![]() |
Sahte rakıdan ölenlerin sayısı 7 oldu
Bursa'da 20 gün içinde sahte rakıdan zehirlenerek ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Demirtaş beldesinde dere kenarında...
Bursa'da 20 gün içinde sahte rakıdan zehirlenerek ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Demirtaş beldesinde dere kenarında koli içinde rakı bulan Zafer Kara (27), arkadaşlarını birlikte içki içmeye çağırdı. Bu teklif üzerine Kara ile buluşan İ.C., M.G., A.K. ve H.Ö. rakıyı içtiler. Bir süre sonra rahatsızlanan 5 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zafer Kara, metil alkol zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirirken, arkadaşları A.K., İ.C. ve M.G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayakta tedavi edilen H.Ö. ise taburcu oldu. Daha önce Mudanya'da Hasan Erdem ve Saip Telli, Mustafakemalpaşa'da İsmail Güven, Ovaakça'da Nazmi Kahraman, Osmangazi'de Mustafa Aktaş ve Büyükorhan'da Kader Coşkun içtiği sahte rakıdan zehirlenip ölmüştü. HABER7 |
Başladık mı yine ..
|
Çok güzel bence... Kendi kendilerinin cezalarını veriyorlar... :evet:
Ama öteki tarafta da bir ceza onları bekliyordur... :evet: |
kesinliklee meçhull katılıyorumm o zaman içmesinle o zıkkımı:evet:
|
sigara yasağını üzerine bu kadar çok düşene kadar birde içkinin üzerine düşsenize ya ama yokk solcu kesim ayağa kalkar neymiş buraya şeriatmı getireceksin vs. boş laflar iyi o zaman için için geberin!!!
|
Sahtesi de-hakikisi de sağlığa zararlıdır bu meretin.
Hem paramız yok derler hem de bu merete gelince parayı verirler, bu insanları anlamak mümkün değil. İnsan ölümünden hoşnut olunmaz, memnuniyet duyulmaz. Ama keşke hiç kimse içmesede bu tür şeylere de yol açılmasa. |
Yazık olmuş rakıdan ölenlere.Genede Allah rahmet eylesin.İnsanoğlu ümidini kaybetmemeli ve sahte rakıdan öldüklerinden dolayı mahkemeyi kübrada günahlarının da sahte çıkmalarıdır ki temennimiz budur.
|
Ölümünde hayırlısı...
|
beter olsunlar dinimizde içki içmek haramdır sahteler cıktıkca daha cok ölenler olur heryerde bulunuyor mağazada bi,le vardır
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2- rakıya vereceği yarayı çoluk çocuğu için harcasın, daha iyi olur. 3- Her şeyin azı karar, çoğu zarar diye bir şey yoktur, zarar zarardır, az veya çok farketmez. |
Ya sana bir sorum var hristiyanmısın kardeşim sen ???
|
Alıntı:
Sana içme demiyoruz ki gülüm:) biz sadece haram olduğunu söylüruz. Birisi illaki ben bu haltı yiycem diyorsa biz ona ne diyebiliriz ki:) Git iç, ister büyük al, ister küçük al, ister bidonla iç, Allahdan korkmuyorsan biz ne yapabiliriz ki. Ötede sen vereceksin hesabını. Orda sordukları zaman niye küçüğü büyüğü yok diye sorarsın, cevabını da alırsın orda:) |
Yok hayır, öyle olduğunu tahmin ediyorum
|
Alıntı:
Avatar kimseyi rahatsız etmez, mühim olan fikirlerdir, düşüncelerdir. VE gene mühim olan bazılarının kendilerini saklamalarıdır, gerçek yüzlerini ortaya koymamalarıdır, ikiyüzlülükleridir. ne olduğunu yazmaktan niye çekindin hakkaten? Bak ben ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM diyorum, gögsümü gere gere. Sen de hristiyansan hristiyanım de, yahudiysen yahudiyim de, dinsizsen dinsizim de. Korkma... |
Değil işte hristiyan türküm demişti önceden
|
Alıntı:
|
Böyle bir haber karşısında "iyi olmuş, beter olsun.." gibi sözler, bence yakışıksız kalıyor. Yalçın abimiz, konuyu çok güzel bir şekilde yorumlamış. Şayet buna rağmen içimizde beter olsunlar deyip sevinenler varsa, onlara tek birşey sormak istiyorum. İçki içen birini gördüğünüzde, onun kadehine zehir atar mısınız? Eğer "atarım tabi" diyorsanız, söyleyecek bir sözüm yok.
