![]() |
...:::PROGRAM İSTEKLERİ BURAYA:::...
Arkadaşlar sizler için gerekli olan programlarını buraya yazarsanız ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır İnşaAllah. |
selam kardes benim ekrankartı cd si kırıldı ASUS V9520 Magic geforce fx 5200 with TV-out
128mb bulamıyorum yardım edersen sevinirim tşk |
üzgünüm bu driver elimde yok. googleden bulmaya çalışacan artık.
sevgilerler.. |
hocam bende arkadaşların istedikleri programları koyabilirmiyim buraya??
|
TABİKİ KOYABİLİRSİNİZ. PAYLAŞMAK ADINA HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL.
EĞER ELİNİZDE OLAN PROGRAMLAR VARSA TABİKİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ. İLGİNİZİ İÇİN TEŞEKKÜRLER SEVGİLERLE... |
siz saolun hocam da isteyen olsa ;D ;D
|
Alıntı:
|
slm arkadasım bende sızden corel draw ın son surumlerınden bırısını ve photoshop un son surumunu rıca edecktım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tsk edyrum ıı aksmlar
|
arkadaşlar bana bilgisayara zara vermeyen bir filtre programı lazım..valla yardımcı olursanız çok makbule geççek..yani bu filtre ler bilgisayar zarar vermiyo dimi..içindekilre zara vermes yani..
|
bilgisayarıma zarar vermes dimi,ya bana biri içindekilre zarar verir demişti..korkuyorum şimdi yüklemeye..
|
bunu nasıl yükliceğimide anlatsan bi bana kardeşim çok güzel olacak..ben yükleyemiyorum..
|
bende süslü yazı yazmak için program arıyorum ama bulamıyorum yardım cı olursan
|
hackır kardeşim bana garezin mi var ya
bana acil isimden msn bulmam için bi yol söyle yoksa önüme çıkan ilk kişiyi dövücem |
ÜZÜYOSUN BENİ
|
arkadaşlar bende çok acil hazır web tasarım arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Alıntı:
www.bedava-sitem.com 2-Bunu yapamanı sağlayan programlar var.Bu tür programlar ise hem yabancı dilde hemde lisanslı Ezgenerator2,HTMLpad_2207_v8 bence en iyileri 3-dreamwawer ve flash mx gibi macromedya ürünleri ilede site yapılabilir |
MRB ARKADAŞLAR PC'DEN TELEFONA TOPLU SMS ATMA PROGRAMI ARIYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.
|
arkadaşlar bildiğiniz ve kullandığınız youtube den video indirme programı var mı
|
youtube downloader diye prog vardı...
|
ya arkadaşlar bana yardım edim bir türlü radyayo giremedim ne yapmam gerek bana yardım cı olurdanız sevinirim denedim bir türlü olmuyo tşk
|
arkadaslar genc beyin satranc diye bir sey vardi
ve ya oynarken butun ekrani kaplamayan bir satranc programi lazim ayni anda baska isler de yapmak istemiyorum simdiden tesekkurler |
abi benimde ekran görüntüm iğrenç galiba son formatattığımda erran kartı drayvrmı yüklememeyi unuttum fakat ben benin tüm cd kayıp... benim kartın markasını serisini felan nasıl öğrencem... :'(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu linkten ise adobe programlarının tümünü indirebilirsin fakat forum sitesi olduğunda üyelik isteyecektir senden :) photoshop cs3 http://www.forumzehir.net/adobe-prog...rsim-t602.html |
Alıntı:
|
vay samsunlu istek hattı açmışsın... ;D
bana windows 7 lazım.... ;D daha çıkmadı ama olsun bulun ;D |
başkanim video indirme programi var mi?
|
Daha önce de dile getirmiştim fakat çeşitli alternatifleden faydalanmak istiyorum.Telefonumdan hafıza kartı bölümünden ''karttan geri yükle'' seçeneğini seçtim ve rehberımdekı bazı bilgiler ve 40 küsür mesajım yok oldu.Fakat hafıza bilgilerimde mesajlarım dolu görünüyor silinmiş değil.Bunun için bir program lazım:(
|
you tube den video indirme prrogrami var mi?
|
ivr... uzantılı dosyaları nasıl mp3 yapabiliriz
|
TV PROGRAMI
Alıntı:
|
Çeviri proğramı.. Lazım:(
|
Alıntı:
Download |
Çalışmadı bende
|
Alıntı:
|
Programmı inmedi yoksa .Programdan video indirme işlemini yapamadınız ?
|
Video indirmiyor. İndiriyor gibi görünüyor. Yine başa dönüyor.
|
Alıntı:
Veya videonun sağ tarafındaki url bölümündeki linki kopyalıyorsunuz değil mi ? |
Evet.. Nyse artık. Teşekkür ederim
|
Rica ederim.
|
All times are GMT +3. The time now is 14:10. |