![]() |
AKPARTİ KOLBASTI EKİBİ...
EVET ARKADAŞLAR KOLBASTI SEVENLER, YAPANLAR, YAPAMAYANLAR, AMA YAPMAK İÇİN ÇABASI BULUNANLAR (BENİM GİBİ) :D BURDA BİR EKİP KURALIM DEDİM .... KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR :D :D
EKİBİZE KATILDIKÇA İSİMLERİMİZİ YAZALIM İŞTE KOLBASTIYA GÖNÜL VERENLER: (HAHAHAHAHA) :D Demirbaşlar: (:D) *SEVDE *ONUR(OBJEKTİF) *YASİN(GENÇDADAŞ) *FATİH Grubumuza katılanlar: 1*FURKAN 2*KÜBRA 3*aeo92 4*MEÇHUL * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ...... http://www.yavuzselim.info/wp-conten...kolbastsa5.jpg http://www.trabzongm.com/english/faa.../kolbasti6.jpg |
süpersin saol :)
|
Güzel bir konuya tebessüm ettirdiniz.Son dönemlerin reyting rekortmeni oyunu foruma mizaçlamanız çok güzel oldu.Herşeyin aşırısı zararlıdır biliyorsunuz,bu oyununda zararlı olduğunu düşünüyorum aşırıya kaçması halinde.Baş döndürmeler,dönme dolap hareketleri v.s insan bedenine zarar verecek en tehlikeli hareketler olarak biliniyor..!
|
ben izlemeyii seviyorumm ama oynamaya gelincee beceremem be sevdee o yüzdenn seyirciler arasındayımm güzel oynayana rep benden hee:D alkış yok rep rep rep:D:D
|
Alıntı:
|
hadi arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum...
|
Beni yaz sevde :) Şimdi rapidden upload edip bir kolbasti mix paylaşırım :)
|
TAMAMDIR YAZDIM FURKAN
|
bnde bnde (:
|
TAMAM KÜBRACIM
|
abla gec kaldık ilk üçe girelim bari... :)
buyur ben de varım :) |
Ben anlamam fakat Özgün beni öğretir sanırım... Ama bu listede yer almak isterim açıkçası... Siz beni ekleyin eğer yapamazsam şutlarsınız beni... :w: :w:
|
TAMAMDIR EKLENDİNİZ :)
|
ben seyirci olsam olurmu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet neşe doğruu söylüyoo seyirci olmazsa kimlere oynıcaksınız olmaz biz seyirci olalım;;)
|
arkadaşlar biz bunu mizahi olarak yapıyoruz yani ciddiye alınmasına gerek yok öyle bir ekip kuruyoruz kolbastı şarkılarıda ekliycez yakında amaç hoş bir tebesüm bırakmak ;)
|
vay kolbastı ekibinde yer aldım sevdesu teşekkür ederim :w:
|
bende izlemeyi severim oynamak oynayamam.
|
tmm sevde yaz benide ozaman;1
|
Grubumuza katılanlar:
1*FURKAN 2*KÜBRA 3*aeo92 4*MEÇHUL 5*AZRA * * * * * * * * * * * * * * * * * * * EKLENDİNİZ |
herkes izlemek için giriyorda bide oynasak :D:D
|
benim yerime roberto carlos oynayacak:)
|
Özgün İrade'yi de yazınn... ;D :hihi2:
Benum bişe bilduğum yok o beni oğretecek daaaaa... :w: Adam has Trabzonli yavv o bilmesa cim bilecek buniiiii... :w: ;D |
özgün yazalım mı ne dersin??? bir yorum yazman yeterli aramıza bekleriz
|
bende aranızda olmak isterdim Adanalıyım kolbastının k sini bilmem:Diyisimi bende izleyici kitlesine dahil olayım :)
|
beyazgülüm bende bilmiorum sağa sola sallanıp ayaklarımı hızlı hızlı ileri geri yapıyorum alll sana kolbastı :D :D gel hadi aramıza :)
|
iyi o zaman geliym :w:
|
Grubumuza katılanlar:
1*FURKAN 2*KÜBRA 3*aeo92 4*MEÇHUL 5*AZRA 6*BEYAZGÜLÜM * * * * * * * * * * * * * * * * * * EKLENDİNİZ |
izleyiciler arasına yazın beni:karizmatik:
|
izleyici ekipten çok oldu yahuuu :D :D bizim ekibi izleyen kolbastıdan sogur valla :D
|
:saygılar:bende katılırım kolbastıya
adım sergen |
Grubumuza katılanlar:1*FURKAN2*KÜBRA 3*aeo924*MEÇHUL5*AZRA6*BEYAZGÜLÜM7*SERGEN********* ********EKLENDİNİZ
|
kabul ederseniz benide yazın
|
benide kabul etsenize kolbastıya:utandım:
|
gel vatandas geel :) kolbastıya geeel :D
|
Ben Şak şakçı olmak istiyorum :D
|
benim pc de sorun var arkadaşlar yapamıorum bir türlü siz listenin devamına adınızı ekleyin hoptek hoptek oynayalım :D
|
lütfen benide ekleyin bilen biri olaraktann :karizmatik:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:06. |