Şayet "atmam, zehir atarsam onu ben öldürmüş olurum" diyorsanız, o zaman biliniz ki bu insanlar da ölmedi, öldürüldüler. Suçları içki içmek bile olsa, öldürülmüş bir insanın arkasından, katillerini göğe çıkarırcasına "iyi olmuş" diyemeyiz. Dememeliyiz. |
Evet demiştim size arkadaş hristiyan
|
Alıntı:
|
NE DİYELİM HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR....
|
Alıntı:
ELBETTE İYİKİ ÖLMÜŞLER DEMİYORUZ..AMA İÇKİNİN DAMLASININ GERÇEĞİNİNDE SAHTESİNİNDE HARAM OLDUĞU BELLİDİR..ÇÜNKÜ HARAM OLAN HER ŞEY BİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUMAK İÇİNDİR..İÇKİ İÇMEZSEK BÖYLE DURUMLAR BAŞIMIZA GELMEZ..ZİNA YAPMAZSAK PİS DURUMLARLA KARŞILAŞMAYIZ..KUMAR OYNAMAZSAK AİLEMİZ DAĞILMAZ..BU DAHA UZAYIP GİDER.. HAYATIMIZI HELAL HARAM ÇİZGİSİNE GÖRE YAŞARSAK HAYATIMIZ HEM DÜZENLİ HEM SAĞLIKLI HEMDE PSİKLOLOJİK OLARAK DA RAHAT OLUR. |
Alıntı:
Şunu da söyleyeyim. Rabbim inşAllah rahmet kapılarını bana da açar ama sen bu akılla Allah'ın rahmetli kullarından biraz zor olursun. |
Alıntı:
Ve şundan da eminim ki bunu yapanlar, "içki haramdır. İçenleri öldürelim" diyerek de bu işi yapmadı. Sadece para hırsı yüzünden bunu yapıyorlar. İşte bu bizler için de tehlikeli bir durum. Gözlerni para hırsı bürümüş bu insanların yarın bizim helal saydığımız gıdalara da el atmayacağı ne malum? |
hiç üzülmedim oh olmuşş
zaten o zıkımı içse öyle yada böyle zıbarıcak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:kızdım: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
haydi buyrun burdada milli görüş kavgası:)
|
Alıntı:
Böyle diyerek bir tartışmaya yol açmayınız isterseniz... :güzel: |
benim jeton çoktan düştü..
Milli Görüşün temelinde kimyasında esas unsurları vardır. 1- Kaba kuvveti değil, hakkı üstün tutmak. 2- Materyalist değil, maneviyatçı olmak. 3- Nefse esir olmayı değil, nefis terbiyesini esas almak. 4- Milli Görüşün fiziki : Hidayet, Feraset ve Dirayet sahibi olmak demektir. 5- Milli Görüş bu temel esaslarından dolayı; “Önce Ahlak Ve Maneviyat”, ;) ama bunun sonu kavga biliyorum:) |
Anti - Milli Görüş.
|
Bu tip bireyler yüzünden milli görüşten nefret ettircekler beni, helal olsun diyorum onlara. yapıcı olacakları yere yıkıcı oluyorlar.
|
Konuyu değiştirmeyelim lütfen... ;1
|
Alıntı:
biraz daha uslubumuza dikkat edersek hiç bir şey olmaz ama ... maşallah hemen hırçınlaşıyorsunuz... |
All times are GMT +3. The time now is 22:06. |