ne seçilen Türkan Yağmur'u başörtülü olduğu gerekçesiyle yazılı bir metinle uyardı. Yağmur, geçen dönem de bu şekilde meclis üyesi olarak görev yaptığını belirterek, itirazda bulundu. Saadet Partisi'nden Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, AK Partili meclis üyesinin itirazı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Keleş, "Bunu bir sorun olarak algılamamak lazım. Ben sadece iç tüzük gereği türbanlı olarak meclis toplantılarına girilemeyeceğini yazılı bir metinle kendisine gönderdim. O da geçmiş dönemde böyle bir sorun olmadığını söyledi. Ben sadece yasa gereği tebliği etmek zorundaydım. Bu aslında bir sorun değil." dedi. AK Partili Cumayeri Belediyesi Meclis üyesi Türkan Yağmur ise "Uyarının yasa gereği olduğunu bilmiyordum. Şu an için bir sorun yok. Türbanımla toplantılara girebiliyorum." açıklamasında bulundu. (CİHAN) |
sp liler koltuğa oturana kadar dinci ve anti-siyonisttir hiç bir zaman unutmayın...
her ne kadarda kabul etmeseler... israille deheşt anlaşmalar imzalamışlar |
saadet partısı bunu yaparsa...diğerlerine dıyecek söz yoktur heralde..
|
sp de diğerleri gibi muhalif parti... herşeyi yapar... sp lileri Şevki Yılmaz a soracaksın.. anlatacak :D
|
mübarek chp den daha laik
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabiki laik... kendi milletvekilleri diyo erbakan bana rizede 2 tane kuran kursu kapattırdı diye.. neden laiklikten ileri geliyo :D:D
|
Alıntı:
haklısın kardeşim kusura bakma... zıt bişey yazmak istemedim ama bir kez daha okudğumda güzel cevap olmamış :D özür dilerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazk sadece yazk yanı..
|
Alıntı:
|
Adamın bir tanesinin 2 tane oğlu varmış. Oğullarından birisi oldukça yalancı diğeri ise çok sinsi ve içten pazarlıklıymış. Adama birgün sormuşlar hangi oğlunu daha çok seviyorsun diye yalancı olan oğlumu demiş ve eklemiş; yalancı olmasına rağmen kendisine inanmadığımı biliyor o ne söylerse söylesin ona inanmıyorum ve bana diğer oğlumdan daha az zarar veriyor demiş.
Ben de chp ile sp yi kardeş iki parti olarak görüyorum. Nedeni ise chp yaptığı bu çirkin hareketleri alenen ve gözümüze soka soka yapıyor lakin saadetin kullandığı minval ise sinsi, içtenpazarlıklı ve riyakarca. Bize chp den daha fazla zarar veriyorlar. Necmettin erbakan'ın kızının sayın başbakanın davosda takındığı tavır için neler dediğini herkes biliyor. O kadar rezilleştiler yani. Son söz olarak; Sp nin bundan sonra takınacağı tavır beni hiç şaşırtmayacak. |
sp chpliler tarafından asimile edilmiş .
|
Arkadaşlar olaya mensubu bulunduğumuz örgütler nezdinde bakmayalım.Bu şekilde bakarsak herkes kendine uyan haliyle hareket eder.Ben olaya kişilik ve karakter yönünden bakıyorum.Mevki ve makam sahibi insanlar belli ideolojik düşünceler ve taşıdıkları kimlikler ile karar verdikleri zaman negatif sonuçlar her zaman ortaya çıkacaktır.Dürüst olacaksın,samimi olacaksın,ve hak ile ibadet edeceksin..!
|
buradan saadet partisi başkanı sayın kurtulmuşu ve partisini bu olayı aydınlatması için uyarıyorum.misyonunuza ve vizyonunuza uymayan bir hareket yapılmıştır bence bu şahıs uyarılmalı.yoksa chpye malzeme vermiş olursunuz bunun vebali hepimize yeter.saygılarımla
|
Alıntı:
yerden göğe kadar haklısın... pirincin içindeki pirinç gibi görünen taşlar , belirgin olanlardan daha tehlikelidir |
Alıntı:
Bazı yerleri biraz büyüttüm ki akp gözlüğünü gözünü takmış olan kalpleri partizanlık dolu olduğu için göremeyenlere ithaf olsun diye:) YASAĞI GEREĞİ diyor... O yasayı değiştirmesi gerekenler SP mi? Yoksa iktidardaki parti mi? Ve hanımefendi ŞU AN BİR SORUN YOK, ÖRTÜMLE TOPLANTILARA GİREBİLİYORUM diyor. Siz saadete yine de saldırmaya devam edebilirsiniz. Buyrun atış serbest:) Ben o belediye başkanına söyleyim de o YASAYI DEĞİŞTİRSİN:) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
VE şunu gördüm: Geçen sene olduğu gibi şu anda devam ediyormuş. Geçen senede örtülü giriyormuş, bu sene de şu anda bir sorun yok başörtümle giriyorum diyor. Değişen bir şey olmuş mu? Evet büyük harfle yazabilirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ama sonuçta bu hanımefendi başı örtülü olarak toplantılara katılıyormuş, başkan da bu normal bir yasa gereğidir, herhangi bir sorun yoktur dediğine göre burda birbirimize laf atmanın, birbirimizi taşlamanın bir anlamı kalmıyor. İnşaallah bu ülkede başörtüsü diye bir sorun kalmaz, ilgililerimiz, yetkililerimiz,derin ve derin olmayan devletimiz bir an önce başörtüsünü, islamı hazmederler ve bizde buralarda boşuna gereksiz yazılar yazmak zorunda kalmayız. |
redyellow milli görüşün akıl almaz çelişkileri ve hezeyanlarını bir o kadar saçma ve mantıksız şekilde savunmaya devam ederek yazılarınla bizleri güldürüyorsun saol...
|
Alıntı:
Sayın yalçın ile, sayın ademetyemez ile ve diğer partizan olmayan arkadaşlarla bir fikir alışverişinde bulunuyoruz, anlaşıyoruz. Eğer mümkün ise (çok zor ama) siz de fikir beyan ediniz. Hayli zorlanacaksınız ama olsun, gene de denemenizde fayda var.. Gereksiz lüzumsuz şeylerle uğraşacağınıza fikir üretmeye, düşünce üretmeye çalışın. |
Haberde yapılan şu açıklamalar tartışmayı bitirmeliydi;
Alıntı:
Hanımefendi zaten şuan bir sorun yok demiş. Ak Partili olarak bu durum beni memnun ediyor. |
Alıntı:
Olay budur. Sağol dostum. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:57. |