![]() |
şu halimize sonsuz şükür... :(
hatırlattığın için tesekkurler + |
Rabbim bizi bollukla onlarıda yoklukla sınıyor..
Bu yüzden içinde bulunduğumuz bolluğun kıymetini bilip şükretmeli,yokluk çeken kardeşlerimize dua etmeliyiz.. Allah'ım yardımcıları olsun.. Fotoğrafların sonundaki yorum dikkatimi çekti.. Hakikaten.. Bizi ilgilendirmeyen,yani bize dokunmayan neyi unutmuyoruz ki..?! Bir anlık üzülüp sonrasında kendi rahatımıza bakıyoruz belki..Allah'ım bize bu ibretleri unutturmasın..Şükrümüzüde duamızıda eksik etmesin dilimizden inşaAllah.. Selametle.. |
Rabbim yardımcıları olsun...:( |
Allahım sana şükürler Olsun Rabbim
Teşekkürler Paylaşım için + |
Allah Allah valla çok kötü oldum ve etkilendim bir kuru ekmek yesekte şükretmemiz şart insanlar neler çekiyor herşeyden bihaberiz :(:(
|
Ne kadarda az şükür ediyoruz ALLAH,a...!!!!
|
RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN İÇİM BİR TUHAF OLDU ......
|
:( :(
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin Rabbim yardımcıları olsun bizede merhamet duygusu versinki kayıtsız kalmayalaım :( |
:( hayata bu şartlar altında sıkı sıkı tutunmuşlar. Allah yardım ettsin. halimize çook şükür valla..
|
Allah yardımcıları olsun...
halimize nekadar şükretsek azdı:( |
Elimizden bişeyler gelmemesi ne kadar kötü daha doğrusu elimizden gelen var da fazlasını yapmıyoruz. Hep yeterli görüyoruz ben bu manzarayı görünce insanlığımdan utandım.Bu kardeşlerimiz açken biz nasıl hesap vereceğiz Rabbime bilemiyorum. RABBİM yardımcıları olsun... |
ALLAH ım sana binlerce şükür olsun
yaa çok üzüldüm ALLAH yardımcıları olsun :ağla: ümit üç gün sonra unuturuz demişsin ama unutlcak bişeyde değil yaaa çamur yiyorlar :ağla: |
Alıntı:
Azra hanım birbirimizi kandırmayalım unutuyoruz.malesef...:( |
yaff ümit normal bişeyy değill çamurdan bahsediyoruzz bildiğimiz çamurr ve bunu ordaki insanlar yiyor düşündükçee mantığım almıyoo:ağla:
|
Çok zor bir durum. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Şartlar çetin ve ağır çok sabırlı olmak gerekiyor onların yerinde olsak acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum. Ve cevap veremiyorum çünkü yemeğinin içinde ufak bir sac çıksa yemeği döken insanlar tanıyorum. Rabbimizi hamd-u senelar olsun. Her halimize binlerce şükür olsun..:(
Bizi bir anlıkta olsa tefekküre zorlayan paylaşım için minnet olsun ümit-ak..+ |
Allah yardımcıları olsun paylaşım için teşekkürler
|
Alıntı:
Bu görüntüler mantığın bittiği yer zaten...:( |
halimize şükretmeyi tekrar hatırlattığın için sağol
|
onlar bu şartlarda bile pes etmiş değiller... ama bizler dolabımızda bir meyve eksik olsa yada bir sebze niye yok diye yakınıyoruz zaman zaman...
bu yüzden acımıyorum onlara çünkü acınacak halde olanlar bizleriz bolluk içinde şükretmeyi bilmediğimiz için ... |
All times are GMT +3. The time now is 14:02. |